We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Salgsbixen anmeldelser

Salgsbixen Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Salgsbixen før du handler og giv selv din bedømmelse af Salgsbixen 3
Lavt
4.9 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)
Salgsbixen

Intet hørt, intet set - intet sket!

Jeg fandt to ure, som jeg synes jeg ville eje. Derfor tog jeg den mulighed, at lave en bankoversørsel til salgsbixen.dk. Jeg fik straks en mail om, at de ville sen de den, så snart de havde fået pengene. Nu er pengene overført. Jeg har stadig intet hørt. I dag er det 12 dage siden. Jeg har sendt to mails, hvor jeg har forklaret mig sag. Jeg har tilmed prøvet at ringe til dem flere gange, men nummeret er ikke brugbart.

Er salgsbixen.dk forældet, gået neden om og hjem, eller hvad?!
Jeg stod rent faktisk og manglede et nyt ur til mit nye arbejde, da det kræver man ser på klokken hele tiden - nu kan jeg se frem til at skulle ud at smide mine penge efter et nyt ur. Denne gang må jeg vist gøre det i en fysisk butik!

Jeg er dyby frustreret over salgsbixen - i sær fordi man INTET hører fra dem, eller ingen mulighed har for at komme i kontankt med dem selv.

FØJ for en omgang HØ!

Udvalgt anmeldelse om Salgsbixen

1 - Virkelig elendig behandling

Jeg modtog en fint ur som forventet og dette virkede i omkring 4 måneder. Herefter returnerede jeg det (måtte selv betale fragt på 100 kr) og da jeg modtog det 1-2 måneder efter var et led i remmen skævvredet, og ejeren af butikken forventer ikke at løse problemet. Tilmed har jeg prøvet at ringe til ham i omkring 1 måned og først haft held nu.

God behandling!

Det ur jeg havde købt gik lidt upræcist (for hurtigt), så jeg returnerede det igen, og de indstillede det. Men da jeg fik det tilbage, gik det lidt for langsomt!
Jeg sendte det retur, og fik pengene tilbage. Helt uden problemer.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk