Execution time: 2531ms

Anmeld virksomhed

SHG - Udvalgt Medieomtale. I alt omtalt 15 steder på nettet

Se alle  |  Tilføj
  (30. juni 2010)

Da en kunde hos computerbutikken SHG i fredags købte dele til en ny computer, glædede han sig til at komme hjem og samle delene, der

Denne webshop er tilmeldt e-mærket.

697 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

Medier

Falsk Intel Core i7-CPU dukket op i Danmark

newz.dk

Indsendt af   (30. juni 2010) (Rapportér til kundeservice)

Thyregod vil udvide Shg

www.crn.dk

Det nye Shg med Poul Thyregod i spidsen mener, at pladsen i Højbjerg er for trang, og er begyndt at overveje mulighederne for at udvide pladsen.

Indsendt af   (28. juli 2008) (Rapportér til kundeservice)

Thyregod: Shg-køb er på plads

www.crn.dk

I dag klokken 10 blev købsaftalen på shg.dk skrevet under. Butikken er lukket og åbner i nyt setup på onsdag, fortæller Poul Thyregod fra Proshop. Falborg fortsætter som regnskabschef, ligesom andre ansatte fortsætter.

Proshop køber Shg - ComON

www.comon.dk

Kriseramt onlineforhandler Shg bliver overtaget af Proshop med samtlige medarbejdere. Handelen er betinget af kreditorgodkendelse.

Indsendt af   (1. juli 2008) (Rapportér til kundeservice)

Dansk netgigant stopper betalingerne

www.business.dk

SHG.dk, der omsætter for næsten en halv milliard kroner, er gået i betalingsstandsning.

Indsendt af Hoder Jensen (17. juni 2008) (Rapportér til kundeservice)

Shg i betalingsstandsning

www.comon.dk

En tredobling af tab på kundetilgodehavender har tvunget onlineforhandleren Shg til at gå i betalingsstandsning. Selskabet var i forvejen plaget af tab på mislykkede projekter og strammere kreditbetingelser.

Indsendt af Mads Dørup (17. juni 2008) (Rapportér til kundeservice)

Shg.dk lukker ITbutikken

www.crn.dk

Ejerkredsen bag shg.dk har valgt at lukke ITbutikken. På grund af ny prisstruktur på Edbpriser.dk er det blevet for dyrt at holde to sideløbende onlineforretninger kørende.

Indsendt af   (26. maj 2008) (Rapportér til kundeservice)

Shg lukker Computerne.com

www.crn.dk

SHG har lukket sin discountbutik computerne.com. På trods af en stor omsætning i onlinebutikken, har overskuddet været for lille til at gøre computerne.com rentabel.

Indsendt af   (3. marts 2008) (Rapportér til kundeservice)

Shg.dk og ITbutikken slår sig sammen

www.computerworld.dk

De to største onlinebutikker for it-udstyr herhjemme slår sig sammen. Den sammenlagte virksomhed forventer at nå en omsætning, der passerer en halv milliard kroner i 2007.

Indsendt af   (31. oktober 2006) (Rapportér til kundeservice)

Shg.dk hiver Forbrugerklagenævnet i retten

comon.dk

Forbrugerklagenævnet kræver, at Shg.dk betaler forsendelsesomkostninger fra USA. En principiel sag, som Shg.dk nu vil have for en domstol.

Shg.dk og ITbutikken slår sig sammen

www.computerworld.dk

Set på nettet

PRC Data A/S og shg.dk A/S fusionere

www.ereviews.dk

PRC Data A/S blev for ca. 1½ år siden opkøbt af Poul Thyregod, der i dag bl.a. driver Happii.dk, Merlin.dk, shg.dk, og proshop.dk som de mere etablerede.

Indsendt af   (4. november 2009) (Rapportér til kundeservice)

Politianmeldt for at sende kataloger til personer på Robinson-listen

www.it-borger.dk

Computerbutikken Shg.dk A/S er nu blevet anmeldt til politiet af Forbrugerombudsmanden efter to gange at have sendt et katalog til en person på Robinson-listen.

Indsendt af   (14. februar 2008) (Rapportér til kundeservice)

SHG Strejke

shgstrejke.blogspot.com

"SHG Strejke" dækker over de strejkende SHG-lageransatte, der ønsker ordnede forhold og en overenskomst hos postordrefirmaet SHG

En privat hjemmeside.

bulldoks.com

En utilfreds kunde ytrer sig.

1. september 2010

God service og fine priser

Jeg har igennem flere år handlet hos shg og har aldrig oplevet nogen problemer med ombytning, garanti osv. Kan klart anbefales.

Udvalgt anmeldelse om SHG

26. august 2010

Leveringstid forkert men informationsniveau i top

Bestilte 2 harddiske d. 21 august med levering 2-3 dage efter. Får dog en mail om at de nok først kan levere d. 25 august. Intet problem.
Desværre får jeg d. 25. august en mail om at varen ikke er modtaget og at de først regner med at modtage denne d. 2/9. Dette er for længe så jeg ønsker at afbestille. Ingen besværlige samtaler eller lignende. Ind på deres hjemmeside, klik afbestil, bekræftelse modtaget indenfor et par minutter.

God service handler ikke om at gøre alt perfekt, det er umuligt, det handler om hvordan man håndterer fejl. Og det har SHG gjort i topklasse.

26. august 2010

Har op til flere gange før i tiden handlet med Shg.dk, har aldrig haft noget at klage over. For et par uger siden, købte jeg i to omgange, hdmi kabler. Første gang, var det de forkerte kabler jeg modtog. Ringede til dem og dagen efter var der en returblanket, samt de rigtige kabler. Begge gange blev varende bestilt omkring kl 16.30, og var alligevel fremme dagen efter.

24. august 2010

God service og hurtig levering

shg.dk er et af de bedste steder på nettet når der kommer til service og levering. Jeg har handlet flere gange hos shg, og jeg har aldrig haft problemer.
Det eneste sted hvor de ikke er helt i top er med prisen. Den er bestemt ikke uretfærdig, men heller ikke helt i top. Derfor kun 4 stjerner.

23. august 2010

SUPER GOD SERVICE !!!

Havde fået en defekt harddisk, hvor jeg havde overskredet garanti perioden, men fik ny harddisk efter bare 5 dage og en rigtig god servoce fra supporten. Nem og overskuelig hjemmeside og RMA funktionen er rigtig fin. Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer.

23. august 2010

Gode priser, leveringstid og udmærket kontakt

Jeg har bestilt mange produkter fra butikken gennem tiden, og de har altid leveret til tiden og meget hurtigt, og de få RMA sager jeg har haft med dem har altid gået relativt let og uden de diskussioner.

Michael fandt anmeldelsen nyttig

20. august 2010

SHG lyver direkte i deres betingelser mht. afhentning

De skriver:

"Særligt om butikssalg og afhentning
Butikssalg: Køb som er foretaget i vores butik i Århus eller Viborg
Ved butikssalg er der ingen kontant returret, da man har lejlighed til, at undersøge varen inden overdragelsen/risikoovergangen sker. "

Ifølge købenloven gør det ingen forskel.

Hvis man har bestilt på nettet, så er det uden betydning om man afhenter og enda betaler i butikken.

Så længe bestillingen er lavet over nettet, så er der tale om fjernsalg, og så gælder det at man har 14 dages returret.

SHD har misledt omkring dette i mange år. Jeg har enda gjort dem opmærksom på det før. Jeg ved at hvis man spørger dem direkte får man også samme forkerte svar. Det holder ikke.

18. august 2010

Defekt bundkort returneret og afvist

Købte et bundkort hos forhandleren i efteråret 2009, monterede det og konstaterede at det ikke fungerede. Returnerede det og fik det tilbage med besked om at det var fejlhåndteret. Bøjede bin i CPU soklen.

Har siden haft diverse skriverier med dem og jeg har forklaret dem at jeg ikke har fejlhåndteret bundkortet men at det var en produktionsfejl. De afviser kynisk mine ord.

I dag kører sagen via forbrugerklagenævnet. Jeg fastholder at jeg ikke har fejlhåndteret bundkortet. Har bygget ret mange PC'ere og har bygget adskillige siden inkl. min nuværende PC.

SHG har været mit foretrukne men i dag handler jeg andetsteds. Jeg anbefaler ikke SHG længere og fortæller alle, som spørger ind til hvordan SHG er at handle med, om denne oplevelse her.

I skrivende stund kører sagen stadig hos forbrugerklagenævnet.

Martin Fæster fandt anmeldelsen nyttig

17. august 2010

Ikke-kvalitetsvarer

Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke er synderligt tilfreds med SHG. Jeg selv, min søster + en af mine venner har købt en bærbar derude, men ingen af os har været tilfredse med den i første forsøg. Min kammerats computer ville ikke starte, så den måtte han ned for at bytte (dog + for bare at give ham en ny!), min søsters computer virker ikke ordentligt og undetegnedes computer er nu til reperation for anden gang med det samme problem - derudover er deres rma ufatteligt langsomt og bliver (åbenbart) heller ikke gjort ordentligt, for hos mig opstod det samme problem kun få timer efter jeg havde fået den tilbage fra reperation første gang. Jeg har i hvert fald ikke lyst til at købe min næste bærbar hos SHG !

14. august 2010

Fast kunde

Jeg har handlet hos SHG mellem 50 og 100 gange gennem tiderne, og har altid været tilfreds. Der har været et par reklamationssager, men det har de altid håndteret professionelt og tilfredsstillende. Jeg har dog altid henvendt mig i butikken, så om deres telefonsupport og rma via nettet virker, kan jeg ikke udtale mig om.

13. august 2010

hurtig levering og super service

Har for nyligt bygget en Pc op fra bunden og fik i denne anledning de størstedelen af delene fra SHG. Desværre var der en 2 defekter i de ting de havde sendt men jeg kunne samme dag jeg opdagede disse og indleverede dem til deres RMA afdeling få udleveret en ny del af samme type og model. Mht. levering oplevede jeg at jeg kunne bestille noget klokken 11, få ordresbekræftigelse inden klokken slog 12 og mellem 13 og 16 samme dag, lå varene på mit bord. Det er der vist ikke mange andre steder der kan klare. Super godt klaret SHG

7. august 2010

Super shop

Jeg handler tit hos SHG, og hver gang med samme super service...
Bestilling den ene dag, levering den anden dag, når varen er på lager.
Kan kun anbefales !

6. august 2010

Godt firma

Har handlet hos dem nogle gange og servicen har været i top vær gang så det ikke sidste gang jeg handle der :)

6. august 2010

God internetbutik

Har handlet der mange gange nu, og det vil jeg blive ved med. De levere god service, hurtig levering og har mange vare til en rigtig god pris

4. august 2010

Aldrig problemer

Har handlet der i mange år både som privat og firma uden nogen problemer

3. august 2010

Super god IT butik

Har gennem flere år købt en del HW hos shg.dk og der har aldrig været noget at udsætte på dem.
Hurtig bestilling og mulighed for afhentning.

1. august 2010

Har i tidens løb købt RAM-klodser, eksterne harddiske og printere hos shg.dk og har ALTID fået leveret det ønskede og bestilte produkt hurtigt og sikkert.
Førstevalg ved indkøb af IT-relaterede dimser!

1. august 2010

Altid hurtig levering.

Har lige købt nogle forskellige dele, Harddiske mm. Hurtig levering, fik det hele efter kun 1 dag, så det er meget fint. Jeg har købt hos SHG mange gange, og har aldrig haft problemer. Så 5 stjerner her fra. mvh, Erik.

29. juli 2010

God Service

Har købt en del ved shg. uden problemer.

27. juli 2010

Køber alt IT mm. hos SHG uden problemer

Har været kunde hos dem i over 5 år og handlet for et 3 cifret tusind-beløb og har til dato aldrig haft en dårlig oplevelse. Ej heller med RMA sager. Fortsæt endelig med de gode priser, lange åbningstider og det store lager!

27. juli 2010

Foretrukne hardwareshop

SHG.dk har været det foretrukne sted at købe hardware siden 2006, eller måske længere tilbage. Er der flere butikker med samme produkter søges der altid til SHG.dk, da jeg ved produkter og service er i orden.

Ved lagervarer har jeg altid modtaget varen dagen efter ved rettidig bestilling.

En webshop, der klart kan anbefales.

26. juli 2010

Godt tilfreds

Har bestilt og køber hos dem.
Har købt forskellige varer hos dem.
- Hurtige levering
- Gode service
- Gode priser
- Moms altid fjernet når man har bestilt fra Grønland
Kommentar:
Jeg er meget tilfreds og jeg har ikke haft problemer hos dem

22. juli 2010

Perfekt

Har lige købt en bærbar hos shg og alt var lige efter bogen, 4 mails med TT og det hele og 2 dage fra bestilling til jeg fik den, må siges at være perfekt!!!

Handler helt sikkert hos dem igen.

20. juli 2010

Meget lang ventetid på reklamationer - over 8 uger

Har handlet mange gange hos SHG, igennem en del år efterhånden, men kundeservicen er blevet markant dårligere de senste par år - førhen var det en serviceorienteret virksomhed.

Reklamationer er en pest at få behandlet hos SHG nu, selvom der er tale om en fejl i produktet, som er oplyst af producenten, så vil SHG stadigt ikke krediterer varen.
Når krediteringen endelig går igennem, så husk at checke at fragt og betalingskort gebyr også er medtaget i krediteringen, for der sker ikke automatisk hos SHG.dk - selv om det er et krav i købeloven.

Pas forøvrigt meget på, for de sælger også parallelimportede produkter, hvor du mister producentganatien og dennes service.

Så der skal ringes og skrives hver uge til SHG.dk, problemet er blot, at mundtlige aftaler i telefonen ikke altid er gyldige, da enkelte support medarbejdere, blot lover uden at notere noget i sagen - så husk at optage samtalerne.

Emballeringen af varene kan være mangelfuld, hvilket trækker en del ned.
Ofte er det kun omviklet med et stykke pap og papir, samt en masse pakketape, hvilket gør indholdet til tider er ødelagt og skal ombyttes.

Godt er dog at SHG.dk de er E-mærket - for det sker først noget, når man begynder at nævne man vil kontakte E-Handelsfonden.

Det bliver til 2 små stjerner - tæt på 1 stjerne.

17. juli 2010

Fik en vare som var brugt!

Købte i sidste mdr. en Samsung soundbar, da jeg afhenter varen(i Højbjerg) var der et label med navn og adresse på ham som åbenbart havde købt den før mig og så havde sendt den retur, nåmen tænkte jeg det kunne jo ske at ham der havde købt den havde fortrudt købet og havde sendt den retur..
Jeg kommer gladeligt hjem og pakker den op, og det viser sig så at der mangler et vægophæng(det skal medfølge) og så var subwooferen meget ridset! og fjernbetjeningen var støvet meget til og batterierne sad i...Så skal man jo ikke være så klog for at kunne regne ud at ham der havde købt den før havde brugt den(Der står ellers på deres hjemmeside at de kun tager varer retur hvis det kommer tilbage i ubrudt emb.)
Jeg tager så samme dag tilbage til SHG hvor jeg forklare at jeg har fået en brugt vare(han virkede ligeglad og reagerede ikke rigtig på det) så får afvide jeg kunne få en kreditnota eller han kunne bestille en ny til mig da de ikke havde flere på lager, jeg vælger så at vente på en ny..Nogle dage senere får jeg en mail fra dem om at jeg havde et kreditnota hos dem og at jeg kunne få den udbetalt til bankkonto hvis jeg vil, det vil jeg alligevel godt da jeg kunne se at de først ville få soundbaren hjemme om 1 mdr. jeg sletter min nye ordre og taster mine bankoplysninger og venter og venter..ugen efter spørger jeg deres livechat om hvor lang tid det ca. går før man får pengene på kontoen, han siger at der går max 2-3 dage og efter disse dage rykker jeg på mailen og spørger om hvor mine penge bliver af..venter nogle dage og der kommer ingen svar, og skriver igen til support samt bogholderiet og og efter nogle dage skriver de at pengene skulle være gået ind på kontoen(og det var de så)
Har nu en fin soundbar i stuen købt et andet sted :-)

16. juli 2010

Gode priser og service, men rod med levering.

Jeg har tidligere på året købt udstyr hos SHG.

Priserne er rimelige, men da jeg havde bestilt mine varrer blev der hele tiden sagt, at der var nogle af produkterne, der var i restordre og, at jeg kunne forvente at få ordren indefor 7 hverdage, men jeg måtte alligevel vente i nogle uger, før min pakke kom med posten. Det er det eneste problem jeg har oplevet med SHG, ellers er det en ganske udemærket omlinebutik.

15. juli 2010

professionel men måske en smule for nørdet

SHG medarbejderne kan deres kram, men deres sociale skills kunne godt forbedres lidt, da deres butik er næsten fuldautomatiseret kan den godt være lidt svær at hitte ud af. Så lidt kundekontakt som muligt er vist deres mantra. Reklamationsafdelingen lider også af det, hvilket kan være frustrerende.

• Pia
  • 26 point
  • 6 Anmeldelser

Hurtig og go' service

Har flere gange handler hos shg.dk og har på intet tidspunkt været utilfreds men varen eller leveringen.

Der gik dog lidt ged i en reklamation, men dette skyldes, at det var under deres overtagelse af forretningen i Viborg, så min sag lå pludselig i skuffen og ventede. Men en hurtig opringning, og jeg fik inden for kort tid tilsendt en ny bærbar fra fabrikken. Super service og venlige mennesker i den anden ende af telefonen.

Awesome!

De har det hele! Og det de ikke har, det får de hjem.
Jeg har dog haft en enkelt oplevelse med et spil de havde på tilbud og skulle leveres i Viborg dagen efter bestillingen, men det kom aldrig.
Men ellers er det super priser og de har intet imod at hjælpe - god support - fantastiske priser!

Sikker service

SHG, er helt klart min farvorit handel, jeg køber alt el-udstyr hos dem, og er fuldt ud tilfreds med mine varer, der er heller ikke nogle problemer med deres RAM-service, jeg har fået byttet flere varer, hvor indpakningen var åbnet, de spurgte heller ikke hvad der var gjaldt med varen de byttede den bare.

Jeg er fuldt ud tilfreds med SHG.

13. juli 2010

Vand på nyt grafikkort OG alt for hurtig ude fra deres testværksted

Jeg købte et nyt ati HD 4890 tidliger på foråret og da kortet gik i stykker nogle uger efter kom jeg til og se bag på kortet at de var skjolde efter gammelt vand har nu sent kortet til shg med RMA repport og de modtog det d 8 juli 2010 kl 14:06 og de var færdige med rep. 3 min efter hvor de skrev at kortet havde været testet i flere timer og der ikke var konstateret nogle fejl på kortet og jeg vil blive pålagt porto og testgebyr men har endu ikke modtaget kortet så dette er sidste gang jeg handler ved shg da jeg kan se på mange har skrevet i retning af at de PRØVER OG SNYDE sig udenom Garentien og at det kun er gået ned af bakke siden Torben Thyrgod kom til og sidde i stolen så et lille vink til folk LADE VÆR MED AT KØBE VED SHG

12. juli 2010

Altid godt!

Jeg har handlet med SHG i nogle år, og en gang jeg havde et problem ringede jeg til dem og talte med et rigtigt menneske, der tog mit problem alvorligt. Det var en rar fornemmelse.
Hilsen Anders Jensen Vadum

• Urup
  • 49 point
  • 11 Anmeldelser
5. juli 2010

Flinke medarbejdere men reklamationer kan tage en del tid.

Savner den tidligere service i SHG, hvor reklamationer ikke var kundens problem, med SHG tog varen retur og krediterede den uden vrøvl.

Nu skal varene retur til SHG's forhandler, som skal kikke på sagen, emails svares ikke altid tilbage.
Nye personer giver nye svar, så det kan godt være ret forvirrende.

Desværre skal man idag selv være ret aktiv, for at få sagerne løst og pengene retur, hvilket er en skam.
SHG har jo ellers netop være kendt, for den fine service på reklamtioner, hvilket netop har gjort, at mange køb er lagt i dette firma - også selvom de har været lidt dyrere end konkurenten.

Service er nu engang rart, hvis noget går i stykker.
6 uger uden afklaring er ikke helt godt.

P.S. Lidt ærgeligt at imballeringen af forsendelser er så dårlig.

4. juli 2010

Det dur bar! :D

Jeg har købt alt for meget.
En ny computer, tastatur, mus, headset. Alle tingene og endda flere gange. Mine køb er nok over 12.000 efterhånden, men jeg stopper skam ikke.

Når der er et problem løser de det ofte, er sket de har slået hånden af mig og mener at det ikke er deres fejl og jeg selv må kontakte producenten. Det kan også være problemer med både chatten stopper med at svare.
Men de går large ang. tilbagetagning af deres vare. Jeg har både fået pengene tilbage for en mus og bundkort som ikke lige passede eller leve op til det den skulle bruges til.

30. juni 2010

Super service - både før og efter køb! Hurtig levering

Har bestilt fra SHG mange gange over årene efterhånden.
De har altid været super reelle!

Priserne er fornuftige, måske ikke de laveste på markedet. Men man kan så til gengæld regne med super service, både før og efter en handel.

Der er god information undervejs i ordren.

Kan hun anbefale SHG.

28. juni 2010

Gennemskuelig hjemmeside

Ingen problemer med handel overhovedet.

Varer leveret dagen efter.

22. juni 2010

Godt udvalg og priser

nemt at bestille - og rigtig nemt at afhente.

20. juni 2010

I orden

Har handlet flere gange ved SHG og det fungere. Både deres hjemmeside og afhentnings muligheder (ved Århus) fungere.
Syntes også at priser og udbud er i orden.

19. juni 2010

Bedste danske webshop

Jeg har nu brugt SHG.dk i mange år og er utroligt glade for dem. Alene det at de sender lagervare samme dag ind til halv ni om aftenen er fantastisk og ikke noget jeg har kunnet finde andre steder.

Jeg har efterhånden haft 6-7 RMA sager hos dem med lige fra defekt ram, til defekte headsets og andet, og hver gang har deres hjælp været kanon. Jeg kan virkeligt intet dårligt finde ved dem.. :)

18. juni 2010

Godt og billigt firma

Jeg har købt Computer dele, hos shg.dk et par gange, varerne kom inden for aftalt tid. Hjemmesiden er nem at finde rundt på, vareudvalget er godt, og priserne rimelige . Jeg kan kun anbefale shg.dk

15. juni 2010

Billig forhandler, bredt sortiment, god information og fornuftig service

Jeg har handlet med shg.dk siden starten, og de har hele tiden hørt til blandt de billigste it-forhandlere på nettet.

Bredt sortiment, hurtig forsendelse, forsvarlig indpakning og rigtig god kundeservice i forbindelse med returnering og garantireparation.

Nogle af de første på nettet til at tilbyde Kundecenter med fakturabibliotek på kundens egen side - smart funktion, der gør, at du altid har garantibeviset og købsdatoen lige ved hånden.

• Bo
  • 25 point
  • 5 Anmeldelser
15. juni 2010

God info og leverer til tiden

Har bestilt hos dem mange gange.

14. juni 2010

Flere positive erfaringer hos en af Danmarks bedste webshop

Har handlet hos shg.dk flere gange både privat og for mit arbejde. Har kun haft gode oplevelser. Vender helt sikkert tilbage.

9. juni 2010

Fire computere uden noget problem

Jeg har nu igennem de sidste seks år brugt shg til at købe dele til mine computere, det er blevet til fire computer - hvoraf en var til min søster.

Jeg har altid valgt shg, da de levere den vare, man beder om. Deres udvalg er stort, og deres varer er billige i forhold til mange andre løsninger.

Jeg har kun på ét tidspunkt haft et problem med et kabinet, som det ville tage næsten en måned at skaffe hjem. Men efter en hurtig snak med support fik jeg et lidt dyrere kabinet til samme pris, og det hele blev sendt samme efterdag - blot 1 time efter samtalen.

