We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Shop2kids anmeldelser

Shop2kids Logo
Kunderne om Shop2kids : »Ingen service overhovedet!« »Indsæt saglig overskrift« »Virkelig dårlig service« 6
Lavt
4.5 af 10

6 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (6)

Service er ikke eksisterende

Jeg burde bare kopiere de foregående anmeldelser fra ende til ende.
Mage til elendig service skal man lede længe efter, svarer ikke på hverken tlf eller mails, og sender så varen 2 dage efter at jeg har meddelt at min order er annulleret pga den lange svartid. Den ene stjerne er fordi jeg trods alt fik mine penge tilbage

Udvalgt anmeldelse om Shop2kids

Indsæt saglig overskrift

Jeg plejer normalt at formulere mig høfligt men bestemt, i dette tilfælde, må jeg dog konstatere, at hverken høfligt eller bestemt, har ledt til andet end at jeg har gevaldigt ondt i min figurative mås.

Aldrig før i mit liv, har jeg oplevet på den måde at blive misledt i forbindelse med køb af en vare.

Historien kort:

Da jeg skal til Grøn Koncert med min familie, og vi desværre kun havde 1 Peltor høreværn og 2 børn, måtte der naturligvis købes endnu 1.

Derfor shopper jeg rundt på nettet for at finde en god pris, og her finder jeg Shop2kids.dk, hvor jeg tilmed kan benytte mit kort fra Forbrugsforeningen. Høreværnet er på lager, og der er oplyst leveringstid på 1-2 hverdage. Fantastisk tænker jeg, for hvis jeg bestiller den 30. juni, må jeg nødvendigvis være i god tid, til Grøn Koncert den 17. juli.

Jeg begår desværre den fejl, ikke at tjekke deres Trustscore inden køb.

Den 30. juni kl. 14:33 bestiller jeg således et sæt grønne Peltor høreværn. Jeg modtager ordrebekræftelsen, og ser i handelsbetingelserne, at "Hvis vi ikke kan overholde at ekspedere din bestilling indenfor 2 arbejdsdage modtager du besked om dette pr. e-mail."

- Godt! Jeg kan godt lide at være informeret om hvor min vare befinder sig.

Den 8. juli er der hverken spor af min pakke, eller en e-mail der fortæller mig at Shop2kids.dk enten er ferielukket, eller bare at min pakke er forsinket.

Da datoen for koncerten begynder at nærme sig, ser jeg derfor ingen anden udvej, end at forsøge at kontakte butikken. Telefonen bliver ikke taget, så derfor ender jeg med en e-mail.

I denne gør jeg opmærksom på, at er mit Peltor høreværn mig ikke i hænde senest den 12. juli 2011, kan ordren betragtes som annulleret.

Mandag den 11. juli modtager jeg en e-mail, hvor der står at min ordre er afsendt, og der er tilmed et Track & Trace nummer.

Tirsdag den 12. juli, ingen pakke eller pakkeseddel.

Onsdag den 13. juli, ingen pakke, ingen pakkeseddel og nu en utrolig mængde arrighed og frustration.

Når jeg søger det vedlagte Track & Trace nummer hos Post Danmark, får jeg følgende besked: Der er ikke fundet oplysninger om forsendelsen: 07876963***DK

Jeg er så utroligt skuffet, og føler mig i enhver henseende holdt for nar.

Min plan er at melde til Forbrugsforeningen at denne butik ikke holder sine aftaler, og i min verden ikke fortjener at høre med i deres rabatordninger - det er jo nemt nok at give 9% rabat, når man aldrig sender folk deres varer.

Når/hvis pakken kommer, ønsker jeg ikke at modtage den, og vil til fulde henholde mig til, at Shop2kids.dk ikke har overholdt deres aftale, og derfor kan se ordren som annulleret i henhold til min e-mail fra 8. juli.

Jeg har heldigvis bestilt høreværn hos en anden netbutik, sådan at vi alle sammen kan komme til Grøn Koncert og børnenes ører er beskyttede - men ikke takket være Shop2kids.dk.

Hvad jeg har sværest ved, er at de har løjet for mig, de har snydt mig, og de har løjet - og i sidste ende ved jeg godt, at denne anmeldelse ikke vil have nogen indflydelse på den måde de driver forretning på.

- Sidsel

***********
Edit 14. juli 2011:
Varen er forsøgt afleveret i dag, men jeg har som oplyst nægtet at modtage den, og jeg ser nu frem til at modtage det fulde beløb retur.
Varen er afsendt den 13. juli 2011, altså dagen efter min deadline for modtagelse :(

Ingen service overhovedet!

Jeg bestilte en kørepose 30. august fra shop2kids efter at have fundet den til en god pris på deres hjemmeside, hvor de skiltede med en leveringstid på 2-3 dage. Jeg fik en kvittering pr mail, hvor jeg fik at vide, at jeg ville få besked, hvis de ikke kunne sende ordren inden for 2 dage. Efter 3 dage, hvor jeg endnu ikke havde modtaget noget, skrev jeg en mail. Fik intet svar. Jeg prøvede senere at ringe og fik blot en telefonsvarer. Jeg ringede mange gange uden at komme igennem. Jeg kom endelig igennem via deres søstershop bikeshop. Her fik jeg at vide, at de først fik dem hjem d. 20. september, og at det da skulle stå på siden. (Det gjorde det ikke, og der stod stadig leveringstid på 2-3 dage. Det blev heller ikke rettet efterfølgende.) Jeg gav det en chance og ventede til d. 25, men modtog intet. Jeg skrev derfor en mail, hvor jeg annulerede ordren. Alligevel modtager jeg i starten af oktober en meddelelse om, at min ordre nu er afsendt! Jeg ringer straks (til bikeshop) og får fat i den tilsyneladende ene person, der står for butikken, så jeg kan sige, at jeg ikke vil have pakken og vil have pengene tilbage. Den eneste positive oplevelse var, at jeg fik pengene tilbage som lovet.

Ellers kan jeg konkluderende sige, at jeg ALDRIG skal handle med shop2kids igen, og jeg fraråder alle at handle med dem.

Virkelig dårlig service

I forbindelse med bestilling af noget babytøj på shop2kids.dk har jeg returneret den ene vare.
14 dage efter havde jeg ingenting hørt vedr. min returnering, og der var ikke gået nogen penge ind på min konto.
Efter adskillige telefonbeskeder og emails uden respons, tog jeg kontakt til deres søsterfirma bikeshop.dk, hvor det lykkedes mig at komme igennem.
De lovede at tjekke op på sagen - men jeg har stadig ikke fået noget svar.

Shop2kids

disappointed - really, really bad service !!!!

I have ordered a protecting headset.
The delivery acc. to their website 1-3 days

I was waiting 3 weeks, meanwhile no contact at all via e-mail or phone. I tried to contact them many times for few days. No success.

I don't recommend this company. I won't buy anything from them for sure!!!

Shop2kids

petfekt handel & hurtig levering !

Jeg købte nogle super dejligt "sut sko", af mærket trumpette, LÆKKER KVALITET! og nogle bedbugs, varene var leveret 2 dage efter bestilling, ingen klager herfra. Handler GERNE hos dette firma igen, og har selv anbefalet det til dem jeg kender !

Total uanstændig forretningsetik!

Vi (min kæreste) havde bestilt et par Kids høreværn. Efter flere dage havde vi hverken hørt eller modtaget noget fra dem. Vi afbestilte herefter skriftligt! Nogle dage senere (og vi snakker mange efter afbestilling)lå pakken i posten, hvilken vi nægtede at modtage. På trods af at det er nærmest 2 måneder siden har vi ikke set skyggen af penge retur trods talrige forsøg på opringning/mails. Adressen i Stenløse deles af andet e-shop også. Så hold fingrene fra dette firma hvis i har jeres penge kær.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk