[REPLY]
Købte en hel løsning med både ERP (Navision) og en fuldt integreret eseller shop. Dette har betydet, at vi på meget kort tid har kunnet opnå et godt salg. Grunden til vi valgte ScanCommerce er deres store viden på området og det faktum, at de måske har landets bedste søgeoptimering. Et valg vi ikke har fortrudt.
Morten Laursen
www.frishop.dk
Jeg har gennem ScanCommerce fået en top professionel rådgivning og en helt reel afstemt løsning til min virksomhed. Jeg kan kun varmt anbefale ScanCommerce som partner, og der har ikke en eneste gang været overskridelser af hverken deadline, services eller priser på opgaver.
5 store stjerner herfra...
Vi købte en samlet løsning hos ScanCommerce, og indgik en skriftlig aftale omkring alt også det økonomiske. Men kort efter driftsstart blev regningerne forhøjet med over 100% og der skulle betales ekstra for bl.a. deres interne backup (selv om, at det var en del af den oprindelige aftale/pris). Ledelsen hos ScanCommerce forsøgte også at presse os. Vi valgte til sidste, at opsige aftale/kontrakten og mistede over 300 timers arbejde og kom 3 måneder bagud. ScanCommerce blev er MEGET dyr oplevelse for os!
Scancommerce gav en rigtig god vejledning lige fra første kontakt til vi sendte vores shop i luften.
De har en god forståelse for både Navision og webshop udfordringerne. Jeg var meget tilfreds med supportens indsats.
De har en god forståelse for både Navision og webshop udfordringerne. Jeg var meget tilfreds med supportens indsats med at få os i luften.
Jeg købte deres webshop (eseller) med tilhørende Navision. Men softwaren virkede aldrig. Og du blev faktureret for at ringe til support og oplyse dem og manglerne. De mente jeg havde pillet ved softwaren og derfor skulle jeg betale. Intet kom nogensinde til at virke og til sidste kunne jeg ikke tage det mere. Jeg bad om mine penge tilbage da deres betingelser sagde at dette var muligt. Men honorere de deres egne betingelser !?! Nej. Så mit råd er at man skal holde sig fra uduelige virksomheder. Fansy ja, men uduelig !
Claus Brohauge fandt anmeldelsen nyttig