We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Shoefetish anmeldelser

Shoefetish Logo
Kunderne om Shoefetish : »Fint produkt - OK leveringstid« »Super« »Super lækre skoæsker« 18
Godt
8.8 af 10

18 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (18)

Fint produkt - OK leveringstid

Købte en del boot support, så vinterstøvlerne ikke bliver slappe. Ok produkt og leveringen ok (dog ikke den hurtigste jeg har oplevet)

Udvalgt anmeldelse om Shoefetish

Fine æsker til prisen

Er superglad for mine nye skoæsker.
Dog kunne jeg godt tænke mig, at der ikke havde stået "Shoefetish" på hanken af skoæsken - også selvom det er med en diskret gul farve. Det kunne jeg ikke se på hjemmesiden - og jeg købte dem fordi jeg helt ville have dem helt uden tekst., da vi bor meget farverigt

Super

Fik en sød mail om leveringen - hurtig levering, varerne var bare i orden!

Super lækre skoæsker

Købte en del skoæsker, og de lever fuldt ud op til mine forventninger. Kvaliteten er eminent, de kan stables uden de falder sammen :-)

Shoefetish

Super skoæsker til mine sko

Købte en kombi pakke til en super pris med hurtig levering :-) og så fik jeg endda et sæt støvlesupport med også uden beregning :-) LÆKKERT !!

Super produkt

Elsker mine æsker fra Shoefetish... de giver orden og overblik... aner ikke hvordan jeg har kunne leve uden ;O)

- Helene Dahl

Shoefetish

Fantastiske skoæsker til god pris

Jeg har købt (snart) 15 skoæsker i gennemsigtigt plast fra Shoe Fetish.
Lynhurtig levering. God kvalitet. God idé. Yderst praktiske! Jeg havde ledt og ledt, og endelig fandt jeg de perfekte æsker på shoefetish.dk :-)

- Katrine Jørgensen

Shoefetish

Fin hjemmeside med godt overblig og glimrende tilbud

Der er købt skoæsker som er af gennemsigtig plast, hvilket er rigtig cool og praktisk, når sko skal opbevares i skab. Det giver et godt overblik over hvad u har af sko.

Super og praktisk produkt

Jeg har købt 10 skoæsker som blev leveret 6 dage efter levering (inkl. weekend). De står allerede i skabet.

Har bestilt yderligere 20 skoæsker, da produktet er super og giver et godt overblik over skoene.

En god ide til dem, der ønsker orden og overblik.

Shoefetish

Hurtig ekspedition - gode kasser :)

Jeg købte en begynderpakke og et kombitilbud, og det er nok ikke de sidste æsker, jeg køber via Shoefetish. Æskerne er super nemme at "etablere" og det passer lige ind i mit behov for opbevaring samtidig med en smart løsning.

Kan kun anbefale dem til andre skoentutiaster. :D

Stina

Super produkt!

God og overskuelig hjemmeside, hurtig levering og fantastisk produkt!
Jeg vender helt sikkert tilbage!

Mvh
Mette Olsen

Rigtig godt produkt

Jeg købte ti skoæsker i efteråret og både ekspedition og levering gik som smurt.
Et lille forslag: Skindsko har ikke så godt af, at blive opbevaret i tætte plastikæsker, så måske det var en ide, at standse et lille hul i æsken, så skoene kan få luft?
Hvis æskerne havde dette, så ville jeg omgående købe æsker til mine resterende 50+ par sko.

Generel god behandling

Alt gik fint. Varen kom for sent, men det skyldtes ikke shoefetish. Da jeg henvendte mig om forsinkelsen fik jeg hurtig tilbagemelding. Varen er absolut tilfredsstillende.

Shoefetish

Hvorfor er der ikke nogen der har fundet på dette noget før ?

Hvorfor er der ikke nogen der har fundet på dette noget før ?

Har længe ønsket mig en løsning på orden i mine sko, fandt shoefetish.dk, fantastisk produkt til rimelig pris, kan klart anbefale det.
Fin service og hurtig ekspedition.

Mille Thorsen

Shoefetish

God beskyttelse af dine sko både hjemme og på farten

Fantastiske bokse til opbevaring af sko. Nu ligger de fint stablet i skabet, og jeg kan til enhver tid hurtigt finde de sko, jeg skal bruge uden at åbne en masse kasser og poser. Derudover behøver jeg ikke bekymre mig om, hvorvidt mine sko tager skade, da de er godt beskyttet.

Jeg bruger også boksene, når jeg skal afsted på farten og skal have mine sko med. Så er jeg sikker på, at mine sko ikke kommer noget til.

Kan klart anbefales :-)

- Ann-Kristin

Fantastiskt produkt

Mine sko er nu stablet i skabet og altid klar til at tage med.
Kasserne er stilrene med en tvist ala sex and the city!
Jeg kan kun anbefale produktet og virksomheden til andre.

Shoefetish

gode opbevaringsbokse, ikke kun til sko mv.

Dejligt at åbne skabsdøren. Ikke kun sko og støvler blir opbevaret uden at blive støvet, men også overskueligt. Jeg har også fået orden på bælter og tørklæder - ja de kan jo bruges til mange ting. Feks også smykker. Jeg var også tilfreds med hurtig levering.

Shoefetish

Det jeg altid har manglet

Fantastisk produkt nu kan der endelig komme orden i mine sko :-)
Enkel hjemmeside, nemt at handle og hurtig levering

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk