We are hiring!

301 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (301)

billigt

serviceklubben har det samme billige stads som du kan købe i alle 10 kroners butikker

Hej E. Hessel

Vi er kede af, at du ikke fandt udvalget af produkter interessant. Jeg kan oplyse om, at vi løbende arbejder på, at få flere mærker og kvalitetsvarer hjem. Jeg håber at du trods alt er tilfreds med de produkter du har modtaget.

Skulle du have yderligere kommentarer eller forslag til produkter du gerne så i sortimentet er du meget velkommen til, at kontakte vores kundeservice på kundeservice@serviceklub.dk

Udvalgt anmeldelse om Serviceklub

Serviceklub kan anbefales

Jeg er medlem af serviceklub, go jeg kan kun anbefale at prøve. De har mange gode tilbud og de første 14 dage er gratis. Derefter kan man uden problemer melde sig ud igen, hvis man ikke vil være medlem længere.
Jeg har bestilt flere varer fra Serviceklub og de er kommet ganske få dage efter bestillingen.

Janni Pedersen fandt anmeldelsen nyttig

Serviceklub

God service og hurtigt svar på spørgsmål

Jeg var så uheldig at miste det tilsendte gavekort. Og jeg var så heldig at få tilsendt et nyt. Jeg takker for den hurtige ekspedition og tilliden til at jeg talte sandt. Det er dejligt at blive mødt med venlighed og ægthed. Det er et rigtigt menneske der svarer på spørgsmål og bestemt ikke standardsvar.

Afmelding

Jeg har fået den mest venlige service fra Serviceklub.dk, da jeg henvendte mig til dem for at få opsagt et abonnement/medlemskab, som jeg egentlig slet ikke var klar over, jeg havde. Tak, Folkens!

• Loui81
  • 5 Anmeldelser

Thumbs up til Serviceklub

Jeg meldte mig ind i serviceklub i en prøveperiode og fik herved også en lækker velkomstgave.
De har mange gode tilbud, som jeg nåede at benytte mig af, inden jeg meldte mig ud - alt forløb uden problemer!!
Så derfor: Thumbs up!! :)

Serviceklub

fint, så længe der ikke skal betales abonnement!

Hurtig levering, dog var tasken lidt støvet... Godt tilbud og stort udvalg...

Super

Det er ikke sidste gang jeg handler med Serviceklub

Serviceklub total billige priser

Jeg kan varmt anbefale dig at melde dig ind i serviceklub . du vil ikke fortryde. Jeg har fået købt en masse rigtig fede ting til næsten ingen penge . Jeg har anbefalet serviceklub til mange af mine venner som nu også har meldt sig ind. Så hvis du er til billige tilbud så skynd dig at melde dig ind, så du også kan få del i de fede ting , som serviceklub sælger ..

SUPER!! A+++++++

SUPER SERVICE - SYV DAGE OM UGEN!!

HPL, ØSTJYLLAND.....

• karen

tilfredsstillende service

gode tilbud, men dyrt abonnement

Fedt

Er pt. syg så jeg kan ikke bruge det...

• Maria

Fedt hjemmeside :-P

Jeg synes det er en fed hjemmeside, alting er så billigt, så alle kan købe noget :-)

Fantastisk servicemind!

Hjælpsomme,rare og hurtige.. Gode tilbud langt under indkøbspris!!

Serviceklub

99,9 % positiv oplevelse blev til 100% ;)

Jeg modtog varen meget hurtigt, sammen med et quick skrab,
hvilket er en rigtig flot service, langt ud over hvad man kan forvente.
Fragten var og er gratis, varen ekstremt billig.
Det eneste jeg lige kan sætte fingeren på er, at varen manglede en lille similisten i kæden, men jeg går ud fra at det er derfor I kan sælge varen så utroligt billigt.
Hvis jeg falder over flere af Jeres varer, vil jeg ikke tøve med at handle hos Jer igen!
Tusind tak for en positiv oplevelse med nethandel!

Venlig hilsen Inge Poulsen

EDIT:
Wauw! Så fik man lige tilsendt samme vare en gang til, men i perfekt stand og endda med en ekstra gave i form af en Elisabeth Arden 8 Hour Cream. Hold da op hvor er det flot!!!
TUSIND TAK Serviceklub.dk!!
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos JER!!!!!! :D

Hej Inge

Jeg beklager, at kæden du har modtaget ikke var som den skulle. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, som gerne vil hjælpe med at finde en løsning på dette.

• Julie

Fedt koncept

Der var ingen problemer overhovedet og alt kom meget hurtigt og levede op til forventningerne :-)

Serviceklub

Fantastisk mulighed for mange god tilbud

Jeg fik mine varer tilsendt 3 dage efter jeg bestilte, levering var inkl. i prisen og det var bare super billigt. Virkelig god mulighed for en masse gode tilbud!

Supergod Virksomhed

Vare leveret til tiden. Mærkevare der fuldt
ud lever op til min forventning...... Kan anbefale denne Virksomhed

Skøn oplevelse

Det er billigt, hurtigt og kundeservice er rare og høflige at snakke med. Vil klart anbefale Serviceklub videre.

God oplevelse

Synes serviceklub har en kompetent Kundeservice, Og de vare man bestiller, kommer inden for få dage uden problemer. Kvalitets vare til billige penge :)

Hurtigt, nemt og billigt

Jeg har aldrig oplevet, at der har været problemer med serviceklub.dk, det er altid nemt, hurtigt og billigt. Giver rig mulighed for at nyde godt at gode varer til billige penge :D

Serviceklub

God service og billige priser

Serviceklubben har nogle rigtig gode tilbud, og de første 14 dage er gratis. Efter dette er der ingen problemer med at melde sig ud. Har været medlem flere gange.

Skønt...

Jeg var med i en undersøgelse fra Serviceklub hvor man kunne få en gratis Elisabeth Arden Læbestift for et prøveabb. på deres ydelser for kun 1 kr. Da jeg havde udfyldt det hele kom jeg ind på deres hjemmeside hvor jeg fik af vide at jeg havde vundet 1000 kr., jeg skyndte mig at skrive til deres kundeservice, da man jo aldrig ved med de forskellige konkurrencer.
Jeg fik svar tidligt mandag morgen og den var god nok, jeg havde vundet, sendte mine bankoplysninger med det samme. Dagen efter modtog jeg læbestiften og torsdag stod der 1000 kr. på min konto.. Dejligt nemt og rigtig god service fra kundeservice.

Janni Pedersen fandt anmeldelsen nyttig

Super godt koncept

Vi er et kæreste par som oprettede os på hjemmesiden, for at finde en masse billige tilbud, og vores forventninger blev opfyldt.

Siden er boomet med en masse gode tilbud, og servicen er i top. En enkelt gang har vi været i kontakt med kundeservice, og vi fik svar kun 1 dag efter vores henvendelse.

Vi er meget tilfredse med hjemmesiden, og man skal slet ikke være nervøs for at benytte sig af siden, der er intet bondefangeri - Det er super nemt at melde sig ud igen hvis dette altså ønskes ;-)

Super god side!!

Det er super billigt med nogle rigtig gode tilbud! Og så er der en rigtig god service hos serviceklub.dk

Total billige priser!!!

Jeg er blevet medlem af serviceklub og det er da helt utroligt så billigt at de kan sælge de forskellige ting, der er jo både mærkevarer og rigtig gode parfumer til rigtig gode priser. Så tomlen op for serviceklub :-)

Gode oplevelser

Har før været medlem. Aldrig nogle problemer med at melde sig ud, hvis man vil. Varerne kommer ret hurtigt. Ingen problemer

Serviceklub

Gode varer til en billig pris uden fragtomk.

Har ikke kendt firmaet så længe, men de varer jeg har modtaget har jeg været fuldt ud tilfreds med.
Jeg tænker altid på, at når jeg handler på nettet, skal jeg huske at beregne porto oveni prisen. Dette gælder ikke her.

Serviceklub

Gode mærkevarer til billige priser

Serviceklub.dk har mange , rigtig mange super gode tilbud på ting af mærkevarer. Calvein Klein, Hugo Boss, Elizabeth Arden og mange andre blandt andet kendte parfumemærker til meget meget billige priser. Det er bare super. Jeg føler mig forkælet når jeg kan gå med mærkevarer makeup til så få penge, velvidende om hvor meget det normalt koster.

negativt: jeg syntes det koster for meget at være VIP, men hvis man fx køber meget ind på siden, så sparer man jo rigtig meget, og så er medlemsprisen jo ingen sag, men køber man fx kun et produkt en gang i mellem kan det måske ikke helt betale sig. Derfor har jeg givet siden 3 stjerner, men ellers så var det 5

Nicki Høy og Janni Pedersen fandt anmeldelsen nyttig

Troværdig og gode tilbud

Jeg har bestilt en genie og et par solbriller. modtog solbriller efter næsten ingen tid, og the genie var enormt billig! Der er masser af tilbud og jeg kan varmt anbefale dem :-)

Serviceklub

Har fået min første pakke, det gik hurtigt og nemt

Gode tilbud

Serviceklub er udmærket, gode priser, relevante opslag som man kan benytte i hverdagen, og ikke blot bras der kommer til at rode i skufferne..

super dejligt

man finder altid et eller andet her inde,,man kan bruge eller en lille gave til enhver andledning, synes det er super dejligt

det er let og lige til

jeg vil gi det 8 på en skala fra 1-10

• Lone
  • Varde, DK
  • 2 Anmeldelser

super

en rigtig god og spændene side, og jeg har været så heldig at vinde 1000kr,

Super

God velkomstgave og god service!

GOD SERVICE

Jeg synes, der er gode velkomstgaver - jeg har fået min velkomstgave hurtigt og uden problemer. Desuden har jeg købt nogle varer under "først til mølle" og er tilfreds med købet. Jeg vil hermed fortælle potentielle kunder, at HVIS MAN BARE LÆSER "DET MED SMÅT", ja, så er der overhovedet ingen problemer med evt. at melde sig ud af Serviceklub i prøvetiden.
Annie H. Christensen

TAK

Er blevet godt behandlet, da jeg sagde abonnementet op, som jeg uden min viden var blevet tilmeldt - tak.

• Nicki Høy
  • Nicki Høy
  • Amager Fælled, DK
  • 12 Anmeldelser

Meget fint koncept!

Serviceklub.dk er bare toppen af isbjerget!
Har bestilt flere ting til 10 kr hvor de normalt koster mere end det dobbelte så jeg har da lige sparet en del penge dér!
Og at man så lige får chancen for at vinde på et skrabelod når man bestiller først til møle tilbud er da bare endnu bedre, for tænkt hvis du vandt? :D

gaangsterbitch-17@hotmail.com

er bare så tilfreds med dem

Fantastiske tilbud

Selvom jeg er ny på denne side , kan jeg godt lide serviceklub for de har nogle fantastiske tilbud!!!! Jeg har allerede bestilt 3 varer og glæder mig til de kommer.
Super god side med en masser gode ting. Kan anbefales til andre.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk