[REPLY]
Havde bestilt en type boks, som desværre var i restordre, men blev kontaktet omgående, med et tilbud om en større model, til samme pris, Blev leveret som aftalt, det er god service.
Jeg skulle bruge en fleksibel ophæng til min stationær PC, og det var afgørende at kunne se om det bestilte ville passe lige præcis der, hvor det skulle fungere.
SafeShoppen har gjort sig den ekstra ulejlighed at dokumentere tingene, både med billeder og tekst, på en måde så jeg var sikker på at jeg bestilte det rigtige.
At det så også kom hurtigt var bare en ekstra bonus.
Nemt og smertefri behandling, hurtig leverance...sådan :-)
Nu har jeg kun handlet en gang hos jer, og det var positivt,
så jeg kan godt anbefale til andre...
varen blev leveret til tiden,og på den aftalte placering,
kan ikke være bedre.
john sørensen kolding
johnoxholm@gmail.com
Super hurtig levering, dog noget skuffet da jeg opdager samme produkt, kunne købes 38 % lavere.
Pris hos Lav pris låse 408,98 Dkr dog 79,00 i Porto.
Pris hos daneta-security.dk 655,00 Dkr. 0 i Porto.
Så total 167,02 Dkr højere pris.
Produktet virker og er ok.
Meget kompetent betjening, hvor alt fungerede hurtigt og præcist
Hurtig levering - og varen lever fuldstændig op til det forventede. Nem montering - og nem anvendelse.
Kan varmt anbefales, god service - glæder mig til at modtage mit nye skab :)
8 gb kingston micro sd ..perfekt
Trods levering af forkert varer, som blev byttet uden besvær, har jeg været meget tilfreds med leveringen og den løbende information.
Finde varen på internettet, bestille den, modtage den 2 dage senere. Bedre kan det ikke gøres, det virker.
Produktet er kinesisk og det burde betyde en lavere pris.
det var en hurtig levering af det sikkerhedsskab jeg har bestilt.
Web butikken fungere godt, er overskuelig. Det bestilte blev leveret inden for den lovede tid. Så den samlede bedømmelse af handlen er meget god.
Fin og hurtig expedition og fin pris og med garantier.
Jeg fik en vældig god service fra firmaet, at fragtmanden så lavede frejl og afleverede pakken hos naboen, kan firmaet ikke gøre for, og ved min henvendelse om dette fik jeg en rigtig god betjening, kunne ikke gøres bedre.
Venlig og imødekommende rådgivning. Betaling efter bestilling gav dog aldrig nogen bekræftelse, hvorfor jeg var nød til at henvende mig til butikken. Her kom svaret i løbet af den kommende dag.
Super nemt at bestille. Jeg havde varen dagen efter ! Det er hurtig betjening
Der er ikke så meget at sige andet end konkurrencedygtige priser og god kundeservice. Levering til tiden og som aftalt.
Præcis rådgivning og levering. Produktet er som beskrevet.
ok blev leveret til tiden (vigtig)
Produktet (et medicinskab) var meget (østland) præget , som lavet af en grovsmed, men ok det virker
Jeg købte nogle computerophæng. Varerne var fuldt tilfredsstillende og levering skete lynhurtigt.
Varen blev leveret 48 timer efter bestilling som aftalt. Det kan ikke gøres meget bedre
God hjemmeside - det var nemt at bestille og varerne kom hurtigt.
Rigtig god service. Problemer med fragtmanden - det klarede safeshoppen.dk uden problemer direkte med fragtmanden, således at fejl i levering blev rettet straks efter. Super god service.
Mit ønske om hurtig levering på grund af ferie blev imødekommet. Bestilt søndag aften, leveret tirsdag. Tag den PostDanmark.
Super
Det hele har fungeret til perfektion - bestilling, ekspedition og levering.
Safeshoppen leverede isoleret set en god kundeoplevelse.
Med en lidt mere nærværende ekstern vognmand (DHL) havde det dog været en 5'er.
DHL overså fuldmagten til blot at stille varen i vores fravær. I stedet røg leveringen ud i en genlevering via DHL's lettere amatøragtige Web setup, hvor deres kundeservice først fulgte op på henvendelsen efter varens endelige levering.
Takket være Safeshoppens involvering og opfølgning hos DHL dukkede varen op et par dage senere uden yderligere komplikationer
Brugsvejledningen (på dårligt engelsk) er fejlagtig og delvis uforståelig
Vi beklager at brugervejledningen ikke var korrekt formuleret. Dette er straks blev rettet.
Da vi blev opmærksom på dette tilbød vi, uden beregning, at bytte skabet til et dyrere skab med en anden lås.
Erik Thierry Andersen
Direktør
Godt produkt, hurtig forsendelse, og opfølgning pr. tlf.!
Virkelig kompetent service og hurtig levering.