[REPLY]
Pengene blev overført, men der skete ikke noget. Man ringede og talte med indehaveren, der blev lovet guld og grønne skove. Varen var lige på trapperne! Ugen gik, samme samtale. Lige på trapperne, endnu en uge. Tålmodigheden kunne ligge på et lille sted, men nu var DHL lige rundt om hjørnet. Spøjst. Man skulle ikke tro noget sådanne kunne ske i dagens Danmark, men efter 1 måned og en uge uden reaktion, må man jo tage sine forbehold herfra. Nu må forbruger rådet på banen og så må jeg jo tage kampen derfra.
Men som andre skriver. Køb ikke så meget som en bøjet guitar streng fra den shop. Det er ikke andet end fup og fiduser.
Nu er det sådan, at det jo ikke er RockShoppen der bestemmer hvor længe en kunde vil vente på en vare, det bestemmer kunden selv. Det sker engang i mellem at vi løber ind i nogle produkter der er lang leveringstid på, men da det ikke er os der producerer varerne kan vi ikke gøre så meget ved dette, i sådanne tilfælde forsøger vi at informere kunderne så godt vi kan med den information vi får
fra vores leverandører, men igen hvis man som kunde synes der går for lang tid kan man som kunde jo bare annullere ordren.
Ved annullering af ordre og tilbage betaling på nettet er reglerne ifølge Dansk lov, fra Forbrug.dk
Pengene retur
Når du benytter fortrydelsesretten, skal du have dine penge retur. Du skal have hele beløbet tilbage, som du har indbetalt. Sælgeren må altså ikke fratrække et beløb for fx at sende varen til dig, og sælger skal straks betale pengene tilbage, dog inden for en frist på 30 dage.
At kalde RockShoppen.Dk for svindel og humbug er måske lige groft nok. Vi forventer at når Steen Christensen har modtaget sine penge retur af frivillig vej skriver et dementi for ellers er det jo ham der er fuld af svindel og humbug.
Jeg kan ikke sige andet end god service, god handel. Der er kun thumbs up til Rockshoppen herfra!
Rock Shoppen får INGEN stjerner herfra !!!
ADVARSEL ADVARSEL ADVARSEL ADVARSEL
Undgå handel med denne forretning !!
Denne slags "forretninger" finder man normalt kun Østpå (Rusland) og IKKE i Danmark.
Efter trusler om henvendelse til Myndighederne (efter 1/2 års tovtrækkeri !) skete der langt om længe noget... Jeg har fået min vare.
Vil Bo fortsætte sin virksomhed skal han SERIØST tage sig sammen, da "mund til øre" reklame er det bedste (bare ikke for Rockshoppen !) Forretninger som denne bør omgående lukkes af Myndighederne eller af Branche Rådet da Rockshoppens "metoder" bestemt IKKE opfordrer til Nethandel - heller ikke for andre Forretninger i Danmark !!!
B. Olsen - Asnæs
Jacob Weile fandt anmeldelsen nyttig
Jeg kører fra Århus til Silkeborg for at købe en Vintage VOB 12 banjo. Den står som værende på lager. Man kan ligefrem komme og se og røre instrumenterne, inden man køber, ifølge hjemmesiden. Kommer til Rockshoppen, NEJ, den har han sørme ikke på lager.
Så vil jeg gerne bestille en - NEJ det kan jeg ikke. Kun hvis jeg bestiller minimum 5 styk, vil producenten i England levere......
Men det ser da godt ud på hjemmesiden, at Rockshoppen har det hele på lager, og er leveringsdygtig i dit og dat - fup og fidusfirma.
Jacob Weile fandt anmeldelsen nyttig
Det er med noget undren at jeg læser denne her anmeldelse! For det første står der ikke på vores hjemmeside at Vintage VOB 12 er på lager tværtimod, for det andet har vi ikke på noget tidspunkt bedt Rickey om at købe 5 stk. banjoer. Rickey kom til vores butik sidst på dagen og ville gerne prøve og evt. købe en Vintage VOB 12 Banjo, jeg forklarede ham at den desværre ikke var på lager
hvorefter jeg blev spurgt hvor hurtig jeg kunne skaffe en, for han skulle bruge den indenfor et par dage, dertil svarede jeg, at det kunne jeg ikke klare så hurtigt. Da vi er den officielle importør af Vintage kan vi ikke bare bestille 1 stk. banjo. Jeg spurgte om han havde tid til at vente fem minutter så kunne jeg lige undersøge i computeren hvad vi kunne finde ud af, og hvor hurtig, men det kunne han ikke vente på, en skam fordi vi kunne have leveret en Epiphone MB-100 til 995,- altså ca. 300,- billigere end Vintage VOB 12. Derfor finder jeg denne her kritik noget urimelig.
