Execution time: 967ms

Forbrugerklager

Myndigheder

19. juli 2010

Shark gaming computer

Jeg har købt en af shark gamings samlede sæt.

Hurtig levering, ekstrem god orientering på mail om hvor langt din sag er, og generelt hurtig levering, trods ferie periode.

Maskinen kører perfekt, alle drivere er installeret, og alt fungerer.

Og så må man bare sige at yde evnen er ekstrem. Spiller counter strike source, og kører på alle maps med fuld grafik fps max 200 uden problemer.

Mvh Lars Kjærgaard

Udvalgt anmeldelse om Shark Gaming Systems

11. marts 2010

Fantastisk!

Jeg købte tirsdag d. 9 marts en shark brutality med et HD5870 og et haf922 kabinet. Min pc ankom allerede torsdag d. 11 marts og kører som en drøm. Købte battlefield bc2 samme dag og den kører det helt perfekt på de højeste indstillinger. Sharkgaming har desuden virkelig god respons og kommer med gode informative svar. Prisen var også vildt god, så de kan helt klart anbefales!

18. juli 2010

Perfekt

Jeg har købt en ny computer inde vi shark-gaming og den er super den lever op til alle mine forventninger :) så vil geren anbefalde shark-gaming :)

1. juli 2010

rigtig god computer

Jeg bestilte min shark brutality om torsdagen og fik den 1-2 uger efter. Fordi sharkgaming manglede bundkortet til min, og derfor fik jeg den så sent, men leveringen fra pdk var perfekt ingen skader på computeren. og så vil jeg takke shakgaming for en god computer og fordi de svare så hurtig tilbage.

30. juni 2010

Vild PC til prisen

Jeg har lige fået min Nye Pc fra SharkGaming (Shark Brutality Phenom edition) Super fed, havde dog ikke forestillet mig at jeg ville få så meget for pengene computer er virkelig helt i top, dog var der lidt problemer med leveringstiden.

22. juni 2010

Super Pc til rimlig pris

Jeg her for nyligt modtaget min Pc fra Shark gaming og må sige at den er lige hvad jeg havde ønsket mig. Havde lidt problemer i under bestilling fordi det kabinet jeg havde valgt ikke passede til det grafikkort jeg havde valgt. Jeg fik en mail dagen efter om hvilke kabinetter der passede og at jeg bare kunne spørge hvis der var et kabinet jeg gerne ville have, så ville de finde ud af om det passede. Jeg valgte et kabinet der var 200kr dyere men fik at vide at jeg kun behøvedes at betale 100 af dem. Har haft Pc'en i en uge nu og den køre stadig uned problemer og så ser den mega nice ud.

21. juni 2010

God fremtid

Det er nu snart en måned siden at jeg bestilte en Ultimator hos SharkGaming. Med flere specs maxed, lå den til en god del, af hvad jeg ejede.

Jeg havde for nyligt set flere ting i tv om fusker-netshops på f.eks. Basta, og om hvordan specielt bankoverførsels-betalingsmetoder er de mest udnyttede. Alligevel brugte jeg bankoverførsel da de ikke tog Visa Electron på det tidspunkt.
Jeg fulgte instruktionerne og tog et screenshot af netbankoverførslen, og sendte den til dem i en mail. De begynder først at arbejde på computeren når overførsel er registreret.

Jeg fik svar dagen efter om at de var igang med computeren. På daværende tidspunkt havde de lige genåbnet butikken da der havde været en overflod af ordre, og flere syge.
Jeg blev fortalt at leveringstiden var på 6-15 dage. Jeg forventede ikke at den kom hurtigt. Dette var søndag d. 27 maj.

Til min overraskelse stod den dog allerede ved min bagdør fredag d. 4 juni, lidt foruroligende dog, da der ikke var nogen hjemme da den var ankommet. Jeg havde bestilt Windows 7 med, men da den ikke var på lager havde de sendt den uden så jeg kunne bruge den i weekenden.
Det eneste jeg skulle bruge den manglende Windows 7 CD til var, at registrere min computers licens mindst 30 dage efter aktivering, så der var god tid.

Jeg pakkede den hurtigt ud og satte den til, men blev mødt med en forfærdelig larm fra en blæser inde i computeren. Jeg var lidt skuffet, men det var vel prisen for en computer af denne kaliber, tænkte jeg.
Jeg ventede ivrigt, men der kom aldrig signal på skærmen, selvom hele computeren lyste og brummede.

