We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

SAFEshopping anmeldelser

SAFEshopping Logo
Kunderne om SAFEshopping : »God service, hurtig levering og ingen problemer ved brug af fortrydelsesret« »Super pris, Super levering, Super service, Super produkt, Super oplevelse = 5 *« »Hold jer langt væk« 11
Middel
6.8 af 10

11 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (11)
SAFEshopping

God service, hurtig levering og ingen problemer ved brug af fortrydelsesret

Jeg har haft en positiv oplevelse i forbindelse med mit køb. Hurtig leverig. Varer til den rette pris. Ingen problemer ved brug af fortrydelsesret.

Super pris, Super levering, Super service, Super produkt, Super oplevelse = 5 *

Jeg bestilte en masse Hama perler mandag og havde dem tirsdag....FANTASTISK. Prisen er også virkelig god - ca halv pris i forhold til andre steder.

Farven (på perlerne) på hjemmesiden stemmer godt overens med varen...VIGTIGT!!!!!

Alt i alt en super shoppe oplevelse!!

Hold jer langt væk

Denne butik er dybt useriøs - de lover prisgaranti på deres varer , men når du så finder varen billigere, så sviner de konkurrenten til og nægter at matche den garanterede pris. Med mine snart 10 år som handlende på nettet har jeg ikke mødt mage til dårlig købmandsskab.

Besvarelse fra SAFEshopping

Kære René

Du ønskede at vi skulle give prisgaranti overfor en virksomhed, hvor man ikke kunne bestille de pågældende produkter. Det er let at være billig, hvis man ikke vil vil modtage ordre til de oplyste priser.

Vi har tilbudt dig at du på vores regning kunne tilbage sende dine varer, og få hele ordrebeløbet retur. Dette har du ikke valgt
at benytte dig af.

Dette er og bliver vores eneste svar på denne anmeldelse.

SAFEshopping.dk

SAFEshopping

God pris og hurtig levering.

Jeg bestilte en masse Hama perler og plader torsdag aften, de blev afsendt næste morgen og jeg modtog pakken mandag.
Er sikker på at det var gået endnu hurtigere hvis det ikke havde været over weekenden.

Prisen var også virkelig fin, ca. halv pris af hvad det koster i butikkerne.

super god behandling

jeg mailer torsdag kl 9.00 til firmaet og fortæller at jeg skal bruge en fødselsdagsgave søndag (leveret senest fredag). Jeg har nogle spørgsmål ang de ting jeg skal købe og vil også være sikker på at det når frem.
Efter 5 min får jeg svar tilbage at hvis jeg bestiller inden 12, sender de det med det samme, så det gør jeg.

Allerede fredag morgen kl 9.30 kommer posten med pakken til mig!

Virkelig god service- og super gode priser!!!
Det er ikke sidste gang jeg har handlet hos jer!

• Tina
  • Gudbjerg, DK
  • 5 Anmeldelser

Super pris

Bestilte en traktor med vogn og vognen kom i en anden farve end den jeg bestilte så derfor kun 4 stjerner.
Men ellers dejligt nemt sted at handle.

SUPER

Bestilte søndag aften, og levering onsdag middag. Det kan ikke gøres bedre. Smil herfra. :))

Perfekt

Bestillede vare som kom meget hurtigt, og til den lokale butik/bensinstation - super praktisk. Perfekt shopping oplevelse.

Fungerer fint

Den vare jeg bestilte kom til den forventede tid, og blev leveret til den lokale boghandel. Fikst og bekvemt.

• Line
  • 5 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Nem bestilling - Hurtig svar på mail - Hurtig levering af varer! :)

Jeg bestilte en masse bruder legetøj. Efter bestilling, fandt jeg ud af, at en af maskinerne var forkert, jeg sendte en mail til SAFE, og fik hurtig svar tilbage, så jeg nåede at ændre den inden afsendelse.
Så jeg er super tilfreds.
Nem bestilling - Hurtig svar på mail - Hurtig levering af varer!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk