[REPLY]
Handler med salgsbutikken for det er billigst i hele internet.
Jeg bestilt en Samsung Galaxy S II for et par dage siden. Jeg var godt klar over at chancen for at få telefonen før jul var lille især efter at jeg havde prøvet at bestille den fra nogle andre butikker som havde udsolgt. Slagsbutikken var 100 kr dyre end de billigeste men de 100 kr betaler jeg gerne for den service jeg fik og den hastighed jeg fik min pakke med.
Jeg bestile telefonen med et tilhørende sleeve natten til onsdag. Ringede til dem onsdag middag og fik at vide at en ny sending af telefoner ville komme ind den samme dag og at de ville sende dem så hurtigt som muligt. Det skal jeg love for de gjorde. Fik den næste dag!
Ud over det havde de også fjernet sleevet fra min bestilling fordi det ikke passede til telefonen.
Især det med sleevet har jeg stor repsekt for og det siger noget om deres kundeservice! Jeg havde selv lavet fejlen og de kunne med rette have sendt den til mig, bare lige for at få de ekstra kontanter med. Den ville ikke være værd at sende retur når man, ifølge dansk lovgivning, selv skal betale porto når man laver fejlkøb. Men det gjorde de ikke!
Salgsbutikken.dk vil være der hvor jeg køber mine ting i fremtiden, selvfølgelig så længe at de holder sig i nærheden af konkurrence dygtige priser :D
Anmeldelsen er blevet rapporteret til kundeservice til nærmere undersøgelse
Årsagen kan være brud på retningslinjer, eller ønske om at få valideret handel i form af ordrenummer
Trustpilot Support vil hurtigst muligt se på anmeldelsen, samt kontakte anmelder
Se vores retningslinier for anmeldelser her.
Hurtig og venlig betjening. Varen modtaget allerede næste dag. Vil til enhver tid købe hos Salgsbutikken.dk en anden gang uden forbehold
Eneste anke er at såfrem bestilt vare ikke er fremkommet
inden for 7dage ,skal køber informere butikken,isf at butikken informerer køber om forsinkelsen.
Hej Hans,
Mange tak for din anmeldelse! Vi håber du bliver glad for telefonen.
Vi kan oplyse, at vi arbejder aktivt på et system til at forbedre vores leverings-information pga. den seneste tids kritik. Det har faktisk været i funktion siden fredag, men mange mails ryger i spam-filter, så det er vi ved at undersøge og løse.
Mark Jensen
Salgsbutikken
Det, jeg bestilte, var udsolgt. I stedet blev jeg tilbudt en dyrere model uden at betale merpris. Fornemt!
Hej Jan
Mange tak for din anmeldelse.
Rart for os at du udtrykker din tilfredshed for vores alternative levering.
www.salgsbutikken.dk
Se vores retningslinier for anmeldelser her.
Jeg bestilte en mobil, som der ifølge hjemmesiden var 1-3 dages levering på. Da jeg efter en uge stadig ikke havde hørt fra dem, skrev jeg en mail for at høre, om mobilen ville dukke op, eller om jeg skulle finde et andet sted at købe den. Jeg fik ret hurtigt svar: De havde svært ved at følge med efterspørgslen på lige netop den telefon, og de spurgte om jeg ville vente på den eller finde en anden telefon. Jeg annullerede købet.
Det er fair nok, at de har svært ved at skaffe enkelte modeller, men så burde de melde klart ud fra starten af i stedet for bare at lade kunden vente. Det kan ikke passe, at der skal gå over en uge - og at man selv skal tage kontakt for at finde ud af, at de har problemer med at levere telefonen.
Til deres credit vil jeg sige, at de svarede rimelig hurtigt på min mail, da jeg havde kontaktet dem, men jeg har ikke lyst til at handle der længere.
Hej Mette.
Jeg er lidt uforstående overfor din anmeldelse.
Sony Ericsson ARC S kan Sony Ericsson ikke levere i øjeblikket - og de sidste 14 dage har det ikke været muligt at skaffe dem i hele Europa.
Vi har udsendt 2 mails til vores kunder som ventede på denne vare med oplysning om at varen var i restordre, hvilket du også har fået mindst 1 af, om man ønskede at vente eller finde et alternativ produkt.
På varekortet står der 2-7 dage - og ikke "på lager".
Synes ikke din anmeldelse er rimelig og jeg anmoder dig om at ændre den.
Vi kan desværre ikke producere telefonerne selv, hvilket ville være yderst bekvemt hvis vi kunne :)
Se vores retningslinier for anmeldelser her.
Efter at have kæmpet med MyTrendyPhone ( min anmeldelse af MTP kan læses inde på min profil) i 3 uger, ringede jeg til salgsbutikken. Det viste sig de lige havde solgt den sidste telefon som jeg eftersprugte, men de kunne skaffe den hjem til dagen efter.
En eller to dage efter får jeg et opkald (som jeg misser) og en sms om at telefonen er kommet til afhentning. Dagen efter henter jeg telefonen, og alt er i skønneste orden.
Lækker handel.
Alt fungerede rigtig fint og hurtig levering.
Super priser, leveret som lovet, men... Fint nok med et login på hjemmesiden til deres kundeservice, men hvad skal jeg bruge det til? Jeg kan kun se mine ordrer, ikke status på disse. Få nu lige det sidste med, så er topkarakteren hjemme...
Jeg er meget tilfreds. Bestilte mobilen den ene dag. Næste dag blev den leveret af postbuddet.
Overordnet en sikker handel. Dog er deres info om udsolgte varer mangelfuld. 3 dage efter bestilling fik jeg besked om, at den ikke var på lager, trods besked om at varen ville blive leveret indenfor 1-3 dage. Så hørte jeg ikke mere, og ringede derfor efter 14 dage, hvor jeg fik afvide, at de ikke vidste, hvornår den kom på lager. Trods det lovede de stadig, at der var 2-7 dages leveringstid på min vare på hjemmesiden. Personen, jeg talte med, var venlig og imødekommende.
Jeg hørte ikke noget fra dem, og fik leveret varen en måned efter bestilling. De kan naturligvis ikke gøre for, at varen er i restordre, men de kan blive meget bedre til at informere om status på levering. Det kræver ikke meget, og det giver mere tilfredse kunder.
Hej Charlotte.
Galaxy S 2 var rigtig svære at skaffe, det er korrekt. Vi er glade for din tålmodighed.
VI sendte en ugentlig mail ud om at de stadig var i restordre, har du virkelig kun fået 1 email omkring dette ?`
Salgsbutikken.dk
Thomas
Det kan også betale sig at besøge butikken i Roskilde
Hurtig levering og varen som lovet - men hvor er den danske brugsanvisning?
Ok butik - anbefales - ikke sidste gang vi handler hos jer
Det eneste jeg blev skuffet over var, da jeg ringede til jer ang telefonen som jeg fik , blev jeg noget snerbet af , og fik at vide at i altså havde travlt, ja jeg mener det er jer der er til for kunderne, ellers ok Jytte
Fik en hurtig og god handel. Alt gik som forventet.
Mulighed for telefonisk kontakt er godt.
Jeg bestilte en telefon og fik varen leveret efter 2 dage, let og smertefrit. Ingen problemer.
Butikken var det billigste sted at handle, varen kom efter få dage, og alt var som det skulle være.
Stod som lagerførende, men sendte først varen efter 2dage.
Hej Martin,
Til orientering: Vi skriver kun forventede leveringstider på vores hjemmeside, og her skriver vi "1-3 dage". Vi oplyser ikke lagerstatus, da vi ofte får varerne hjem fra leverandører. Så vi har jo overholdt vores levering. Hvad andre hjemmesider skriver om os er kun vejledende, da de ikke opdaterer øjeblikkeligt; Det er endegyldigt hvad der står på vores hjemmeside ved checkout der gør sig gældende.
Mvh Mark Jensen
Salgsbutikken A/S
Købte den 2 dage før jul, og grundet hurtig ekspedition havde jeg den allerede dagen efter .. Fin service og vejledning på telefonen ved bestilling. Godt gået ..og tusind tak
Jeg bestilte en Iphone 4S hos Salgsbutikken.dk. Var lidt skeptisk for den lovede leveringstid var 1-2 dage, og det troede jeg egentligt ikke at de kunne overholde. MEN DET KUNNE DE. 2 dage efter kom telefonen med posten. Jeg er meget tilfreds og vil bestemt handle der igen. Synes det er skønt når de korte leveringstider på hjemmesiden ikke kun er blikfang men rent faktisk også omsættes til praksis.
vi fik vores vare precis til den aftalte tid, og det gik som altid med lynets hast.
Vi er særdeles vel fornøjede med at handle hos Salgabutikken.dk.
Vi vil ikke bare handle der igen selv, men også anbefalle alle andre at gøre det samme.
Købte SGS2. Super telefon. Udmærket service. Da telefonen var i restordre kan jeg ikke udtale mig om leveringstiden. Vil handle der igen
Super service, god information undervejs i processen og hurtig levering.
Det er nemt at bestille, og man modtager hurtigt det man har bestilt. Tilligemed bliver man ringet op om at man kan komme og hente varen i butikken, istedet for at man skal komme forbi butikken flere gange forgæves.
Fik ikke det jeg bestilte, i sendte en anden telefon. Jeg har arbejdet i byggebrancen. Hvis en kunde bestilte et parcelhus leverede vi ikke en industribygning (bondefangeri)
Hej Jens
Denne anmeldelse her undrer mig meget. Jeg har jo talt med din kone i telefonen. Eftersom Nokia 2730 var udgået hos vores leverandør gav vi dig en nyere og meget bedre model endda incl en 12 v lader til bilen som kompensation for at du ikke fik den bestilte model. Din kone nævnte at den nye model ikke var på listen over godkendte telefoner til jeres håndfri i bilen, men jeg kan forsikre dig om at den model vi sendte dig rent faktisk passede til din håndfri i bilen. Så det er ikke rimeligt at du kalder dette bondefangeri. Jeg synes du skulle tage din anmeldelse op til revurdering.
Edbpriser.dk bruger
Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.edbpriser.dk ikke publicerer anmeldelsestekster
Pricerunner.dk bruger
Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.pricerunner.dk ikke publicerer anmeldelsestekster