Execution time: 515ms

PERFEKT

8.5 / 10
7 kunder har anmeldt Sejlerskole
Forhandlerinfo
Vi har kun fundet få anmeldelser.

Vær en af de første til at bedømme Sejlerskole

7 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

Søren

22. oktober 2009

Københavns sejlerskole er det bedste valg !

Jeg har netop gennemført et 5 dags sejlerkursus hos Johnni ved Københavns Sejlerskole - og hvilken succesoplevelse ! Umiddelbart forekom prisen (kr. 6500) lidt dyr men det er alle pengene værd. Formiddagen går med teori og eftermiddagen med praktisk sejlads. Johnnis kyndige guided tour gennem teorien gør det overskueligt og forståeligt og hans mange års erfaring skinner igennem den praktiske del hvor man guides igennem med rolig stemme og glimt i øjet. Jeg kan på det varmeste anbefale kurset !

Niels Peter Andersen

ERFAREN BRUGER (VÆGT: 5/5)

29. august 2009

Fremragende indførelse i sejlerlivets glæder, men også problemer.

Min kone og jeg havde gennem nogen tid talt om at det kunne være en god interesse på mine gamle dage at købe en båd.
Nu var det jo så bare lige spørgsmålet, om min kone ville være i stand til at deltage i de kommende sejladser, da hun aldrig har færdes til søs.
Vi besluttede os for at melde os til et 5 dages sejlerkursus, hvor min kone allerede den første dag måtte erkende at det ikke var nemt overhovedet at komme ombord på den dejlige 30 fods Beneteau sejlbåd.
Men ombord kom hun denne dag og de næste 5, hvor instruktøren Johnni Bahnsen, med en usædvanlig tålmodighed inførte os i sejladsens ældgamle kunst. Vi er ikke udlærte, men har fået konstateret at vi kan arbejde sammen på havet og Johnni har givet os den selvtillid, der gør at vi nu har en bådplads og kikker på en ældre båd.
Vi skal have mere udddannelse inden vi selv gir os i kast med elementerne, men vi kan kun på det allervarmeste anbefale Københavns og Køge Sejlerskole og vil tilmelde os til yderligere undervisning, såsnart vi får tid.

Rasmus

Y3 og Y1

Med Finn Jørgensen som underviser, er man sikret en grundig og rolig gennemgang af Y1 og Y3 stoffet. Meget dygtigt og professionelt.

Mvh,
Rasmus

peter andersen

5-stjerne-kursus!

Skolen afholdt et special-designet duelighedsprøve-kursus over 5 dage. Totalt intensivt og fantastisk inspirrerende og lærerigt. Og meget udfordrende fordi vi var få deltagere, der derfor fik meget opmærksomhed fra instruktørens side.

Mange tak - most appreciated!

Best,

Peter

Jonas Hansen

God, tilpasset undervisning

Vi fik en god undervisning, som blev tilpasset til holdets niveau.

Kristina Kristensen

Fantastisk og lærerig oplevelse

Inden jeg startede var jeg ikke særlig glad for at sejle, men gjorde det fordi min kære kæreste synes det er det bedste i hele verden.

Efter et kursus på to uger kan jeg nu nyde at sejle ture med familien uden frygt for at nogle skulle falde i vandet, det skulle blæse op eller båden skal lægges i havn. Føler ikke der er nogle områder jeg ikke har læst om :)

Jens

Fremragende og intens

I kun en ganske vist meget intens uge kan du lære at sejle en yacht på havet. Jonny er kompetent, erfaren, tålmodig og har humor. Københavns Sejlerskole har åbnet en hel ny verden for mig!

Annonce fra Google

KARAKTER FORDELING

VIRKSOMHEDEN ER ANMELDT AF:

trustpilot brugere (7 anmeldelser)

De bedste virksomheder

håndværk
1. Byggestart
www.byggestart.dk
Det er genialt, at Byggestart sørger for at finde håndværkere
3. Jod Bog
www.jod-bog.dk
Mangler du en god bog, så er den sikkert her
legetøj
www.helsebasen.dk
Nemt og let
3. Netgiraffen
www.netgiraffen.dk
gode priser og super hurtig levering
webhotel
www.i123.dk
Webhotel
3. Unoeuro
www.unoeuro.com
Bedste host jeg nogensinde har stiftet bekendtskab med
KØBENHAVNS SEJLERSKOLE & KØGE BUGT SEJLERSKOLE
Københavns Sejlerskole er en privat sejlerskole uden offentlige tilskud, med afdeling i København og Køge, og nu i gang på 29. sæson.
Virksomhed:
Antal omtaler:
ingen medieomtale
Ret virksomhedsinfo

Download TrustGuard

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet Download TrustGuard

Forholdsregler mod falske anmeldelser

• Vi foretager stikprøver af brugernes troværdighed
  • Vi tager forbehold overfor anonyme anmeldelser
  • Vores brugere rapporterer utroværdige anmeldelser
Som forbruger bør du altid forholde dig kritisk til indholdet på hjemmesider.
Læs mere i vores retningslinjer

For virksomheder

Tag kontrol med dit omdømme og skab et retvisende og troværdigt billede af din virksomhed.
Se Trustpilots sektion for Virksomheder
Trustbox
Annonce fra Google
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 Var denne bedømmelse brugbar?