We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Salling anmeldelser

Salling Logo
Kunderne om Salling : »super hurtig og god servic« »Super hjemmeside« »Super!« 24
Godt
7.7 af 10

24 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (24)
Salling

super hurtig og god servic

Super det var hurtigt fremme og der er gratis fragt :D og man får også del i de gode tilbud på nettet :D

Udvalgt anmeldelse om Salling

Salling

Online shoppen har sine mangler

Jeg købte en vare den 26. april, den 27. april modtager jeg en email med et track og trace nummer og jeg kan se at pengene er hævet. Da jeg efter fem dage ikke havde modtaget varen kontaktede jeg salling pr. email, valgte at ringe efter 30 timer da jeg ikke fik et svar og fik fat i en venlig supporter. Problemet var at ordren var i restordrer, så derfor viste track og trace intet. Men som kunde fik jeg intet at vide om det, og det er lidt underligt at de sender en mail med et track og trace nummer samt hæver pengene når varen endnu ikke er afsendt.

Salling butik er dog fortræffelig så derfor fire stjener :)

Super hjemmeside

Godt nok er udvalget ikke enormt, men jeg har været heldig at finde 2 ting, blandet andet Kahler til under halv pris på salling.dk, hvilket er meget sjældent, at man kan finde så gode nogle tilbud på lækre varer. Og pakken ankom efter 2 dage. Desuden er fragten gratis, hvilket er prikken over i'et. Så kan klart anbefale salling.dk!!

Super!

Varen kom 2 dage efter den var købt. Gaveindpakning var gratis ligesom forsendelsen. Det er bestemt ikke mit sidste køb hos Salling.

Salling

God service og hurtig levering

Bestilte en fin tripp trapp stol på tilbud og allerede efter 2 dage modtog vi den, til trods for der stod leveringstiden kunne være op til en uge. Helt sikkert en god oplevelse.

Ingen kvaler

Dejlig nem overskuelig side.. Fandt en billig tripp trapp stol. De manglede baby set til stolen i samme farve som stolen, vi kontaktede dem og de fik dem hjem samme dag.. Så jeg bestilte fredag og havde det allerede Mandag formiddag. Behagelig kundeservice, hurtig levering og gode priser.

Kan ikke udtale mig med hensyn reklamationer da det ikke har været nødvendigt (endnu)..

Salling

Generalt en helt ok oplevelse....

Jeg købte nogle krus og parfumer derfra. Fragten var gratis, det var vist et tilbud de kørte i december. Leveringstiden var 3 dage. Så det hele var fint nok. Det eneste minus var dog indpakningen af mine krus & parfume...der var ikke noget bobbelplast eller andet omkring. De lå bare i den æske der hørte til og så var der avispapir i selve kassen det hele kom i. Så jeg tror ikke der skulle have været så meget til før noget af det kunne være gået i stykker. Ved godt det ikke ville være mit problem, men det ville stadig have været ærgeligt
Handler gerne her igen

Fri fragt i julen.

Jeg har bestilt en jakke fra Salling. Den blev leveret lynhurtigt og fragtfrit. Det er bare alle tiders service i juletiden.
Kigger helt sikkert på mulighederne for julegavekøb via nettet hos Salling igen næste år!
/Lone

Salling

Det bedste stormagasin i verden!

Du får ikke denne service nogen andre steder and hos Salling, de er altid meget hjælpsomme, og skaffer altid en vare hvis de ikke har den. Her i juletiden har jeg flere gange bestilt vare pr. tlf. modtaget dem få dage efter, pakket fint ind, og FRI FRAGT. Hvis vi engang imellem får en gave som vi ikke kan bruge og vi ikke ved hvor den er købt, er Salling altid søde til at bytte til noget andet, hvis de forhandler denne vare. Har vi en vare der er blevet defekt bytter de også altid uden diskution (dog altid med lidt problemer og diskuterende frem og tilbage, hvis det er i afd. for børnetøj 8-16 år) men ingen andre afd. er der problemer. jeg køber aldrig en gave andre steder, og alt hvad vi selv skal bruge bliver købt i salling, hvis det er noget de har.

Salling

Sender pakke-tracking nummer uden at sende varen

De har fejl i deres ordresystem, og kan sende et Post Danmark trackingnummer uden at have sendt varen. Det er ikke smart hvis man køber gaver som har en deadline.

Der skal stå "udsolgt" i deres onlineshop hvis de ikke har tingene.

De annulerede ordren så jeg mistede ikke penge og var flinke i telefonen.

kun hjemmesiden

hvis jeg kun skal dømme udefra hjemmesiden så bliver det kun til to stjerner da jeg synes den er meget mangelfuld.
Synes jo ikke rigtigt man kan drive en hjemmeside hvorpå det eneste der står er åbningstider og så kan man lige se deres katalog.. burde kunne gøres bedre.

Gratis levering i julen

Jeg har benyttet mig af Sallings "gratis levering i julen" service. Jeg bestilte en vare, som kom dagen efter. Super hurtig levering.

Emil S. Andersen fandt anmeldelsen nyttig

God webshop

Jeg fandt hurtigt det jeg skulle bruge.
Men vidste også præcis hvad jeg skulle have.
Men jeg måtte indtaste mit navn og adresse 3 gange før det blev accepteret. Een gang til og jeg havde lukket siden.
Men god pris
hurtig levering
GRATIS levering :-)
Og Juleindpakket
Såå det var svært at bibeholde pesimismen...

Fed onlineshop

hurtig ekspedition. gode priser.

Salling ur-/smykkeafdeling

Jeg har aldrig iolevet noget lignende. Jeg købte et D&G ur derinde fra en ung pige som proppede uret så hårdt ned i en Sallingæske (fik ikke originalæske eller noget som helst med) at det da jeg kom hjem var gået fra hinanden. Gik ind til hendes venindekollega som var meget ubehøvlet da jeg ville have pengene tilbage og til sidst blev jeg ignoreret og kigget mærkeligt på. ALDRIG køb noget fra Salling ureafdeling, men gå til en autoriseret urmager!!!!

herretøjs afdeling (aalborg)

jeg var inde for at købe en jakkesæt til min mand,
og fik ikke ret meget hjælp fra ekspedienten, som var
ubehøvlet og vil åbenbart ikke sælge noget.

Salling

Altid superservice i Salling (Aalborg)

Jeg handler ofte i Salling, hvor servicen generelt er højere end andre steder i byen. Hertil kommer at de har en virkelig god (men desværre også lidt dyr) dagligvare afdeling, hvor man kan finde både de gængse ting, men også lidt mere specielle varer. Bageren er rigtig god, super lækkert brød. Har spist i deres Bistro og her er der helt klart forbedringsmuligheder.

Altid et godt tilbud.

Salling i Aalborg har betjent mig i rigtig mange år, har næsten altid et godt tilbud, og deres service er helt i top.

Kan varmt anbefale deres bager, simpelthen super godt brød.

Salling

Generelt fin forretning, men tvivlsomme førpriser

Der er et godt udvalg. Dog er herremode ikke det mest spændende i byen. Af og til også gode tilbud...

Jeg har dog igennem længere tid konstateret tvivlsomme førpriser på dyner og decideret falske førpriser på ægte tæpper i Salling. Jeg minder om, at der er helt faste regler for, hvornår man må angive en førpris!!

Superb bytteservice i Salling

Jeg har nu flere gange oplevet, at Salling, uden at stille spørgsmål, bare byttede en returvare. Derudover har Salling i Århus den politik, at de også gerne bytter en vare, der er købt et andet sted, hvis Salling selv fører pågældende vare - det er da fantastisk! :)

Salling

VERDENS bedste butik.....hands down!!

Jeg har handlet i Salling rigtig mange gange - og det er der flere årsager til!

Der er noget for enhver pengepung, udvalget er stort, og betjening og servicen er ALTID i top!!
Har endda skrevet til dem, for at spørge om nogle småting - og fik sg et rigtig pænt og hurtigt svar, OG en æske chokolade....DET kalder jeg fandmer service!!

Clinique standen i parfumen er fremragende.....dem kan jeg kun anbefale, hvis du vil købe/prøve noget Clinique.
De er rigtig gode til rådgivning, og har stor produktkendskab!
Herretøjsafdelignen - skal jeg købe noget til min mand, og kommer med lidt specielle ønsker, så er de meget kompetente og kan hjælpe!!

Gå aldrig i Magasin...hellere i Salling :-D

Parfumeafdelingen

Min datter fik i julegave to ens parfumer. En købt hos Matas og en i Salling Aalborg.

Hun ville bytte den ene og det blev parfumen købt i Salling. Den var i cellofan og udstyret med byttemærke.

Cellofanen var en smule i stykker foroven, men absolut ikke nok til at vi kunne ha' haft æsken ude, men det skabte tilsyneladende mistro om uærlighed.

De var tre ekspedienter om at undersøge æsken… den blev vent og drejet, cellofanen pillet i med deres lange negle, de hviske tiskede… da de så tog flasken ud og snusede til indholdet for at konstatere, om vi have tømt indholdet ud og erstattet det med noget andet så blev jeg vred.

Min datter fik pengene retur – men det er jeg ikke sikker på var sket, hvis jeg ikke havde være der.

Det er absolut sidste gang jeg har handlet i dén afdeling - al min handel i den retning ligger for eftertiden et andet sted!

Bortset fra dén oplevelse har jeg altid fået fantastisk service i Salling.

Super godt

En af de forretninger hvor jeg har oplevet den bedste service.

Er altid villige til at give penge retur.

defekte ting bliver byttet uden problemer.

Salling er valget!

Godt nok kan man ikke købe noget på hjemmesiden, men butikken i Aalborg er simpelthen fantastisk.
Magen til kundeservice skal man lede længe efter!
Jeg har endda hørt om folk, der er fået ting byttet derinde, som ikke engang var købt i Salling!

Salling

Super center, LORTE hjemmeside.

Men igen, så lorte er hjemmesiden heller ik.. Jeg HADER bare, at man ikke kan købe noget. Og at de mangler så mange vigtige ting derinde?
Hvorfor findes der ikke noget over deres tøj til unge? Den der What's'Up butik eller hva fanden? :/

Men Salling er generelt en super dejlig butik. SUPER kundeservice.. :)

Mvh Peter.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk