We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Roedekorsshoppen anmeldelser

Roedekorsshoppen Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Roedekorsshoppen før du handler og giv selv din bedømmelse af Roedekorsshoppen 3
Middel
6.5 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)
Roedekorsshoppen

Super handel og dejligt at støtte en god sag.

Fik mine varer dagen efter jeg bestilte og oplevede ingen problemer.

Forstår ikke hvad Anja brokker sig over, priserne er jo de samme som andre steder og som jeg kunen se det støttede man direkte Røde Kors med 10 % - det syntes jeg da er ok når varerne ikke er dyrer end andre steder.

MVH
Karsten

Udvalgt anmeldelse om Roedekorsshoppen

www.roedekorsshoppen.dk

her i dag den 6 oktober 2010 faldt jeg over et spil fra 1980 som min søster's lille datter hun ønsker sig og da det ikke er til og finde andre steder fra så bestelte jeg det med det samme og uden problemer men da jeg så ville logge ind på siden via min nye profil for og se om der var mere af det som hun ønsker sig kunne jeg ikke logge på for jeg hade ikke nogen profil inde hos dem og det er noget merkeligt noget for jeg hade jo lige lavet en så jeg kunne bestelle det spil og jeg nægter og strate forfra bare pga af at deres system er noget rod.-

Kan ikke anbefales

Jeg bestilte ting derinde og bagefter fik jeg en mail om at nogen af varene var udsolgt så jeg skulle oplyse mit kontonummer så de kunne overfører det der var udsolgt tilbage. det gjorde jeg så med det samme, men har aldrig modtaget pengene retur.

De andre varer kom dog :-)

Jeg synes også at det er så dårligt at når man støtter et velgørende formål at det meste går til administration kun et ganske lille beløb der faktisk går til det støttende formål.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk