[REPLY]
Bestilte varer og to dage efter kunne jeg afhente mit køb på posthuset. Varerne svarede til beskrivelsen. Her handler jeg gerne igen
Jeg er meget glad og tilfreds med de smukke ting, som jeg har modtaget fra jer..
Vinke katten har jeg placeret i min vindueskarm i stuen, hvor den får lov til at sprede glæde og hyggelig stemning.
Halskæden har jeg på hver dag.
Vibse
Takker jeg er yderst tilfreds med det jeg købte hos jer.
Fremragende som altid og super service, mange lækker produkter. Det er ikke sidste gang vi handler ved Rosens Aura
Hurtig respons, hurtig levering og fine varer +++++ herfra
Fin mail bekræftelse på min bestilling,varerne kom som der blev sagt, og de var i orden, Altså, profesionelt fra bestilling til modtagelse.
Venligst
Benny
Vi havde bl.a. bestilt en vinkekat, desværre havde den taget skade i posten.
Men efter kontakt til Rosens Aura blev vi enige om at sende den tilbage og så ville de sende en ny.
Den kom 2 dage efter sammen med frimærker for returposten.
Nu står den her i vinduet og vinker mine kunder velkommen.
Hurtig levering - rar betjening - fin kvalitet.
Jeg fik mine varer 2 dage efter bestilling og de lever fint op til mine forventninger.
Købte et par ørestikker på sitet. De er super kvalitet og var endda de billigste der var at finde på nettet. Jeg Fik hurtigt leveret varen med posten og det hele var som det skulle være.
En gnidningsfri og god handel.
Intet at komme efter der!
Vh
TL
Jeg bestilte to stk Himalaya salt lamper, som kom et par dage efter jeg havde lagt ordren. Varen lever 100% op til forventningen og er tilmed billigere end andre webshops.
Hurtig levering, varerne svarer til mine forventninger. Er sikker på at jeg kommer til at bestille igen :D
Og glædelig jul.
Ingrid
bestilte jeres små fine og meget billige hot stones. de kom i løbet af 2 dage og levede op til mine forventninger. jeg er yderst tilfreds.
Alt er forløbet helt efter bogen. Hurtig levering. Varerne pakket forsvarligt ind. Alt som aftalt. Eneste minus er, at leveringsprisen er lidt pebret.
Jeg købte et Tigerøje vedhæng som skal bruges til julegave til min søster. Den er bare rigtig fin og jeg er sikker på hun bliver glad for den.
Har været meget tilfreds med handlen.
Kom til tiden og information om produktet fulgte med. Rigtig godt.
Jeg er meget tilfreds med den Budda som jeg har købt, så jeg vil håbe at min svigerdatter også bliver det. Jeg synes portoen var dyr men det kan I jo ikke gøre for. hurtig levering
Firmaet holder hvad de lover, varen ok, forsendelsen ok.
Fin website. Til at betale og superhurtig levering. Fuld tilfredshed ;-) Endnu en gang ;-)
Hurtig levering og varene var i perfekt stand. Jeg vil til enhver tid handle hos Jer igen og kan varmt anbefale Jer til andre.
Tak for endnu en god handel. Som sædvanlig fik jeg kvalificeret hjælp og hurtig levering. Hos Rosens Aura ved de hvad de taler om, jeg har kun ros og varme anbefalinger.
Jeg bestilte mine varer, og fik dem nogle dage senere. Jeg er meget tilfreds, og bestiller gerne ting fra Rosens Aura igen.
En rigtig god oplevelse!
Jeg vil herigennem takke Rosens Aura for den gode service og hjælp de her givet vedr. mit køb at sten og krystaller.
Jeg kan varmt anbefale Rosend Aura
Hilsen Michael
Lisa fandt anmeldelsen nyttig
Jeg fandt Rosens Aura ved et tilfælde, men fandt nogle ting der, som jeg ellers har ledt længe efter i mange andre butikker.
De bestilte varer kom hurtigt, og var forsvarligt pakket ind. Varerne levede 100% op til mine forventninger.
Der er mange spændende ting på hjemmesiden, og det vil være oplagt at lede efter en gave her.
Det er ikke sidste gang, jeg handler hos Rosens Aura.
Lisa fandt anmeldelsen nyttig
Jeg er meget tilfreds med den Himalaya salt lampe jeg har købt af jer...
Lamperne er både større og billigere end de andre jeg har købt i tidens løb...
og jeg kan godt lide den har træfod.
Det er en meget spændende hjemmeside, kommer helt klart til at handle ved jer igen!
Det er lidt dyrt i fragt, men det må være Post Dk der skyld i det.. ;-)
Lisa og Rosens Aura fandt anmeldelsen nyttig
Jeg skulle bruge nogle varer til en gave, jeg bestilte dem og dagen efter fik jeg pakken.
Jeg kan kun anbefale rosensaura.dk til andre.
Dorthe
Jeg har handle flere gange på Rosendaura.dk og har hvergang fået leveret de bestilte vare meget hurtigt.
Kvaliteten er i top, priserne er rimelige, er alt i alt tilfreds.
michael
Lisa fandt anmeldelsen nyttig
Jeg kan kun andbefale Rosens Aura til andre, man får en hurtig og professionel betjening. Jeg er fuld tilfreds med Rosens Aura og vil helt sikkert handle der igen.
Rosens Aura fandt anmeldelsen nyttig
Jeg fik omgående en direkte mail med bekræftelse på min ordre, og derefter også besked ved afsendelsen. Modtog også mine varer meget hurtigt.
Alt i alt en god oplevelse.
Jeg havde brug for en masse produkter til et event for min virksomhed. Jeg ringede til Dan og han hjalp mig med at finde alt lige fra røgelse til smykker og lysestager.
Servicen og priserne var i top og jeg fik leveret alle produkterne dagen efter.
Kan kun anbefale stedet Rosens Aura
Lisa fandt anmeldelsen nyttig
Rigtig god service! Jeg bestilte en meget tung himalayasaltlampe, og derfor tilbød sælgeren - i stedet for at få den sendt med Post Danmark - at køre hjem til mig med lampen for et meget beskedent beløb. Da han ankom, spurgte han, om jeg havde en pære til lampen, hvilket jeg ikke havde, og den fik jeg så gratis med... selvom den normalt ikke er gratis. Alt i alt super god handel.
dorthe fandt anmeldelsen nyttig
jeg er meget tilfreds med at handle med rosensaura.dk
Jeg så de smukkeste sten til stjernetegn og bestilte dem. Men de var endnu smukkere i virkeligheden. Rosens Aura er fyldt af skønne produkter og det er sværet at holde sig tilbage når man bestiller. Forsendelsen og indpakningen var også upåklagelig
dorthe fandt anmeldelsen nyttig