Execution time: 234ms

Anmeld virksomhed

Salgsbutikken A/S - Udvalgt Medieomtale. I alt omtalt 1 steder på nettet

Se alle  |  Tilføj
  (18. marts 2010)

Onlineforhandler er blevet dømt til at erstatte telefon, der forsvandt under reparation.

Denne webshop er tilmeldt e-mærket.

560 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

Medier

Webbutik skal betale for forsvunden mobil - ComON

www.comon.dk

Indsendt af   (18. marts 2010) (Rapportér til kundeservice)
  • Brian
2. september 2010

super service

ringede til salgsbutikken , og fik en rigtig god rådgivning, samt en hurtig service.
købte en telefon som jeg modtog dagen efter .

Udvalgt anmeldelse om Salgsbutikken A/S

31. august 2010

Fin, god og præcis betjening

Skulle have skiftet min trofaste Nokia 3510i og ville have en ny tlf i nogenlunde samme stil. Ringede for, at få råd og den venlige fyr i den anden ende, var med det samme helt med på hvad jeg ønskede. Jeg er nu ejer af en rigtig god Nokia 3720 Classic og den lever fint op til mine behov og forventninger.
Eneste anke, er at den danske manual skal hentes på nettet, men det havde de gjort opmærksom på, kunne være tilfældet, og den der henvises til via butikkens hjemmeside er ikke optimal. Så det er det godt, at have en super kundeservice i baghånden hos sit teleselskab. I mit tilfælde TDC som fik sat min tlf op til internet på ingen tid.
Vil til enhver tid bruge butikken igen og vil ikke tøve med, at anbefale den til andre.
Henrik

• Kerstin.
2. september 2010

Super nemt og hurtig levering.

Bestilte en telefon som jeg modtog dagen efter. Der har ikke været problemer af nogen art og jeg vil bestemt handle hos salgsbutikken igen.

Mangler simkort

rigtig god leveringstid......betyder alt ved net-handel.
Endnu ikke testet produkt.

• Dansk

Fremragende betjening.

Har købt 2 mobiltelefoner (Nokia C5) til afhentning i forretningen. Leveringstid: 2 dage, som varslet.
Ved afhentningen en meget høflig og imødekommende behandling, med en grundig vejledning omkring opstart mv. af telefonen samt opfordring til at kontakte kundeservice, hvis der var behov for hjælp.

• Gert

Fremrangende

Jeg har købt en mobil tlf. Sonny Ericsson Satio. Tlf. var ikke på lager, jeg ringede hvor lang leveringstid der var, og ringede til kundeservice, fik en rigtig pæn behandling, de fortalte at tlf. ville blive leveret næste dag, det var korrektså alt var perfekt fra Salgsbutikken

• Nina

Nemt og hurtigt.

Købte en mobil fra salgsbutikken.dk

De sagde, at den ville være fremme 1-3 dage efter pengene var trukket fra kontoen, og det var den ganske rigtigt. Ingen problemer overhovedet og gør det gerne igen.

• Johs

OK

Mobiltelefon
Der manglede en dansk brugervejledning

• Anette
30. august 2010

Levering uden problemer

Jeg købte en mobiltelefon. Det var nemt at ordre, bekræftelse med tracking fulgte ligesom levering skete på de angivede 2 dage

• Martin
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser

mobilkøb

kom som forventet uden problemmer

levering af mobiltelefon

hurtig og korrekt (næste hverdag)

• Per
29. august 2010

hurtig betjening - opringning omkring produkt.

Da den bestilte vare ikke helt kunne leveres ( farvevalg) blev der foretaget hurtig opringning.

En 3ér blev vendt til en 2ér

Jeg bestilte to mobiler telefoner inde hos dem til min kæreste og jeg. For at starte ved begyndelsen, så var leveringstiden ikke som ventet på grund af sommerferie stod der på deres hjemmeside. Det var så okay, men da jeg havde prøvet at ringe til dem i over to timer en dag uden at komme igennem - og der blev lagt på to gange. Jeg var skuffet over det og det samme var min kæreste, så det var først da min kæreste skrev en dårlig anmeldelse og til direktøren - at pakken blev sendt. Vi var tilfredse med mobilerne, men i den sammenhæng blev jeg også ringet op af direktøren som sagde at han havde haft ringet til min kæreste - sjovt nok var der ikke blevet ringet til ham. Direktøren ville gerne at min kæreste ændrede anmeldesen og jeg sagde at det måtte jeg jo se om han ville. Efter alt besværet havde vi havde fået vores mobiler.
Så begyndte de at skrive til min kæreste fra Trustpilot og her er et af mailene:

Hej Jesper

Salgsbutikken har henvendt sig til os vedrørende din anmeldelse.

De siger at de har talt med din mor og fået god for at slette den.

Det vil jeg gerne have af-/bekræftet så jeg evt kan slette den.

På forhånd tak for hjælpe

(Det skal så lige siges at min kæreste er 28 år gammel - så syntes det var ret til grin og så gad jeg ikke bruge min tid på at skrive en ok anmeldelse når de besluttede sig for at gøre tingene på den måde, for at få anmeldelsen slettet) Synes det er ærgeligt. De skal nok i andre situationer have gjort det godt, men når de laver fejl skal der være plads til andre vurderinger, ellers kan man jo ikke bruge vurderingerne til noget hvis de sletter alle de negative.
Og at de oveni købet, mener at de ikke har hørt fra min kæreste, som har skrevet et par mails tilbage.

Jeg kunne have givet dem 3 stjerner, men efter de sidste hændelser får de 2.

• Erik
27. august 2010

God service og gode priser

Salgsbutikken.dk -God service, kundekontakt er også god.
Fik også en god pris for den mobil jeg købte.

Perfekt igen igen

3. telefon fra salgsbutikken - kom dagenefter levering

ingen problemos.

5 stjerner fordi der ikke kan gives højere

Billigst og bedst.
Fik min telefon dagen efter bestilling. Intet at sætte en finger på

• Keld
25. august 2010

Hurtig levering af fejlfrit produkt

Salgsbutikken. Køb af mobiltelefon hurtigt og problemfrit.

25. august 2010

Jævnt med basis for forbedring

Bestilte først en telefon som i følge webshoppen var på lager, men det var den ikke og sidenhen ikke skaffes! Det virker altså bare ikke! Bestilte derefter en ny telefon som jeg nu har rykket for (6 dage siden den er bestilt). Generelt god shop, kan dog blive meget bedre på lagerstatus/leveringsinformation- og hastighed. Det ville desuden rykke på min generelle opfattelse af butikken, hvis ikke de kun tog imod dankort.

Hej Lars

Din ordre på 2730+headset er lagt direkte hos en af vores leverandører men pga en fejl i deres system fik de ikke sendt den samme dag som vi lagde bestillingen hos dem.
Den skulle meget gerne være på vej til dig nu - systemfejlen havde stoppet flere afsendelser fra dem.

Dette havde vi ikke fået besked om - og kunne derfor desværre ikke videreinformere.

Normalt får man besked i løbet af få dage hvis varen ikke kan leveres som forventet.

Mht. til at modtage betaling med Mastercard er PBS så frække at kræve et gebyr på 5.75% af fakturabeløbet - en procent som i flere tilfælde er højere end vores avance på telefonen. Og hvem vil betale kr. 350 ekstra for en Iphone blot for at betale med Mastercard ?!
Vi har haft det i shoppen tidligere - også visa elektron. Men PBS's afregningsmetoder var meget besværlige idet de fratrak alle gebyrerne INDEN de blev udbetalt til os i samlede udbetalinger, hvilket gjorde det utroligt besværligt og tidskrævende at afstemme de fakturaer som stod åbne. SÅ derfor valgte vi simpelthen at droppe det for ca. 4 år siden.

Håber det var svar nok på din anmeldelse :)

Og håber snart du får dine bestilte vare og ender med at blive en tilfreds kunde...

• AS

Lige som det skal være!

Jeg bestilte 2 x Sony Ericsson Xperia x10 Mini Pro's en søndag, og tirsdag var de ankommet.
Suveræn service og info. Thumbs up, Salgsbutikken.dk!

Mobil LG.

Har købt 2 mobiltelefoner af mrk. LG KF 300 af Salgsbutikken på nettet, modtaget 2 dage efter, så det kan vel ikke blive bedre.

Ikke leveret til tiden

Salgsbutikken er ikke så troværdige hos mig, og jeg er ikke meget for at købe varer her en anden gang. Der er gået 9 dage og varen er stadig ikke leveret, selv om de tydeligt skrev, at leveringsfristen ville være mellem 1-3 dage.

26. august 2010

Hej Franks (datter som har skrevet...)

På selve varekortet til HTC Desire som I har læst ved bestilling står der altså at HTC har

problemer med at skaffe de nye skærme som skal i Desire...

Vi producerer ikke telefonerne selv jo :)

• KK

Køb af mobil

Levering blev som lovet på siden blev overholdt. Så hvis prisen er god, vil jeg ikke tøve med at handle dèr igen. . .

ingen problemer

varen kom dagen efter bestilling - hurtig levering
fin indpakning og dejlig ny telefon
tak for det salgsbutikken

22. august 2010

Super hurtig levering - alt som det skulle være

Har købt telefoner hos Salgsbutikken igennem 6 år - og har aldrig haft noget at sætte en finger på. Har netop modtaget min nye X10mini pro som er en rigtig lækker telefon.
Har også haft telefoner som skulle til reparation og Salgsbutikken har altid håndteret dette perfekt.

• werner

Super kunde service

vi har købt 3 mobil tlf hos jer dem og fået en SUPER info og købet er gået hurtigt så dem kan man kun anbefale

• pj

• 25 point
  • 5 Anmeldelser
19. august 2010

No nonsense

Købte en mobil. For det første havde de den jeg ville have på lager og i den rigtige farve i modsætning til andre. Selve købsprocessen og hjemmesiden fungerede lige efter bogen. Levering var hurtigere end de havde forudsagt - kun 1 dag.

• Bente

Manglende brugsanvisning

Jeg fik en bedre telefon,men hvor der manglede brugsanvisning. Den kunne jeg hente på nettet Classic 2230 oplyste I, men da jeg ikke kunne få adobe til at virke, så lykkedes det ikke, det kan heller ikke være rigtigt, at jeg selv skal udskrive en masse sider, når lovgivningen siger, at der skal medfølge en dansk/skandinavisk brugsanvisning. Jeg henvendte mig tillmit telefonselskab Telmore, der straks sendte mig en brugsanvisning pr. post.

20. august 2010

Hej Bente

Der står i vores forretningsbetingelser at nogle modeller har udenlandsk brugervejledning.
Og lovgivningen siger at der skal være en scandinavisk vejledning "tilgængelig" ...

Hvis du har søgt på 2230 kan jeg godt forstå at du ikke har fundet den.

DU har fået Nokia 2330 Classic.

Og på www.adobe.dk kan du downloade acrobatreader GRATIS
-det står også på Nokias hjemmeside.

Her er linket.
Lettere at læse onlinemanualen generelt end papirformen da man kan søge i den...

Hvis du havde kontaktet os og bedt om en trykt manual kunne jeg også godt have sendt den til dig. Vi kan jo ikke vide at du er utilfreds og kontakter Telmore - hvis ikke du kontakter os først ... :)

Så skal vi ikke have en stjerne mere ? :)

• Lone

God service fra salgsbutikken ang. køb af x2 xperia mobil

Det var en god oplevelse, over al forventning, Bestilte mobilen tirsdag og den kom med posten allerede torsdag, min søn var lykkelig. Troede vi skulle vente længere.
Så man må sige at det var rigtig god service.

• Merete

Servicen er i orden

Min telefon kom dagen efter at jeg havde bestilt den. E-Mail om bestilling og "kontrakt" og hvor jeg kunne finde min pakke straks efter bestilling.
Super service.

• Jacob

Go og hurtig handel

Det var en god og hurtig handel. Jeg har ikke noget at klage over.

• JP

meget tilfredsstillende

jeg betilte mobiltelefon og jeg får mobiltelefon

• Birgitte
17. august 2010

Salgsbutikken forsikrer, at de ikke videregiver oplysninger til spam

Jeg er blevet kontaktet af thomas fra salgsbutikken der forsikrer, at de ikke sælger oplysninger videre til telefonsælgere og spam-producenter/nethandel.
Det vælger jeg at tro på og vil derfor gerne give en ekstra stjerne for god og hurtig betjening - samt meget ivrig opfølgning på kundeanmeldelser.

- Så kan jeg kun sige: Hold jer fra telebazar!! (For så må jeg antage, at de står bag mine pludselig store mængde spam fra 3godetilbud.dk og andet pis. Telebazar har ikke afkræftet denne teori)

20. august 2010

Hej Birgitte

Jeg kan forsikre dig for at vi videregiver IKKE oplysninger til nogen som helst.

Du har fået en mail med pakkenr. - og 1 uge efter bestilling kommer der en automail fra Trustpilot.

Muligvis har vi ringet til dig i forbindelse med din bestilling også, hvis ikke vi har haft den bestilte farve på lager.

• Brian
17. august 2010

mobil se f305

alt gik fint,manglede dog en dansk brugervejledning,som jeg syntes er en stor mangel

• Svend
16. august 2010

,leveret forkerttelefon men hurtig til at sende en ny som var rigtig,

har købt en biltelefon

• Søren V
15. august 2010

ikke en finger at sætte på det firma.

hurtig levering, god service, billige priser og nem hjemmeside. perfekt.

leveringstid

Syntes der er lang leveringstid el mangel på besked om udsolgt vare

• Poul

Hurtig levering fra Salgsbutikken

Den bestilte mobiltelefon ankom dagen efter ordreafgivelse. Kan kun anbefales.

• Tage
13. august 2010

Ordren gik hurtig igennem alt om leveringen fungerede

Mobil tlf.

• T F

Hurtig levering.

Bestilte en NOKIA N86.En rigtig god mobiltelefon. Den kom i den rigtige farve og godt pakket ind. Alt OK herfra.

13. august 2010

Det kan ikke gøres nemmere, mere trygt eller i bedre rammer :-)

Jeg har købt en mobiltelefon til min søn. 1 stk. Sony Ericsson T707 Black på Salgsbutikken.dk hjemmesite. Jeg er super tilfreds med hjemmesidens opsætning, der gør det nemt og overskueligt at shoppe på site.
Selve varen blev leveret inden for det lovede antal dage, så altså ingen forsinkelse der.
Varen var ny og i ubrudt emballage, fungere 100 % perfekt.

• VM

Nokia 6600 Fold

Karakter 1. Efter at være blevet ringet op 2 dage efter bestilling, og fået at vide, at denne telefon kan de ikke skaffe, køber jeg den et andet sted. Efter 14 dage hæver de så pengene på min konto, og der dukker 2 telefoner op. Så nu har jeg 4 telefoner. Usædvanlig dårlig opførsel.

Hej Vm

Du har jo på intet tidspunkt udtrykt ønske om at annullere - tværtimod gjorde du det klart for os at det KUN var denne model du ønskede. Og så skaffede vi dem fra en anden forhandler og sendte dem til dig.

Du behøver jo ikke at beholde dem fra os - du har 14 dages fuld returret.
Så du returnerer dem jo bare.

Forstår ikke hvad du mener med "dårlig opførsel" ?! - Vi har blot sendt dig de varer du har bestilt.

Thomas Schaltz
www.salgsbutikken.dk

Perfekt leverance

Henvendte mig til salgsbutikken, da ingen andre havde telefonen på lager - og havde den i hånden to dage senere - super oplevelse

salgsbutikken.dk

jeg kan kun varmt anbefale salgsbutikken, der gik kun 1 døgn fra bestilling til varen var fremme hos mig. Super levering. Der manglede dog en brugermanual på dansk, men det klarede jeg selv over nettet. Mange tak for go behandling. *****

Alt forløb perfekt

Smertefri bestilling. Levering dagen efter bestilling. Som firma savner man dog muligheden for at betale med andre betalingskort end Dankort. F.eks. Mastercard.

PERFEKT HANDEL - for 3. gang

Dette er 3. gang jeg køber ny mobil hos Salgsbutikken.
Som sædvanlig hurtig levering og intet at klage over.

• peder
  • 28 point
  • 6 Anmeldelser

Troværdig og professionel webshop

God hjemmeside, gode informationer og fin service både ved levering og ændring af bestilling.
endte med at returnere bestillingen og pengene blev tilbageført samme dag.
handler meget gerne her igen og anbefaler gerne webshoppen til andre

Alt i orden

Jeg bestilte en mobil fra Sony Ericsson mandag eftermiddag og modtag den onsdag. Prisen var god, leveringstiden som oplyst, jeg modtog gode oplysninger fra butikken og alt forløb problemfrit.

• Jan

Super hurtig levering

Bestilte en Sony Ericsson mobiltelefon samt memory card sent mandag aften.
Modtog tracking link tirsdag eftermiddag og selve pakken onsdag på min arbejdsplads.
Det kan vist ikke gøres meget bedre! :o)

• Dorthe

Karakter

***** Venlig betjening - Hurtig og pænt indpakket leverance til den lovede pris

• Uffe

Ekstraordinær service

Salgsbutikken i Roskilde gav en udstrakt service, da jeg købte en mobiltelefon til min søn. Jeg ønskede at afhente den i butikken og blev telefonisk kontaktet, da den var klar. Jeg sad fast i en trafikkø, men gutterne blev i butikken efter lukketid, fordi de vidste, at jeg var på vej. Ualmindelig flinke folk ,-)

• SL
9. august 2010

Anmeldelse af Salgsbutikken

Købte en mobiltelefon til min søn, som kom dagen efter jeg havde bestilt den. Min datter købte så ugen efter en Sony Ericsson mobiltelefon som kom efter 2 dage. Alt var i perfekt orden og med hurtig respons på ordrebekræftelse og kvittering for betaling.

• Nikoline
9. august 2010

Køb af mobiltelefon.

I løbet af sommeferien havde jeg efter længere tids opsparing fået råd til min drømmetelefon en sony ericsson aino. Via mobilpriser.dk blev jeg vist videre til Salgsbutikken. Selvom der var andre hjemmesider hvor telefonen var billigere, var Salgsbutikken i sidste ende den billigste i det deres priser for afsending og afgiften for brug af dankort samlet set gjorde handlen billigere end de 3 andre der stod først. Samtidig ligger den fysiske butik i Roskilde, hvilket gør at hvis jeg får problemer med telefonen, er det til en hver tid lettere at tage til Roskilde end til Holstebro, for at få hjælp.
De skrev samtidig at der kunne gå 1-3 hverdage før jeg fik telefonen leveret, jeg bestilte søndag og havde den tirsdag :)
Alt i alt en god oplevelse

8. august 2010

No problem

Købte en mobiltelefon. Var dog lidt i tvivl om overførslen via netbank, skrev til dem, fik svarmail om at de ville kontakte mig inden for 24 timer - dette skete dog aldrig, men mobilen kom tirsdag og jeg havde bestilt søndag aften, skønt den ikke var lagervare.

Derfor kun 4 stjerner - men jeg gentager : NO Problem - pris/fragt/leveringstid - det hele OK.

Pænt emballeret

• michael
8. august 2010

god service

Købte en mobil og fik den to dage efter.

Lille minus er at oplader ikke virker/passer til den købte tlf.

7. august 2010

Rigtig fin service hos Salgsbutikken

I juni købte jeg en Nokia telefon hos Salgsbutikken via deres hjemmeside, som er nem og overskuelig at handle på, allerede næste dag fik jeg telefonen, som var godt og forsvarligt pakket ind og der medfulgte en dansk manual, mobilen fungerer helt optimalt.
Min datter købte i maj en Sony E. hos Salgsbutikken og igen var leveringen kun 1 dag, det viste sig allerede første dag, at der var et problem med kameraet på mobilen. Vi prøvede at ringe til butikken en lørdag men kom ikke igennem på trods af flere forsøg i løbet af formiddagen - sendte en mail - fik autorespons - og derefter ikke mere. Ringede derfor 3 dage senere til butikken, som beklagede meget, de havde haft travlt, men havde modtaget vores mail. Aftalen blev at vi sendte telefonen til Salgsbutikken og de ville sørger for reperation og jeg var velkommen til at ringe vedr. det videre forløb, når de havde set på mobilen. Jeg ringede efter en uge til Salgsbutikken, som oplyste at telefonen var sendt til Tyskland allerede samme, dag de havde modtaget den. Der ville nu gå ca. 14 dage inden telefonen kom retur var beskeden fra Salgsbutikken. Der gik ca. 5 dage, så var telefonen retur med skriftlig oplysninger om "reperationen", som viste sig at være en opgradering af software.
Jeg har fået en fin service hos Salgsbutikken, på trods af at jeg selv måtte tage kontakt til kundeservice, og vi vil helt klart bruge Salgsbutikken igen.

6. august 2010

er godt tilfreds med købet

Havde ingen problemer jeg er godt tilfreds med købet

tilfredshed

Mobilen blev leveret som aftalt uden problemer af nogen art.

• HS
5. august 2010

Køb af mobiltelefon uden abonnement

Jeg bestilte en mobiltelefon en onsdag eftermiddag og allerede torsdag formiddag ankom den med posten. Det synes jeg bare var helt fantastisk

• john
5. august 2010

lynhurtig levering af indkøbt vare. bestilte om eftermiddagen i det mørke Jylland. Næste dag kom varen med posten!

• Carsten
4. august 2010

Alt forgik som lovet

Jeg har købt en simpel og billig mobiltelefon. Hele processen forløb som lovet. Jeg fik varen jeg havde bestilt i en stand som forventet. Eneste afvigelse var, at varen blev leveret en dag før lovet, hvilket jo pr. definition er en kvalitetsbrist - men dog til at leve med! Unødvendigt at sige, at jeg gerne handler i Salgsbutikken igen

• Marie

Bestilling af mobil fra Grønland

Jeg har købt en mobil, Sony Ericsson, hos Salgsbutikken i Ringkøbing.
Jeg bestilte den i om onsdagen, og jeg fik den om mandagen. Det var hurtigt, når man tænker på, at den blev sendt til Grønland. Så det synes jeg er en rigtig positiv behandling.

• Anders
3. august 2010

hurtig og effektiv levering lige til døren.

Bestilte en Sony Ericsson W205 om aftenen. Havde den 2 dage efter enddag med post dk, selvom de ikke stod som gratis levering på hjemmesiden. Alt i alt fremragende service.

Super service og betjening

Fik hurtigt en mail med min bestilling og varen kom hurtigt. Kan kun anbefale salgsbutikken.

31. juli 2010

Intet at klage over!!

Jeg købte en sony ericsson mobil til en god pris og fik den leveret super hurtigt....

• Niels
29. juli 2010

God og hurtig betjening

Jeg har købt en Sony Ericsson C902 mobiltelefon. Jeg har handlet her en gang og handler her gerne igen

• Inge
29. juli 2010

Super 5 #

Købte en mobil u abonnement, den kom allerede dagen efter.

• Jette
28. juli 2010

5 stjerner = anbefalelsesværdig !

Salgsbutikken kan absolut anbefales. Efter at have bøvlet rundt hos 2 andre on-line virksomheder, som angav at de kunne levere - men ikke kunne, bestilte jeg varerne hos Salgsbutikken. Varerne blev afsendt samme dag og jeg modtog dem dagen efter. Samtidig fik jeg en meget venlig og kompetent service af en unge mand på telefonen. (Jeg turde ikke andet end at checke lagerstatus, da jeg 2 gange før havde kunnet konstatere, at angivne lagerstatus hos andre leverandører ikke passede.)
Her er absolut ikke noget at klage over og jeg vil helt klart handle hos Salgsbutikken igen.

• Mette
26. juli 2010

vente tid

vente tid på mobilen :S

• SSN

Anmeldelse af salgsbutikken

Jeg har købt en telefon og fik varen inden for "aftalt" tid, leveret lige til døren på en anden adresse end fakturaadressen.

• Gitte

Alt ok n æ s t e n

Hurtig levering. Det eneste, der ikke var i orden var farven. Det var også sådan sidst der blev bestilt mobiltelefon. Det var fra et andet firma.
Der var brugsanvisning med ,dog ikke på dansk. Brugsanvisningen skulle findes på nettet,

Mvh Leif

• dj

Hurtig levering, mangelfuld emballering

Hurtig levering, men I bør sende mobiler i regulære kasser, da det er nu anden gang jeg oplever at modtage en mobil, hvor selve æsken, mobilen ligger i, er fuldstændig massakreret uden at man kan sætte en finger på PostDanmark, det er jeres emballering, der er dårlig.

• Ida
25. juli 2010

Jeg er helt tryg ved at handle med Salgsbutikken

Jeg bestilte en mobiltelefon og et memorycard hos Salgsbutikken i søndags og jeg fik varerne i tirsdags... det kan ikke være bedre, jeg har intet at gøre vrøvl over :-)

• Marianne

køb af mobiltelefon

Har købt en mobiltelefon hos Salgsbutikken og har været rigtig godt tilfreds med leverancen og med produktet.

• Sus
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser
24. juli 2010

Mangler besked ved forlænget leveringstid

Købte mobiltelefon hos Salgsbutikken. Kunne ikke se på hjemmesiden at varen ikke var på lager, hvorfor jeg måtte ringe til dem, da varen ikke dukkede op efter 4 dage. Fik at vide, at den ikke var på lager men de forventede den dagen efter. Der gik i alt 14 dage før varen ankom til mig.
Dette kan jo ske, men det havde været rart med en mail, som fortalte hvor varen var i forløbet. Hvis jeg havde set at varen ikke var på lager ved bestilling, kunne jeg jo have valgt at købe telefonen et andet sted, hvor vi kunne få den hurtigere leveret. Datteren ville jo gerne have haft den inden vores ferie.

• Michael

inge klager

vare levert til tiden

• Kandi

mobil telefon

Rigtig god service. Varen var sendt til forkerte adresse, men blev ringet op og fik rettet adressen og vi havde pakken med post dagen efter. 100 % anbefaling.

• Miki
23. juli 2010

14 dage lev. på vare de har på lager ?. . .

Det tog 14 dage - hvor de siger lev. er på 2-3 dage - skrev 3 mails - fik intet svar på nogle a dem - og da jeg så fik min pakke - var det forkete vare -.- utroligt de kan holde sådanne en biks kørende . . .

FIND ET ANDET STED !!!

besvarelse-til-besvarelse . . . Havde jo nok bestilt en telefon - fordi jeg MANGLEDE en telefon -.-' og har lige prøvet at starte den anden op . . . den virker så bare IKKE !!!! seriøst - kan godt være jeg har fået 2 mobiler som er lidt dyrere - men var fanden gør det når den ene ikk virker !?!??!!??!?!

Hej Miki.
Min kollega siger at der ikke er kommet nogen mails fra dig - hele indbakken er gennemtjekket.
Du havde bestilt Nokia 1208 og forudbetalt for 2 stk.
Jeg kom tilbage fra ferie i går og tog en beslutning efter at have talt med ca. 7-8 kunder som havde bestilt samme vare om at sende Nokia 2330 classic i stedet.
Dvs. en langt bedre telefon for de samme penge.

Vi kan sende dig en returpakkelabel og du har selvfølgelig fuld returret.
EFter at jeg netop har talt med dig i telefonen siger du at du har taget telefonerne i brug.

SÅ er det jeg står tilbage og undrer mig over din utilfredse anmeldelse ?

Jeg synes du bør lave den om, det er det mest rimelige.

• Kim

Fint og hurtigt

Købte en god telefon til en fin pris, og hentede den selv i butikken i Roskilde efter et par dage. Alt fungerede som det skulle. Eneste minus var at jeg selv skulle ringe for at høre om telefonen var klar til afhentning, men det skyldes formentlig at det var midt i højsommerferien (det skal retfærdigvis nævnes at salgsbutikkken havde taget forbehold for ekspeditionstempoet på hjemmesiden)

• Holger
22. juli 2010

Fin ekspedition og produkt - kedelig strømforsyning

Jeg er meget tilfreds med ekspeditionen og såmænd også med selve produktet - en LG telefon. Det, der koster 1-2 stjerner, er, at der er en underlig oplader med - dog med en "dansk" omformer. Det er ikke fikst! Da jeg købte nøjagtigt samme produkt for ca. et år siden - hos en anden leverandør - var der en fiks oplader og en glimrende dansk brugsanvisning med. OK, varen i sig selv er i orden, og ekspeditionen er super.

Hej Holger

Det er fordi modellen er udgået i Danmark

Du kan godt sende laderen retur - så ombytter vi den til en "alm . dansk lader"

Salgsbutikken.dk'

• MBB
22. juli 2010

Køb af mobiltelefon

Helt igennem en super oplevelse. Jeg bestilte en Sony Ericsson den ene dag Kl .21, og modtager telefonen allerede næste formiddag.
Det er første gang jeg handler med Salgs Butikken og det bliver ikke sidste gang.
Salgs Butikken har en meget nem tilgang og er let at søge produkter hos.

• Anita
21. juli 2010

Nemt, hurtigt og lever op til forventningerne

Salgsbutikken.dk. 2 stk. mobiltelefoner.

• Jørgen

Købt Nokia N86 8 GB.
Bestilling, betaling og levering forløb helt uden problemer.
Havde telefonen dagen efter bestillingen.
Og den virker upåklageligt.

Forlænget ventetid.

Jeg bestilte en HTC Desire hos Salgsbutikken.
Bestilte den en tirsdag aften. Efter ikke at have hørt fra butikken skrev jeg mandag aften (ugen efter) at jeg ikke ville bestille den alligevel.
Jeg fik hurtig respons på at min ordre var annulleret.

Jeg undre mig lidt over hvordan man kan skrive: "DOG SENDES PT. 87% SAMME DAG" på ens hjemmeside. Hvor der gik 4-5 arbejdsdage hvor min ikke var sendt afsted.
Men ja, ellers virker det fint, udover at man ikke kan se hvor langt ens ordre er.

Hej CHristian

HTC mangler komponenter og Desire er i restordre OVERALT,
ubekræftet leveringsdato hos alle distributører....

Vi er midt i ferieafvikling og er kun 2 mand ud af normalt 5,
så vi har lidt svært ved at opretholde vort normale serviceniveau,
hvilket selvfølgelig er beklageligt.

Det bliver heller ikke bedre af at mange af vores leverandører også holder ferie...

• Tonni
20. juli 2010

Fantastisk service og personale

Købte en vare, der desværre pga postdanmark (igen igen), ikke blev leveret af usvisse årsager?!?

Afbestilte derfor hos Salgsbutikken uden problemer hos en meget flink kundemedarbejder med en tyk sjællandsk accént :)

Ingen problemer, pengene tilbage og alt i alt en hurtig proffesionel butik ud fra min oplevelse.

• Kristian
19. juli 2010

Forkert levering, men stor kundeservice

Bestilte en sort Nokia E-72, modtog en violet E-72 med en note på fakturaen om at sort var udgået...

Dette var selvfølgelig utilfreddsstillende at de ikke kontakter mig inden, det undrede også medarbejderen i telefonen, men efter en samtale med RMA kom der en retur-label. Og samme dag som de modtog telefonen retur var pengene tilbage på min konto. På trods af en dårlig start kom de godt efter det på service.

Jeg vil trygt handle der igen, når jeg finder ud af hvilken telefon jeg vil have istedet.

• KJ
19. juli 2010

God kundeservice/vejledning i forbindelse med køb af flere iPhones og ipads, trods meget forsinket levering.

• Lene
18. juli 2010

Købt mobil telefon, nem og hurtig bestilling og hurtig levering fra salgsbutikken. Vil helt sikker handle der igen. Kunne dog godt bruge der var medsendt UBS. stik til nokia 2330 mobil.

17. juli 2010

Hurtig handel, besvarede spm. på mail forud for købet (dog med lidt længere svartid end angivet), varen modtaget uden problemer, sågar tilsendt til mit arbejde med posten uden beregning (muligvis pga en fejl)

Jeg købte en Sony Ericsson Aino mobiltlf. fra Salgsbutikken.

Det var en hurtig handel, de besvarede spm. på mail forud for købet (dog med lidt længere svartid end angivet, ca. 2-4 dage gik der vist), og varen blev modtaget med posten uden problemer, sågar tilsendt til mit arbejde med posten uden beregning (muligvis pga en fejl).

Så alt i alt ingen irritationsmomenter eller problemer. Anbefalelsesværdig.

Alt klappede

Jeg bestilte en mobiltelefon og den kom som der stod i aftalen, og pengene blev først trukket som aftalt.
Helt igennem fin service.

• dmz17
  • 73 point
  • 26 Anmeldelser
16. juli 2010

Kunne ønske mig bedre leveringsinformation

13.7: bestilte en mobiltelefon.
16.7: ingen oplysninger om forsendelse

Ved købet oplystes jeg om, at varen muligvis ville blive sendt fra en underleverandør, men ikke hvilken.

Jeg ved godt, at salgsbutikken.dk som regel undskylder sig med manglende tid, ferie, etc., men de undskyldninger tæller ikke hos mig.

Man påstår, at man kan træffes på MS Live MSN, men der er ingen logget på.

Man svarer ikke på e-mails. Jeg har endnu ikke orket at ringe. Vi skriver 2010 og anvender Internettet, ikke telefonen.

I dagens Danmark skal der ikke gå tre dage uden oplysninger om en ordre.

På hjemmesiden er der et link til deres 'Kundecenter'. Klikker man på det, vises teksten: Forside

Velkommen til Salgsbutikkens Kundecenter

That's all!

Klikker man på ordre, vises denne (flot klaret!), men intet om status.

EFTERFØLGENDE har der været en tilfredsstillende e-mail udveksling.

super handel

vi bestilte en telefon .... en fra salgsbutikken ringede, og sagde de havde ikke farven vi havde bestilt, om vi ville have telefonen i en anden farve...ellers vente på den anden kom hjem....flot service;)

• Britt

Super hurtigt levering

Jeg har købt en mobiltelefon Sony Ericsson Aino....bestilte den tirsdag aften og modtog d. torsdag med posten....skønt med så hurtig levering og så endda til en god pris,,,,

• Per

Ualmindelig god service

Jeg bestilte en ny mobil gennem salgsbutikken og følte at det var en rigtig god service, fordi de ringede da de fandt ud af at de ikke kunne få den bestilte mobil hjem, og spurgte derfor om jeg ville have en, i en anden farve, eller en der var en tak nyere

Køb Af mobiltelefon

Det var anden gang jeg handlede hos salgsbutikken og har også denne gang været rigtig godt tilfreds.

14. juli 2010

Hurtig ekspedition

Mobiltelefon bestilt onsdag og leveret, så den lå i døgnposten torsdag - hurtigt, nemt, bekvemt, dejligt

• Henrik
14. juli 2010

Bestilte torsdag fik leveret fredag som lovet.

• Jens

Super go biks!

Bestilte sent søndag aften, varen kom tirsdag som forventet = 100 % i orden butik.

• Anette

Service

Jeg måtte vente en uge på min tlf, da den var udsolgt, og da jeg så modtog den, var brugsanvisningen kun på spansk.

• Julie

Hurtig service!

Min tlf kom allerede 2 dage efter jeg havde bestilt den.

Se alle anmeldelser

Se alle 560 anmeldelser

Rune Jensen

18. juli 2010

Har købt en Sony Erricson aino. Efter 4 måneder stoppede skærmen med at fungere korrekt (den ville ikke gå i standby), indsendte den til rep via mobildoktoren som salgsbutikken skriver man skal gøre....

Malene

30. juni 2010

Køb IKKE din næste mobiltelefon hos salgsbutikken! –eller tør du løbe risikoen? Jeg er meget utilfreds med en handel jeg gjorde med salgsbutikken, og vil aldrig handle der igen! D. 13/4 modtog jeg en...

Michael Fastrup

6. maj 2010

Har købt en HTC Desire, og modtog den som en af de første bare 2 dage efter laceringen i Danmark - helt i top. Efter bare en uge begynder MicroSD kortet i telefonen at opføre sig mærkeligt, og efter...

MariaCamilla

11. august 2010

Fin pris. meget hurtig levering (bestilte...

victor23018

31. maj 2010

Professionel Betjening og fin...

CamillaS

8. maj 2010

Min erfaring er at...

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (505 anmeldelser)
onlinelinks.dk (50 anmeldelser)
pricerunner.dk (5 anmeldelser)

Salgsbutikken A/S Support

Om supporten

Billig mobiltelefon uden abonnement fra Nokia, Sony Ericsson, HTC, Samsung og Siemens. Mobiltelefoner uden simlås simlock samt tilbehoer

Skriv til lj@salgsbutikken.dk
Ring til +45 38 60 30 00