We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Ruzicka anmeldelser

Ruzicka Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Ruzicka før du handler og giv selv din bedømmelse af Ruzicka 3
Middel
6.3 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)
Ruzicka

Hurtig og venlig betjening af flotte varer

Jeg købte en underkjole af Day - Birger et Mikkelsen
Den ankom dagen efter og levede fuldstændig op til forventningerne. Butikken har i øvrigt rigtig mange spændende mærker til de feminine piger. Jeg vil anbefale at handle hos ruzicka.

Minus point!

Jeg sendte en kjole retur for over en måned siden, da mærket i nakken var revet halvt af. Ønskede ikke at få den repareret, da jeg ikke vil betale for noget som ikke er i orden fra start. Jeg brugte 65 kr. på at sende pakken retur som forsikret, da de selv bad om, at pakken kunne trackes.De har stadig ikke tilbagebetalt mine 65 kr. De påstår, at de bad om forsendelse via gls, men de skrev:

Vi skal nok betale fragt hvis der er fejl på kjolen. Du kan sende den med gls eller post så vi kan tracke kjolen.

De mener så åbenbart ikke at det er en fejl, når det er noget de kan reparere og vil ikke betale de 65 kr. fordi jeg ikke sendte via gls. De skrev:

Vi har modtaget din kjole i dag, og vi ikke mener, er en reklamation. Vi kan tilbyde at sy mærket fast igen - det kan gøres uden man ser det. Ønsker du ikke det, vil vi per kulance udbetale 50,- til dig i returporto, da vi bad dig sende pakken som almindelig pakke med GLS. Så skal vi blot have dit konto nr..

De har ikke besvaret mine sidste 2 rykker mails! Jeg har hverken modtaget de 50 kr. som de selv foreslog eller de 65 kr. som jeg har krav på! De HAR fået mit kontonummer og har min mailadresse, så der er ingen god forklaring på mine manglende penge - andet end dårlig kundeservice og ligegyldighed overfor kundernes rettigheder.

Kommer aldrig til at handle dér igen og vil hermed fraråde andre det samme.

Dårlig lagerstyring hos Ruzicka - butik under Miinto.dk

Jeg har nu to gange bestilt den samme vare - men i to forskellige størrelser - og først når butikken skal godkende min bestilling, får jeg besked om, at de ikke kan godkende den. Varen findes på miinto.dk - ellers kunne jeg jo ikke vælge den - og alligevel findes varen ikke.. - det er da dårlig lagerstyring! Gider ikke prøve igen - hader at bestille noget og så blive skuffet fordi det ups var udsolgt.... Butik Ruzicka - få jer et bedre lagerstyringssystem eller hold jer fra internetsalg.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk