We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Schackogthorsted anmeldelser

Schackogthorsted Logo
Kunderne om Schackogthorsted : »UFORGLEMMELIG« »Hurtig levering - super service« »Wolford tights« 95
Perfekt
9.3 af 10

95 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (95)

Hurtig levering - super service

Har handlet et par gange på Schack&Thorsted. Varerne blir' hurtigt leveret og det er vigtigt for mig, når man handler på nettet.
Havde en enkelt returvare og også her var der super service - pengene var hurtigt retur på min konto.

Udvalgt anmeldelse om Schackogthorsted

• Irene

UFORGLEMMELIG

Schack og Thorsted skal have en 10 stjerner fra mig og stor ros for deres kundeservice.

Først havde jeg bestilt via deres netshop. Blev straks i tvivl om jeg havde bestilt den rigtige størrelse, og mailede til firmaet. Jeg fik svar så hurtigt som jeg kunne og det var helt ok. Jeg bestilte mine varer langfredag, hvor alt er lukket. Lørdag formiddag afsender de varen, og jeg modtager på min adresse lige efter påske.

Det er desværre sådan at jeg bestilt tøjet i en forkert størrelse. I stedet for at anvende fortrydelsesretten og bestille en ny omgang spørger jeg om vi kan bytte i stedet for. Det er nemmere og hurtigere.

Sagtens – er svaret, og jeg sender varer retur til Schack og Thorsted torsdag. Allerede samme dag som de modtager varerne, altså fredag, har de pakket og sendt de nye varer i den rette størrelse.

Det skal lige siges, at jeg midt i det hele fortryder købet af en bestemt farve top, men den bliver da bare lige byttet til en anden farve.

Aldrig har jeg haft så gelinde en byttehandel, som jeg var årsag til blev lidt rodet. Butikken og den pige jeg talte med var så serviceminded og imødekommende, og ville løse alle mine problemer hvis hun kunne. En skøn telefonstemme, og meget hurtig respons på både mail og telefon.

Jeg vil absolut handle hos Schack og Thorsted igen og igen og igen. Hvis jeg kan få tøjet der, ja så handler jeg der.

Irene

• Kunde
  • 6 Anmeldelser

Wolford tights

Lynhurtig levering.
Pænt pakket ind, ovenikøbet med Summerbird chokolade.
:-)

Super service og betjening

En helt perfekt oplevelse

:o) :o)

Hurtig ekspedition.

• Anne

Hurtigt og serviceminded

Der var lynhurtig betjening - men uden at gå på kompromis med lækker indpakning og en venlig hilsen.

• Lena

Udmærket

Huritg levering, alt i skønneste orden

FANTASTISK, FABELAGTIG, FLINK OG FLITTIG

Bestilte nogle varer, som man nu gør,men desværre var en af varene udsolgt. Jeg bestilte varene en eftermiddag. Næste formiddag bliver jeg ringet op af en meget sød og hjælpsom kvinde, som fortæller mig at varen desværre er udsolgt.
Efter lidt snak frem og tilbage fandt jeg frem til noget andet jeg gerne ville ha, men må sige at jeg er dybt imponeret over så hurtigt der blev taget kontakt til mig.
Vil til enhver tid anbefale Schack og Thorsted.
Kh.
Christina

• nina

Helt fantastisk HURTIG service

Jeg bestilet min ordre om lørdagen og fik min pakke om mandagen og jeg bor på landet helt suverænt en super god oplevelse at handle på internettet da man ofte blivber irreteret over at vente på posten. Det var pænt pakket ind og med en hilsen og chokolade super næsten bedre end at gå i butikken. Jeg handler bestemt hos jer en anden gang. Men tøjet er jo mærkevære og prisen derefter basisting vil jeg fortsat handle andresteder og nøjes med luksus hos jer :-) VH

• Martin
  • 4 Anmeldelser

Pålidelig

Fremragende netbutik. Pålidelig og levering til aftalt tid.
Kan kun anbefale denne side til andre.

• Tenna

Effektivt og hurtigt

Jeg kan på det varmeste anbefale at handle hos Schackogthorsted. Ikke alene var det effektivt og hurtigt, men udvalget af gode varer er stort!

Schackogthorsted

Min varer var desværre gået i stykker ved modtagelsen. Jeg oplevede yderst god service og modtog efterfølgende en ny varer. Jeg er meget tilfreds med den service jeg modtog og vil klart anbefale virksomheden til andre.

• Kunde

For lang ekspeditionstid

Jeg har endnu ikke modtaget mine varer, så kan fortsat ikke vurdere min handel. Dog synes jeg det tager sin tid...!

• LS

Kan varmt anbefales

Levering allerede næste dag.
Super lækkert pakket ind og en lille personlig hilsen med i pakken som ekstra bonus.

• vivi

Snydt.

Bestilte efter misvisende nyhedsmail vare der endte med at blive dyrere end først antaget da rabat ikke var ordentlig uddybet i mailen. Varene levede dog fuldt op til mine forventninger.

Kære Vivi
Dejligt at dine varer levede op til forventningerne.
Vi beklager meget, at du ikke mener at vi har oplyst korrekt omkring den ekstra rabat på udsalgsvarerne. Vi har dog ikke oplevet andre kunder der har misforståt vores nyhedsbrev og vi synes det står klart og tydeligt at de 40% allerede er fratrukket og den yderligere rabat vil blive fratrukket manuelt, så man ved køb af 3 varer opnår en samlet besparelse på 60% i forhold til vejl. udsalgspris.

Ønsker du ikke at beholde varerne købt på vores udsalg, er du naturligvis velkommen til at sende dem retur :-)

Vi ønsker dig en dejlig dag.