Jeg har ikke en finger at sætte på shg. Der er et helt igennem solidt firma, som bare leverer.

8. juni 2010

Fremragende levering

Købte en række forskellige produkter, det hele blev leveret dagen efter. Super service.

8. juni 2010

Levere vare der ikke stemmer overens med det aftalte

Dette må være første gang jeg ikke har en god oplevelse ved køb hos SHG. Dvs. det er første gang jeg handler hos dem siden de genopstod på ny. Og selv om alt virker meget smart, let og gennemskueligt. Skinner dette indtryk også af på den behandling man får. Da man i grunden behandles med samme tingsliggørelse som de vare man køber. Upåagtet at fejl kan opstå gives der ingen svar på årsager hertil.
Jeg havde i den konktrete årsag til denne anmeldelse købt et tv-kort. Hvor først ved ibrugtagende af varen opdagede at jeg havde fået en model der ikke stemte overens med hvad som stod på faktura eller deres hjemmeside. Det til trods for at produktets varenummer entydigt skulle bekræfte varens/pakkens indhold var dette overklistret med det varenummer jeg havde betalt for. Altså var varenummeret for en ringere model skjult. Forskellen på den pågældende produktlinje er små. Men det betaler man også for. SHG's svar hertil. Send varen retur og dit tilgodehavende kan findes på din Shg-konto. Det er hverken halla eller helt kosher.

• Niels
  • Hadsten, DK
  • 25 point
  • 2 Anmeldelser
2. juni 2010

Meget få problemer - god service

Jeg har handlet ved SHG et utal af gange, og har kun oplevet, at lagerstatus ikke var helt opdateret på deres gamle side. Derudover har jeg kun ros til overs for SHG.

27. maj 2010

En klassiker

shg.dk er klart første sted jeg vælger at kigge på alt inden for IT. God service, fantastisk RMA håndtering. OK, er måske farvet af at det ligger tæt på hjemmet.. derfor får den kun 4 ud af 5 - da jeg endnu ikke har oplevet deres post håndtering.

En ting de kunne gøre bedre, er varer på lager.

25. maj 2010

Simpelthen markedets bedste

Jeg har købt hos dem et utal af gange og det har min bror også. De leverer hurtigere end noget andet firma og jeg har ikke en eneste gang haft nogen problemer overhovedet. Deres udvalg er også langt større end de fleste andre - ja det er næsten så stort at det er uoverskueligt, men det er jo et dejligt problem

22. maj 2010

Har handlet der 23 gange

Og har aldrig været ude for andet end god behandling. Dog er der nogen gange lidt lang kø, men sådan er det jo når man er populær.

15. maj 2010

ganske god service, men med mulighed for forbedring

generelt god service, men det kan irretere lidt at man skal vente forholdsvis længe på en varer, hvis ikke man får den leveret med post.
Dette kunne dog nemt ændres/forbedres.

12. maj 2010

God service og hurtigt lager!

Har ofte handlet ved shg.dk, både privat og gennem firmaet.
Deres nye hjemmeside er ved at være godt kørende.
Kæmpe lager medfører hurtig levering og mulighed for at jeg kan komme direkte og hente - kæmpe plus når man har lidt travlt.
Priserne er ok.
Supporten er flot, hurtige svartider og kompetente supportere.
Reklamation er ofte der hvor det halter, men her er shg.dk i den gode ende uden dog at være fejlfri.
Alt i alt dog stadig top online forhandler af it udstyr og hjemmeunderholdning.

12. maj 2010

Ville have givet 5 stjerner, men...

Både det nye og det gamle SHG skal have ros for at være en herlig virksomhed med styr på sagerne og glimrende kundeservice.

Ville have givet 5 stjerner... Men hold kæft hvor er den nye hjemmeside ringe! Hvorfor i alverden har i fjernet old.shg.dk ?? Det er en ligeså stor katastrofe som da old.edbpriser.dk forsvandt. Få old.shg.dk op igen og tjen den sidste stjerne :)

10. maj 2010

Super firma

Har handlet med dem nogle gange efter hånden, der er bare intet at udsætte på dem, leverer til tiden, holder hvad de lover, fornuftige priser.

7. maj 2010

Det skal næsten opleves ... !

Har igennem flere år brugt SHG, og vil helt klart også blive ved i fremtiden. For hvor ellers finder man god og nuanceret vejledning helt ned til den mindste hardware-del, ligesom det faktisk er til at komme igennem til kundeservice.

Og aldrig har jeg oplevet defekte varer, og har jeg fortrudt nogle af mine køb, så har SHG en rigtig gode fortrydelsesbetingelser.

Så det kan vist ikke blive andet end 5 stjerner herfra.

7. maj 2010

Så nemt kan det være !

Alt hvad jeg har bestilt gennem snart 8 år er blevet leveret(eller hentet) til tiden,selv om nogle af bestillingerne er foretaget i "absolut sidste øjeblik" før lukketid.Har aldrig modtaget noget defekt eller mangelfuldt.Kun 5 stjerner er på plads.

6. maj 2010

Lynhurtig levering

Stort udvalg. Lynhurtig levering og konkurrencedygtige priser.
PERFEKT :o)

6. maj 2010

Billigt, God service, men check priserne

SHG er gennemsnitligt den billigste internetforretning, jeg har handlet ved. Jeg siger gennemsnitligt fordi priserne nogle gange ændres fra dag til dag.

Jeg har for eksempel oplevet at se en NorthQ 850W strømforsyning til 500 kr den ene dag og 840 den næste - Så benyt for guds skyld deres funktion der kan sende en E-mail, når en bestemt vare er under den ønskede pris og køb der. Jeg har også oplevet at varer i lange perioder kan være markant dyrere (men stadig til rimelig pris) end i andre, så man skal nogle gange have en smule tålmodighed - så kan man til gengæld spare 5-30% nogle gange.

Servicen er god, og da mit headset gik i stykker efter 2 måneders brug ombyttede de med det samme.
Der kan desuden spares ekstra kroner, hvis man er villig til at hente varen på deres lidt afsidesliggende lager.
Især PC Hardware er billigt på SHG.dk, men bruger du det nye site, er udvalget meget uoverskueligt - så bestem dig for et produkt på forhånd... Ellers kan man benytte deres gamle site old.shg.dk, som har en meget bedre opbygning, men på ulogisk vis et lidt anderledes udvalg. Det kan være en smule forvirrende, men finder man ikke varen på det gamle, kan man altid se på det nye site.

Virker professionelt og de har et MEGET stort udvalg på mange områder.

5. maj 2010

Dejlig bix

Altid god service - Køber alt i computer hos SHG

3. maj 2010

Den værste handel nogensinde!!

Jeg har købt en hel masse ting på shg.dk

Da jeg skulle modtage tingene i første omgang blev jeg lovet kort leveringstid. Dette holdt shg ikke! Da jeg endelig modtog mine ting havde de sendt det forkerte - dette kan ske for enhver, så jeg gik på posthuset igen (og dette er altså tunge ting vi taler om).
Da jeg så anden gang modtager mine ting er det stadig forkert! Denne gang beslutter jeg mig at sende dem en sur e-mail og så beholde det forkerte produkt selvom det er billigere end det jeg i første omgang købte. Jeg får det ændret på min kvittering, men får ingen penge tilbage. Tænkte jeg ikke over dengang, men har jeg siden fået afvide, de burde have tilbudt!

Nu kun 1 år efter er det brændt sammen og shg tilbyder INGEN hjælp.. Det er simpelthen til grin. Det er første, eneste og sidste gang jeg handler på shg og anbefaler så mange andre som muligt at lade være også!

30. april 2010

Favorit IT-shop

Jeg køber næsten alt mit it-grej hos SHG. Fin service og fornuftige priser.

30. april 2010

Okay butik

Jeg har handle rigtig mange gange ved SHG, det har altid været ok, og de par jeg har købt noget forkert, er det taget tilbage uden problemer.
Jeg har endnu ikke købt noget der er gået i stykker eller har været defekt fra starten, og det er jo først når det sker man ved om servicen er ok

28. april 2010

Super RMA forløb

Sendte mit 1½ år gamle dvd drev ind som var defekt (oprindeligt købt på prcdata.dk) og efter et par dage fik jeg et nyt fungerende drev in a døren + fik hurtigt penge tilbage for portoen.

• Kenni
  • Helsinge, DK
  • 81 point
  • 13 Anmeldelser
28. april 2010

Bedste hardware butik!

Det er simpelhen den bedste hardware butik, nogensinde. Fine priser, god service. Og vildt hurtig levering.
Kun ++ herfra!

27. april 2010

Kæmpe udvalg og hurtig levering

Jeg bestilte en Razer musemåtte som SHG som de eneste havde på lager, og selvom jeg bestilte kl. 19 en hverdagsaften havde jeg varen dagen efter, leveret på min arbejdsplads som aftalt. Super service, det med den sene bestilling kunne andre lære noget af!

27. april 2010

pris + træls reklamationssag

Jeg købte en masse computergrej hos SHG (bundkort, cpu, ram, skærm m.m), og da jeg skulle hente det, så jeg at prisen på nogle af tingene var faldet siden jeg bestilte det.
Jeg bad om at få tingene til den nye pris, men det var ikke muligt, medmindre jeg ville ryge bagerst i køen til varen og dermed skulle vente på at den igen kom på lager.

