We are hiring!

Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)
Schmidtkjergaard

Uhøflig

Mig og kæresten var i butikken for at købe et par vielse-ringe og fandt et enkelt par, hvor der i dameringen var 3 små diamanter, der lignede et hjerte.
14 dage senere hentede kæresten ringene men da han kom hjem kunne jeg med det samme se at hjertet var meget underligt og usymmetrisk.
Vi tog i butikken hvor den kvindelige ansatte godt kunne se der var lidt skævt med den ene sten.
Mens vi stod og snakkede kom den mandlige ansatte hen til os, selvom han havde sin egen kunde. Han kigge i sit forstørrelse-glas og sagde så " Når man vælger så små sten så kan man ikke forvente at det ser godt ud og at man ikke kan se de fatninger som stenene er sat fat med "
Det var kun ringe til lige over 6000 kr men jeg forventer da at hvis man har ringene i sit sortiment så kan man vel lave dem pæne?
Følte mig virkelig dårlig tilpas og følte der blev kigget ned på mig fordi jeg kun valgte 3 små diamanter.
Det endte dog med at de lige vil rette lidt på dem(stenene og fatningerne)
Jeg sagde at vi skulle bruge ringene om 1 uge og om de kunne nå at rette dem. De sagde de vil være færdig tirsdag men jeg sagde at jeg først kunne hente torsdag pga job.
Vi skulle giftes fredag
Torsdag da jeg vil hente ringene var de blevet væk. De brugte 10 min på at lede efter dem, for at finde ud af de havde sendt dem til Roskilde og ham i Roskilde var taget til Sverige og de kunne derfor ikke få fat i ringene.
Jeg sagde at jeg jo skulle bruge dem i morgen og de lovede at de vil aflevere dem på adresse, på min bryllupsdag.
De vil gøre deres bedste for at kunne være der til tiden.
Ja vi kan jo ikke andet, var deres eneste kommentar.
Jeg stod dybt chokeret og tænkte bare, her handler jeg skisme ikke igen.
Ringene blev leveret på adressen 2 timer før brylluppet men alt i alt synes jeg bare det var utrolig dårlig kundeservice og især den mandlige omtale at mine "så små sten i ringen" gør at jeg ikke handler der igen...
Aldrig har jeg haft det så dårlig i en butik, og tør ikke igen kun at købe 3 små sten til en ring.

Schmidtkjergaard

Ærlig, reel og hjælpsom

Var nede ved Schmidt Kjergaard og sælge mine 8kt smykker (som nicuma.dk hårdnakket kalder forgyldte smykker).
De var meget hjælpsomme og der var en dejlig afslappet atmosfære.
Fik en god pris, og kan kun anbefale denne forretning.
Venlig Hilsen Anita Petersen

Er Schmidtkjergaard din virksomhed?

1.6 milioner forbrugere tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot

Brug Trustpilot til at invitere alle dine kunder til at skrive en anmeldelse!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk