Execution time: 1123ms

GODT
8.5   af 10
31 kundeanmeldelser
Anmeld virksomhed
Denne webshop er tilmeldt e-mærket.

31 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

29. juli 2010

Bedste fundet pris og hurtig levering

Jeg bestilte 2 ScubaPro flasker, de havde umiddelbart kun en på lager og kom derfor med et alternativt tilbud, men det lykkedes dem alligevel indenfor et par dage at skaffe 2 og levere dem.

Udvalgt anmeldelse om SCUBA Direct

9. marts 2010

Billigt og super hurtigt levering

Jeg har af flere omgange handlet hos Scuba. Første handel var op til jul 2009 hvor jeg købte snorkle udstyr, levering indenfor 2 dage. I pakken havde de vedlagt en meget udførlig anvisning til vedligeholdelse og brug af udstyret ;-)
For 2 uger siden købte en bla.a en bog og et transportnet til mit grej, igen hurtig levering kun 2 dage. Deres hjemmeside er meget nem og overskuelig og så er deres priser ganske fornuftige. Jeg vil bestemt handle hos Scuba igen.

25. juni 2010

Hurtig og sikker

Hurtig levering og omgående info vedr. produktet .
Kan bestemt anbefales

• Kris
  • kris.damkjaer@gmail.com, DK
  • 59 point
  • 14 Anmeldelser
9. juni 2010

De sender varerne til tiden, men svarer ikke på alle spørgsmål..?

Jeg spurgte dem på et tidspunkt om de parallel importere nu hvor de er så meget billigere end alle andre, og det fik jeg aldig svar på?? Alle andre spørgsmål har de ellers været gode til at svare på, og leveringerne sker hurtigt og fejlfrit :)

14. maj 2010

Billigt og super

Jeg har nu handet 4 gange med SD og er yders tilfreds kanon sevice. Det er bestemt ikke sidste gang de ser mig i ordre bogen:-)

22. marts 2010

Ufleksibelt

Jeg bor fem minutter fra SD's lager, og kunne ikke få lov til at bytte et par badesko fysisk ved selv at henvende mig på adressen. Selvom jeg er helt med på at man ikke har en fysisk butik, mener jeg, at det er ufleksibelt at man ikke kan lave en aftale om at bytte en enkelt vare. Ikke godt nok.

22. februar 2010

Hurtig levering og SUPER gode priser!

Jeg bestilte en Uwatec Aladin Tec 2G, og ScubaDirect var faktisk langt den billigste jeg kunne finde på nettet - overhovedet! Bestilte fredag eftermiddag, og modtog min computer mandag formiddag!

10. februar 2010

Hurtig og præsis levering

Gode priser og hurtig levering (26 timer).

9. december 2009

Våddragt, dykkerudstyr mm

Hurtig levering og god kommunikation. Fik med det samme besked om våddragt der var i restordre og den kom til aftalt tid.

9. november 2009

Lave priser og hurtig levering

Jeg har flere gange handlet på siden, og jeg har fået min ordre dagen efter og samtidig til en favorabel pris.

9. oktober 2009

God kvalitet, hurtig levering og billigt :-)

Jeg bestilte og betalte tilbudsvarer for ca. kr. 2000 søndag aften. I forklaring beskrev jeg, at pga. en ferie med afrejse fredag, var jeg nødt til at få varerne tilsendt hurtigt. Varerne kom med posten onsdag formiddag. Fortræffeligt - samtidig med at kvaliteten virker til at være helt i top. UG+. Hilsen Torben

• RB
  • Odense, DK
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse
24. september 2009

God service selv om jeg returnerede dragten

Jeg kommer helt sikkert igen efter at jeg fik hele det betalte beløb retur inkluderet fragten, da jeg sendte en dragt tilbage, som min datter ikke ville bruge.
Jeg vender helt sikkert tilbage en anden gang.

24. september 2009

Kun stor tommel op her fra

Blev kontaktet telefonisk og anbefalet andet (og faktisk billigere) støvler end dem, jeg havde bestilt.
Modtog støvlerne dagen efter bestilling selv om de blev bestilt efter 1500.
Dejlig med en forretning, der sender som lovet.

17. september 2009

dårlig service og dårlige bytte betingelser

det er det eneste sted jeg har handlet dykkerudstyr, hvor man har skullet bruge/spilde så meget tid på at få byttet sine varer. meget dårlig service. når man ringer til butikken kan man ikke få fat på dem, og det er heller ikke muligt fysisk at bytte tingene, de skal allesammen igennem post danmarks langsomme og dyre system. så alt i alt kun et stort :( her fra

16. september 2009

Hurtig levering!