Da jeg havde bygget min forrige computer fra scratch, åbnede jeg computeren (med lidt besvær pga. et bøjet kabinet), men der var ikke meget at se. Jeg fandt dog hurtigt ud af at det var grafikkortet der larmede, og at det så en smule 'rystet' ud.
Jeg sendte nogle mails til SharkGaming, som blev besvaret på samme dag, og blev fortalt at jeg skulle tage grafikkortet ud og sætte det på igen. Det hjalp ikke. Den endte med at blive hentet af GLS om tirsdagen og sendt til SharkGaming's værksted.

To uger senere fik jeg besked fra Frode Herløvs værksted om, at det rigtigt nok var grafikkortet der havde taget et ordentligt slag, så hele kernen var ødelagt. Grunden til at det havde taget så lang tid var, at de ikke havde det samme grafikkort på lager.
De udskiftede det sammen med kabinettet der også havde taget skade, og ville sende den med GLS næste dag.

Jeg havde selvfølgelig regnet ud, at det var GLS' skyld at den gik i stykker (og jeg har udtrykket mig her på trustpilot om dem), så jeg foreslog at hente computeren selv. Pga. meget trafik og uheld på motorvejen, kunne jeg næsten ikke nå der over før de lukkede, men de kørte mig i møde med computeren istedet.

Jeg sendte en email til SharkGaming om, at jeg var utilfreds med at jeg skulle betale 230kr for "beskyttet GLS forsendelse" som ikke hjalp, og de returnerede pengene med det samme. I sidste ende var det kun GLS der havde gjort en ringe rolle. Både SharkGaming og Frode Herløv havde top kundeservice og arbejdede hurtigt. Jeg er dybt tilfreds, og computeren kører lydløst og som en drøm.

Jeg ser en større fremtid for SharkGaming, men det ville måske være det værd at investere i en eller anden, anden form for forsendelse. For at bygge computere, det kan de fandme :)

Oliver Ryde og Esben Friis fandt anmeldelsen nyttig

8. juni 2010

Super computere og super support

Jeg blev konfirmeret her for ikke så lang tid siden så jeg følte, at jeg hellere måtte skifte min gamle computer ud. Så derfor bestilte jeg fra sharkgaming og fik den så en uge efter pga. sygdom. Den er virkelig god og spiller crysis på max settings med 1920x1080. Så jeg giver sharkgaming 5 stjerner for deres hurtige support og deres fede computere!

2. juni 2010

Trods små problemer :)

For nogle uger siden havde jeg små 15.000 der brændte i min lomme, så derfor valgte jeg at tage kontakt til Sharkgaming.dk - Hvilket så har gjort at jeg nu har en ordre i gang..

På trods af deres leveringstid er røget til top grundet sygdom samt mange flere bestillinger end de havde forventet, så er kundeservice i top..

Jeg bestilte min computer i går, og har snakket med Mikael - så nu skulle det hele være på plads :)

Jeg giver mine 5 stjerner til sharkgaming for deres super kundeservice samt deres utrolige nemme hjemmeside..

Mvh Patrick Kristensen

27. maj 2010

Fantastisk

Jeg vil starte med at sige, at handlen langt fra gik fantastisk, men at SharkGaming gjorde alt i deres magt for at gøre handlen så nem som mulig. På grund af en enkelt fejl fra min side, og en del fra GLS' side gik der 3 uger fra jeg skulle have modtaget min PC, til jeg rent faktisk har den, i dag. SharkGaming har dog været utroligt gode til at svare hurtigt på mails, både på fridage og underlige tidspunkter, men de har også ringet udenfor deres normale tider, for at hjælpe mig.

Alt i alt, så får SharkGaming 5*, men GLS får 0*.

Ugens vindertip - find et andet firma at sende med! :-)

Mvh

26. maj 2010

rigtigt godt!

alt gik som det skulle, fik computeren (shark brutality i5) til tiden og køre som en en drøm.
det eneste der trækker ned var lidt problemer med betalningen på sharkgaming.dk.

hilsen jonas

17. maj 2010

Genialt :)

Heej jeg købte shark brutality for nogle af min konfirmations penge, min mor var ik sikker på dem efter alt det med kontant (dell) men der var noget i mig der var sikker på de ikke var ligesom dell, Og det var de heller jeg må sige at pakken blev ik behandlet godt fordi mit neonlys var løst. Det skrev jeg til sharkgaming og de ville med glæde sende en ny (gratis) men jeg fandt ud af problemet det var at en af strebsne var knækket(pågrund af gbs og postdanmark) så jeg vil give dem 4,7 stjerne service er godt i må meget gerne skrive til mig over hotmail hvis i vil vide mere om shargaming :)

12. maj 2010

5 stjerner fra mig

Jeg købte en Mighty Shark, i7 Edition og jeg er fuldt ud tilfreds med den og den fantastiske service jeg har fået. Computeren køre alle de spil jeg spiller uden nogle problemer på den højeste grafik/opløsning.