Schackogthorsted

fin hjemmeside og hurtig levering

det gik utrolig hurtigt at få det bestilte tilsendt - også selv om jeg bestilte en weekend

Perfekt service

Helt sikkert en hjemme side jeg vil bruge igen,meget hurtig lev. og flot indpakket.....kan se de gør noget ud af det.....Du skulle prøve det selv..... ;o)

• vicki

Gode produkter

Jeg er yderst tilfreds med produkterne jeg bestilte, men jeg er lidt utilfreds med leveringen af pakken, da 3/4 af pakken hænger udenfor postkassen da jeg kommer hjem, lige til at tage når man går forbi.

• Grethe
  • Verificeret køber

Hurtig levering og pænt pakket ind

Hurtig levering og pænt pakket ind. Nydelig vare. Her vil jeg bestemt handle igen.

• Louise
  • Verificeret køber

Meget hurtig betjening og hyggeligt med en overraskelse i støvlen

Hurtig betjening og lækker vare, som fulgte med et lille personligt brev og et stykke chokolade. Personligt som jeg aldrig har oplevet e-handel før.

• Trine
  • Verificeret køber

En, efterhånden sjælden, god oplevelse!

Jeg har fået en usædvanlig god behandling. Min bestilling er gået smertefrit, men også et par telefonsamtaler og en ombytning af mit indkøb, har været en god oplevelse. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil tage hjemmesiden i brug. God service skal man desværre lede længe efter idag.

Trine fandt anmeldelsen nyttig

Schackogthorsted

Fin service og hurtig levering

Fin service og hurtig levering.

• Pina

• Susanne
  • Århus C, DK
  • Verificeret køber

Lavede en bestilling sent tirsdag aften, torsdag morgen havde jeg den bestilte vare.
Kan varmt anbefale handel hos Schack og Thorsted.

Præcist som lovet

Bestilte en Odd Molly trøje onsdag aften imellem jul og nytår og den blev leveret fredag med posten. Fantastisk trøje og fantastisk service.

Schackogthorsted

Intet mindre end perfekt!

Hurtig levering - omhyggelig indpakning - incl et stykke god chokolade - og ikke mindst lækre varer!

Har man spørgsmål, gør man sit ypperste for at besvare disse.

Kan kun give min bedste anbefaling!

Trine fandt anmeldelsen nyttig

• Kim

Personlig betjening

Man føler man får en personlig betjening selv om det er en netbutik. Afhentede selv varerne og har kun godt at sige om butikken.

• Randi

Flot kundeservice

Fin og hurtig levering og super kundeservice

• Tove

Nemt og hurtigt

...........

• bibi

sød og imødekommende

det var dejligt at man kunne føle sig tryg og skulle der være noget var man velkommen til at tage kontakt, det er rart at vide

• Sille

Fantastisk

super god behandling.
Alt er bare perfekt, kan anbefales til andre

• Lisa
  • Verificeret køber

Jeg har nu modtaget min varer!!

Tak for super service! Jeg har nu modtaget min varer, var op-
sorteret til forkert postbox, så det skal i naturlig vis ikke have kretik for!

Alt er fint

Synes det er lidt irriterende at man skal skrive og ikke kan nøjes med stjerner

Hurtig

Meget hurtig levering,havde mine ting dagen efter-

Hilsen kirsten.

• Louise
  • Nordsjælland, DK
  • 15 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Det kunne ikke være bedre!

Hurtig levering, og varen var indpakket forsvarligt. Det er ikke sidste gang, jeg handler der :-)

• Helene

Upåklagelig service - MEN

Dårlig emballage løsning, brand ærgerligt at modtage en dyr kjole krøllet i en plastpose.

Kære Helene

Tak for din tilbagemelding og dine roser til vores service.

Forsendelsesemballage er der altdi forskellige holdninger til. Nogle bruger papkasser og er glader for det, men mange kunder finder det irriterende at skulle på genbrugsstationen med kasserne.

Vi har derfor valgt at få specialdesignet en kraftig pose, som beskytter tøjet godt og ikke fylder meget i skraldespanden. For at gøre det til en god oplevelse at modtage pakker fra os, pakker vi altid tøjet i lækkert silkepapir og putter en lille overraskelse i pakken.

Vi har ikke tidligere hørt beskrivelse "en krøllet plastpose" om vores indpakning, men det kan selvfølgelig ske at noget sidder fast i et transportbånd hos Post Danmark og posen derfor bliver grim at se på. Jeg kan ihvertfald forsikre dig for at vi pakkede din kjole med kærlighed ;-) Og vi håber du - trods alt - er glad for kjolen.

Mange hilsner
Tina

• Britt

Hurtig og nem levering

Varen ankom i perfekt stand og hurtigt - og med et dejligt stykke summerbird chokolade vedlagt.

• ninna

Personlig og imødekommende kundeservice

Jeg følte mig rigtig godt behandlet og følte der var styr på min bestilling. Jeg mødte hjælpsomhed og fik varen som lovet.

• Merete
  • Verificeret køber

Fin levering men forkert vare!

Varen kom efter et par dage - men var i en anden farve end den bestilte. Nu var det en pæn farve - så jeg beholdt den - men det er jo egentlig ikke i orden!

Kære Merete

Tak for din tilbagemelding.

Vi er glade for at du er tilfreds med den farve på blusen. Vi ringede og tilbød dig denne bluse, da den oprindeligt bestilte bluse desværre var udsolgt. Så ja - vi havde et lagerkiks på shoppen, men vi sendte den farve som vi havde aftalt pr. telefon :-)

Mange hilsner
Tina

• Mette
  • Verificeret køber

En lille hilsen var vedlagt varen -super god service :-)

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk