We are hiring!

Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)
Sejlerklubben

God

Sejlerklubben er god, hvis man vil finde inspiration til maritimt læsestof, og så bliver man altid overrasket over, hvor mange interessante bøger der egentlig er på markedet. Servicen er i top - mine bedste anbefalinger!

Sejlerklubben

Sender rykker, ikke bøger

Det er måske 3 bøger der er værd at læse. De sender bare gamle bøger fra 70' og gør det umuligt at vide hvad man har betalt og ikke betalt, for at kunne sende så mange rykker som muligt. Hold jer lang væk!

Besvarelse fra Sejlerklubben

Helt nye bøger i SEJLERklubben
SEJLERklubben vil gerne informere om, at vi i høj grad tilbyder nye bøger i bogklubben.
I det sidste medlemsblad vi udsendte i august 2011, tilbød vi f.eks. følgende bøger :
Klubbogen var Bent Lymans smukke bog Danmarks dejligste øer, som udkom i 2010.
Andre tilbud var Søvejsregler, der udkom i helt ny 10. udgave for en uge siden, Titanic, der udkom i 2011 og Snesejler, der udkom i 2010.
I kan se medlemsbladet ved at klikke www.SEJLERklubben.dk
Af tidligere udgivelser der blev tilbudt kort tid efter udgivelsen kan nævnes:
Logbogen. Preben Heides bog Limfjorden set fra søsiden. Afmærkning af danske farvande. Et liv for fulde sejl . Skipper og Havneguider fra Komma, Skagerak og Weilbach. Altid nyeste udgaver.
Vi har også tilbudt klassikere som Kusk Jensens Håndbog og Gådefuld sejlads samt bøger af Troels Kløvedal og Billesbølle. Mange af dem på opfordring fra medlemmer.
Mht. rykkere, sender vi dem kun ud, hvis folk har været meget længe om at betalte. Og hvis der sker fejl retter vi dem fluks ved en opringning. Hvis man glemmer at afbestille klubbogen, tager vi den naturligvis retur.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk