24. juli 2010
SUPER hurtig levering
rullemadras og den var rigtig mål samt billig og god kvalitet
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Udvalgt anmeldelse om Sejs Dyner
Laila
Super produkt/service/kommunikation/levering
Bestilte en madras til min søn på 2½ på Sejs Dyner, var i tvivl om leveringstidspunkt, spurgte Jakob og fik svar med det samme. 2 dage efter (i dag) blev madras leveret og min søn sover lige nu trygt og godt på selv samme :-)
22. juli 2010
har intet at klage over..
Gode produkter, god/simpel hjemmeside, gode priser, hurtig levering
22. juli 2010
Perfekt behandling
Fin og hurtig behandling af ordre, levering til tiden og jeg er tilfreds. Sådan skulle behandle deres kunder på nettet
super service - hurtig levering
og tilmed gode tilbud
20. juli 2010
Glædelig overrasket over min nye Temprakon topmadras fra Sejs Dyner, ikke så varm som min tidligere
Sejs Dyner
TJ
Super service!
Har købt en Dunlopillo baby madras og har ringet til Jakob to gange, da jeg var meget i tvivl om, hvad der ville være det bedste at købe til en baby. Fik fine svar fra Jakob - og en fin madras til en pris langt under, hvad "babymafiaen" tager for den. Hvis der også havde været lagen, alm. bomuldsrullemadras og "underlagen" (åndbart - i tilfælde af "ulykker", når baby bliver lidt større) til madrassen, så havde jeg også købt det med hos SEJS - så dette er en opfordring til at udvide sortimentet. Har også checket sengetøjet og kan godt vende tilbage efter det en dag - men håber, at man så ikke længere skal ind via hvert mærke, men kan vælge et view, hvor der f.eks. er alle designs i en bestemt størrelse. Hvis jeg var Sejs, ville jeg nok også lægge baby-junior sengetøj ind på hovedknappen med Baby-junior (kan jo godt være begge steder). Også dejligt, at SEJS har det lækre tyske mærke ELEGANTE!
Fandt iøvrigt denne gode video vedr. Dunlopillo: http://www.dunlopilloworld.com/en/why_uklatexpg2.htm - og Jakob kunne bekræfte, at det latex, der bruges til hans madrasser er dette.
18. juli 2010
Hurtig levering og gode priser
Bestilt junior madras hos SEJS dyner.
Gratis levering, dejlig hjemmeside.
Madrassen kom meget hurtigt efter bestilling.
17. juli 2010
Hurtig og effektiv ekspedition
Jeg købte via nettet en moskusdyne og pude hos sejs dyner i Slagelse. Jeg fik straks bekræftelse og næste dag fik jeg en e-mail at nu var pakken sendt til mig med post danmark - og allerede dagen efter modtog jeg pakken - med en super dyne og pude i.
Dorte
16. juli 2010
hurtig levering
Sejs dyner, jeg har købt en lamelbund og jeg fik den leveret ekstremt hurtigt. Bestilte den om aftenen og da jeg kom hjem næste eftermiiddag var den allerede kommet.
16. juli 2010
Ingen overraskelser
Købte 2 TempraKON puder hos Sejrs Dyner; fik kvittering øjeblikkelig og nye puder dagen efter :)
Kan forresten varmt anbefale 4-kammer ruderne :)
/Jan
Kirke Såby
Lola
15. juli 2010
Topkarakter for betjening og levering
Købte to Dunlopillo puder hos Sejs Dyner. God vejledning og synlighed igennem hele forløbet - fra ordreafgivelse til afsendelse og levering. Super hurtig levering lige til døren. Enkelt og effektivt.
Jonas
15. juli 2010
Til topkarakter!
Lynhurtig levering lige til døren, god kontakt til butikken, både under købsprocessen i henhold til vejledning, ligeledes i forbindelse med levering. Alt i alt en rigtig god oplevelse, kan klart anbefales.
Karen
14. juli 2010
Super pris - lynhurtig levering
Jeg har købt TempraKon 1 stk hovedpude, 1 rullemadras til enkeltseng og 1 til dobbeltseng. Priserne var langt lavere end hos konkurrenterne. Jeg bestilte mandag og havde allerede pakken tirsdag. Et serviceniveau langt over det sædvanlige.:-)
13. juli 2010
Jeg har købt en pude + en madras til barnevognen. Super leveringtid - bestilte igår og modtager idag....og så i ferietiden :o)
Det er dog lidt træls, at der pålægges gebyr når man anvender mastercard som betalingsmiddel......
Sofie
13. juli 2010
Problem fri bestilling og levering!
Jeg har to gange handlet med Sejsdyner uden nogen som helst problemer - let og enkelt fra ordre afgivelse til modtagelse af bestilling, men fin information under vejs.
Line
8660, DK
40 point
9. juli 2010
Sejsdyner.dk er absolut anbefalelsesværdig!!!
Denne gang købte jeg en sommerdyne til mig selv og en babyrullemadras til vores yngste. Jeg har også tidligere købt dyner og puder hos sejsdyner.dk.
Jeg synes hjemmesiden er nem at navigere på og jeg fandt de nødvendige oplysninger til at træffe mit dynevalg. Mine varer blev sendt samme dag, som ordren blev modtaget. Mails fra firmaet er formuleret meget venligt og serviceminded.
7. juli 2010
Billede snyder
Jeg købte et sæt sengetøj fra Sejrdyner og må konstatere at billedet på nettet overhovedet ikke ligner den vare jeg modtog. Sejerdyner er vel ikke at dadle for dette eftersom varen og billedet var fra Borås. Jeg returnerede varen.
Anne
30. juni 2010
Super service og fantastiske produkter for rimelige priser
Jeg bestilte en pude, som jeg havde brug for og fik så øje på en helårsdyne, som der var tilbud på.
Temprakon dyne og pude giver en helt egen oplevelse og jeg er bange for, det er noget, man let bliver afhængig af. Levering var fin og meget hurtig.
Hjemmesiden er meget let at overskue, velstruktureret og informativ. Firmaet kan kun anbefales.
nemt og overskueligt
Jeg har været på "jagt" på en ergonomisk rejsehovedpude længe. Havde prøvede flere vel renomineret sports og camping forretninger og outllets uden success. De kendte ikke til produktet. 3 sekunder på nettet hos og "Sejs Dyner" og min hoved pude var bestilt og betalt. 24 timer senere var den leveret og taget i brug!
Nanne
Stor ros
Jeg har nu handlet 3 gange hos Sejs Dyner og har oplevet det meget positivt. Senest købte jeg en Tempur pude, som viste sig at være for stor. Jeg ringede og fik at vide, at jeg bare kunne sende den retur, så ville jeg få en anden størrelse. Jeg sendte puden retur lørdag, og tirsdag havde jeg den nye. Flot!! Et lille minus er emballeringen, som jeg synes er noget sjusket/tynd. Heldigvis fejlede indholdet ikke spor, så jeg er en tilfreds kunde, der uden tvivl vil vende tilbage :o)
Næsten perfekt!
Vi bestilte to sengeborde hos Sejsdyner.dk. Prisen var den rigtige og hele bestillingsfasen var meget tilfredsstillende og gnidningsløs. Leveringsterminen blev overskredet med en uge og vi måtte selv rykke for information. Derimod var leveringen helt perfekt og vi er gennerelt tilfredse.
24. juni 2010
Min oplevelse har været yderst positiv. Der været god kontakt med Sejs Dyner og god rådgivning.
24. juni 2010
Service i aller højeste klasse!
Jeg har haft en dialog med firmaet, fordi jeg var lidt i tvivl om hvad jeg skulle vælge, Jakob har svaret hurtig og præcist på alle mine spørgsmål! - Mange tak for det. - At mine varer så kom allerede dagen efter, viser bare at dette virkelig er et firma som man kan rolig kan handle ved. Det er absolut ikke sidst gang jeg har handlet her, og deres måde at drive forretning på, kunne mange lære noget af!
mjh
30 point
10 Anmeldelser
22. juni 2010
Perfekt ...
... service og levering af en madras til min "knægt". Nu slipper han for at sove på gulvet :o)
18. juni 2010
God Kvalitet og Super service
Jeg købte en elevationsbund, som blev leveret af en meget flink og kompetent medarbejder.
En rigtig god oplevelse.
18. juni 2010
Super service!
Jeg kan anbefale Sejs, både på grund af gode priser og god service.
15. juni 2010
TempraKON ErgoMagic hovedpude.
Købte en hovedpude hos Sejs Dyner.
Fin service og hurtig levering!
11. juni 2010
"SEJS DYNER" er Sej(s)e!
Sejs Boxmadras 80x200: Ualmindelig venlig og effektiv handel, meget fin kontakt til/fra sælger, modtog varen ca. 3 dage før lovet, det er fornemt; har allerede anbefalet til "anden side", og vender gerne selv tilbage.
LB
10. juni 2010
Velsmurt netbutik
Jeg skulle bruge et sæt juniordyne og -pude af materialet TempraKON, og selv om andre danske butikker havde rabattilbud, så havde Sejs de bedste priser, og ordreafgivelsen var nem med automatisk udfyldelse af adressen på basis af mit telefonnummer, og ordrebekræftelsen kom prompte.
8. juni 2010
Dansk og dod service og dialog direkte til firma
Sejs dyner gav en fantastisk vejledning i valg af babymadras.
Snakkede direkte med indehaver af firmaet.
Vil helt sikkert handle her igen :-)
5. juni 2010
Hurtig og effektiv service
Sejsdyner gav hurtigt svar på spørgsmål på email og de bestilte varer kom med det samme.
Temprakon puder.
Jeg ville bestille 2 Temprakon Athletic puder, men havde fåer markeret puderne lige under, og modtog derfor de forkerte, jeg ringede Sejs op og de bad mig returnere puderne så ville de tilbageføre betalingen derefter kunne jeg bestille de ønskede puder som de sendte straks de havde modtaget pakken fra mig, flot service.
super hurtig
Jeg bestilte en babymadras hos sejsdyner tirsdag middag og modtog den så med posten onsdag morgen, det kan jeg kun sige her hurtig levering. derudover var de langt de billigste.
Bodil
100% tilfreds
Jeg har nu flere gange købt sengelinned hos Sejs Dyner - denne gang lagner i speciel størrelse.
Altid er ordren blevet leveret hurtigt og som lovet.
Jeg har fået besked når varen er blevet afsendt, så jeg ved hvornår jeg skal vente på posten.
Jeg vil helt sikkert handle hos Sejs Dyner igen.
30. maj 2010
Hurtig levering og klar besked via email
Sejs Dyner - Købte Temprakon dyner + lagner.
Sejs Dyner gav klar besked om leverancen og leverede hurtigt.
27. maj 2010
For sent afleveret og lidt for dårlig kvalitet vare
Jeg har købt en luxus lamelbund hos Sejs Dyner. De havde glemt at få den med, første gang de skulle levere og jeg fik en undskyldning. Det var OK.
Da jeg så fik varen var den af blandet kvalitet. Selve lamellerne var fine men det plastikstykke der skulle forbinde dem, var en del steder gået op, så lamellerne ikke hang fast.
Men jeg vil sige at bortset fra svipseren med leveringen, fik jeg en udmærket service
26. maj 2010
Hovedpude
Hej, aldrig har jeg prøvet at bestille varer på nettet den ene dag, og modtage varen den næste dag.
Det må siges at det er en utrolig oplevelse.
Tusind tak for god hurtig kommunikation og levering.
26. maj 2010
Kanon kundeekspertise
Jeg har købt ny seng, den er fabelagtig. Aldrig har jeg sovet så godt, så længe... At være gravid i 34 uge med tidligere søvnproblemer, og nu næsten helt foruden, hvad mere kan man ønske sig?!
Hurtig, effektiv og professionel service fra Sejsdyner.
En tryg og sikker handel.
Vil til enhver tid anbefale Sejsdyner.
25. maj 2010
Hurtig venlig effektivt, simpelhen perfekt
dyner og sengetøj. Varen levede til fulde op til forventninger og service i forbindelse med købet var suplim.
21. maj 2010
Let bestilling. Ekstrem hurtig og præcis tilbagemeldingsinfo og levering.
Bestilte en pude til specialpris hos Sejsdyner. Fik lynhurtig bekræftelse og afsendelse allerede samme dag. Information og forsendelsens status hele vejen igennem. Kan ikke gøres bedre.
17. maj 2010
Virklig god service.
Står jeg mangler, vil jeg da klart komme igen.
17. maj 2010
Udemærket..
simpelt og ligetil... service var helt fint.. intet ondt at sige, men heller ikke toppen af poppen..
men tæt på.. ;)
Kristian.
16. maj 2010
super
Har købt pude, dyne, og ved tidligere anledning rullemadras. Hurtig og smertefrit. Meget gode tilbud.
11. maj 2010
Superb!!
har købt elevationssenge og dyner hos Sejs. Gode priser og reel behandling. Vil ikke tøve med at anbefale dem til andre, ligesom jeg med største glæde, handler der igen selv.
9. maj 2010
Hurtig, god og personlig betjening
Jeg oplevende en rigtig hurtig betjening, pakken blev sendt med det samme og trods det at det er en internetbutik, så følte jeg mig godt taget imod som kunde. Jeg modtog to fine mails, da jeg havde bestilte min pakke. Den første en ordrebekræftelse, hvori der stod at de var glade for min ordre, og at den næste mail jeg ville modtage var, når pakken var sendt. Anden mail kom da pakken var sendt, heri stod bla. et telefonnummer som jeg var velkommen til at ringe til, hvis jeg havde nogle spørgsmål. Det gode ved begge mails var, at de var skrevet i et letforståligt sprog og desuden kom med en god beskrivelse af proceduren ved bestilling og forsendelse af min pakken. En god og personliggjort betjening!
8. maj 2010
Bestiller lørdag kl 15 levering af 2 senge i KBH 3 timer senere!
Det anden gang jeg køber senge hos Sej. De er igen venlige, yderst servicemindede og meget hurtigt leverende!! Så er prisen alitid rimelig!! Topservice.
7. maj 2010
Suveræn service og hurtig ekspedition
Jeg ringede først til Sejsdyner for at få noget hjælp til hvilken madras jeg skulle vælge til min søns junior seng. Herefter gik jeg ind på nettet og bestilte den og dagen efter ankom madrassen med pakkeposten - hurtigt, effektivt og god rådgivning og service
6. maj 2010
God service og hurtig levering
Dynen blev bestilt nemt på den meget informative hjemmeside, og blev leveret dagen efter. Al kommunikation foregik let pr. email.
4. maj 2010
uproblematisk køb og leverance
Selsdyner elevationsbund - fin information og hurtig levering
anita
3. maj 2010
Utrolig hurtig levering fra bestilling til levering...det er man ikke vandt til
Købte sengelameller
2. maj 2010
Go service
Jeg har købt sengeben,service levering fin , kun ridser i benene trækker ned.
Tak for svaret,ridserne kommer nok fra fabrikanten og jeg kan sagtens leve med dem.
Martin
96 point
43 Anmeldelser
30. april 2010
Hurtigt og smertefrit
Fik varen dagen efter. Den var fint pakket ind.
Hvis jeg skal putte en finger på noget, skal det da lige være, at der godt kunne være noget beskyttende omkring varen i papkassen. Snailmail kan jo være noget voldsomme med pakkerne....
Et lille + er da også at de tænker på miljøet, så fakturaen kommer på mail :-)
Kan Klart anbefales!
30. april 2010
Troværdig og serviceminded
Købte en jensen topmdras og Jacob havde stort kendskab til mit valg.
Havde ellers besøgt flere københavnske sengehandlere som vist i bagklogskabens lys rådede mig til at købe det dyreste af det dyreste.
Køre gerne helt til slagelse fra københavn igen for at købe min næste seng.
27. april 2010
***
Jeg købte 2 sæt sengetøj fra Borås, hvor der var et billede på hjemmesiden der ikke stemte overens med den vare der blev leveret, farverne var helt anderledes end billedet. Det kan godt være du skriver du har talt med en mand men min er det i hvert tilfælde ikke. I øvrigt kan det godt være, at jeg kan sende sengetøjet retur, men så skal jeg have ulejlighed med at tage på posthuset endnu engang fordi I har annonceret en vare, som i reelt ikke har. Det ville klæde Jer bedre, at indrømme at I har annonceret en vare som reelt ikke er den I har til salg.
25. april 2010
Optimal internethandel
Sejs Dyner har solgt os en elevationsbund. Ved købet blev oplyst en leveringstid, som ikke blev overskredet.
Produktet blev leveret til døren af en behjælpsom chauffør.
Via mail var vi opdateret om hele forløbet.
Kan kun anbefale andre også at handle hos Sejs Dyner
Lene
23. april 2010
Super hjemmeside, hurtig levering
Jeg har købt 1 dyne, 2 hovedpuder og sengetøj hos Sejsdyner, de har en god hjemmeside, der er nem og overskuelig og tilmed står der hvor meget de har på lager, så jeg ved om jeg skal vente på min vare eller får den med det samme!
16. april 2010
Stort plus med personlig telefonisk rådgivning, hurtig ekspedition, god service
Kiggede på tilbud og "faldt" over TempraKon rullemadras, der "kan bruges på alle typer af madrasser". Har en 20cm Tempur madras. Kunne umiddelbart ikke forestille mig de to ting sammen, hvorfor jeg henvendte mig telefonisk, og efter nøjere forklaring bestilte jeg en rullemadras samt en alm. TempraKon pude. Har i forvejen en ErgoMagic TempraKon og sommerdyne. 5 dage efter bestillingen havde jeg pakken på Rodos (GR). Der var endda en weekend imellem!! Kan kun sige at rullemadras, dyne og puder fungerer perfekt og nøjagtig som i produktbeskrivelsen, dejligt temperaturregulerende. Meget behagelig fornemmelse.
Margareta Hantzi
Rodos, Grækenland
14. april 2010
Meget fin service
Sejs Dyner har meget fin service - levering af sengebund lige efter bogen. Tak
13. april 2010
Super kvalitet og god betjening
God købsoplevelse, varene var dog ikke helt på lager til tiden...
Meget god og høflig betjening, kan fint anbefale andre at købe hos Sejs Dyner...
12. april 2010
Lynhurtig levering og super vare
Bestilte i går middags en Temprakon rullemadras, 3 timer senerem modtog jeg mail med pakkenr.
I dag skal jeg så have lagt madrassen på min seng.
Mine bedste anbefalinger!
Iøvrigt kan jeg på det varmeste anbefale Temprakon til alle nattesvedere!
12. april 2010
God pris samt kundeservice
Købte Dunlopillo lift/ barnevogn/ baby-madras samt TempraKon babydyne og topmadras, som var billigere end andre steder. Rigtig god mailinformation om hvornår varerne ville blive leveret - også det som ikke var på lager. Kan kun anbefales :-)
9. april 2010
God pris og betjening
Købte en Dunlopillo babymadras , som var billigere end andre steder og blev leveret som lovet. God kundeservice og mailinfomation om levering mm. Super!
9. april 2010
Super service og meget hurtig levering
Intet at sætte en finger på. Perfekt!
julie
6. april 2010
let at finde varen, afsendt samme dag som bestilt og info-mails om ordremodtagelsen og ordreafsendelsen indeholdende track and trace nummer..
5. april 2010
Hurtig levering og service i top.
Det er anden gang på kort tid jeg har købt produkter fra Sejsdyner.
Denne gang har jeg købt en Dyne bestildte den mandag aften leveret onsdag morgen hurtig og nemt.
Kvaliteten er i top og jeg handler gerne snart igen ved Sejsdyner.
Johnni
Holstebro
Dahl
31. marts 2010
super hurtig lervering, god pris og god kvalitet.
Købt to sæt to delt sengetøj.
30. marts 2010
God pris, god information og meget hurtig levering
Jeg købte 2 stk. Temprakon rullemadrasser i str. 90x200 cm, som Sejs Dyner havde et supergodt tilbud på - næsten halv pris.
25. marts 2010
God betjening, gode priser, gode produkter og gratis levering...
Ja, i sandhed en rigtig god biks...
25. marts 2010
Super personlig og seriøs betjening.
Vi handlede idag hos Sejsdyner og var ovenud tilfreds med alt omkring købet.
Alt i alt en virksomhed der er værd at kører efter!
18. marts 2010
TempraKON juniordyne
Denne gang har jeg købt en TempraKON juniordyne + sengetøj til mit lille barnebarn - og IGEN har service og levering fungeret helt perfekt - og hurtigt. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Sejs Dyner som leverandør ;o)
Gurli Danielsen fandt anmeldelsen nyttig
16. marts 2010
Det var dejligt nemt at handle på nettet hos Sejs dyner.
Jeg har købt en seng, gavl og sengebord.
De har været gode til gennem mails at holde mig orienteret om hvornår varen var på lager. Og herefter ringede de og aftalte leveringstidspunkt, og varen blev leveret til det aftalte tidspunkt.
Mvh
Martin Binau
16. marts 2010
Firmaet Sejsdyner er ganske enkelt et TOP TOP firma.
Anbefales stort til alle der ønsker prof. service, hurtig levering og være sikker på, at kvaliteten på deres varer er helt i top.
Det gælder alt hvad hjertet kan begære af udstyr til soveværelset.
Jeg har lige købt en hel del nyt sengetøj m.m. og denne gang klagede jeg min nød over at det var besværligt at finde faconlagner som var store nok til mine 20 cm høje Tempur madrasser. Dagen efter bestillingen ringede indehaveren til mig angående min "klagesang" og sørgede for, at jeg specielt fik syet det jeg ønskede mig - fire store satinlagner som bare sidder perfekt - så hvad kan man ønske sig mere af service fra et firma.
Jeg har købt flere gange hos dem og det bliver jeg også ved med, andet duer ikke.
Mvh I. Kalser, Odense
Manglende faktura
Da jeg modtog min pakke, fulgte der ingen faktura eller opgørelse med over mit køb. Jeg kontakter derfor Sejs dyner for at gøre opmærksom på dette, og får beskeden om at "deres shopping system desværre ikke kan udskrive sådan én".
Da jeg nu handler en hel del på nettet og derfor af erfaring véd at der altid følger en faktura med, må jeg undre mig meget over denne udmelding!
Jeg finder det uacceptabelt at man som firma kan stille sig tilfreds med ikke at levere en ganske almindelig faktura på en ganske almindelig handel.
15. marts 2010
Sejs Dyner køb af elevationsbund med 2 motorer.bestilte via nettet og blev kontaktet telefonisk med levering som skete til tiden.Hilsen Arne
13. marts 2010
Køb af dyner
det var billigt og kom dagen efter.
12. marts 2010
Kan varmt anbefales!
Har lige købt en ny seng hos Sejs Dyner.
Jeg har fået en prima information om produktet, og rigtig gode råd om at vælge rigtigt. Før jeg bestilte. Hurtig tilbagemelding om lagerstatus. Hurtig levering. Og for at fuldende den gode service, så vidste fragtmanden også hvad han talte om, og kom også lige med et par gode råd. Glæder mig til at sove.......
Kan varmt anbefales.
Tina Nielsen, Stege
12. marts 2010
Super oplevelse
Gode tilbud og god services - min bedste anbefalling!
VH M: Andersen, Århus
9. marts 2010
Meget forøyd med interetthandelen med " sejsdyer.dk " DYNEN ER VIRKELIG LEKKER.
Service pr. telefon var til god hjelp,og forsendelsen ( Danmark - Norge ) kom etter et par dager.
8. marts 2010
Rigtig god service
Bestilte elevationsseng,dyner og hovedepuder.
Rigtig god kommunikation gennem hele forløbet fra bestilling til jeg fik mine vare leveret.
fik leveret min nye seng på det aftalte tidspunkt af en rigtig flink og venlig chauffør fra sejsdyner.
alt i alt en rigtig positiv oplevelse at handle med sejsdyner.
Lars
1. marts 2010
Rigtig god service, super priser
Super priser, positiv oplevelse, hurtig besvarelse, alt i alt god service.
23. februar 2010
Fin service
Købte en topmadras.
Blev straks gjort opmærksom på at der var lidt leveringstid (sådan er verden jo engang imellem) - men service var upåklagelig. Derfor 5 stjerner.
Firmaet kan bestemt anbefales.
23. februar 2010
5 stjerner til sejsdyner.
Leveringen er forgået nemt og problemfrit.
19. februar 2010
Alt fungerede
Bestilte en topmadras på tilbud der stod til 2-4 dages levering.. den kom 2 dage efter fragtfrit med PostDK. Venligt og reelt firma. God oplevelse.
18. februar 2010
hurtigt og nemt
vi købte en juniordyne og hovedpude fra Sejsdyner og dagen vi via mail blev informeret om at varen var sendt, modtog vi den via pakkepost. Kun 5 dage fra bestilling
maria
18. februar 2010
hurtig og super service
Super hurtig service! Fik min nye dyne samt skånelagen dagen efter jeg bestilte!