Det eneste negative jeg kan sige er, om den måde fragtmanden behandler pakkerne på

Mvh Henrik Jensen

8500 Grenaa

21. april 2010

Fantastisk service, hele vejen igennem!

Jeg bestilte min Migthy Shark for et par uger siden og jeg må sige den er fantastisk! Den trækker alt jeg smider efter den, uden problemer og med høj FPS. Oveni mit i forvejen billige system blev der smidt for flere tusind kroner hardware i helt gratis.
Dette indkluderer bundkort, strømforsyning, og en maskine der er tunet endnu mere end standard - Grundet blot 3 dages forsinkelse!

Helt fantastisk service, og kan klart anbefales!

20. april 2010

God service og gode priser

Jeg har købt en Mighty Shark computer fra Sharkgaming. Helt fra start har der været gode svartider på mails og da jeg er en kræsen kunde har der været en længere mailkorrespondance inden selve købet, så det er noget der betyder noget for mig.

Da jeg havde bestilt min computer var der lidt bøvl med leveringen af computeren. Det kom dog hurtigt i orden og jeg fik en lille gave i kompensation for de fejl der var sket.

Alt i alt en god oplevelse, men da det ikke har kørt 100 % smertefrit kan det 'kun' blive til 4 stjerner. Jeg er overbevist om at den fejl der skete med mig ikke vil ske for andre da det er et problem der kan forekomme ved nystartede virksomheder. Derfor har jeg ikke nogen problemer med at anbefale SharkGaming til andre.

Kenneth Christensen

17. april 2010

Uovertruffen service, god kvalitet og smæk for pengende

Jeg har købt en super lækker PC til knap 8000kr, den har virkelig levet op til mine forventninger. Alt hvad Shark gaming lover omkring computeren har holdt stik. Hele handlen har foregået meget troværdigt og med en fin kommunikation imellem køber og sælger.

Kan bestemt anbefale firmaet til andre privatkunder og også til dem som er lidt usikre på nethandel.

Mvh Lars Bang-Andersen

16. april 2010

Shark gaming er den beste gaming pc side !!!

shark gaming er god service, til at snakke med og altid til at komme i kontakt med! Synes jeg virkelig godt om behandling. Jeg fik svar på alt hvad jeg spurgte om, og er virkelig godt tilfreds med det jeg fik sendt fra shark gaming! og så var det også til billige penge, virkelig et stort plus!

Jeg købte en Shark Madness (konfigurerbar) bare uden at konfigurere noget :D Da den passede mere end fint til mit forbrug :D Jeg kan ikke sætte finger på noget, men synes nu godt at shark gaming kunne sende noget reklame med ud til kunden, såsom klistermærker, plakater eller andet med deres logo eller lignende! Så ville det bar være top i orden :D

Må sige at jeg virkelig er stolt over at handle med Shark gaming, pga deres gode service osv. Giver gutterne fra www.sharkgaming.dk/Danmarks bedste service 5 ud af 5 mulige stjerner! Stor ros her fra.

Mange hilsner fra Per Severin Hansen, en glad og tilfreds kunde hos shark gaming. Som jeg vil anbefale til venner og bekendte p.g.a. den gode service og deres Konfiguerbare stærke tilbud!

15. april 2010

Fantastisk god sService og Super god computer

tJeg købte en Shark Brutality i5 Edition.
Den kører perfekt!
Der var dog lige nogle små problemer, f.eks. så var først kabinettet lidt forsinket og senere var grafikkortet så på restlager.
Men havde en fantastisk god dialog med dem og jeg fik alle de informationer som jeg skulle bruge! Fantastisk god service !!!!

15. april 2010

Super god computer og rigtig god service.

Jeg købte en computer hos sharkgaming.dk. Jeg valgte at købe en i7 930 OC'ed til 3,6 ghz med radeon 5870.

Jeg gik og overvejede kraftigt at købe en computer med det nye geforce x480. Efter at have læst anmeldelserne besluttede jeg mig dog for ATI kortet. I løbet af alle mine overvejelser var sharkgaming til stor hjælp og bidrog på bedste vis med, at jeg fik valgt den helt rigtige computer til mit behov. Jeg var i kontakt med chefen op i mod 50 gange over mail og telefon. Jeg fik rigtig god service og fik den bedste service jeg længe har fået.

Det kan varmt anbefales.

Det skal siges, at min computer kører rigtig godt og trækker alle de nyeste spil på den højeste grafik/opløsning.

