[REPLY]
Efter som jeg skulle starte på ny uddannelse, skulle jeg ud at have nye bøger! Foa lover så 25 %, hvis bare jeg havde kvitteringen med.
Jeg køber så bøgerne og ringe til dem og hører hvordan og hvorledes med refundering af de 25%.
Snakker så med en ansat og siger at det er ikke noget de gør i, hvis man vil opnå de 25% rabat, skal man købe det igennem dem.
Sjovt nok havde den første fra Foa ikke nævnt det, snakker så med flere fra min klasse og de har fået det samme af vide og de kan heller ikke få de 25% i rabat...
Alt i kan man ikke stole på dem, jeg har meldt mig ud igen og håber der er andre der læser dette så de ikke rammer det samme "vi lover dig 25%" hvis du flytter over til os!!! BAHHH!
Kunne være at den interne kommunikation skulle genovervejes så man fik samme information fra ledelsen, så vi som forbrugere ikke bliver snydt!
Foa kæmper virkelig for og med en!!!
Foa kører pt flere sager for mig og
de er bare en stor hjælp og støtte
og deltager gerne i møder med kommunen osv..
De er ALLE pengene værd og kan varmt anbefale
andre at bruge dem..
Foa hjælper meget gerne, det kan man mærke allerede når man træder inden for døren der, man bliver aldrig afvist, de gør alt for at hjælpe dig videre. En pragtfuld fagforening, som har hjulpet mig meget. tak.
HAR VÆRET MEDLEM I MANGE ÅR OG SYNTES DE HAR KÆMPET MEGET FOR OS. ER DESVÆRRE NØDT TIL AT TRÆKKE EN STJERNE FRA DA JEG OPLEVEDE MEGET BESVÆR OG IKKE ALTID LIGE VENLIGE ANSATTE I FORBINDELSE MED OVERGANGEN TIL EFTERLØN.
FOA kan vi være stolte af! Og hjemmesiden er supér ;)
Foa var der fra starten af min uddannelse, de gav lidt tilskud til mine bøger og står altid klar hvis jeg har nogle spørgsmål.
Foa har været der når jeg havde brug for dem.. super service
Er medlem af FOA og de har en fin service og gør noget kunderne, vi havde en sag på vores arbejdsplads med nogle arbejdstimer der blev udbetalt som Extra Timer og ikke Overarbejs Timer - FOA gik ind i sagen og vi vandt, arbejdet udbetalt de penge de skyldte os, og det var da en god sjat. så tak for hjælpen FOA dejligt man føler man får noget for sine penge.