[REPLY]
Efter skiftet til ServerHosting.dk har jeg kun haft positive oplevelser. Deres servere er hurtigere og det er virkeligt et stort plus - sammenlignet med andre hosting-firmaer, der lover super hastigheder men leverer dårlig hastighed og mange nede-tider.
Supporten er kvik til at hjælpe med tekniske problemer og alt virker efter hensigten. Jeg har endnu ikke oplevet noget dårligt med ServerHosting.dk. Varme anbefalinger herfra!
Da jeg ville skifte datacenter for min server, kontaktede jeg Serverhosting. De var utrolig gode til at hjælpe med selve flytningen, og svarede på alle mine spørgsmål inden for 1 time. Efter købet af den nye virtuelle server, gik der under 24 timer fra bestilling til den var oppe og køre, endda med en version af styresystem som ikke var på deres standardliste.
Jeg bestilte backup til min server, som dog blev opsat forkert, da det blev opsat som spejlet diske, men vha. én email hvor jeg skrev det var ekstern backupplads jeg ønskede, løste de dette problem med det samme.
Deres service er så god, at du kan risikere at selv uden for din købt support tidsrum, kan det ske de hjælper dig med dine problemer.
Kort sagt: VIRKELIG god service, ingen klager herfra