We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

TrabTrading anmeldelser

TrabTrading Logo
Kunderne om TrabTrading : »Meget tilfreds« »Super god service og surport via mail« »Maskinen infrier alle forventninger« 13
Godt
8.3 af 10

13 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (13)

Udvalgt anmeldelse om TrabTrading

Meget tilfreds

Jeg fik vores nye handsker dagen efter bestilling, super hurtig service må man sige. Dejligt når man står og mangler noget akut at man kan regne med at få tingene hurtigt. Jeg vil helt sikkert handle hos Trab Trading igen når vi skal bruge tilbehør og dele til vores skære/svejse værktøjer.

Alle mine rekommendationer.

okay

leverig gik godt og varen virker fint men sys det var lidt sjovt at kviteringen fra det kinesiske firma sad på pakken så jeg kunne se hvor meget i tjente på varen hehe måske ikk så prof kan da oplyse i har købt den til 155 usd og jeg kom af med 2700

Super hurtig levering

Jeg bestilte en Plasmaskærer 40 amp kl. ca. 12. dagen efter var den leveret. maskinen er supergod, lever ret godt op til professionelle mærker, har skåret ca. 40 meter i 3mm rustfri uden problemer overhovedet.

• jjj
  • 3 Anmeldelser

Ubekagelig service

Det var en god og fin handel, varene kom som lovet, fin service om nogle dele der manglet (han har lovet at de bliver sendt, når han får nye hjem), og virker som en fin kvalitet til en god pris.

TrabTrading

Glimrende produkt og fin og hurtig handel

Luft-tilslutning er ikke den bedste og svær at få helt tæt med de medleverede stumper, jeg måtte ned i skuffen efter nogle bedre stumper. Bortset fra det er jeg meget tilfreds med maskinen, den fungerer helt perfekt

TrabTrading

Super god service og surport via mail

God og hurtig svar på mail samt hurtig levering af mine vare. super godt firma. ; )

Maskinen infrier alle forventninger

CUT60 Pilot arc er en driftsikker og presis maskine,så er den
tilmed særdeles prisbillig.En lille anke de afstandsbøjler man
køber som sliddele er for korte,jeg tror i vil rette dette problem.

PS.Jeg er fortsat meget glad for min CUT60 Pilot arc.

• Henrik
  • 6 Anmeldelser

Alletiders hurtig service!

Fik varene dagen efter jeg bestilte.

• Rene
  • 1 Anmeldelse

Betalingsproblemer...

Der var problemer med betalingsdelen på hjemmesiden, men jeg blev hele tiden holdt opdateret om hvordan det skred fremad.
Det var den direkte årsag til at jeg blev som kunde.
Helt klart et sted man kan komme tilbage til.

super god

ingen problemer, og hurtigt levering

SUPER

Ingen problemer, god hjælp

TrabTrading

Billige varer i god kvalitet

Holder hvad de lover. god kvalitet, leveret inden for den oplyste tidsperiode.

God kvalitet til prisen

God service og hurtig fragt.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk