[REPLY]
I snart fem år har jeg handlet hos rosenlund-garn-uldprodukter.dk - DEJLIGT garn :D Da jeg på et tidspunkt var i tvivl om nogle nye rundpinde prøvede jeg at ringe - og fik udover en professionel vejledning en rigtig god snak med Annette. Hvad hun ikke ved om garn er ikke værd at vide! Et tip: vil du gerne ha' varerne leveret hurtigt så skriv HASTER i "bemærkninger". Priserne er meget konkurrence-dygtige og udvalget er stort.
Jeg havde bestilt lidt forskelligt garn på rosenlund-garn-uldprodukter.dk især noget, der er udgået fra fabrikanten. Jeg havde inden forhørt mig om hvilke farver, der var tilgængelige, da jeg synes deres side er lidt forvirrende - det er manuelt lavet det meste - så det betyder, man kan komme til at smide noget i indkøbskurven, som egentlig er udsolgt.
De havde forsikret mig om at de farver jeg så ville have var der, men efter bestillingen gik der et par dage uden noget, og så fik jeg mail, at de ikke kunne levere den ene farve - en kollega havde solgt til en anden. MEN jeg kunne få det ene nøgle gratis, hvis jeg kunne bruge en anden farve.
Derefter gik det fint nok med leveringen, men jeg synes bestemt de burde gøre deres side mere opdateret uden manuel tekst, som ikke passer med "dropdown"-menuen.