[REPLY]
Jeg er efterhånden blevet stamkunde hos Seuf.
Ikke kun fordi de har deres fysiske forretning i nabolaget, ikke kun på grund af deres udvalg af de fedeste outdoor-brands, ikke kun på grund af deres servicemindede personale - men særligt på grund af deres FABELAGTIGE udsalg (pt. 40 procent rabat på ALLE varer).
Seuf kører et No Bullshit-udsalg, hvor konkurrenterne fra Frederiksborggade slet ikke kan følge med.
De er også gode til at hive varer hjem, hvis jeg ikke kan finde det i butikken. Seuf har det særkende, at deres sortiment skifter med sæsonen, så man ikke falder over skiudstyr om sommeren og ikke kan sparke sig frem for telte om vinteren. Endelig er jeg fascineret af deres evne til både at ramme campister, off pister og naturister :-) med fede produkter... Ja, og er du kafferister, så har de endda en jetboil på tilbud lige nu. 5 stjerner herfra - og havde der været plads til 6, havde jeg prompte givet dem den også...
Ud af 5 gange, jeg handlede på nettet, har jeg fået mine varer 1 gang. De 4 andre gange har jeg ikke hørt noget fra SEUF i ca. 1 måned. Jeg var nødt til at skrive dem for at finde ud af, hvad der er sket med mine varer. I 2 tilfælde har de annuleret mine ordrer uden at jeg fik noget at vide om det - i hvert fald én gang var det fordi de ikke kunne skaffe varerne. Det var mig, der skulle kontakte dem for at høre, hvad der var sket.
Nu venter jeg på min sidste ordre i allerede 1 måned, som jeg var nød til at lave, fordi de annulerede én før uden at informere mig om det. Jeg har skrevet til dem, at jeg var utilfreds med deres håndtering af ordre, og at jeg håbede på, det blev bedre denne gang. Men alt er lige som det plejer at være - i hvert fald for mine varer.
Ja, de er billige, men jeg har kun haft god erfaring med dem når jeg handlede direkte i butikken, ikke på nettet.
De har ret stor udvalg af Haglöfs - hvilket jeg er glad for.
Kan godt anbefales...
Jeg købte en sort Oakley Flare skijakke fra Seuf.dk som var over kr. 200,- billigere end de billigste steder på nettet (f.eks. BlueTomato etc.), og leveringen var tilmed super hurtig, jakken ankom med pakkeposten dagen efter - så kan det ikke gøres meget bedre!
Jeg kan varmt anbefale deres butik. Mvh, Hans
Købte et telt, 2 stk liggeunderlag og et trangiasæt, havde det 3 dage senere, og fragten er gratis.
Super oplevelse!
Efter at have besøgt hjemmesiden var jeg stadigvæk i tvivl om hvilken soft shell jakke jeg skulle vælge, så jeg tog ind til butikken.
Utroligt kompetent og imødekommende personale.
Tak for god betjening.
Nu har jeg for det meste handlet i deres fysiske butik, men de er nu gode begge steder og med hurtig levering.
Bestilte et par Hestra Army Leather 3-finger skihandsker (str. 9) hos Seuf, da det ud fra deres hjemmeside var nogen, som var på lager. I resten af DK, og jeg har tjekket mange steder, er den pågældende skihanske i restordre. Så jeg var jo bare glad over, at jeg fandt denne "lidet tilgængelige" handske hos Seuf. Men 2 dage efter at have afgivet min ordre, fik jeg en mail, hvor Seuf desværre måtte meddele mig, at vare - som i resten af DK - var i restordre fra Hestra's side. Æv, tænkte jeg, og mine tanker gik straks mod 2 stjerner her på Trustpilot. Jeg kontaktede imidlertid Seuf for at høre om jeg kunne få et skøn på, hvornår de så kunne have "min" handske. Det var så desværre først i uge 7, og da skiferien er med afgang i uge 7, så ville dette blive for usikkert.
Men her kommer vi så til, hvorfor Seuf alligevel scorer 5 stjerner alligevel: Jeg blev tilbudt den dyrere Gore-tex handske i stedet. Og det sagde jeg naturligvis ja tak til, hvorefter jeg havde handskerne dagen efter leveret til døren.
Så fra de oplagte 2-3 stjerner grundet en ikke helt opdateret hjemmeside vedr. lagerstatus, så er det da super, at man har så meget fleksibilitet og kundeflair, at man ender ud med at give kunden en god oplevelse alligevel.
Way to go, Joachim (fra Seuf).
Sanne Blond Møller fandt anmeldelsen nyttig
Hurtig levering og super service
Kan kun anbefales
Jeg bestilte lidt forskellige Fjrldræven ting, og modtog dem uden problemer 2 dage efter
Bestilte en jakke, og vupti 2 dage efter kom den med posten.
Alt bare helt som det skal være
Godt, billligt, hurtigt og uden problemer overhovedet.
Ingen slinger i valsen, meget hurtig levering (Dag til dag).
Bestemt ikke sidste gang, jeg handler der, hvis jeg mangler udstyr..
Super online shop, hvor priserne virkelig er rimelige. Det helt store plus for seuf.dk er dog, at fragten til danske adresser er gratis. Jeg bestilte en rygsæk tirsdag og modtog den om fredagen - det kan ikke blive meget bedre. Tak for et godt koncept!
Maria K fandt anmeldelsen nyttig