Fx kører jeg modern warfare 2 med 120 fps (har en 120 hz skærm) i fuld grafik! - Det er sgu ret sejt.

15. april 2010

Der opstod et par problemer, men der blev taget professionel hånd om dem

Har købt en Shark brutality Gaming PC af SharkGaming. Bestilling og levering gik som planlagt. Desværre Havde GLS ikke behandlet min computer ordentlig så det virkede ikke da jeg fik den. Shark gaming gjorde alt hvad der stod i deres magt for at hjælpe mig, og jeg havde PC'en tilbage 10 dage efter.

Dog manglede der et par små ting i computeren som de havde glemt, men det blev ordnet, og jeg fik en lille gave som undskyldning for ulejligheden.

Jeg har under hele forløbet fået hurtig hjælp, svar inden få få timer. Jeg har hele tiden følt mig i de bedste hænder.

Jeg vil gerne anbefale Sharkgaming til andre. Jeg er sikker på at det bliver helt perfekt som virksomheden bliver ældre.

15. april 2010

der kan slet ikke være tvivl

service og Kundeoplevelsen er i Top!. Der gik ikke længere end 3 dage inden jeg modtog en Stationær, da jeg så modtog den fandt jeg ud af at min skærm var af en ældre model og krævede en Vga converter for at få billed ud.
jeg valgte at ringe ind, og spørge om de havde nogle på lager samt. prisen.
Men istedet tilbød Sharkgaming at sende en Vga-converter gratis istedet :)

14. april 2010

Lækker gaming pc til den fattige gamer

Jeg købte den næst største model de havde; mighty shark. Denne blev leveret inden for en uge. dog med få problemer. først var den skærm jeg havde bestilt med ikke på lager. Dette blev løst ved et fantastisk tilbud på en anden skærm. Derefter var den HD jeg havde valgt ikke på lager. Dette blev også løst med en lækkert upgrade tilbud. Herefter var post dk + snevejr skyld i en mindre forsinkelse.
Alt dette overskygges dog fuldstændigt af computerens styrke. Som andre har oplevet er der intet computerne ikke kan klare. Alt hvad jeg smider efter den er i max opsætning og jeg har ikke oplevet nogen begrændsning endnu.
Den eneste eventuelle fejl man kan nævne er lyd niveauet. Da computeren er udrustet med 3 12' fans er den naturligvis lidt larmende. Dette er dog ikke en gene da computeren er ren gaming comfort.

5 * her fra. Kan klart anbefale firmaet og vender helt sikkert tilbage.

Super Service og super produkt

Købte en PC som fungerer 100% efter hvad der blev lovet - den har virkelig et fedt grafikkort til en yderst fornuftig pris.

Skrev lidt med kundeservice inden køb og blev rådet til at købe en anden maskine end jeg først ville - helt igennem professionel service.

Handler der gerne igen.

• SS
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse
14. april 2010

Kanon service - og et tilbud som ikke kunne afslås

Købte en Brutality med et bedre gfx.
Og fik det til den bedste pris jeg havde set. Og takker stadig for det gode tilbud.
Forsendelsen gik også smertefrit - den kom et par dage forsinket, men var PostDK's skyld. De kan jo ikke lige snevejr :)

Og fik en ekstra køler fordi der var 1 dags forsinkelse på mit grafikkort. Og den ene dag slog ingen ihjel.

God virksomhed, som satser stærkt på en god kundeoplevelse. Glæder mig til at driver-supporten kommer op, så må vi se om ikke der kommer nogle goder der.

Den maskine jeg har fået leveret spiser alt, og jeg mener ALT! Er studerende, så mit budget var kun til en AMD, men den kører tilgengæld dejlig hurtigt også. Jeg har ingen problemer med resten af computeren.

En mulighed for SG ville være og tilbyde mere tilbehør til computerne, men det er ikke svært og smide i selv. Men fx trådløse netværkskort m.fl.

Alt i alt en super god oplevelse jeg havde med et køb af ny computer.

Thumbs op herfra i hvert fald ;)

14. april 2010

Hurtig levering og en fed maskine -TAK

God og kraftig CPU leveret

27. marts 2010

Supergod support

Har købt en Mighty Shark med en del ekstra udstyr - desværre var der nogle problemer med den i starten - men Shark Gaming er virkelig oppe på mærkerne og der gik ikke lang tid før problemerne var løst selvom der måtte mails og telefonsupport til. Jeg sætter pris på at aftaler holdes - og det gør Shark Gaming - bliv ved med det.

22. marts 2010

Kanon gamer-PC !

