[REPLY]
Jeg havde bestilt 3 stk. t-shirts i størrelse S, men da jeg endelig fik dem hjem, og afprøvet, er størrelsen hvad der svarer til L eller XL, selvom der tydeligt står S på selve t-shirts'ne.
Det kunne man godt lige have oplyst om, så pas på med dét. Desværre er det således 500 kr. lige ud af vinduet, da varen jo er "specielt fremstillet" og derfor ikke har nogen retur-ret.
Meget uheldig oplevelse, har kostet mig 500 kr. og efterlader mig uden et brugbart produkt.
Èn positiv ting skal dog siges; kvaliteten af trykket ser fin ud.
Jeg bestilte en t-shirt d. 14/12-2011 som skulle bruges som en julegave, og valgte derfor at være i god tid. Da jeg d. 21/12 ikke havde fået en ordrebekræftelse fra shirtcity, valgte jeg at skrive til dem, hvor langtid leveringen ville tage. Det viste sig at de efter 7 dage stadig ikke havde sendt t-shirten, og den nåede da heller ikke at komme frem til juleaften! Har bestemt ikke tænkt mig at handle hos shirtcity mere!
bestilte en trøje til min lillebror i julegave. Fik den efter 4 dage.
Den er vildt fed
Fedt man selv kan lave designe sin egen t-shirt!! Det tager lidt tid før den kommer, men det er jo fordi den lige skal laves først.
Kontaktede kundeservice via deres hjemmeside, da jeg havde ventet over en uge på en t-shirt. Jeg fik først svar 4 dage efter. Det er for længe.
I mailen stod på engelsk, om jeg ikke ville være så venlig at skrive på engelsk, tysk eller fransk for at undgå misforståelser.
Det var måske en ide at skrive det på hjemmesiden - altså at man ikke kan skrive på dansk selv om hjemmesiden er på dansk.
Dertil kommer, at der er en masse sproglige fejl på hjemmesiden - det virker direkte oversat nogle steder.
T-shirts af god kvalitet, men man betaler oss godt for det.