We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Sandberg Bolig anmeldelser

Sandberg Bolig Logo
Kunderne om Sandberg Bolig : »Christian Sandbergs boligcirkus« »Blev truet til at fraflytte efter 1,5 måneds beboelse« »Flyt aldrig ind i nogle af hans boliger« 3
Lavt
4.9 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)

Christian Sandbergs boligcirkus

Christian Sandberg driver useriøs boligudlejning under flere forskellige navne, blandt andet også Cph byggeservice.
CS har vel efterhånden mindst 50 boligretssager, der alle har det tilfælles at de trækkes i langdrag, og det er set at CSs firma i mellemtiden er gået konkurs og pengene forsvundet.
Søg blot CS på Operation x, hvor CS er betegnet som "værste udlejer"
Et god råd: Hold jer langt væk

Steven Milton Amini fandt anmeldelsen nyttig

Udvalgt anmeldelse om Sandberg Bolig

Blev truet til at fraflytte efter 1,5 måneds beboelse

Efter ca halvanden måned i mit daværende lejemål i Vanløse blev jeg truet til at fraflytte mit lejemål. El-installationer virkede ikke, og han tog 400kr for et "dørskilt" (=stykke papir i plasticlomme klipset på døren) osv.
Grundet ovenstående, og en urimelig høj leje kontaktede jeg LLO i Hovedstaden, som kontaktede Christian Sandberg. Derefter blev jeg opsøgt ved at han låste sig selv ind i min lejlighed, og truede med at sætte mig ud med 1 dags varsel.
Han har en meget truende adfærd ligeså snart han mærker modstand. Hvis han får det som han vil - virker han uskyldig, og bedrevidende.

Siden denne hændelse i Juni 2007 har jeg kørt en boligretssag, som først nu er ved at se enden.

Martin Wolf og Mikkel fandt anmeldelsen nyttig

Sandberg Bolig

Flyt aldrig ind i nogle af hans boliger

Han er jordens største svindler, lej aldrig noget af denne mand.

FH fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk