21. juni 2010
God fremtid
Det er nu snart en måned siden at jeg bestilte en Ultimator hos SharkGaming. Med flere specs maxed, lå den til en god del, af hvad jeg ejede.
Jeg havde for nyligt set flere ting i tv om fusker-netshops på f.eks. Basta, og om hvordan specielt bankoverførsels-betalingsmetoder er de mest udnyttede. Alligevel brugte jeg bankoverførsel da de ikke tog Visa Electron på det tidspunkt.
Jeg fulgte instruktionerne og tog et screenshot af netbankoverførslen, og sendte den til dem i en mail. De begynder først at arbejde på computeren når overførsel er registreret.
Jeg fik svar dagen efter om at de var igang med computeren. På daværende tidspunkt havde de lige genåbnet butikken da der havde været en overflod af ordre, og flere syge.
Jeg blev fortalt at leveringstiden var på 6-15 dage. Jeg forventede ikke at den kom hurtigt. Dette var søndag d. 27 maj.
Til min overraskelse stod den dog allerede ved min bagdør fredag d. 4 juni, lidt foruroligende dog, da der ikke var nogen hjemme da den var ankommet. Jeg havde bestilt Windows 7 med, men da den ikke var på lager havde de sendt den uden så jeg kunne bruge den i weekenden.
Det eneste jeg skulle bruge den manglende Windows 7 CD til var, at registrere min computers licens mindst 30 dage efter aktivering, så der var god tid.
Jeg pakkede den hurtigt ud og satte den til, men blev mødt med en forfærdelig larm fra en blæser inde i computeren. Jeg var lidt skuffet, men det var vel prisen for en computer af denne kaliber, tænkte jeg.
Jeg ventede ivrigt, men der kom aldrig signal på skærmen, selvom hele computeren lyste og brummede.
Da jeg havde bygget min forrige computer fra scratch, åbnede jeg computeren (med lidt besvær pga. et bøjet kabinet), men der var ikke meget at se. Jeg fandt dog hurtigt ud af at det var grafikkortet der larmede, og at det så en smule 'rystet' ud.
Jeg sendte nogle mails til SharkGaming, som blev besvaret på samme dag, og blev fortalt at jeg skulle tage grafikkortet ud og sætte det på igen. Det hjalp ikke. Den endte med at blive hentet af GLS om tirsdagen og sendt til SharkGaming's værksted.
To uger senere fik jeg besked fra Frode Herløvs værksted om, at det rigtigt nok var grafikkortet der havde taget et ordentligt slag, så hele kernen var ødelagt. Grunden til at det havde taget så lang tid var, at de ikke havde det samme grafikkort på lager.
De udskiftede det sammen med kabinettet der også havde taget skade, og ville sende den med GLS næste dag.
Jeg havde selvfølgelig regnet ud, at det var GLS' skyld at den gik i stykker (og jeg har udtrykket mig her på trustpilot om dem), så jeg foreslog at hente computeren selv. Pga. meget trafik og uheld på motorvejen, kunne jeg næsten ikke nå der over før de lukkede, men de kørte mig i møde med computeren istedet.
Jeg sendte en email til SharkGaming om, at jeg var utilfreds med at jeg skulle betale 230kr for "beskyttet GLS forsendelse" som ikke hjalp, og de returnerede pengene med det samme. I sidste ende var det kun GLS der havde gjort en ringe rolle. Både SharkGaming og Frode Herløv havde top kundeservice og arbejdede hurtigt. Jeg er dybt tilfreds, og computeren kører lydløst og som en drøm.
Jeg ser en større fremtid for SharkGaming, men det ville måske være det værd at investere i en eller anden, anden form for forsendelse. For at bygge computere, det kan de fandme :)
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Oliver Ryde og Esben Friis fandt anmeldelsen nyttig