Superfin PC leverance fra Shark Gaming Systems, DK

12. marts 2010

Fantastisk Firma

Har købt en Brutality computer derinde, og fik den blot 3 dage efter. Et super firma, med en vanvittig god support, som altid svarer med det samme, og er klar på at hjælpe uanset hvad.
De kan virkelig anbefales at købe hos, der er ikke det mindste der!
Også venlige folk man snakker med.

Fortsæt endelig den gode stil, Sharkgaming!

Hilsen Mathias

12. marts 2010

Hej.

Købte en model madness hos sharkgaming.
Hvis du ønsker god service ( svare hurtig på mails osv ) er det firmaet du skal vælge.
Computeren virker også fint trækker world of warcraft som en drøm.

mvh

Henrik

9. marts 2010

Stjerne godt :-)

Hos Shark Gaming Systems har jeg har købt en Shark Brutality (konfigurerbar) Kabinet, Vortex 3629, Grafikkort, Radeon 5850, 1GB GDDR5, RAM mængde Kingston, 8GB DDR3, 1333Mhz (DUAL) Primær Harddisk Samsung 1000GB, 7200rpm, Operativsystem (installeret gratis!) Windows 7 Home Premium 64-bit, Dansk (OEM). Pris 7.920,00 leveret til hoveddøren på 5 dage.

Den kører bare ALT hvad den bliver bedt om uden betænkningstid, selv de gamle travere har fået nyt liv og optimal grafik. Med en god skærm er det som at være der selv :-)
HERLIGT.

Meget fin og imødekommende kundeservice. God kontakt og hurtig tilbagemelding. Altid til at få fat i (i arbejdstiden) og ingen uforudsete ekstraomkostninger. Dejligt.

Sucie Bino

7. marts 2010

Shark Rage - som den skal være !

Må sige jeg yderst tilfreds med min nye Shark Rage computer ,, nu har jeg efterhånden haft den i en måned og stadig ingen problemer der .. grafikkort er skiftet et modellen bedre ,, den klare dragon age med fuld kadauer!! ;)

1. marts 2010

Lækker computer!

Købte en brutality computer og den funger bare som den skal.. Dog en dag forsinket, men ellers rigtig god og venlig service (o:

26. februar 2010

Perfekt!

Hammer fed side! Og computerne virker!, det er sku fedt - nogle af mine venner siger deres motherboard er dårligt, men faktisk ikke..

5 herfra!

7. februar 2010

bestiller kun os sharkgaming

bestiller hos sharkgaming.dk for computerne er så stærke til den pris de står til.Jeg har fået en computer derfra og den køre bare der ud af uden system fejl eller noget ligende.Den kører Need for speed Shift og modern warfare 2 multiplayer flydende.

7. februar 2010

Mighty Shark Intel Edition

Ja nu tog jeg springet og købte fra det her super nye firma, jeg købte modellen Mighty Shark Intel Edition, jeg fortryder ikke det mindste mit køb, tværtimod!! Jeg spiller CoD, WoW, Mass Effect 2, Left For Dead 2 og en masse andre spil. Jeg kører altid grafikken i max og i en høj resolution, og fps´en er utrolig stabil selv når computeren burde være under stress af flere forskellige opgaver i baggrunden. Kan kun sige at her får du mere end du betaler for, det er de billigste gaming computere hvor du endda får MERE end du har betalt for! Det bliver til 4 stjerner fra en virkelig kræsen gamer hvor alt bare skal fungere fra starten af!

5. februar 2010

Helt sikkert en vild computer!

Altså jeg har fået fat i Shark Brutality og jeg spiller til hverdag. Jeg er helt vild med denne her computer, fps spil styrer den totalt. Left 4 dead er en sindsyg gyser på den her computer. Virkelig en stabil og lækker computer. Generelt alle valgmulighernde af forskellige componenter i computeren er en fed ting! BIG THUMPS UP!

5. februar 2010

Shark madness!

Hey folk, jeg er den lykkelige ejer af modellen "shark madness".
Jeg købte den udelukket kun for gaming, og det er lige præcis hvad den kan. Jeg har ikke oplevet lag en gang endnu selvom jeg har 10 programmer åbne. Jeg spiller MW2, NFS shift, Far cry 2, Dragon age origin og Borderlands. Alt på FULD grafik uden nogle former for problemmer. Ejeren har super god service og er altid til at komme i kontakt med. Alt i alt er jeg yderst tilfreds med mit køb!

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (37 anmeldelser)

Shark Gaming Systems Support

Om supporten

Landets stærkeste computere til landet skarpeste priser!

Skriv til kontakt@sharkgaming.dk
Ring til 50562624