We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Scani anmeldelser

Scani Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Scani før du handler og giv selv din bedømmelse af Scani 1
Middel
6.1 af 10

1 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Scani

Frankeringsmaskine fra Scani - ØV!

Jeg vil ikke anbefale nogle at lave aftaler med Scani. De er useriøse og ikke særlig pålidelige..

For 6 måneder siden lavede jeg en aftale med Scani om en frankeringsmaskine. Alt var som aftalt og den første måned kørte upåklageligt. Når man har en frankeringsmaskine skal man tanke penge på den. Jeg havde ikke nogen analog forbindelse og fik en mobil box, som man kobler op vha. sit simkort. Det kom aldrig til at fungere - kun når teknikeren var på besøg (3 gange) eller når jeg tog min bil og kørte 20 kilometer for at få den lavet hos scani.. Den betalte jeg oven i købet 2500 kroner for..
Efter en måned gik frankeringsmaskinen i stykker. Jeg fik dog en ny som virkede fint.. Dog fik jeg den aldrig brugt, grundet den mobile box ikke fungerede.. Jeg havde lejet frankeringsmaskinen og bundet mig i 36 måneder. Jeg fik lov til at komme ud af aftalen, fordi der var så mange problemer, og det overhovedet ikke kunne betale sig for mig. Jeg havde betalt for 1 år. Jeg kom ud af aftalen efter 6 måneder. Ingen penge refunderet.
Den mobile box som aldrig havde fungeret fik jeg sølle 1500 kroner for af scani..
Dybt useriøst foretagende, som jeg overhovedet ikke vil anbefale til andre. Jeg forstår ikke, hvordan man kan drive en forretning på grundlag af at have produkter af ringe kvalitet.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk