[REPLY]
Har netop fået fire nye dæk ved sds i Skejby. De fejler ikke noget. MEN servicen eller mangel på samme fejler i den grad. En ting er at det tog en time og tyve ( på trods af at jeg blev lovet maks tre kvarter). Det er mere ligegyldigheden overfor kunderne som de udstråler.
Til den pris forventer jeg helt klart noget andet.
Jeg var dernede for at få sporet min bil, efter jeg så en rabatkupon i et blad, som gav mig 20 % rabat. Jeg skulle også have monteret nyt dæk på mine fælge, hvilket de skulle have 1200 for! Jeg fik det ordnet for under det halve hos en lokal mekanikker! Det er sgu svineri.
At han så sikkert gjorde det sort, er en anden sag... Jeg så i hvert fald ingen faktura fra ham og han skulle have den kontant med det samme.
Men ellers gik det fint med sporingen. Jeg smed bilen af og afhentede den senere.
På værkstedet i Randers tager de altid godt imod kunden, og der er en fri tone som er smittende. Uanset om der er travlt eller god tid, er det altid en god oplevelse at komme hos Superdæk i Randers.
Finder et tilbud på nettet på 4 vinterdæk og ringer for at høre om alt er incl. i prisen, fordi jeg før er blevet opkrævet ekstra andre steder. Sælgeren siger at det er det, og vil samtidig bestille de 4 dæk til montering dagen efter. Jeg afleverer senere på dagen mine fælge så de kan være klar dagen efter.
Dagen efter henter jeg mine fælge som er klar 15 min efter jeg ankommer hvilket er ok ifølge aftalen. Da jeg så skal betale viser det sig at prisen ikke er den der står på nettet, at der er opkrævet 20 kr ekstra pr. ventil samt 10 kr. ekstra pr. dæk til miljøafgift. Får godt nok handlet prisen ned til det på nettet men må stadig betale for ventiler med 20% rabat.
God og hurtig service, men hvor er det bare irriterende at man opkræver for ekstra ting når nu jeg har spurgt om alt er med i prisen. Derfor kun 3 stjerner.
De vælger da jeg kommer ned for at få skiftet til vinterdæk at smide mine sommer dæk ud!!!
De var helt i orden. Jeg ringer til dem samme dag, og høre om der ikke er sket en fejl. Det siger de der er, men at jeg ikke kan få dem igen da de er smidt ud og ikke er til at finde. De lover mig at give et godt tilbud på nye sommerdæk når det bliver sommer.
Jeg ringer med til dem her for en uge siden, for at høre om mit tilbud.
Han vælger at jeg skal give 3200 kr for 4 dæk. De samme dæk finder jeg så på Dækimport.dk til 400 kr pr. stk. ink. transport.
Hvad sker der for fusk. !!!!!!!!
Deres dækpriser er under al kritik!
De tjener over 100% af oprindelig pris tilbage på dæk.
Svineri!
Om det er akut dækskift i Randers
Service i Kolding elle Ikast.,
Omskiftning af sommer- / Vinterfælge i Vejle.
Altid et smil og fleksibiliteten.
Booking af tid på nettet.
Oprethold den gode professionalisme!!!
Savner meget prof. service i Viborg, forhenværende butik-chef / værkføre mangler. Venter på nye og bedre uddannet arbejder på værkstedet inden jeg besøger dem igen.
De levere et Ok produkt til prisen, dog med en vis grad af kaos i travle perioder.
Jeg fik skiftet til vinterdæk og fik skiftet en pære mens jeg nød en kop kaffe og læste dagens avis.
Desuden var det til en rimelig pris :)
www.sds.dk.
Anmeldelsen her vedrører SDS, egensevej i Kastrup:
Jeg kom med et dæk der var fladt - de skiftede en ventil og pustede det op igen på under 10 minutter mens jeg sad og ventede foran fjernsynet i deres hyggelige lille vente-"rum".
Det kan sgu anbefales - og jeg føler mig ikke fucked selvom det kostede 200kr incl moms.
Kommer igen !
VH Jørgen Olsen