5. juli 2010
Abroult ingen respons
nu har jeg gentagende gange, forsøgt at få fat på dem telefonisk, ingen svarer og min kode til at unlocke med er heller ikke kommet
Det er nu godt en uge siden jeg bestilte den og fredag fik jeg den besked at de holdt ferie og jeg ville modtage koden, idag mandag, men stadig ingen kode til mig. Skod firma siger jeg bare ... 200 kr lige ud af vinduet
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Udvalgt anmeldelse om seunlock.dk
31. januar 2010
Succes endnu engang
Jeg bruger altid seunlock. når jeg skal have åbnet en telefon!
dels fordi det er nemt og dels fordi..det går aldrig galt med deres service,,,, og så går de gerne lidt længere for deres kunder en andre udbydere af samme service gør..
mvh
anders skalsted
4. maj 2010
God kunde service,trods alt
Jeg købte et de-brand på hjemmesiden.
Desværre var der en fejl på min mobil, der gjorde at processen ikke ville lykkedes.
Jeg mailede med folkene bag siden og blev anbefalet at sende den ind, så skulle de nok se på den...
Men hvad ingen af os vidste, var at mobilen tidligere ikke var blevet behandlet særlig godt :-(
Og hvad værre er, at deres servere gik ned...
Så efter lang tids venten, fik jeg besked om, at nu skulle den være klar.
Men akak...De stakkels medarbejdere fandt ud af at der var sket transportskade.
Det dækkede de uden nogle spørgsmål...
Jeg har haft rigtig god kontakt med dem.både telefonisk og via mail/sms...
Nu glæder jeg mig over en super funktionel mobil dukker op i morgen :-)
En stor tak for indsatsen til alle de indblandede.
Kan varmt anbefale seunlock...
Da jeg kun kan anmelde en gang, har jeg lige en tilfølejse :-)
Jeg har en S/E c905 med det velkendte problem, nemlig at flexkablet ryger.
Komtaktede igen seunlocks reperatør og spurgte om han kunne hjælpe igen ?
Ja, det kunne han.jeg sendte mobilen afsted onsdag middag og i dag fredag formiddag, har jeg modtaget mobilen.
Det er hurtig og meget god service.
Har haft super kontakt med reperatøren både før under og efter :-)
Kanon firma der gør alt for deres kunder...
Vil endnu en gang anbefale seinlock.dk
6. april 2010
go service
fik godt nok ik låst min sony ericsson satio op,men overall en go betjening og venlig mennesker,har brugt dem før hvor alt gik godt
24. marts 2010
Snabb, enkel och lyckad leverans
Köpte unbranding av c510. Efter en inledande väntetid p.g.a. att mailet med användarnamn och lösenord hamnade i gMails spamfilter så var allt klart efter ca 10 minuter. Enkel, billigt, förtroendeingivande. Tusen tack :-D
Göteborgaren
Carlo
18. marts 2010
Super service og super løsninger
Hej, mailede til dem meget sent på aftenen, de svarede søreme med det samme.
Selvom det e næsten kl.23, de sender mail og vejledning med et samme, og wupti er min engelske-locked telefonen klar til brug og unlocked
Var der 10 stjerner så vil de få dem alle.
Kan kun ambefales.
Mvh
Carlo
Saze
10 point
2 Anmeldelser
17. marts 2010
Perfect
Jeg fik låst en SE op. Alletiders kundeservice, svarede på mail inden for 15 min.
12. marts 2010
Tæt på optimal service
Seunlock leverede en kode og adgang til deres debrand af min Sony Ericsson W715 i løbet af få minutter. Den var 3 branded all-over - totalt irriterende, når 6 måneders bindingen er udløbet.
Selve processen var rimeligt beskrevet, selv om der var nogle småting, der var anderledes i det reelle forløb i forhold til det beskrevne i deres vejledning. Men det var til at håndtere.
Det eneste der irriterede mig efter 3 debrandingen var overstået var, at jeg stod med en telefon med en ældre firmware og var nødt til at komme forbi Sony Ericsson også for at få den nyeste version til min telefon.
Men alt i alt en positiv oplevelse så let at slippe af med 3 :-)
26. februar 2010
Exelent
Easy to use, fast and very reliable.
thora
20 point
4 Anmeldelser
19. februar 2010
super
Jeg er god tilfreds med den service jeg har fået hos seunlock.dk
13. februar 2010
et firma der holder hvad de lover
god service. leverer indenfor aftalt tid og koden virkede uden problemer. anbefales til alle
29. januar 2010
Virker perfekt SE W910i
Virker perfekt, men det kræver at man lige skal læse info, inden man gør noget, for ikke at lave noget skidt.
Savner en lidt bedre vejledning på dansk.
28. januar 2010
Fin service, fungere, mangler lidt forklaring mht. driver
Når man får fundet ud af driveren skal installeres før end XP når at opdage memory card, så fungere resten perfekt:-)
-Problemer er at en sonyericsson har en anden ID når man starter med C nedtrykket, hedder den pludselig "simcorp"
27. januar 2010
Helt som beskrevet
Som ønsket
23. januar 2010
God Service!!
Jeg bestildte deres kabel unlock pakke.. af en eller anden grund fik jeg ikke en mail.. så skrev til deres support (Martin) som fik sendt mig pakken manualt.. havde telefonen unlocked 2 min efter.. !
21. januar 2010
Nokia N73
bestilte en unlock kode til min Nokia N 73 låst til 3,
tog godt nok 12 dage,men det var hvist en svær nød at knække.
Men koden virkede perfekt.Må sige at det kan man ikke holde SEUNLOCK ansvarlig for.Da de ikke laver koderne.Men som kompentation fik jeg den uden beregning,og mine penge blev tilbageført til min konto.
så 5 flotte funklende stjerner her fra.
Tak Martin :)
15. januar 2010
Perfekt online program
Jeg har haft en masse bøvl med at få låst min søns SE K530i op, div koder har ikke virket.
Hos SEUNLOCK downloadede jeg
ultimate unlocker, købte en kode online og 2 min senere var telefonen låst op!
Simpel online guide gør at her kan alle være med!
Kan varmt anbefales!
7. januar 2010
perfekt.....!
Skriver lige en vurdering, selvom det er noget tid siden jeg benyttede mig af tjenesten...!l
Alt var nemt, mobilen blev som ny uden branding og simlås...!
Kan varmt anbefales herfra...:)
5. januar 2010
fantastisk service
jeg har købt et unlock til m in blackberry og trods helligdage og weekend gik det rigtigt stærkt med levering af koden super dejligt når noget virker så godt...
Søren
5. januar 2010
God support og pris!
Fik debranded min SE g900. Krævede lige noget support da der findes utrolig mange versioner til denne mobil.
1. januar 2010
Fint tilfreds med et rigtig godt produkt
Havde ikke hørt om Debranding før end jeg fandt seunlock.dk. Efter at have set instruktions-videoerne så virkede det helt perfekt.
Et meget lille minus er, at deres instruktionsvideo ikke er lavet over den nyeste udgave af programmet der bruges til Unlocke. Dette forvirrede mig lidt.
14. december 2009
PERFEKT
Jeg er god tilfreds med den service jeg har fået hos seunlock.dk
22. november 2009
God service og billigt :)
Jeg er super tilfreds med min debrand + unlock.
Der var problemer med versionen , men det blev løst via remote fjernstyring på en SØNDAG , så det var kanon service stort + herfra :)
7. november 2009
Perfect! The unlock code provided was 100% correct and the service is great!
Thank you very much! Anyone looking for a professional unlock should buy here.
Service ist pefekt und unlock war erfolgreich! Hier kann man auch als Deutscher problemlos sein Handy entsperren lassen.
kiki
7. november 2009
Perfekt. Etwas warten aber funzt zu 100%
Etwas warten leider. Aber Ergebniss ist zu 100% perfect. Anleitung zwar in Englisch aber so easy! Von daher spart euch die ganzen Programme. Noch einfacher geht nicht! Unschlagbar.
5. november 2009
God betjening
Fik låst min telefon op.. No problems at all. God service A+
20. oktober 2009
debrand af telefon
Fik leveret varen og en rigtig god betjening - trods lidt startvanskeligheder med at få kontakt med firmaet via mails og telefon.
Alt fungerer....
Brian
4. oktober 2009
DET ER FØRST GANG JEG HAR FÅET SÅ ET HURTIG SVAR
JEG SKULLE HAVET LUKKE MIN MOBIL OP SOM JEG HAVET FÅET JEG FANDT SÅ SEUNLOCK PÅ GOOGLE.DK OG SKULLE BETALE MED KORT. FØRST VAR JEG IKKE SIKKER PÅ OM MAN NU OGSÅ FIK HVAD MAN BETALTE FOR. MEN DET MÅ JEG SIGE JEG BETALTE DEN ENE DAG OG FIK EN E-MAIL DAGEN EFTER TIL MIN TOCH DIAMOND P3700 SÅ JEG SIGER BARE TAK
13. september 2009
112%
det fungerer bare
3. september 2009
Godt produkt, 7 dages ventetid.
På hjemmesiden står der omkring 24 timer, men i mit tilfælde gik der 7 hverdage før jeg modtog koden til min blackberry. Men den virkede første gang og det var en rigtig god vejledning der fulgte med.
26. august 2009
HTC S750
Synes det var den beste og hurtig betjening kan kun anbefales vis man kunne give flere stjerner så havde de fået MANGE
Sofie
14. august 2009
Hurra!
Forestil dig - jeg er hunkøn og teknik er en by i Rusland.
Men med Seunlocks nemme hjemmeside og detaljeret guide + videoguide, fik jeg let som ingenting flashet min telefon (det hedder det, ikke? ;)) og har nu dansk menu og ordbog. Fantastisk. Helt klar en side der kan anbefales, især til os ikke-nørder, hihi.
-Sofie
3. august 2009
super unlock
det virkede første gang med at unlocke min sony tak til Martin
1. august 2009
sublim service. hurtig support. ingen problemer ovehovedet
havde lidt problemer med unlock, så skrev jeg til dem, fik et link, kørte programmet...bingo...alt kørte som det skulle...jeg kan kun meget varmt anbefale folk at prøve dem, når de skal unlocke/debrande deres telefoner...deres service/support er det bedste jeg har prøvet til dato!!
31. juli 2009
Veldig fornøyd
Først unlocket jeg min SE W902, så debrandet jeg den og alt fungerte perfekt.
Tusen takk.
Lotte
17. juli 2009
Rigtig go' service
Min kode virkede ikke da jeg fik den. Men fik super service fra Martin fra seunlock.dk. Vi mailede frem og tilbage, da det ikke ville virke. Men var til sidst på live chat med ham, og han fixede det :o)
Vil anbefale siden til alle.
Venlig hilsen Lotte
8. juli 2009
BARA ++++++++++++ SUPER BRA SIDA!
Låste upp min 3 låsta SE c902 nyss, fungerade hur smidigt som helst och supporten hjälpte mig live hela tiden under processen. Billigt - Enkelt - Seriöst!
Många ++++++++ till denna sida och lycka till i framtiden!
Alice
SUPER-firma
10 stjerner herfra til Martin.....
øjeblikkelig hjælp....og i et sprog enhver kan forstå......
....selvom det kun er et par timer siden....har jeg allerede spredt rygtet :-)
Hilsner
Alice
Rigtig god support
Telefonen (en Nokia 6600 slide) var blevet helt låst pga. en forkert tidligere kode (fra et andet sted). Koden fra SEUnlock virkede derfor ikke. Dette blev hurtigt fixet ovet email uden nogen brok. Kan derfor kun på det varmeste anbefale SEUnlock. Selv du skulle få fjumret rundt i koderne skal de nok hjælpe dig med at løse problemet.
7. juli 2009
Fantastisk service!
Der var små problemer, men supporten var i top! Havde jeg et problem, skrev jeg en mail, og i løbet af en halv time, fik jeg svar igen... Og fik løst alle mine problemer, jeg debrandede en W995 og slap for alle de underlige genveje som 3 ligger i deres telefoner, nice!! Derefter låste jeg den op, og det virkede også upåklageligt... Alt indenfor to dage! Kan kun anbefale deres side.. Med venlig hilsen DN....
6. juli 2009
Hurtigt og effektivt
Jeg bestilte en unlock-kode til min Nokia N73 søndag aften. Da jeg kommer hjem fra arbejde mandag formiddag ligger den klar på mailen og det virkede.
Et glad familiemedlem fik hermed ny tlf for de kun 200,- kr som denne oplevelse kostede. Billigt nok i mine øjne.
30. juni 2009
Fin service, yderst hjælpsomme, nyttig debranding software
Jeg har købt min (SE K810) mobil gennem teleselskabet 3, men har på et senere tidspunkt skiftet til et andet teleselskab.
Herefter var det utrolig irriterende at have 3's genveje allevegne i telefonen, fordi de jo ikke længere var anvendelige. (Med 3's baranding kan man ikke selv lave om på de indlagte genveje og menupunkter. - Heller ikke hvis man bruger Sony Ericssons update service).
Da 3 samtidig havde taget to af de mest nyttige knapper på forsiden (lige under skærmen) og også gjort disse ubrugelige for ikke-3-abonnementer var jeg mere end træt af 3's branding.
Her kom SE-unlocks debranding software yderst belejligt: Nu har jeg fået min telefon opdateret med nyt firmware, så den er så god som ny og helt uden al ubrugelige branding.
Undervejs har jeg et par gange henvendt mig til SE-Unlock pr mail, og fået svar rimelig hurtigt og en meget fin assistance.
25. juni 2009
Removal of Simlock on W910i Sony Ericsson
The "Octopus" Software worked great and easy to use.
Removal of Simlock on a Sony Ericsson W910i was only a matter of a few minutes - and it was the first time i tried.
Thanks a lot!
Henke
23. juni 2009
Håller inte vad de lovar
Seunlock.dk kunde inte låsa upp min W302 - som de lovade på hemsidan. Dessutom tog det en månad innan jag fick tillbaka pengarna! Lita inte på att informationen på hemsidan stämmer!!! Dock var supporten hyfsat snabb och företaget verkar seriöst eftersom jag fick tillbaka mina pengar.
Mads
22. juni 2009
Super fin service og helt enkelt
Fik meget fin service med online support en søndag aften, da jeg skulle bruge en telefon den følgende morgen. Meget fin service - og jeg kan kun anbefale Seunlock.dk
19. juni 2009
Nemt og hurtigt
SEunlock.dk's side er nem og overskuelig. Alt fra bestilling til unlock/debrand gik smertefrit og hurtigt. Har kun rosende ord om dette firma.
8. juni 2009
Det gik hurtig og nemt. Og det var ikke svært at finde ud af.
Der var ingen problemer og i løbet at 5 minutter var telefonen klar til brug.
31. maj 2009
SUPER
Super nemt når en klovn som jeg kan finde ud af det !!!
Så jeg må sige at alt var positivt så jeg vil helt sikkert anbefale seunlock til andre.
ziggy
25. maj 2009
superbra
Efter diverse fel jag gjorde själv , läste jag lite nogrannare och allt funka klockrent , mycke nöjd
25. maj 2009
Hurtig og brugbart:-)
Koden kom på mailen dagen efter (bestilte en søndag).
Det var nemt at forstå mailen, og oplåsningen virkede med det samme:-)
15. maj 2009
Perfekt Behandling
Jeg kontaktede denne hjemmeside for at få min sony erricson trelefon åbnet til andre net og fik den gode service som jeg havde forventet og fik min telefon åbnet til andre NET
14. maj 2009
hurtig og præcis
jeg indtastede oplysninger kl. 23.20. kl., 23.27 skrev jeg en mail hvor der stod jeg havde intastet forkert nummer. kl. 23.50 modtager jeg en mail med en unlock kode til min telefon. det fungerer perfekt.
27. april 2009
Service er ok!
Efter lidt "startproblemer" fik Seunlock.com hurtigt rodet bord på problemet, og jeg er derfor fuld tilfreds med den service jeg fik.
Service: 5 ud af 5
Ventetid 4 ud af 5 - hvilket skyldes påsken, men jeg er stadig tilfreds!
Kan med stor glæde anbefales!
26. april 2009
Hurtig og perfekt
Fik min HTC TD låst op , uden problemer,
nem og god vejledning,det spiller bare 100 %
23. april 2009
Nokia 5800
fik min mobil låst op med kode via dette firma og alt var efter bogen... fik koden på anden dagen
M.V.H
Ronny
17. april 2009
unlock sony ericsson
Hej! Har låst upp min mobil efter "div,krångel",,,stor hjälp av supporten,,,
men enligt den svenska översättningen på hemsidan skulle upplåsningen kosta 250SK. Jag betalade via "netbank"(har inte VISAetc.) och fick betala ca 149SK extra för det,,, DÅLIGT att inte upplysa om det
16. april 2009
Unlock af sony ericsson
Hej.
Jeg har fået hjælp af seunlock.com til at låse min sony ericcsson mobil-telefon op, så den kan bruges til flere mobilnet selvskaber. Jeg er meget til freds og har ikke haft nogen problemer overhovedet. Jeg fik til start indtastet det forkerte IMEI nr. og næste dig fik jeg en mail om hvad jeg skulle gøre for at finde det rigtige. Indtastning af unlock koden var også super nem, der var en god forklaring med.
Det enste lille "men" Jeg synes vejen indgennem hjemmesiden var lidt forvirende, var meget i tvivl om hvilke oplåsnings metode jeg skulle vælge..! Og det gjorde faktisk at jeg var lige ved at droppe det..
Men til alt helt stollede jeg lidt på det og tog chancen...
MVH Jesper Christensen
jango
roskilde, DK
41 point
11 Anmeldelser
14. april 2009
det var ok
fint ,lidt koks i mail men det har jo også været påske ;-)
2. april 2009
PERFEKT!
Funkar jättebra! Man slipper skicka telefonen till någon, det är bara att fixa själv!! Är det nåt som kråglar så är det bara att maila och de hjälper dig direkt!!
30. marts 2009
Tip Top professionel
Det gik superhurtigt.
kort
25 point
5 Anmeldelser
30. marts 2009
bange anelser gjort til skamme
lynhurtigt svar på spm. via mails. så enkelt at bruge prod. at det lykkedes for mig. min tlf. var låst til 3 med 2 "døde" 3-logoer i menu, de er nu erstattet af de originale, og de virker. tlf. som ny!! anbefales.
26. marts 2009
5 Stjernet plejer at være Salami , men her virker det sgu!
Har brugt denne service før - virker perfekt hver gang!
Var nød til at re-flashe min datters mobil efter den har været ude hos Mobildoktoren.dk hvor de har lagt mellem europæisk sprogpakke i...flot til en 10årig pige...men nu virker den!
23. marts 2009
Perfekt!
Bestilte koden natten til mandag, betalte over ewire og allerede mandag kl.16:50 modtog jeg koden og udførlig vejledning.
20 min. efter kunne jeg bruge mit "bibob" kort i min "telia" låste tlf...
DEJLIGT!!
Det er 3. gang jeg bruger SEunlock og bestemt ikke sidste gang.
20. marts 2009
Super service, lidt svært produkt
Købte en unlock via kode, koden kunne imidlertid ikke lige skaffes, hvorfor vi bare fik unlock via kabel, dette betød vi skulle gøre lidt mere selv, men det virkede bare.
SEUNLOCK var gennem hele processen meget behjælpelig med hvad vi kunne gøre selv sent på aftenen tikkede e-mails ind på skærmen.
SEUNLOCK kan kun anbefales. 4 og ikke 5 fordi det er lidt nørdet at gennemføre.
Hien
18. marts 2009
Perfekt
Super service. Koden kom dagen efter som lovet med udførlig beskrivelse af fremgangsmåde og evt. problemer. De bedste anbefalinger herfra.
16. marts 2009
Hurtig service og fleksible
Jeg startede med at få en kode som jeg selv skulle trykke ind. Det tog 2 dage at få den pr. mail men det er hvad man må forvente når man sidder sent om aftenen og bestiller med dankort. Men koden virkede ikke og så trykkede jeg den ind for mange gange så tlf'en låste. Men det var ikke noget problem, det ændrede de bare til kabel unlock og så virkede det som det skulle. Når du har betalt for en service hos Seunlock.com så får du den!
Hilsen Kjeld ejer af SE c902
Tina
13. marts 2009
yderst hjælpsomme og fleksible :o)
Jeg valgte til at starte med unlock via kabel fordi det ummidelbart ville gå hurtigst, men der var en del problemer fordi jeg kørte XP, de var søde med supporten og ændrede det tilsidst til en kode. og det var helt klart det letteste... for mig ;o) Det tog kun et minut med koderne.
Hilsen Tina med SE w890i
12. marts 2009
super effektiv behandling
Sjælden har jeg oplevet så hurtig betjening over nettet, virkelig en service jeg kan anbefale til alle, min HTC diamond som skulle være så godt som umulig at låse op, blev ordnet i første forsøg bukker og takker for hurtig og super god behandling (0;
5. marts 2009
Fantastisk service.
Koden kom lynhurtigt, men fordi at jeg havde kvajet mig, virkede den ikke.
Samme aften logger Martin på min computer, han låser min telefon op, og opdatere lige firmwaren "nu han alligevel er igang", og spørger bagefter om der er andre telefoner han lige skal ordne.
Kunne man gi' 10 stjerner, så fik seunlock det.
Simpelthen KONGE service.
Simon
5. marts 2009
Kanon Service
Jeg er 100% tilfreds. Fra jeg sender anmodningen om oplåsningen går der under en time, så har jeg en kode der virker.
Det er bare kanon service.
3. marts 2009
PERFEKT Service
Jeg fik åbnet min mobil, som telia ikke ku' åbne. Jeg kontaktede så Seunlock, Bare 5 min. senere fik jeg den åbnet af Martin.
Jeg anbefaler Seunlock til alle.....
Mvh
Peter
3. marts 2009
Hade problemer med at få programmet til at virker på min pc og fik derfor hjælp af martin fra seunlock.dk 5 min efter var min mobil låst op. kan helt klart anbefale det. det er hurtig og nemt.
28. februar 2009
hjælp til siden..
Har betalt for et unlock til en mobil derinde, sender de koden til mig pr. mail eller hvordan foregår det?
27. februar 2009
Rigtig god og hurtig service
Jeg bestilte unlock koden til min HTC touch diamond om lørdagen og mindre en tre timer senere fik jeg koden. Rigtigt hurtigt og nemt.
22. februar 2009
Fyra plus av fem möjliga
Beställningen var lätt att slutföra men Koden kom inte så fort som det utlovats. Jag fick maila support om att den inte kommit fast betalningen och beställningen var godkänd. När jag väl hade mailat dem så fick jag ett mail åter av dem med koden och en beskrivning på hur jag skulle göra.
Allt gick snabbt och enkelt och mobilen fungerar perfekt.
Kan rekommendera seunlock.dk till flera användare. TACK!
18. februar 2009
Hurtig og seriøst.
Det bedste unlock-site på nettet jeg har prøvet til dato. Bestilt unlock kode til min htc en aften ved 22 tiden. Koden havde jeg allerede dagen efter kl 7.30. Og koden virkede selvfølgelig. Kan varmt anbefale Seunlock.dk!
finn
13. februar 2009
Der gik ikke lang tid efter min henvendelse til at telefonen var låst op, kan varmt anbefales til andre.
2. februar 2009
Haved problemer med at gennemfører betaling fik jeg hjælp af online supportog fik løst problemet og låst min HTC HD op på 5 min super service
29. januar 2009
Verdens bedste kundeservice
havde bestilt unlock og debrand af en telefon men den service jeg havde bestilt til unlock skulle køre over en server, som på tidsounktet var offline (ikke SEunlocks fejl!).
Jeg modtog få minutter senere en mail om problemet og blev tilbudt et andet alternativ (uden at skulle betale ekstra selvfølgelig).
Da det er første gang jeg har prøvet sådan noget havde jeg lidt problemer med det, jeg skrev til deres support og fik inden for få minutter svar (selvom klokken var 22:15!!) De beskrev hvorledes det skulle gøres og tilbød sågar at gøre det for mig ved at fjernstyre min computer!
Se dét er en service som gør alle andre kundeservicer til skamme! jeg ville ønske jeg kunne give 10 stjerner!
21. januar 2009
Super, super service..............simpelthen super tak..
Super, super service..............simpelthen super, tak..
13. januar 2009
Det har varit en fantastisk support oavsett tid på dygnet. Tack tack
/Christopher Haverland
7. januar 2009
Super service!
Meget lav pris og super service! Jeg havde store problemer med min ene telefon, så jeg fik ca. 1 times online hjælp til alt virkede! Kan varmt anbefales!
5. januar 2009
Super Super service
Det hele fungere bare kort tid efter, samt er hjælpen der bare lige med det samme hvis man har brug for dette super fedt her er der ingen slinger i valsen
JuBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
2. januar 2009
Unlock til HTC
Super hurtig service og alt virkede lige efter bogen, kan varmt anbefales.
27. december 2008
Tillidvækkende firma -
En rigtig god oplevelse rigere - unlock af min Touch Diamond gik totalt uden problemer - en vidunderlig nem procedure hvor selv ikke-nørder kan være med.
Jeg giver NATURLIGVIS 5
25. december 2008
Super nemt
Super nemt metode med trin for trin vejledning
5* herfra :)
23. december 2008
Är väldigt nöjd!!!
Jag tycker att den servicen ni tillhandahåller är suverän och till ett bra pris. Jag behövde inte vänta länge alls från att jag gjort min beställningen ,tills det fanns tillgängligt för mig här hemma. Förklaringarna på hur man skulle gå tillväga var både enkla och kortfattade. Jag som är tjej och inte en tekniknörd kunde förstå och klara det utan några problem. Så tack så mycket för en väldigt bra tjänst.
Med vänliga hälsningar
Victoria Mårtensson
17. december 2008
Effektivt, raskt og enkelt. Takk...
Helt supert, rask og effektiv leveranse. Fin bruker veiledning. Takk
17. december 2008
Virkelig god service! - en smule mangelfuld software.
Selvom jeg er en klovn til teknik, holdt kundeservicemedarbejderen (Martin) ud, og jeg fik det jeg havde betalt for, selvom det krævede 24 mails frem og tilbage fordi jeg blev ved at have problemer med softwaren - som til gengæld var noget mangelfuld. I sidste ende er jeg dog meget godt tilfreds, da jeg fik mere end jeg havde betalt for.
Steen
Super god service.
Det var ganske nemt at få gennemført processen.Lige fra betaling til koden var indtastet, og telefonen unlocked. Tusind tak !!!!!
15. december 2008
Super prof
Er meget glad for en super god og nem betjening...
14. december 2008
Meget bra side,og bra service. låse opp min W890i
Koden som ble sendt fungerte,ble låst opp. Mobilen var låst til Tele2 ( Norge )
9. december 2008
funkade fint
Lite oklart vad som skulle hända efter jag betalt med mitt VISA-kort.
Men när mailet kom så fick jag en bra instruktion hur man låser upp sin
telefon.
Det var på danska men gick att förstå.
Det funkade jätte bra, så nu kan man välja den operatör man vill.
Gott!!!!
9. december 2008
total nice side
kan kun anbefale denne side de låste min mobil op på første forsøg tak til seunlock.dk for der gode arbejde
7. december 2008
Mycket bra tjänst
Snabbt och enkelt. Fick bra hjälp efter beställningen. Jag kan varmt rekomendera denna tjänst.
/Gunilla
1. december 2008
Funker perfekt!
Dette funka jo helt perfekt! virkelig noe og anbefalle..
29. november 2008
Upplåsning av Sony Ericson G900
Följde instruktionerna enligt Seunlocks hemsida och fick upplåsningskoden som fungerade direkt och perfekt. På grund av serverproblem tog det 24 timmar innan koden kom, men sånt händer även den bäste. I vanliga fall tar det nog inte mer än 15 minuter.
Tack från en nöjd kund!
Anders
29. november 2008
Perfekt og smærte frit
Fik venlig besked, da der var lidt forsinkelser i leveringen pga server problemer.
og kort efter kom koden, Som fint og nemt gik igennem via vedhæftet vejledning.
Kan varmt henvises til andre !!
Service: 10/10
Support: 10/10
Produkt: 10/10
20. november 2008
Meget bra :)
Hurtig levering, enkelt og utføre selv for en som ikke har gjort dette før. Legg til god service og en grei pris, så har man et produkt man trygt kan anbefale.
Takk!
18. november 2008
Mkt bra service
fick först in Octupus att låsa upp min Ercsson W810i, MEN, med hjälp av supporten fick jag ist en kod för att låsa upp telefonen. funkade hur bra som helst! THX
/ A