We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Sengetoj anmeldelser

Sengetoj Logo
Kunderne om Sengetoj : »Fantastisk kundeservice og super lækre produkter!!« »Fuld tilfreds« »total iorden kvalitet sengetøj « 5
Godt
8 af 10

5 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)

Fuld tilfreds

Fin service ifm kontakt til deres kundeservice, svar efter få timer. Levering inden for lovet tidsramme. God kvalitet af deres produkter. Kan varmt anbefale dette firma

Udvalgt anmeldelse om Sengetoj

Sengetoj

Fantastisk kundeservice og super lækre produkter!!

Jeg har bestilt derfra et par gange, og hver gang er varerne kommet inden for samme uge. Jeg havde et spørgsmål ang. deres dyner og deres kundeservice var super hurtig, fik svar indenfor 12 timer.
Kan klart anbefale denne site.

Alt ok.

Fin fin kvalitet af kuvertlagen og hurtig levering, så handler der gerne igen.

Levering som lovet

Købte håndklæder som skulle gives i julegave og de blev leveret til tiden og der blev også besvaret spørgsmål på mail 1. døgn efter jeg havde sendt den afsted.
Alt i alt en god oplevelse.

total iorden kvalitet sengetøj

har købt en 100% bedre kvalitet af vådligger lagen på denne side http://www.sengetoj.dk/ end der kan købes i jysk

forskellen er væsentlig anderledes da lagenet fra sengetoj.dk kan tåle at komme i tørre tumbler uden at blive stive og gå i stykker som det gør det produkt fra jysk samt at der findes flere forskellige størrelser end der gør i jysk

hvad angår leveringen så er den også helt i top for det tager kun få dage

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk