[REPLY]
Har købt et filmlærred og fik inden købet en rigtig god rådgivning og vejledning. Ligeledes var Screenstore meget behjælpelig i forhold til levering og fragt.
En virksomhed jeg helt klart kan anbefale!
Peter Christensen
Til vores kørende sælgere skulle vi bruge to meget lette projektorer og vi fik hurtigt kig på to stk. Optoma Pico 320. Bestilling via Screenstores hjemmeside hvor vi blev oprettet som faktura kunde. Fik pakken uden problemer dagen efter og faktura kom med mailen samme dag.
Alt i alt en perfekt handel helt uden problemer. Lige som det skal være...
købte en projektor Optoma HD 200 X som kom flot og vleholdt frem.
Utrolig hjælpsom kundeservice, fantastisk hurtig levering, god produkt kvalitet.
Screenstore får absolut top karakter herfra, det er første gang vi har bestilt derfra, men absolut ikke sidste.
10/10
lavede en ordre på en ny lampe til min projektor fredag hos SCREENSTORE.dk, havde den mandag.. det var lige til, hurtig service, ingen problemer.. kan kun anbefale denne side til andre..
Jeg manglede en lampe til min Panasonic projektor og fandt den hurtigt på deres hjemmeside. Bestilte omkring kl. 17 og var nervøs for om de kunne nå at ekspederer ordren samme dag. Kontaktede derfor deres kundeservice som tjekkede op og bekræftede at lampen kunne gå afsted så den skulle være fremme dagen efter. Glæden var stor da DHL Express ringede på døren lidt efter 10 dagen efter.
Flot og sikker indpakning, hurtig levering og god respons og service. Helt klart 5 stjerner.
Købte lærred og beslag til projektor hos screenstore.dk. Fantastisk service og hurtig levering. Kan kun anbefales.