We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Salon Ego anmeldelser

Salon Ego Logo
Kunderne om Salon Ego : »Perfekt« »Professionelt, lækkert, luksus og masser af tid« »En behagelig og kvalitetsfyldt oplevelse - hver gang!« 6
Godt
7.6 af 10

6 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (6)

Udvalgt anmeldelse om Salon Ego

Perfekt

Salon ego har været en super god oplevelse for mig, Personalet er altid smilende og meget venlige.
Jeg vil helt klart anbefale det her sted til alle som ønsker en god klipning, og en super god oplevelse.
De har alt hvad man skal bruge og man får alt hvad man skal bruge ,
EN SUPER GOD OPLEVELSE som jeg har brugt utallige gange,

Dårlig service

Jeg er forholdsvis ny kunde hos Salon Ego. Det var dog lige indtil min seneste oplevelse. I forbindelse med en klipning får man at vide, at man kan få rettet pandehår gratis efterfølgende. Man kan bare kigge forbi salonen, men de anbefaler at man aftaler tid, hvilket jeg naturligvis gør dagen før. Da jeg kommer ned i salonen, har pågældende fejlnoteret tiden. Man beder mig om enten at vente i 50 min., for at få tilrettet pandehår,som i øvrigt sidst tog 5 min., eller komme igen den efterfølgende dag. Dette synes jeg er meget beklageligt og utrolig dårlig service. Jeg ønsker ikke at benytte stedet fremover.

Salon Ego

Professionelt, lækkert, luksus og masser af tid

Det er den ultimative oplevelse at blive klippet her. De ansatte er super søde, trendy, de er up-to-date med de nyeste trends, de bruger Redken produkter og så har de masser af tid til dig...der er bare for lækkert.

Super behandling

Jeg har igennem 3 år efterhånden fast brugt Salon Ego. Altid en lækker oplevelse at komme ned i salonen.

Salon Ego

En behagelig og kvalitetsfyldt oplevelse - hver gang!

Uanset hvornår på dagen, ugen, måneden eller året man kommer; så er samtlige medarbejdere altid glade og servicemindede...

Jeg kunne aldrig finde på at blive klippet af andre end Annika, da hun kontinuerligt sørger for at min frisure følger moden, men også passer til mit ansigt og min stil.

Produkterne i salonen er topppen af poppen - og der er lige dét man skal bruge, for at få det helt perfekte look.

Tusind tak, Salon EGO! :-D

Super tilfreds kunde

Jeg synes salon EGO er en helt vidunderlig oplevelse. Lige fra man træder ind af døren i de helt nymoderenseret lokaler, oplever man stemningen af luksus, varme og masser af smil og service fra det søde personale.
Ikke hvem som helst får lov at farve, klippe og pleje mit hår - men hos salon EGO føler jeg mig helt tryg.
Det er virkelig kompetente og dygtige mennesker - og de er super gode til at vejlede både når det kommer til frisure og produkter.
Mine varmeste anbefalinger - fra en kunde der aldrig kunne drømme om at blive klippet af andre end Annika fra Salon EGO!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk