[REPLY]
Henviser kunde til direkte kontakt med producent, det havde hun nu selv fundet ud af og ringede først til Ryby igen, da producenten var mere end umulig at få hjælp fra. 3 nytteløse besøg til at kølefryseskab, som simpelt hen ikke kunne styre temperaturene. Hver gang gik halv arbejdsdag til spilde. Ved 3. besøg blev indlagt loggere, som skulle ligge endnu 7-14 dage i begge skabets sektioner. Afsindigt spild af madvarer og tid! Det er lige lovlig udnyttelse af købeloven.
Kære Kirsten,
Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af, at den service som du har modtaget fra producenten af varen har været utilfredsstillende.
Vi kunne aldrig finde på at bryde købeloven, og det er heller ikke tilfældet. Vi skal henvise til producenten, hvis der skal ydes service på en vare. Det er helt normal kutyme, da det er producenten selv der kan yde den bedste service på maskinerne.
Vi er dog kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med den pågældende producent.
Vi håber, at du har fået løst problemet. Hvis vi kan være behjælpelige med noget, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på info@ryby.dk.
Ryby Hårde Hvidevare
Opfølgning nov 2009- Som forventet har ejeren overhoved ikke reageret på min klage hverken den jeg har sendt på mail ej heller da jeg talte med ham i tlf, selvom at han der påstod at han ville vende tilbage, men at han havde haft SÅ travlt ;)
D Å R L I G F O R R E T N I N G S S E R V I C E
Jeg har set et køl/fryse skab på deres hj.side, jeg går i deres søborg afdeling for at kigge og spørge om forskellige ting i forbindelse med dette skab.
1. Da jeg ser skabet stå i forretningen står der en højere pris på og sælgeren skal først bruge tid på nettet for at finde den pris JEG rigtig har set to min tidligere hjemmefra. Han vidste ikke engang at den stod til det på nettet.
2. Jeg spørger om der er nogle problemer i at det skal indbyggees i et skab. Jeg har målt højde bredde og dybde og det passer.
"Nej nej overhovedet ikke" siger sælgeren.
3. Jeg skal betale for både kørsel og skab med det samme - og går forventningsfuld hjem og venter til næste dag da skabet skulle ankomme, (700 kr for fragt for max 5 km kørsel er måske liige i overkanten)
4. Skabet kommer og "Forbenene på køleskabe er placeret på en sådan måde at de hænger under lågen??? På alle andre jeg har set både før og siden er de under selve køleskabet.
5. D.v.s. at køleskabet tipper ud af det skab det skal stå i, transportmanden påstår at "sådan er ALLE skabe lavet nu om dage" men de kan jeg jo ikke bruge da det skal stå INDE i skabet og selvfølgelig med lågen udenfor så den kan åbnes, som på helt normale køleskabe. I en anden stor køleskabskæde har de aldrig set eller hørt om ben der sidder på stativer under låger før.
Jeg vil ikke have skabet og taler med ejeren i telefonen, jeg kan levere tilbage og få penge retur eller handle nyt. ok jeg er dum at giver chaufføren sine penge, det er jo trods alt ikke hans skyld... går jeg da ud fra. :)
Jeg går igen i butikken og siger til sælgeren at "Det kunne han sørme godt have sagt" - han griner mig op i hovedet og siger at jeg kunne jo bare have kigget efter.... tjaaa.... måske, men jeg spugrte jo ham om der var noget til hinder for at det kunne stå inde i et skab. Han siger nogle ubehagelige ting og efter aftale om at betale pengene tilbage på min konto, går jeg.
De 700 kr i transport er dog stadig- selv efter tre henvendelser til ejeren Jesper Ryby, ikke blevet tilbagebetalt ej heller har han svaret på min henvendelse.
DET ER DÅRLIG SERVICE-Jeg mener heller ikke at jeg behøver at kigge efter når jeg køber en bil- om der nu er en lydpotte på.
Visse ting har man vel ret til at gå ud fra som en selvfølge- især når jeg HAR spugrt om det!!!!
Jeg kan derfor kun advare andre om at handle der.
Selvfølgelig er jeg utilfreds at en utrolig dårlig og selvglad sælger har kostet mig 700 kr og jeg mener klart at forretningen må tage deres ansvar for fadæsen.
Jeg venter stadig spændt på svar på mine mail og telefonopkald.
Hvor arrogant er det lige ikke at gide svare i det mindste? Jeg spørger bare.
Kære Lene,
Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af du føler, at du har fået en dårlig service. Men vi synes, at din udlægning af sagen er uretfærdig. Faktisk mener vi, at vi har ydet dig en god service.
Du kom ned i butikken, fordi du ikke havde noget køleskab og skulle bruge et hurtigt. Vi gjord alt for, at finde et til dig og fik sørget for levering om installering samme dag. Det var herefter dit køkkenskab, som ikke var egnet til et køleskab med almindelige standardmål.
Selvom vi ikke er forpligtet til det, så tog vi køleskabet med retur igen, og du fik dine penge tilbage. Du har således kun betalt for fragten, hvilket vel er fair taget sagen i betragtning. At vi ikke har talt med dig efterfølgende passer ikke. Vi har talt sammen over telefonen, hvor vi forsøgte at finde en løsning med dig. Hvis du har haft en oplevelse af, at vores sælger ikke har talt pænt til dig, så skal vi dog naturligvis beklage det. Den pågældende medarbejder er ikke længere hos os.
At vi skulle være arrogante overfor vores kunder, kan jeg afvise – intet ligger os mere fjernt. Vi har siden vi startede i 1948 ekspederet titusindvis af glade kunder, og i 2007 blev vi kåret til Årets Virksomhed i Gladsaxe Kommune. Den status opnår man kun ved at yde ekstraordinær god service overfor sine kunder.
Kan vi være behjælpelig med andet i sagen, så er du velkommen til at kontakte os på info@ryby.dk
Med venlig hilsen,
Ryby Hårde Hvidevare