Undlad at handle hos ROCKSHOPPEN.DK !!!
Jeg bestilte et sæt studiemonitors i juni måned og er sidenhen blevet holdt hen med dårlige undskyldninger og bortforklaringer UDEN at modtage varerne.
Da jeg efter 6 uger valgte at annullere ordren fik jeg ikke mine penge tilbageført som lovet, på trods af adskillige henvendelser. Det er nu 2 1/2 uge siden og jeg har stadig ikke fået mine penge.
Jeg har derfor kontaktet forbrugerstyrelsen, samt Fraud Management, der bekræfter adskillige lignende sager fra ROCKSHOPPEN.DK hen over sommeren. Ovenstående har derfor sat en sag i gang med stærk mistanke om svindelvirksomhed.
Vil derfor opfordre alle til ikke at handle her.
Jacob Weile fandt anmeldelsen nyttig
Jeg synes at når man hænger et firma ud på en hjemmeside som denne, med at man ikke har fået sine penge retur. Synes jeg det er rimeligt når der er gået over 2 måneder siden man har modtaget dem at man måske også skrev dette. Vi oplever lige som så mange andre firmaer at der kan være lidt leveringsproblemer i sommerferien det har ikke noget med dårlige undskyldninger at gøre, man kan jo også bare annulere ordren hvis ikke kan vente, ligesom Per gjorde! Det at der skulle være sat en sag igang imod os om svindel burde vi vel være de første til at vide, men vi har ikke hørt noget. Det kunne måske være fordi at Nets på et tidspunkt var op til 3 uger bagud med tilbageførsler og at problemet lå hos dem selv, men det er jo altid nemmere at give andre skylden.
Læs på dethitter.dk ordre 1043
de sidste indlæg her på siden er da vist nogle som den kære Bo lisberg selv har lavet !!!!
jeg fik købet noget forkert udstyr og fik det bytte uden nogen problemer af rockshoppen det må man jo sige er go´service
Jeg har gennem flere år været kunde i Rockshoppen og de har altid været gode til at afdække mine behov, så jeg har undgået fejlkøb.
Indgåede aftaler er altid overholdt.
Når man handler med et firma bør man altid læse deres handelsbetingelser, det tror jeg helt ærlig ikke nogen af de negative anmelder har! Handelsbetingelserne står klart og tydeligt under leveringbetingelser og aftaleindgåelse.
Jeg har selv købt en Gold Tone banjo som der blev lovet tre ugers leveringstid på det tog godt nok seks uger, men i betragtning af at igen af de andre musikhandlere kunne skaffe den er det vel ok!
Jeg har også lige købt en Takamine guitar der blev leveret idenfor ti dage topjusteret, så jeg kan kun varmt anbefale RockShoppen.Dk
Spar tid og penge - køb intet hos rockshoppen
Desværre har jeg fuldstændig samme erfaring som de øvrige.
Dette er en "internetfælde" : gode priser, stort udvalg og Bo Bruno Lisberg er rar at tale med i telefon, men der sker bare intet!
I modsætning til alle de andre steder, jeg har handlet på netttet blev pengene hævet med det samme - ellers er det først sket når varen blev afsendt.
Varen kunne ikke leveres, som lovet, hvilket jeg selv måtte finde ud af. Jeg afbestilte derefter varen.
Jeg har på trods af mange henvendelser til rockshoppen pr. mail og telefon ikke fået mine penge retur.
Forløbet strækker sig fra bestilling d.14/4 til nu (22/6)
Min bank vil nu tage sig af sagen, men lukker mit Dankort pga. Rockshoppens forretningsførelse
Det er sidste gang jeg køber noget uden at lave en grundig søgning på butikken.
Det viste sig også at Rockshoppen er registreret som en virksomhed, der ikke retter sig efter forbrugerrådets afgørelser.
Vh Peter
Jacob Weile fandt anmeldelsen nyttig
Livet er for kort til useriøse krejlere, læs min oplevelse under svar til Michael Jensen´s konstruktive indlæg herunder.
Lad os bruge lidt tid sammen på og få stoppet Bo Bruno Lisberg-Møller´s "pensions-opsparing for vores penge".
Ring til Michael Jensen på 2245 3360 og indberet din oplevelse med Rockshoppen.dk
Hej alle jer, der har haft uheldige oplevelser med rockshoppen!
