We are hiring!

Besvarelse fra www.shakk.dk

[DATE]

[REPLY]

www.shakk.dk Logo
Kunderne om www.shakk.dk : »Fin og hurtig levering, go' service og go'e varer 99% tilfreds« »meget god« »super hurtigt handel ,« 623
Perfekt
9.4 af 10

623 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Fahri

meget god

den bedste kvalitet og meget billig

Udvalgt anmeldelse om www.shakk.dk

Fin og hurtig levering, go' service og go'e varer 99% tilfreds

den sidste procent må vente, fik en buks der viste sig at være et helt nummer større end anmærket... men det er jo en fejl fra fabrikken og ikke forhandlerens skyld :) har valgt at prøve en gang til, har nemlig et par i anden farve og de er PERFEKT!!

super hurtigt handel ,

det var bare service at handel der , alt gik hurtigt , man fik sine ting lyn hurtigt ,

• bjørn

god og hurtig service

tak for den gode og hurtige service.
det rart når man få tingene hjem hurtigt

• Betina
  • 2 Anmeldelser

Eminent

Hurtig ekspedit :-) leveret 2 dage før lovet. Tøjet lever også op til forventningen.

PERFEKT !!!

KUNNE IKKE BLIVE BEDRE. ;)

TIL TIDEN.

PERFEKT KUNDESERVICE .

• bo

holder hvad de lover

Udemærket kvalitet til prisen ... lynhurtig leverance... her handler jeg igen..

• alex
  • Verificeret køber

det er det fedeste sted og købe tøj

joking tøj med skraft ned af benene

En super hjemmeside.

Shakk.dk har Danmarks billigste streetwear! Og det kommer med posten som det skal. Jeg har købt fucking meget tøj derinde og jeg syntes du skal tjekke den.

www.shakk.dk

Billigt, hurtigt men dog alt for dårlig kvalitet.

Jeg købte en jakke her for et år siden, og der gik ikke mere end én vinter, så gik der hul i den, og lynlåsen gik også op. Det var rimeligt skuffende.

Men jeg vil gerne rose for at de sender deres ting hurtigt, og at de behandler deres kunder med respekt.

God og nem service.

Det som trækker ned er kvaliteten af tøjet samt at størrelserne aldrig passer til en normal person af bygning. Der er næsten altid udsolgt, og kun ekstremt små mennesker eller ekstremt store mennesker kan gå derind, og få profit.

• Rino

kunne blive bedre...

Tja servisen er i top, men lidt dårligt at ik alt er i alle størrelser. Der findes jo os tynde mennesker...

Dejlige lave priser..

I burde sende til Færøerne

Kan godt lide jeres produkter men besværligt (dyrt at få det til Føroyar)

• Finn

Seriøs og knald godt!!!

Rigtig god virksomhed med hurtig og enkel bestilling og levering. Alt var som lovet og ingen ting at klage over. Bestemt et sted jeg vil handle igen.
Fortsæt med den gode service og levering og i vil få mange handler her fra.
MVH
Finn

• Rasmus

en fantastisk side

Shakk.dk er en genial side med et bredt udvalg, og finde ikke billigere , samt kvaliteten er i tip top, det er et sted som kan betragte mig som fast kunde fremover

service, valg og lervering - Perfekt

Jeg syntes at du skal prøve shakk. Altså hvis tøjet er noget for dig. Det er billigt og god kvalitet.
Det bliver også leveret rigtig rigtig hurtig.!

• Anne

super

Det er supernemt og man er hele tiden opdateret med hvor varen er

www.shakk.dk

Smart tøj, nemt og billigt.

Jeg har været godt tilfreds med min handel hos Shakk.dk, og handler der gerne igen. :-) Jeg købte et par fede sko, og 3 par bukser til min 15 årige søn, men bukserne havde jeg desværre fået bestilt for store i størrelsen, da det var min første gang jeg handlede der, ;-) men den meget venlige og hjælpsomme kundeservice fik lige klaret det for mig, og lagde den rette størrelse til side til mig, som jeg modtog kun et par dage efter retur af dem jeg købte for store. :-) Så en ganske tilfredsstillende og behagelig service, og hurtig levering. Deres tøj og sko er lækkert og pænt, og det er til rimelige priser, og kan kun anbefales. :-)

Hurtige, ingen piv ved bytte / Pengene retur

det er søde, hurtige og ringer hvis der er problemer ombytter,/penge retur uden ballade kan kun give de bedste anbefalinger

Super super super!

En af de bedste streetwear netbutikker! :)
har ALDRIG haft problemer med dem!
Super kundeservice - både sjove og hjælpsomme!
Love to Shakk.dk! :D

• Ann
  • Verificeret køber

hurtig og flot ekspedition !

Super firma at handle med. For det første fik jeg mail om manglende vare ift min bestilling - efter at ha' svaret på den blev mine varer sendt med det samme!!
Desværre var der en produktionsfejl på een af mine varer, men min reklamation blev behandlet lynhurtigt og flot!
Alt ialt et firma, der véd hvad kundepleje betyder!!

www.shakk.dk

Så kan det ikke gå hurtigere

Det er en super hurtig service, til en pris der er helt i bund, MEN med en kvalitet der er helt i top.

• Maja

overordentligt god service

Fik min pakke hurtigt. Blev hele tiden informeret om hvor langt min ordre var.

www.shakk.dk

Hvis man er til streetwear, er det et godt sted at købe sit tøj.

www.shakk.dk

Vi fik, hvad vi bestilte, til tiden og varen levede op til det forventede.

• marko

Fantastisk

I skulle prøve Shakk jeg syndes det er verdens bedste hjemmeside kunne købe tøj der altid. :)

• Rony

perfekt

Jeg fik det jeg bestilt og det gik hurtigt, anbefaler det til folk der vil have kvalitets produkter sikkert hjem!!!

• Gitte

Nem bestilling, hurtig levering

Shakk.dk er god kvalitet for en billig penge.

• maria
  • Verificeret køber

fed, billig,søde og meget hjælpsomme i shakk

syntes du skal gi butikken en chance, det måske lidt irreterne du selv skal betale vis pakken skal retur, men til den pris på tøjet kan man over leve med det, de er os super søde til og hjælpe en også til sidst 1-2dags levering!! fedt ;)

det ik sidste gang jeg bruger den!

• Gitte

nemt, hurtigt og bekvemt

handlen gik hurtigt - de var meget hurtige til at få fremsendt varen. varen passede til beskrivelsen.

• Anja
  • Verificeret køber

for godt til at være sandt :-)

super godt sted at købe tøj, der er altid meget at vælge imellem og prisen er så alle kan være med, rigtig god service når der er noget man er i tvivl om,

www.shakk.dk

nem, hurtig, ukompliceret bestilling og levering

Hej ven.

Hvis du har brug for nyt tøj til billige penge, så tjek lige www.shakk.dk
de har en masse smart til de unge mennesker, jeg er glad for at min søn kan li og køber en del tøj hos dem, jeg sparer en masse penge, og han får en masse tøj han er glad for, så smil og tilfredshed i den lille familie :-))

• e.v.
  • 4690, DK
  • 3 Anmeldelser
  • Verificeret køber

alt var særdeles i orden..

forsendelsen kom som ventet og varen var helt i orden som forventet...

www.shakk.dk

Kanon service og hurtig levering

Kan varmt anbefale alle at handle hos Shakk de yder den bedste service

shakk.dk

jeg synes shakk er et fantastisk sted at handle. deres hjemmeside er dejlig nem og rar at overskue. skulle man mod forventning købe en ting som skal byttes ja så er det bestemt ingen problem med shakk. shakk.dk kan meget varmt anbefales. de har en masse dejlig tøj og sko osv. perfekt til handel. tak til shakk for det

Perfekt

Virkelig godt sted at handle, man får sms om hvornår ens ordre er klar, hvornår den er sendt og hvor den er sendt til. Kan kun anbefale denne webshop.

• Claus
  • Verificeret køber

Gode priser men mangler kvalitet.

Shakk er en af mine fortrukne sidder. Priserne er rigting gode og har man et problem, kan man saktens kontakte dem og få hjælp med det samme. Tit får man de rigtigt vare som man skal have og der bliver ikke lavet så mange fejl eller misforståelser i bestillingerne. Jeg vil dog mene at varene tit er af lav kvalitet. Nede i H&M har de tit simpelt of exstremt billigt tøj, men selv det er nogle gange mere holdbart end hos shakk. Tøjet hos shakk har tit fede motiver og godt design men det er ikke særligt holdbart.

• anette

perfekt

du skulle prøve at bestille vare fra det her sted, ret fedt tøj og rigtig hurtig levering og rigtig billige

• Kunde
  • 2 Anmeldelser

Kan stærkt anbefales

Super god handel og imponerende hurtig leverance
Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos shakk

• homas

fedt

et kanon sted at handle

• B

super

super nem sider at finde ud af, og nogle rigtig gode priser.
Alt i alt en rigtig god side og neme af havde med at gøre.

Nettjek.dk bruger

Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.nettjek.dk ikke publicerer anmeldelsestekster

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk