We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Romantiske-Gaver.dk Logo
Kunderne om Romantiske-Gaver.dk : »FAN-TAS-TISK!!!!!!« »Nemt og hurtigt« »Super service.« 315
9.6 af 10

315 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Jakob

Nemt og hurtigt

Fik leveret gaven til min kærstes arbejdsplads. Gik nemt og fint.
Havde skrevet en personlig hilsen, som var skrevet på et hjerte - hun troede det var mig der havde skrevet det :-)

Udvalgt anmeldelse om Romantiske-Gaver.dk

• Kunde

FAN-TAS-TISK!!!!!!

Hejsa Helle og kunder hos Helle <3 Jeg er super glad for mit køb.. Det første køb jeg gjorde hos dig, var nogle valentins gaver og de er super :) god detalje med de små bolsjer :-)
Vi er en stor og romantisk familie, så vi kommer til at købe meget hos/fra dig.. Er lidt ærgeligt at du ikke har betaling ved gio kort men kan godt forstå hvorfor .. :)

10000000 roser ----,-----´---@ fra Heidi Löfberg.. <3 alias en glad kunde....

ps.... at kun kunne bedømme med 5 stjerner er ikke nok

Kære Heidi

Tak for din dejlige og positive tilbagemelding. Det glæder mig og betyder rigtig meget.
Jeg håber at Valentinsgaverne du har købt har vakt glæde og kys & kram idag på Valentinsdag.
Velkommen tilbage i shoppen til dig og din store romantiske familie :)

super duper

fandt et par ting jeg kunne bruge.
hurtig levering og pakket ordenligt ind.
dog kun 4 * da jeg ville ønske de havde et lidt større udvalg :)

Kære Natalie

Mange tak for din anmeldelse.
Jeg arbejder konstant på at udvide sortimentet og udvalget af varer ved at besøge messer og forskellige leverandører.
Udvalget bliver også byttet ud med nye varer nogle gange om året.

• KN

Super service.

Fik hurtig tilbagemelding og rigtig god service. Kan kun opfordre til at købe sine gaver. De har forstået hvad god kundeservice er og det er der for lidt af i dagens Danmark.

Besvarelse fra Romantiske-Gaver.dk

Tusind tak for din anmeldelse.
Kundeservice og glade & tilfredse kunder er det vi lever af.

• Line
  • Frederiksberg, DK

Hurtig levering, god service

Jeg fik en rigtig god og hurtig service hos romantiske gaver, som jeg vil anbefale andre at benytte sig af.

• Britt

Super

• Elias

Hurtigt og nemt!

Ekstremt hurtig levering.
Det er nemt at bestille.
Man får oven i købet lidt sødt med i pakken.
Jeg ville helt klart anbefale virksomheden til andre.

• Claus
  • Otterup, DK
  • 63 point
  • 14 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Flot udvalg, god information og service

Der er ikke noget at sætte på varer og udvalg, fragten er fornuftig og servicen i top. Kan anbefales :)

• Tanja
  • Verificeret køber

Mere romantisk kan det ikke blive

Jeg kunne til at starte med ikke bestille den varer jeg gerne ville have. Lidt mail-korrespondance blev der skrevet og i løbet af ingen tid kunne jeg bestille hvad jeg ville have. Da min mand åbnede sin gave ville der, hvis det havde været en tegnefilm, svævet en masse hjerter fra ham til mig, eller var det måske til gaven. ;O)
God service - alt var perfekt!

Sådan !!!

Superhurtig levering :-) så nytårsaftenen blev reddet.
Det er ikke sidste gang jeg handler her.

super side

Fantisk hvis man skal bruge en gave og er gået i stå, god inspiration og super hurtig levering samt god indpakning, så kan klart anbefales

• Karina
  • Verificeret køber

Perfekt når man bor sammen med modtageren!

Hurtig og anonym levering - perfekt når man bor sammen med modtageren!

• Dina

Hurtig levering!

Jeg bestilte en gave natten til torsdag og modtag den fredag. Jeg havde ikke regnet med at modtage den før jul, men skønt så det kunne blive en julegave. Var nemt og intet at klage over. Meget fin service.

Romantiske-Gaver.dk

Alt var som det skulle være :)

Alt var som det skulle være :)

• Michelle

super god service

Og rigtig hurtig levering. Fik det jeg bestilte dagen efter;-)

• erik

perfekt

meget perfekt

• Pia

Overhovedet ingen problemer.

Nemt, hurtigt og totalt uden problemer.

• Wasabi
  • Verificeret køber

Rigtig god service og hurtig levering

God til at hjælpe kunderne og super hurtig levering

• Mathias

Intet andet end perfekt!

Overskuelig hjemmeside. Stort udvalg. Jeg bestilte varen om formiddagen og den blev leveret dagen efter. Det er disse 3. faktorer der er fundamentet for succes ved hjemmesider med E- handel, og romantiske-gaver.dk er bestået med glans.
Jeg kan med garanti sige, at det ikke er sidste gang jeg handler her.

• Casper
  • Verificeret køber

God service og hurtig handel

Efter min oplevelse kan jeg kun anbefale andre at handle med Helle. Super service.

• Camilla
  • 30 point

Problemfrit og hurtigt!

Jeg var sent ude med julegaver i år, og manglede en ting til min kæreste.
Jeg faldt lynhurtigt over én af de mange gode gaveidéer og bestilte med det samme. Ingen problemer med bestillingen og gaven kom inden for 24 timer! Jeg var virkelig positivt overrasket, især over leveringstiden.
Generelt er hjemmesiden overskuelig og fyldt med gode idéer og tips til alle slags gaver. Bestemt en hjemmeside jeg vil benytte mig af igen.

Romantiske-Gaver.dk

Alt er i top Fin behandling

Jeg fik den service man kan forlange , og produktet
svarer til hjemmesiden alt i alt fint og godt

God købsoplevelse

Jeg faldt over Romantiske-gaver.dk ved et tilfælde, og besluttede mig for at købe en gave til kæresten. Den viste sig at være 10 gange mere værd en blomster :) Nok primært fordi den kan bruges i hverdagen, og viser at jeg bekymrer mig for hende. Desuden var der lidt slik med i gaven, hvilket er et nice touch :) Alt ialt en god oplevelse at købe her. Leveringen var desuden overraskende hurtig.

• Regis

Perfekt!

Super god service!

• Vegard

Veldig Fornøyd

Jeg bor i Norge og bestilte denne rett før jul i håp om at den kom frem til den 24! Det gjorde den så absolutt! Tok vell en 2 til 3 dager før jeg hadde den!

****** <------ Six Stars!

Besvarelse fra Romantiske-Gaver.dk

Hei Vegard, tusen takk for din kommentar. Jeg hadde håpet at pakken kom frem før jul. Så det var bra! God jul til deg.

• Anette
  • Verificeret køber

Jeg havde en rigtig god oplevelse med at handle på Romantiske-Gaver.dk, og pakken kom i løbet af få dage.

• Bente
  • Verificeret køber

Super hurtigt og helt uden problemer

Bestilte varen og det blev bare afsendt med det samme. Slet ikke nogle problemer, og indholdet levede op til det forventede. Kan kun anbefale at handle her...

• Martin
  • 35 point

Fantastisk service

Bestilte inden kl. 17 og fik varen dagen efter. Kan ikke gå hurtigere eller bedre, så kan klart anbefales!

• Dennis

Perfekt

Har handlet på Romantiske-gaver.dk 5gange nu, og der har aldrig været et problem, pakker kommer som den skal og hurtigt, og altid sikker pakket ind. og som bonus følger der 2stk slik med :D

Romantiske-Gaver.dk

Hurtig levering og god pris

Det var nemt at finde og kvaliteten er i orden. hurtig levering så ingen problemer her

• Martin

Som lovet

Bestilling gik nemt og varen blev sendt hurtigt som lovet.

Hurtig og korrekt levering

• Morten

Super service generel

Super service. Bestilte pakker (julegaver til kæresten) om eftermiddagen, og havde dem dagen efter.

De små ting tæller også, og der lå bolcher, chokolade og sukkerpastiller i pakken da jeg fik den. Oldschool salgstrick, men det virker!

Har intet at beklage over! - Tværtimod!

• Kevin
  • Verificeret køber

Hurtig levering, og gratis chokolade

Leveringen gik super stærkt, og så var der oven i køben 3 små stykker chokolade.

• Kunde
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser

Hurtig og præcis levering, god kvalitet og klart overblik på hjemmesiden

Hurtig og præcis levering, god kvalitet og klart overblik på hjemmesiden

• Dan S.
  • Verificeret køber

Nem, overskuelig side, hurtig levering!

Fik hurtigt leveret varen og god info undervejs!

• Dorthe

KANON service!

Jeg var lidt bekymret over hvordan det hele lige foregik, og om sendningen osv levede op til hvad der stod. Men det gjorde den skam!!
Jeg bestilte min gave, og allerede dagen efter kom den, pakket ind med den søde lille hilsen jeg havde bestilt. Det var bare kanon. Desuden står der at man betaler maksimum for produktet og forsendelsen, og at det bliver betalt tilbage hvis forsendelsen ikke er så dyr som den kunne være eller først antaget. Dér tænkte jeg godt nok: jeg kommer aldrig til at se skyggen af de penge. Men denne tanke havde jeg ikke behøvet af have, for rigtig nok så fik man de overskydende penge retur.
Det hele var bare en rigtig god oplevelse, og jeg vil bestemt handle derinde igen! Derfor kan jeg sige til dig, at det er en god side som lever op til de ting der er skrevet. Så derfor, kom igang med at handle ! :D

Perfekt

Har handlet 2 gange på siden.

Smertefrit, nemt og hurtigt. Mere er der ikke at sige.

God betjening.

Jeg er fuldt tilfreds med dette firma. jeg modtog mine varer dagen efter min bestilling, og de lever fint op til mine forventninger:-))

• Henrik

WYSIWYG uden dikkedarer.

En nem og overskuelig hjemmeside, fin netshop, samt hurtig og effektiv behandling. Alle varerne var pakket fint ind og det vidner altid om overskud når der er lagt et eller andet ved pakken - i det her tilfælde designerbolcher. Jeg fik hvad jeg ville have, og jeg fik det hurtigt. Eneste lille ting var lidt manglende information om hvilken forsendelsesform jeg skulle vælge. Jeg valgte én, men det var tilsyneladende den anden der blev brugt. Men det er virkelig småting.

Hej Henrik

Mange tak for din anmeldelse, det er altid dejligt at læse.

Den forsendelsesform du valgte, var levering til erhvervs adresse, hvilket også blev brugt. Kan du evt. på mail skrive hvilken forsendelsesform du mener der blev brugt? Så kan jeg rette evt. misforståelser i netshoppen ved valg af forsendelser.

God weekend.

Helle
Romantiske-Gaver.dk

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk