[REPLY]
Bestilte en rygsæk (CAT). Modtog hurtigt med posten. Tasken var som forventet.
jeg blev meget glad da jeg købte et par levis bukser, både pris og levering var total i top og kvaliteten var 100% ok , jeg bestilte om natten og næste formiddag havde jeg allerede bukserne og de var meget billigere end andre steder, det der osse var fantastisk var, at det var en teenager butik , men alligevel fik jeg et par store bukser i størrelse 42" som jeg ikke kunne finde andre steder, kan kun varmt anbefale dette sted
Første gang, jeg har handlet med Shop4Teens.dk.. fik varene hurtigt og i de rigtige str etc. Eneste anke var at et af de bestilte par jeans havde sikkerhedstag i den ene lomme, ellers alt som det skulle være.
Fin overskuelig hjemmeside, nem at finde rundt på. Gode konkurrencedygtige priser, fede mærker. Hurtig levering. Alt i alt en god oplevelse.
Super gode tilbud og levering på få dage
Fair pris, god kommunikation og hurtig levering af varen!
Varene passede desværre ikke, så de blev returneret.
Der var lyn hurtig tilbagebetaling og ingen problemer i returneringen.
Det havde selvfølgelig været rart med en gratis returordning.
Det var lige efter bogen - bestilte inden kl. 12 og pakken lå på mit bord næste formiddag. Tak!
Varen ankom hurtigt efter bestilling og prisen var lavere end andre steder, som også skyldes gratis fragt
Fantastisk, fik mine varer dagen efter jeg havde bestilt dem. Og så endda, med gratis forsendelse.
Bestilte en vare i onsdags. Nu er det lørdag, og jeg har stadig ikke modtaget varen - til trods for at der loves dag til dag levering. Jeg har fået en ordrebekræftelse, hvor der står betalt. Andet har jeg ikke hørt. Da jeg så prøvede at ringe til kundeservice i dag blev der sagt et øjeblik. Der sad jeg så og nød pausemusikken et stykke tid. Tjekkede på nettet og fandt ud af at kundeservice holder lukket lørdag. Så kunne jeg have siddet der og ventet rigtig længe. Ja - så desværre ingen stjerner til jer - og jeg håber virkelig at jeg snart modtager varen. Glad for at se at andre har rost firmaet - så kan man da håbe, at det ikke er et fup-firma og at der hurtigst muligt rettes op på mangelfuldheden.
nemt og det produkt jeg regnede med.
Kun 1½ døgn efter jeg havde bestilt vinterstøvler, stod posten med dem foran min hoveddør. Dejlig, hurtig levering!
Det hele gik super hurtigt.Bestilte formiddag og varen kom næste dag.Jeg havde dog et andet sted læst at str på jakken var meget lille, så man skulle bestille et nr større. Denne information kunne shop4teen også godt fortælle når man bestiller. Men ellers har jeg intet at klage over.Kan helt sikkert godt finde på at handle der igen
Jeg vil helt klar handle her igen, alt var bare i top :0)
Super hurtig levering. En nem og overskuelig hjemmeside. Kan varmt anbefale Shop4Teens.dk
Dejlig nemt at finde varen og hurtig ekspedition for at få varen. :-)
Let og smertefrit. Super hurtig levering - fra dag til dag.
Hurtig levering - varen var perfekt
Gode billeder, gratis fragt, overskuelig hjemmeside og hurtig levering - kan kun anbefales...
Fik hurtigt varen, som svarede til billedet på hjemmesiden. Service at leveringen var gratis.
Bestilte en eftermiddag, havde tøjet allerede dagen efter. Utroligt positivt, handler meget gerne igen.
Jeg er meget tilfreds med købet og betjeningen.
Der var ingen problemer, og jeg modtog varen hurtigt
varen kom dagen efter bestillingen, ingen tillæg i porto eller ekspedition, billig pris på varen - perfekt!
Hurtig levering. Hurtig svar på mail. Varerne er i orden, kanongod kundeservice. Ganske enkelt en supergod oplevelse :)
Jeg kan kun anbefale denne netbutik, som behandler din ordre hurtigt og professionelt.
Selv om vi bestilte mellem jul og nytår kom varerne dagen efter.
Super service og nem hjemmeside
Bestilte og modtog dagen efter. Det var mellem jul og nytår.
Gode priser.
Ringede og havde spørgsmål til ordren pr. tlf. Fik det sødeste og hjælpsomme svar - shopper helt sikkert der igen!
Det er helt sikkert et sted jeg vil handle igen..
Fuldt ud tilfreds herfra :0)
Jeg er fuldt ud tilfreds. Overskueligt og nemt, samt hurtig levering.
Jeg har oplevet nem bestilling og en hurtig levering selvom det var lige op til jul.
Jeg havde mine varer allerede dagen efter bestilling. Et par af varerne havde jeg bestilt en størrelse for små, og måtte derfor sende dem retur. Jeg havde de rigtige størrelser allerede to dage efter. Super god og venlig service, både når man ringer, men også ved online bestilling. Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg bestiller varer her.
Fandt min ønskede vare på tilbud her, og både bestilling og levering var enkelt og hurtig
De har en nem hp og ingen problemer med at få tingene. De blev leveret 2 dage efter bestillingen. Dejligt!