15. februar 2010
Hovedpude fra Sejsdyner Fem Stjerner
Tempur hovedpude fra Sejsdyner bestilt torsdag kl. 15.45 og leveret næste dag kl.12. Fantastic betjening og service. Ondt i nakken er nu forsvundet.
Niels
14. februar 2010
Super service fra fremvisning til levering
Det har været en utrolig positiv oplevelse for os at købe vores nye seng hos Sejs Dyner. Lige fra den informative/kyndige vejledning ved fremvisningen over den løbende orientering om ordrestatus til den venlige og serviceorienterede levering/opsætning. Hvis man overvejer at købe en ny seng, så kig ind til Sejs Dyner. Det er det værd.
14. februar 2010
Hurtig besvarelse, god service, samt fin levering.
Har købt en El sengebund 42 Lameller. Fin service, samt hurtig levering.
11. februar 2010
Sengetøj
Har købt sengetøj 2 gange. Det har fungeret 100%. Hjemmesiden og den efterfølgende ordrebekræftigelse fremstår betryggende.
10. februar 2010
Perfekt handel ....
Jeg har købt en elevationssengebund i Sejs dyner. Den blev leveret til tiden direkte i min entree her i Jylland af firmaets egen varevogn, og varen var endda af en højere kvalitet end bestilt uden ekstra beregning. Jeg vil ikke betænke mig et øjeblik på at handle hos Sejs Dyner en anden gang.
Paul
10. februar 2010
rigtig god og hurtig betjening
Jeg var interesseret i at købe en Jensens kampagne boxmadras med latex topmadras. Varebeskrivelsen på sejsdyner.dk var lidt mangelfuld så endte med at ringe til dem. Fik en god og informativ telefonbetjening. Bestilte varerne over nettet om mandagen og de kom allerede dagen efter. Efter aftale ringede chaufføren 1 time forinden så jeg godt kunne nå hjem fra arbejde og tage imod. Chaufføren var venlig og hjælpsom også til at bære varerne ind i huset. Sejs.dk får kun 4 stjerne for deres hjemmeside men får overordnet 5 stjerne fra mig for god personlig betjening og hurtig leveringstid.
9. februar 2010
*****
Købt Tempur pude, bestilt søndag aften leveret tirsdag, fantastisk!
4. februar 2010
Kan varmt anbefales
Bestilte to sengeborde fra Kaagaard, som blev leveret gratis til døren helt uden problemer. Prisen var til med fordelagtig.
2. februar 2010
*****
Sejsdyner.dk - perfekt behandling af ordre. Købt dyne og dynebetræk.
Tonny
1. februar 2010
2 x Madrasser - leveringstiden blev ikke overholdt.
Jeg bestilte to madrasser den 3. januar hvor der stod leveringstid på 8-10 dage. Efter 10 dage ringede jeg til dem, for at få af vide, at leverandøren ikke kunne følge med, så derfor ville Sejsdyner først modtage madrasserne den 22. Jeg endte med at få dem leveret den 29. januar. Handlen gik fint, men sejsdyner kunne godt have kontaktet mig, da de viste at leveringstiden blev mere end fordoblet.
Udover ovenstående bestilte jeg også 2 sæt dynebetræk, de blev leveret et par dage efter jeg afgav ordren - Nemt, billigt og hurtigt.
1. februar 2010
god og hurtig service
jeg bestilte to puder mandag formiddag og tirsdag eftermiddag havde jeg dem
Line
29. januar 2010
Billige produkter, hurtig levering.
Fik de ting jeg skulle bruge på tilbud og leveret på under 48 timer fra jeg bestilte produkterne - dejligt!
27. januar 2010
Hurtig ekspedotion
Skulle bruge 2 betræk til Tempur puder, bestilte mandag og havde varerne tirsdag. Det kalder jeg hurtig ekspedition.
27. januar 2010
fantastisk
bestiller tempurseng lørdag. venlig kompetent sælger ringer mandag. sengen har vi en uge efter og bliver igen bliver vi mødt af en kompetent og super venlig chauffør. Der er styr på alt hos sejs. ps. vi har aldrig sovet bedre