Siden jeg skrev og fortalte om min oplevelse med rockshoppen (se min historie nedenfor) er jeg gået videre med sagen, og jeg er nu interesseret i at vide, om nogen af jer andre er med på at gøre fælles front mod Bo Bruno Lisberg-Møller, som tydeligvis kører en kriminel gesjæft. Indkræver penge for produkter han ikke formidler videre!
Jeg har i dag været i kontakt med en dygtig journalist, som mener, at vi bør gå videre med sagen af pressens vej. Han har flere kontakter til formiddagspressen, og mener samtidig at de sager, som blandt andet florerer her på trustpilot, egner sig fint til nogle af forbrugerprogrammerne på fx TV2 og DR - vi skal blot præsentere vores sager samlet!
Journalisten, som i øvrigt har flere personlige kontakter til lokalmedierne i Silkeborg (rockshoppen holder til i Silkeborg), har slået fast overfor mig, at det her er en oplagt mediehistorie - lokalt såvel som nationalt. Et klokkeklart skræmmeeksempel på systematisk netsvindel. Derudover er jeg blevet anbefalet af en jurist at gå videre til Forbrugerklagenævnet - også her vil jeg gerne have jer med på banen!
Jeg kan kontaktes på: 2245 3360!
Mange hilsner
Michael
Den 14-06-2011 ville Michael gerne annullere handlen som var bestilt i USA. Vi lovede at undersøge om vi kunne annullere ordren og få pengene retur fordi Michael skulle pengene til ferie i stedet for. Det viste sig at mod vi betalte omkostninger ville forhandleren godt lade handlen gå tilbage, så vi aftalte med Michael at så snart vi havde fået pengene retur ville vi overføre dem til hans konto, han fik også at vide ved den lejlighed at vi ikke viste helt vor lang tid der ville gå. Uden at fortælle os noget går Michael ned i banken den 24-06-2011 og beder dem om at trække pengene tilbage fordi han ikke har modtaget varen, det jo klart han ikke har det han har jo afbestilt varen den 14-06-2011 ikke nok med dette rykker han os pr. mail den 27-06-2011 for at få pengene, dette grænser til noget meget grimt. Samtidig går Michael ud på Youtube med en video hvor han siger at han har måttet vente over en måned på at få pengene retur, jeg tror nok at alle andre kan regne ud at fra den 14-06-2011 til den 24-06-2011 er der kun ti dage - igen en ny løgn.
Ejeren Bo lyder utrolig flink og hjælpsom i telefonen.
MEN...så snart man har overført penge eller betalt med kreditkort, er han forsvundet.
Jeg bestilte nogle varer hos ham igennem telefonen hvor det hele tiden lød som om det hele var på lager. (han nævnte slet ikke at jeg skulle forvente lidt leveringstid).
Jeg betaler med dankort på hans hjemmeside og regner naturligvis med at varerne kommer 2-3 dage efter. MEN NEJ.
Pengene blev naturligvis hævet fra min konto med det samme. Hvilket han ikke må gøre før varen er sendt afsted.
Jeg sender en mail og får et svar på at der er 12 dages leveringstid da varerne kommer fra Tyskland. (så lang tid tager det normalt ikke fra Tyskland, men ok)
Der gik 3 uger og ingen vare eller mails. Jeg prøver herefter at kontakte ham både på mail og telefonisk ADSKILLIGE gange, men ingen svarer.
Der gik til sidst 2 måneder hvor jeg tog kontakt til min bank hvor de måtte trække pengene tilbage. Jeg ved ikke hvad min bank og ham bo nu har kørende af sager, men det er sidste gang jeg handler der.
Det er utroligt at nogen sådan åbentlyst kan tage røven på folk uden at der sker noget.
Så pas på folkens......
Jacob Weile og Peter Mathiasen fandt anmeldelsen nyttig
Man kan åbenbart ikke give 0 stjerner.
Rockshoppen snyder og bedrager. De stjæler ens penge og leverer ingen varer.
Det er så fuldstændig åbenlyst bedrageri, det de foretager sig.
Bruger nu advokat, sådan en mand skal stoppes.
Rockhoppen levererer ikke varen, betaler ikke pengene retur og holder ikke aftaler.
Jeg har d.21.01.2011 købt og betalt et guitarsæt. Pengene blev rukket af Rockshoppen med det samme. Efter 2 ugers ventetid begyndte jeg at rykke på mail og telefonisk. Efter 4 uger aftatle jeg at jeg skulle have pengene tilbage da varen ikke var leveret. Efter 8 uger har jeg stadig ikke fået pengene retur. Tiltrods for tilsagn adskillige gange om det på telefon.
På nettet har jeg fundet mange andre med tilsvarende oplevelser med Rockshoppen.
mvh Lars Retz