Bundkortet havde en fejl, og i første omgang ville deres teknikere ikke tro på at det havde fejl - heldigvis havde jeg haft det forbi en anden computer butik der havde konstateret fejl, og da SHG fik det testet nærmere fandt de det også defekt.
Det er så røget til deres leverandør, og det er nu ca. 2 uger siden jeg fik denne besked. Stadig har jeg ikke fået et nyt bundkort, dvs alt mit computer grej blot står og støver.. De har bundkortet på lager, men vil ikke udlevere et nyt.
Man er derfor som forbruger tvunget til at vente på at deres leverandør får det ordnet. Totalt uacceptabelt!!!
Tror ikke jeg vil handle der igen, af frygt for at ende i en ny træls RMA-sag.

mvh. Esben Baymler, Århus

Jonathan Jensen, Afreaka og Peter Mühlmann fandt anmeldelsen nyttig

26. april 2010

fornem butiksvejledning

har købt en panasonic fladskærm 42" TXP42G10E til en fornuftig pris, og rigtig god vejledning i den fysiske butik i Viborg. Varen kunne ikke leveres men blev istedet tilbudt en TXP42GA11 til samme pris, skønt denne model i.h.t. panasonic´s web-page skulle være både dyrere og bedre. Det bliver ikke sidste gang jeg handler i den fysiske butik SHG, Viborg.
med venlig hilsen
Arne Juel Larsen, Viborg

26. april 2010

OK webshop, med mulighedfor afhentning ;-)

Har gennem årene købt en del grej hos shg. Der har ALDRIG været vrøvl omkring evt. ombytning eller RMA for mit vedkommende. Jeg er MEGET glad for at man kan afhente dele i butikken, da portoen mange gange er "i vejen" for den gode handel...

• David
  • Århus, DK
  • 55 point
  • 3 Anmeldelser
23. april 2010

Billigt og nemt!

God hjemmeside, nem og mulighed for afhentning! handler der meget meget tit!

23. april 2010

Dks bedste shop.

Jeg har gennem mange aar bestilt hardware gennem shg.

Men grunden til denne anmeldese er at igaar onsdag 21/4-10 sendte jeg en varer til rma, og idag 22/4-10 har de testet den defekt og sendt mig en ny.
- Det kalder jeg sku god service.

Helt klar topkarakter, og kan klart anbefale shg til alle.

19. april 2010

Shg er bare bedst

Både jeg og mine kammerater har i mere end 10 år brugt SHG til at købe computer og hardware.

Altid kanon service og lynhurtig levering

15. april 2010

Fornuftigt sted at handle hardware

Jeg har handlet en del løsdele hos shg.dk gennem tiden - både før og efter deres konkurs.
Priserne har været fornuftige, og afhentningsmuligheden har jeg ofte benyttet. Fedt at man kan hente varerne tidligt om morgenen.
Priserne er ikke altid helt så gode som i gamle dage, så hvis man udelukkende går efter prisen, kan det ofte betale sig at se på edbpriser.dk inden man køber.

15. april 2010

PC shoppen nr. 1

Rigtig fin butik.

De sender bestilling samme dag hvis man bestiller inden ca. 20:30. KANON.

Eneste lille minus er at det ikke er til at regne med leverings datoerne på vare der ikke er på lager.

• Unold
  • Ølstykke, DK
  • 77 point
  • 12 Anmeldelser
12. april 2010

Fin fin butik

De leverer hurtigt, og der er ingen problemer med varerne.

God og kompetent kundeservice. Jeg har ikke noget at sætte en finger på. Seneste bestillig jeg foretog, blev vanligt afsendt med det samme. Jeg fik den dog 2 dage efter, da post DK var lidt langsom, men det er jo ikke SHG's skyld.

10. april 2010

Alt i skønneste orden

Har købt flere ting her, og der har aldrig været noget. Tingene er kommet fint til tiden.

9. april 2010

Aldrig haft en dårlig handel med shg

Har aldrig haft problemer med shg, har fået de ting jeg bestilte og til en rimelig tid, har over 100 odre ved shg i computer dele over de sidste 5-7 år og de har altid byttet defekte ting uden bøvl til nye eller penge retur. Support har været fin og og imødelommene.

9. april 2010

både og

Bestilte en Logitech G500 og et Microsoft SideWider X4. jeg bestilte kl 13 og fik bekraftigelse på at få det dage efter. grunde til de 3 stjerner kommer her.
Næste dag fik jeg en mail om at de havde "glemt" at sende min pakke = -1 stjerne.
Fik pakken, og indpakningen var latter lige. musen oven på tastaturet, og så var de omrullet af et stykke gammelt pap og pakket ind i papir + varens indpakning var meget mast = -1 stjerne

7. april 2010

Mega Upålidelig webshop

Jeg fandt et rigtigt godt tilbud via spilpriser.dk (under prisbaskere) gik ind under linket og besilte den. Lidt efter modtager jeg en bestillingsbekræftelse.. Og al ser rigtigt ud, men så nogle dage efter ville jeg ind og se om min ordre var ved at blive behandlet, MEN ak ja så havde de sQ bare slettet min ordre.. Og det eneste de havde at sige var "på siden tages forbehold mm".. Så rigtigt DÅRLIG reklame for SHG.dk, bare for at lokke folk ind på deres hjemmeside.. Ahhhhh...!