Meget hurtig levering. Bestilte før kl. 15.00. Varerne var her dagen efter kl. 8.15. :)

4. september 2009

Sandsynligvis bedste netbutik i DK

Dette er helt klart den bedste oplevelse, jeg har haft som handlende på nettet. Scuba direct holder, hvad de lover og mere til. Jeg bestilte en del ting, men blev ringet op omkring manglende lagervarer. Jeg blev derefter rådgivet omkring tilsvarende ting de havde på lager, men valgte at annullere ordren. Jeg gik herefter hjem på nettet og fandt, hvad jeg skulle bruge, og bestilte herefter igen. Jeg skrev derefter en mail til Scuba direct om at jeg skulle bruge varerne hurtigst muligt, da jeg skulle bruge dem på min sommerferie. Jeg bad derefter om jeg kunne få skrevet på pakken, at den ikke måtte leveres i døgnposten, da jeg ellers ikke kunne nå, at få dem med på sommerferie. Lidt senere på dagen bliver jeg ringet op af Scuba direct, at de har gjort alt, hvad jeg bad om, og allerede afsendt pakken. Det er simpelthen uovertruffen service. Tusind tak Scuba direct i har alle mine anbefalinger. Hilsen Jonas Skanderborg.

7. august 2009

*****

Tak for rigtig god og meget hurtig service.
Det er bare i ordren. :-)

30. juli 2009

Aldrig oplevet bedre

Super service, lynhurtig levering - og varens kvalitet i top.
Jeg har allerede bestilt noget mere samme sted :-)

20. juli 2009

super

Tak for den hurtige behandling af min ordre. Vil helt sikkert handle hos jer igen. MVH Torben Pedersen.

17. juli 2009

SUPER - Alt er perfekt

Det er et af de bedste steder jeg nogensinde har handlet på nettet.

Jeg købte bla. et par svømmefødder, efter første tur var den ene knækket, det viste sig at være en konstruktionsfejl, og blev byttet med et smil, hele tiden med super kontakt til firmaet.

Vil fremover købe mit udstyr hos dem, og kan varmt anbefale dem til alle andre, kun +++++++++ herfra

16. juli 2009

Perfekt

varerne var der til tiden uden problemer.

7. juli 2009

Rigtig god service

Rigtig hurtig levering og fine varer

29. juni 2009

Bestiller fredag efter kl. 16 og har det mandag, det er hurtig leverance!

Jeg er meget tilfreds med at handle hos scubadirect.dk, billigt, hurtig leverance, samt gode service ved alt det skriftlige materiale der medfulgte i pakken, som gav gode råd til hvorledes man skal behandle udstyret før brug. Ikke sidste gang jeg har handlet der..

19. juni 2009

Hurtig og korrekt levering

Let tilgængelig hjemmeside. God vejledning. Hurtig og korrekt levering. Fine priser.
Det eneste minus er, at man ikke kan prøve tøj, inden køb, men til gengæld er størrelsesoversigten meget detaljeret - så alt var korrekt.

17. maj 2009

Superduper service!!!

Fantastisk og hurtig service. Fik mine varer dagen efter og alt er i tiptop orden!!!

• stp
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse
28. april 2009

Hurtigt og god kvalitet af varer

Perfekt. Varer kom dagen efter.

20. marts 2009

Seriøs forretning

Meget fin og seriøs rådgivning. Evt. mangler i forsendelser bringes hurtigt i orden. Har handlet der før og gør det gerne igen og vil uden tøven anbefale andre at gøre det samme.

21. februar 2009

1st klasse service

Bestilling og ekspedition fungerede upåklageligt.
Og en lille fejl blev rettet prompte og til min fulde tilfredshed,

Ikke sidste gang jeg handler her.

11. februar 2009

Meget hurtig levering.

Vil helt sikkert handle her igen !

6. februar 2009

Hurtig og som lovet

Dejligt med informative mails undervejs og kvalitets-tjek i kassen. Jeg kommer igen!

2. februar 2009

Du får det ikke billigere

Købte ny computer hos dem, de var billigst i hele Europa!

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (31 anmeldelser)

SCUBA Direct Support

1911 Frederiksberg C
Denmark

Alternativer til SCUBA Direct

Lavprishvidevarer

Gregers Rasmussen : "Købte et siemens indbygningskøleskab søndag, det stod på min trappesten tirsdag. Mandag modtog jeg SMS om at det kom tirsdag og ti" Læs mere

5 dage siden

Mayas

Stine : "Virkelig fede varer og flot sortiment :) Super hurtig besvarelse når man har spørgsmål på mail - dejligt :) Jeg kigger altid her i" Læs mere

4 dage siden

Roboteksperten

Sasja : "God og stabil service. Super support og levering til tiden TAK!" Læs mere

4 dage siden

dykkerudstyr · padi · scuba · snorkeludstyr · tilbud Tilføj kategori

Download Trustpilot

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet

Få Trustpilot vist i din google søgning.

Download Trustpilot
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og