[REPLY]
Jeg står til at udskifte min snart 10 år gamle hjemmebygget maskine, den er begyndt at vise træthedstegn! Da jeg byggede den i 2003 var den top of the art, men jeg kan godt se nu at der er sket meget imellem tiden! Jeg gider ikke at bygge igen, ikke fordi jeg ikke har lyst, men fordi besparelserne er næsten ikke til at få øje på. Så jeg har set mig rundt omkring på nettet og faldt på Sharkgaming. Jeg er ikke gamer, men jeg hader -HADER langsomme maskiner. Det skal gå stærkt, det skal kunne multitaske uden bøvl. Det var ikke usædvanlig at jeg installerede software på min maskine samtidig med at jeg surfede på forskellige sider, og endda lytte til musik, eller så en video. Som sagt top of the art. Jeg blev vældig overrasket over at der er en chat tjeneste, og fik hurtig kontakt med een af deres supportere. Det blev en vældig god og nøgntern samtale, hvor der blev ikke lovet mere end der kunne holdes. Ingen salgsgas, ren facts. Det kan jeg lide. Jeg spurgte bl.a om der var mulighed for at udskifte processoren i den model jeg havde udset mig (Shark Ultimator) fra en I7 2600 til en I7 2600 K og fik i først omgang et positivt svar, men supporteren skrev at han vil spørge sin chef for en sikkerheds skyld. Og desværre kunne det alligevel ikke lade sig gøre - Øv men igen grundig og ærlig betjening. Vi kom ellers godt rundt omkring, og for mig er ingen tvivl om at min næste computer bliver en Shark.
jeg købte sharkgamings Shark Ultimator I7 Edition, med lidt forbedringer, og jeg må sige at jeg ikke har oplevet noget dårligt overhovedet! for det første var forsendelse hurtig, jeg fik den inden for 2-3 dage. for det andet var der intet i vejen med computeren, selvom sharkgaming har oplevet fragtskader eller mangel på nogle småting, så vidt som jeg kan læse. og for det tredje, så holdt sharkgaming mig altid updateret på hvor langt de var med min computer, hvilket giver den sidste stjerne ;). så tusind tak til sharkgaming, for at de eksistere :p jeg kan klart anbefale dem!
Jeg bestilte fra en uge siden en MSI gaming bærbar til 7.990,- fra Sharkgaming og har ventet på den lige siden. Fik ingen startmail hvor der stod de havde modtaget bestillingen eller hvornår den ville kommet eller andet, de træk bare pengene fra mit kort uden andet.. Så nu sidder jeg her uden produktet jeg bestilte, og har intet info fået.
Så skrev jeg en mail til sharkgaming hvor jeg forklarede problemet til dem og ville høre om hvorfor den ikke var kommet endnu og hvad der var galt
Svaret var så:
Msi har ikke flere bærbare tilbage...
Hvad i alverden skal jeg bruge sådan et svar til? Jeg har købt en bærbar til over otte tusind efter leveringsomkostninger, og så byder i mig ingen info eller andet, og kommer med så dårligt et svar på hvorfor jeg står tomhændet.. Svaret kom fra en Julius Engelbrecht..
Dog får i ikke bundkarakter da I i det mindste svarede på min mail.
MVH Frederik Bijan Hoffmeyer
Bestilte en bærbar igennem Sharkgaming.dk den 10. Januar, Servicen var god til at starte med da jeg spurgte om leveringsdagen.
Da dagen kom og jeg ikke have modtaget den, ringede jeg til dem.
Jeg fik da at vide de ville sende en mail da de lige skulle finde ud af hvad der var sket med min computer. Denne modtog jeg dog aldrig, computeren ankom heldigvis den næste dag hvor jeg også modtog et opkald fra chefen der beklagede de ikke have mailet mig.
Så vidt så godt og hvis sagen var endt der ville jeg også have givet 4 stjerner, men sådan skulle det ikke gå.
Dagen efter gik computeren i stykker. Pis, men det er hvad der kan ske med sådan noget.
Jeg kontaktede dem næste dag (en fredag) først over telefonsvaren siden jeg ikke kunne komme igennem, og så lige inden lukketid igen hvor jeg fik en medarbejde med det samme. Han ville lige hurtigt undersøge noget om det da det lød som noget hardware der var stået af og så ringe igen. Super tænkte jeg.
Der skulle dog gå mere end "lidt tid" jeg blev først kontaktet igen om onsdagen hvor en medarbejde spurgte mig om hvad problemet var med min computer IGEN?! Så ikke nok med at jeg nu have ventet i en lille uge på at en hurtig undersøgelse og opkald, så viste de ikke engang mere hvad det var jeg have sagt om fredagen til dem.
Jeg fortalte det igen, og fik at vide jeg ville modtage en mail med det samme med et returlabel.
3 timer senere kom der endelig en mail, deres system var gået ned lige efter, men nu skulle de bruge model og serie nummer så de kunne få INFOCARE til at sende en returlabel i stedet. Mærkeligt de ikke viste det første gang? Det fik de så også. Det var så onsdag den 25 Januar.
Fredag d. 27 om aften have jeg stadig ingen label, skrev igen. Modtog et svar om mandagen d. 30 januar, de ville lige rykke infocare og så vende tilbage med et svar når de have hørt noget.
Nu er vi så her lørdag d. 4 feb. Har stadig intet label modtaget og intet hørt fra dem næsten en uge efter. Det vil altså sige at der nu er gået over 2 uger siden jeg meldte min computer var i stykker og den står stadig hjemme ved mig!
Ovenpå denne behandling kan jeg på ingen måde anbefale sharkgaming til nogle, deres service er god når der ingen problem er, men lige så snart der opstår komplikationer så virker det til at alt falder fra hinanden og deres service på højeste niveau falder til noget så langt nede i kælderetagen at der ingen undskyldninger er.
Bestilte min Shark Brutality i5 og en skærm hos SharkGaming tirsdag eftermiddag, som hasteordre (1-3 dages levering). På hjemmesiden reklamerer SharkGaming med at der nu er 8 gb i deres maskine. Nice!
Jeg bestiller pc'en med et større grafikkort.
Computeren og skærmen kommer fredag eftermiddag, indenfor den aftalte leveringstid - thumbs up!
Til min store ærgelse finder jeg ud af at der mangler 4 GB ram og grafikkortet ikke er det korrekte.
Lidt ærgeligt, og jeg føler at min "hasteordre" er gået en tand for hurtigt. Det trækker ned i karakter.
Dog skal SharkGaming have stor stor kredit for deres hurtige og venlige service. Uden problemer får jeg en returseddel tilsendt, så SharkGaming betaler fragt begge veje. Oveni har SharkGaming lovet høj prioritet af min pc, lige så snart den kommer ind i deres "værksted".
3 stjerner herfra - men er sikker på de kan blive forhøjet ved senere køb.
Det er jo menneskeligt at fejle :)
Hej Sune!
Har forsøgt at ringe til dig med lidt kompensation for besværet - kan du ringe mig op på det nummer jeg har mailet dig :)
Vh. MIkael
Jeg købte i sommers en Shark Ultimator i7 Edition, som jeg ikke har haft problemer med endnu - den kører som en drøm. Fik dog aldrig skrevet her inde og bedømme Sharkgaming.
Har for 3 dage siden bestilt en MSI 780 bærbar ved sharkgaming, og fik den med posten i dag.
Den kører perfekt.
har også en skærm fra dem.
Alt i alt for de 5 stjerner. Leverings tiden var kort, mine computere virker perfekt, uden nogle bemærkninger. + Deres service er super godt og de svarer hurtigt på mails el. lign.
Kan varmt anbefale dem til alle der ønsker en super gaming PC.
5/5 stjerner her fra.
Har købt shark Ultimator I7 Edition rigtig god computer og er meget glad for den og den kører bare fejler intet det kan varmt anbefales.. Hurtig levering fik varen 3 dag efter bestilling og må sige god service.. Så tumbs up keep up the good work...
Dette kan stærkt anbefales til alle jeg kender. Jeg købte en computer hos Sharkgaming i går og jeg kunne hente den i dag. Det var en rigtig positiv oplevelse, at handle hos Sharkgaming. Min næste computer skal også være herfra.
Jeg bestilte min Mighty Shark Pc om mandagen og fik at vide allerede Torsdag at den var blevet sendt, men på grund af Post Danmark havde de ikke haft mulighed for at sende den. Det havde jeg dog ikke fået noget at vide om, (hvilket er lidt for dårligt.) Så om Tirsdagen ugen efter, havde jeg stadigvæk ikke fået den endnu.
Jeg kontaktede Sharkgaming.dk over live-chatten og fik hjælp af Christian der så informerede mig om problemet og fik sendt min Pc afsted så jeg allerede havde den dagen efter.
Det er uden tvivl den bedste support jeg har fået nogenside! Og min Mighty Shark Pc kører som en drøm!
Men kan desværre ikke give fuld point for det her køb, da Sharkgaming gerne måtte fortælle deres kunder at de havde/har problemer med Post Danmark. For det er frustrende at skulle vente mere i tid end lovet.
Snakkede med nick på jeres chat onsdag og han lovede at jeg ville have min pc lørdag hvis jeg bestilte hasteordre med det samme det gjorde jeg så fik også mail med at den var under arbejde og ville blive sendt med posten torsdag.
Idag fredag skrev jeg så til jer for at høre hvor langt min pc var og fik afvide at den først ville blive klar i næste uge......
I skal ikke love noget som i ikke er sikre på at i kan holde.. nu står jeg og skal til lan uden PC
UPDATE!!!
lige snakket med mikael fra sharkgaming og fik det hele klaret :) ændrede scoren til 5 ud af 5 pga den lyn hurtige service jeg fik.
Efter blot 2 arbejdsdage, var min bestilling både accepteret og behandlet og min nye gaming PC var klar til afhentning. Da jeg mødte op for at hente den, var den dog stadig på konfigurationstadiet, men jeg blev tilbudt en kop kaffe imens jeg ventede og blev budt velkommen til at vente i "værkstedet" hvor jeg fik mig en god snak med to af SharkGamings medarbejdere.
Fra jeg trådte ind ad døren følte jeg mig straks velkommen, og der var lutter smil og en venlig atmosfære.
Alt i alt er jeg yderst tilfreds med både kundeservice og leverance. SharkGaming vil uden tvivl være stedet, hvis og når min maskine skal opgrades. Klart et besøg værd!
har lige købt en helt ny gamer pc virker fantastik tak!!!!
Ved slet ikke hvor jeg skal starte.. Tror det første der skete var, at jeg fandt uf af, at windows cd'en ikke var med.. De havde også glemt at sende den kode til antivirus.. Og da jeg startede min computer til 12.000kr så skrattede den så meget, at jeg slet ikke kunne høre hvad jeg selv tænkte. Prøvede at åbne den og en rettede lidt på en fan.. Der var også problemer med når den startede (Den startede og to sek. efter slukkede den, så man skulle tænde den to gange) Jeg sendte den ind til data discount og brugte 500 på det.. Så gik det faktisk fint i lang tid, men så gik min SSD i stykker (Det kunne de jo ikke gøre for) så jeg fik en ny, men den var også defekt.. Så fik jeg en ny igen igen.. Den virker endnu, men de har ikke lige sendt en lable, så jeg kan sende de defekte tilbage..
Hej Frede!
Kabel i blæser + startproblemerne er store indikationer på fragtskade, da vi selvfølgelig ikke sender en ikke-testet PC i dårlig stand af sted fra værkstedet som du antyder i anmeldelsen. Vi har længe tilbudt helt ny PC til alle der har fået fragtskade på deres nye maskine, men det er desværre for sent nu flere måneder efter, da postdanmark fragtskader skal håndteres hurtigst muligt.
Så jeg er lidt ked af at de dømmer os så hårdt, når vi 1) ikke har magten over fragthåndteringen hos postdanmark og 2) Ikke har fået chancen for at yde dig den service, du skal have, når du får en maskine der er defekt ved modtagelsen og 3) Kun de færreste forhandlere yder den service, at sende bytte-komponenter direkte til kunden inden de får den defekte hjem først!
Skulle de løbe ind i andre problemer, så syntes jeg du skal sende maskinen ind til os.
Jeg sørger for de får returlabel til harddiskene indenfor få dage!
Vh. Mikael
Efter at have bestilt Migthy shark sandy bridge edition og ventet 5 dage og kørt over 200 km for at hente den, kommer jeg hjem og sætter den til og vil som det først se hvad den kan trække men da jeg skal til at starte en benchmark test fortæller den mig at jeg skal installere opdateringer og bliver overrasket da det er lovet at alle opdateringer vil blive installeret inden. Efter at have installeret opdateringerne og har kørt benchmark testen viser computeren sig kun at have en score på 800. hvad er ret lidt i forhold til at den skal køre på SLI jeg åbner derfor computeren og ser at strømkablet til grafikkortet slet ikke sidder i, men ligger omme bagen PSU'en, da jeg har sat det i og starter computeren igen og kører en ny benchmark test har jeg nu det dobbelte i point dvs. ca. 1600 point hvad passer bedre, efter at have kørt benchmark testen ser jeg at det lys som jeg har betalt for at få sat i, slet ikke sidder i, jeg skriver derfor til sharkgaming klokken 23 om aftenen at jeg har disse mangler, 10 minutter efter kommer der et svar fra Mikael, at han beklager at det er sådan og at han nok skal sende de manglende lys. Jeg har valgt at give sharkgaming 3 stjerner, pga. fejl og mangler men ekstremt god og hurtig service, selv efter lukketid.
Bestilte en (Silent) Mighty Shark, Sandybridge Edition med en lille smule forbedringer. og fik den efter 6 arbejdsdage. Må sige at den køre som en drøm, alt er som det skal være, og kan ikke være mere glad for den. det er bare lidt ærgeligt at de lover man får gratis antivirus samt mafia 3 med, men har ikke fået noget med i pakken, det gør skam intet, det computeren jeg er efter og den fik jeg.
alt i alt rigtig rigtig god support fra en venlig gut ved navn Christian
og super service.
Jeg har købt en helt fantastisk computer gennem sharkgaming. Den virker perfekt og kører bare! Hvis man har de mindste spørgsmål eller andet er de lynhurtige på livecatten! Vil helt klart anbefale Sharkgaming!
super fed betjening hurtigt og lig som man øsnker det og prof arbejde 100% graterde ordenlig arbejde og top klasse maskiner :) kan kun anbefalde dem køb hos dem det er det være
Super fed betjening
havde købe en i7 silent shark og fik den 4 dage efter!!
Har haft den i 2 mån.. og den kører stadig som en drøm!!
Kan helt klart anbefale det her firma!!!!!
Super sted og handle, gode til at svare på chat og på mail.
Var godt nok lidt tvær da jeg fik at vide at Shark Ultimator I7 var sendt den 15/11 og jeg ikke havde modtaget den endnu den 18/11.
Det viste sig så da jeg fik track n trace nr at posten havde forsøgt af aflevere pakken den 16 mens jeg var på job , men lige havde glemt og ligge en seddel i postkassen, så den havde vente på posthuset siden den 16.
Under fragt havde grafik kortet desværre revet sig løs og ridset den gennemsigtige del af kabinettet helt vildt, men det gad jeg ikke til at gøre noget ved hvis den skulle til at sendes tilbage igen for det. Men det er postvæsenet der skal have 2 stjerner for det
Jeg bestilte en computer hos Sharkgaming og afhentede den selv hos dem. Fantastisk service, fik et gratis spil og toasts for ventetiden. Computer virker helt som den skal og jeg vil klart anbefale dem til mine venner.
Jeg kan varmt anbefale Sharkgaming på alle måder. Jeg har lige købt en Mighty Shark computer og jeg er ærlig talt, gentagne gange, ved at falde ned af stolen over hvad den kan præstere! Kører simpelthen perfekt, alt er udført som aftalt inkl. ændringer til standard modellen og den var leveret inden for en uge som lovet! Hvad mere kan man ønske sig. Nå jo, også alletiders med jeres online chat.. der bliver svaret med det samme!..hvor mange andre steder oplever man lige det?!
Tak fra en super tilfreds kunde.
Efter et besøg i butikken bestilte jeg en Mighty Shark - silent. Fik den en dag for tidligt - super fedt! Da jeg fik den hjem, lukkede jeg den selvfølgelig op og kiggede i den. Lidt skuffet blev jeg, da jeg konstaterede, at de to gtx560 gfx kort ikke var de Twin Frozr kort, som Sharkgaming viser på videoen på deres support side, men blot stock kort med en enkelt blæser. Kortene larmede en del.
Jeg kontaktede butikken og fik byttet mine kort ud med de sidste to dual fan blæsere de havde (stadig ikke twin frozr kort).
Det er bedre nu, men jeg vil ikke kalde dem "silent".
Lidt skuffet over, at man via video på hjemmesiden lader folk tro, at det er twin frozr kort de får - og så ikke leverer dem.
Udover dette har jeg dog ingen "klager" over Shark - og vil gerne handle hos dem igen.
Hey Jesper!
Det glæder mig at du generelt tilfreds!
Mht. TwinFroozer kortene, så skriver vi dog ingen som helst steder, at man får disse kort med som standard. Vi har erfaret at vores MSI kort med 2 blæsere er 20% mere støjsvage end "stock-kort".
Videoen er fremvist, fordi vi normalt kun tilbyder TwinFroozer editions ved opgradering af grafikkort. Disse kort er dog midlertidigt i total rest-ordre europa rundt efter battlefields lansering, og derfor kan de ikke købes, nogen steder, før januar.
Vh. Mikael
Det købte produkt var tilpas billigt og blev informeret meget godt om diverse forsinkelser osv. Dog kunne de godt have sendt en mail da de faktisk sendte min vare. Desuden var der nogle typiske fragstkader på produktet som jeg godt kunne have ønsket informationer om så jeg var forberedt.
De har altid været til at få fat i og imødekommende på livechatten.
Hey Thomas!
Fragtskader er ikke så hyppige endda, men de skulle gerne have modtaget en "oplysningsseddel", hvor løsning på fragtskader også er omtalt :)
Det glæder mig, at de er tilfreds :)
Vh. Mikael
Her for en mdr. siden købte jeg en Shark Brutality, i5 Edition med en del forbedringer, jeg må sige den køre virkelig som en drøm, alle spil kører i fuld grafik, hvad mere kan man forvente.
Da jeg havde bestilt maskinen, fik jeg af vide, at det sæt ram der skulle sættes i maskinen var i restordre. Så fik jeg i den henseende noget 1866 Mhz RAM sat i stedet for det 1600 Mhz RAM, som endlig var mening der skulle sidde i. Se det kalder jeg kundeservice !
Alt i alt også en god lille virksomhed med proffesionelle medarbejder, der svarer på selv de mest dummeste spøgsmål, når man snakker med dem på live chatten ! Når man skriver til dem på e-mail, er de også hurtig tilbage med et svar !
Mvh
Peter
Udemærket service, hurtig leveringstid, og flinke folk!
Den PC jeg bestilte kører som en drøm, og lever helt op til mine forventninger.
Klar anbefaling herfra!
jeg må sige at jeg har ikke fået sådan en god velkomst af folk og så meget hjælp siden ja haha....aldrig
super biks i har der drenge.
måske et lille brev til dem der køber med to grafikkort om hvilket et de skal sætte skærmen i og hvordan de slår funktionen til :-)
Købte min comp i foråret 2011, og her et ½ år efter med min. 8 timer tændt om dagen har jeg endnu ikke oplevet problemer. De havde fået 5 hvis ikke der va gået 14 dage fra jeg bestilte til jeg modtog.
Jeg bestilte sidste torsdag en Shark ultimator i7 edition en eller anden skærm. Men bliver urolig da der ikke er blevet trukket penge onsdag ugen efter. Jeg får fat i Online support, og han fortæller mig at der er 50 i køen foran mig, og at de kun sender tirsdag og torsdag. Jeg synes det er lidt træls, at når der står 1-5 dages leveringstid, at det så ikke bliver overholdt. Jeg sidder så her torsdag ugen efter jeg har bestilt computeren, og den er først blevet sendt idag. Sikke en skam, når i har sådan nogler super maskiner til den pris!
Hej Patrick!
Der er ingen ordre i systemet ved dit navn fra sidste uge. Desuden er der 5 hverdage fra torsdag til torsdag, så deres ordre kan højest være 1 dag forsinket afhængig af hvilken tid torsdag de bestilte.
Vi har den seneste uge haft ualmindeligt mange ordre samt kæmpet med leverancen af grafikkort efter Battlefield 3 udgivelsen.
Det undrer mig at de slår så hårdt ned på 1 dags forsinkelse (vi arbejder ikke i weekenden).
Jeg bliver nødt til at rapportere anmeldelsen til trustpilot, eftersom de udelukkende bedømmer os på leveringstid (som måske ikke er overskredet) og da der ingen ved navn Patrick findes i vores system på de seneste ordre.
Vh. Mikael
Så modtog jeg endelige en computer fra jer igår. Pakker den ud, og bliver slået helt ud af det flotte kabinet! wow!
Da jeg så får sat den op og sætter min windows 7 cd til kan jeg ikke boote, og tænker lidt det er jeres skyld, men det var jo min egen skyld, fordi finder bagefter ud af at det er softwaren der er noget galt med, og ikke et defekt cd/dvd drev som først antaget. Er generelt rigtig tilfreds med min computer. Glæder mig til at se hvor godt den performer i spil som BF3 :)
Jeg har de sidste mange år købt mange computere i mange forskellige butikker - og jeg har aldrig oplevet en bedre service og bedre value4money.
En varm og uforbeholden anbefaling skal lyde herfra !!
Jeg har kørt min nye I5 Silent et par uger nu, den ankom som lovet men jeg kunne først ikke installere et styreprogram. Det viste sig ved nærmere eftersyn at HDD ikke var skruet fast i kabinettet med de ellers geniale fingerskruer og det havde flyttet sig under transport. HDD sad og trykkede på grafik kortet og power ledningen var løs, på HDD. Efter en hurtig montering i de geniale slots i kabinettet har alt virket fantastisk og jeg er super glad for min computer og godt tilfreds med Sharkgaming. Jeg har ikke kontaktet dem omkring problemet da det var noget jeg selv løste på kort tid.
Kristian Svendsen fandt anmeldelsen nyttig
Hey Karsten!
Lader til at være monteringsskiverne der er revet løs i fragten, det sker sjælendt. Vi bruger ikke altid skruer til at montere dem :)
Alle maskiner testes inden afsendelse, så det kan kun være sket i fragten.
Det glæder mig at den dog virker som den skal!
Vh. Mikael
Købte en (Silent) Mighty Shark, Sandybridge Edition (NY!) og er på nuværende tidpunkt glad for den. Havde en del problemer efter jeg havde hentet den. Først kunne den ikke finde Agillity Harddisken. (Et stik som ikke var sat i.) Og derefter fandt jeg ud af at kabinetets blæsere (Fans) ikke kørte hvilket resulterede i at maskinen jo blev varm og havde et dårligt airflow. Det viste sig at være endnu et stik der ikke var sat i, eller faldet ud. Heldig nok fandt jeg ud af det. Men kan ikke gi de sidste 2 stjerner pga. selvsamme. Ellers super Kundeservice og nice gear :)
Hejsa Martin! Jeg beder den ansvarlige tekniker om at ringe dig op og undskylde, han har fået en lille skideballe af mig :)
Vh. Mikael
efter købet var der fin support da jeg skulle have ændret cpu fan speed, blev fint guidet igennem det.
Hejsa Morten! CoolerMaster TX 3 burde være yderst støjsvag. Er du sikker på at det ikke er grafikkortet der larmer? Og er du sikker på at det er en TX 3 køler der sidder monteret og IKKE en stock AMD køler (kunne være en fejl).
Skriv en mail til mt@sharkgaming.dk med dit svar og et tlf nummer, så ringer jeg dig op med en løsning :)
Vh. Mikael
Jeg havde en del spørgsmål og andre ting jeg skulle have på plads før jeg købt. Det hjalp Nick som sidder i support med - op til flere gange. Super flink og tålmodig. Nu glæder jeg mig bare til at komme igang med at game med noget der sparker røv ;) mange tak sharkgamning
Hej alle sammen.
Jeg skal til og bestille mit livs vildeste maskine, og har derved valgt Sharkgaming som de ypperste til denne opgave.
Maskinen er ikke bestilt endnu, men kan kun sige at jeg er yderst tilfreds med deres service indtil nu, hvor de har hjulpet mig til det yderste.
Vender frygtsomt tilbage med en opdateret anmeldelse når maskinen ER blevet bestilt og leveret (glæder mig).
Mvh Hutler
Har bestilt en solid gaming pc hos shark, og glæder mig stadig til at få den leveret. Efter en uge uden at have hørt noget konktaktede jeg shark på livechatten for at følge op på sagen. Jeg fik så at vide min processor var forsinket en uge, hvilket der så ikke er så meget at gøre ved.
Jeg venter så en uge og får også en fin mail hvor der står at der er ydeligere forsinkelser på 1 -1½ uge. Vi kommer så frem til at vi kan bruge en anden processer - nemlig i7. Det aftaler vi en mandag og jeg ser fra til en computer inden weekenden. Torsdag modtager jeg en mail på at min pc er afsendt. Super! Men nu er det fredag og nu ligger der endnu en mail med forsinkelser - men nu på cabinettet.. Hele tiden er der forsinkelser - men pengene fra computeren kan man godt finde ud af at trække med det samme...
Jeg er lidt utilfreds med ventetiden, og jeg kan ikke helt glemme utrykheden ved at have betalt en stor sum penge, hvorefter man kun får besked på at vente hele tiden..
Forhåbentlig kommer min pc i næste uge på et tidspunkt
Hey Kenneth! Jeg kan ikke lige finde din ordre i systemet ud fra dit navn. Kan du logge på vores web-chat idag/ringe og spørge efter Mikael, så ser jeg lige på din ordre :) Bulldozer maskinerne er jo forudbestillinger, men alle i7 maskiner blev afsendt igår!
//Mikael
Jeg er nu en stolt ejer af en af Sharkgamings I7-Mighty Shark PC'er og jeg er fuldt ud tilfreds. På trods af at mange åbenbart får fragtskader på deres vare, så er min helt intakt. Jeg havde godt nok et stort OS problem og endte med at jeg måtte geninstallerer OS'en(SharkG havde forudinstalleret den), men jeg er 99% sikker på at det var en fejl forvoldt af mig selv.
Deres service er fuldstændig som det skal være...fik min PC 5 arbejdsdage efter jeg havde bestilt den, hvilket ligger inden for deres service som siger 2-8 dage, og alle de ændringer jeg havde fortaget af originalmodellen, var med.
Deres kundesupport er fantastisk, specielt fordi du altid kan få svar på dine spørgsmål inde på deres facebook side, og dette sker oftest inden for én dag. Derudover kan du også få hjælp fra andre som følger Sharkgaming på facebook.
Alt i alt er jeg fuldt ud tilfreds, og vil helt klart anbefale dem. Det er da også nice at vide at de støtte dansk eSport :D
PS. ønsker man at få monteringsskinnerne(til installering af yderligere harddiske)som normalt følger med kabinetterne - med, skal du nok gøre dem opmærksom på dette, da de ellers ikke sender dette med computeren(de begrunder det med at mange bare bliver forvirret af det.. :-/ )
Hejsa.
Jeg har købt en Mighty Shark (intel) maskine. Jeg var en del skeptisk efter min pc fik en hård tur i fragten, der var flere ting der ikke virkede.
Men man skal jo lige huske at det ikke er Sharkgaming der levere varen.
Jeg tog en snak med deres support, og fortalte dem om problemet, og vi fandt hurtigt ud af en løsning. Jeg sendte min computer tilbage, og havde allerede en ny 2 dage efter! :) og der var ikke nogen problemer overhovdet!
Bliver nødt til at give jer 5/5 stjerner for den SUPER service jeg fik! :)
Efter en lille misforståelse fra min side, to det dem 2 sekunder at finde ud af, at det var et løst kabel som jeg selv smækkede i på 2 sekunder. Fantastisk service. Rigtig tilfreds:)
Næste gang jeg skal have en computer til MIG selv, så får de endnu en ordre.
Hejsa Kasper! Har du ringet til det rigtige nummer, vi har nemlig fået nyt nummer. Vores telefon var først oppe fra 15:30 igår pga. travlhed, men der har været travlt på telefonen de sidste dage, så dem går på vores tlf svarer når der er optaget - det får vi fixet asap.
Web-chatten er oppe fra 10-15 langt de fleste dage, dog ikke her i Efterårsferien.
Jeg kan ikke rigtig finde din ordre i systemet, men giv mig dit ordrenr eller tlf nr, så ringer jeg dig med glæde op!