[REPLY]
Ringede til Sahva ang. deres holdningsbandage de har på deres hjemmeside fordi jeg ville købe sådan en og ville gerne måles og prøve den inden jeg købte den så jeg var sikker på at den passede mig, det kunne bare ikke lade sig gøre, det var lige meget hvad jeg spurgte om så kunne det bare ikke lade sig gøre. Virkelig dårlig service!
Har fået lavet indlæg hos Sahva af en kompetent medarbejder, som er uddannet fysioterapeut og videreuddannet specialist i fødder pga nedsænket forfod. Jeg fik at vide jeg allerede kunne forvente at hente dem en uge efter konsultationen. Afhentningen blev dog forsinket nogle uger pga travlhed hos Sahva, men jeg fik så mine indlæg uden beregning. Flot! og tak fra en yderst tilfreds kunde.
Det tog 8 måneder at få lavet et par håndsyede sko efter mål - og så var de så store at jeg ikke kunne bruge dem.
Jeg har forsøgt at kontakte dem via mail, men har efter knap 3 uger endnu ikke modtaget et svar.
Noget uprofessionelt at have mails som mulige kunder kan kontakte virksomheden på, men man så vælger ikke at svar.
Det var 2 simple spørgsmål, pris og comfort.!
Det drejer sig om
Sahva Care