We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Shop4Teens.dk anmeldelser

Shop4Teens.dk Logo
Kunderne om Shop4Teens.dk : »super spændende godt sted« »Hurtig, sikker og effektiv handel« »Fremragende« 40
Godt
8.8 af 10

40 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (40)
Shop4Teens.dk

Hurtig, sikker og effektiv handel

Bestilte en rygsæk (CAT). Modtog hurtigt med posten. Tasken var som forventet.

Udvalgt anmeldelse om Shop4Teens.dk

super spændende godt sted

jeg blev meget glad da jeg købte et par levis bukser, både pris og levering var total i top og kvaliteten var 100% ok , jeg bestilte om natten og næste formiddag havde jeg allerede bukserne og de var meget billigere end andre steder, det der osse var fantastisk var, at det var en teenager butik , men alligevel fik jeg et par store bukser i størrelse 42" som jeg ikke kunne finde andre steder, kan kun varmt anbefale dette sted

• JensK
  • Verificeret køber

Første gang, jeg har handlet med Shop4Teens.dk.. fik varene hurtigt og i de rigtige str etc. Eneste anke var at et af de bestilte par jeans havde sikkerhedstag i den ene lomme, ellers alt som det skulle være.

Shop4Teens.dk

Glimrende og fremstående :-)

Shop4Teens.dk

God hjemmeside og hurtig levering

Fin overskuelig hjemmeside, nem at finde rundt på. Gode konkurrencedygtige priser, fede mærker. Hurtig levering. Alt i alt en god oplevelse.

Shop4Teens.dk

Super gode tilbud og levering på få dage.

Super gode tilbud og levering på få dage

• Pia V
  • Verificeret køber

Fair pris, god kommunikation og hurtig levering af varen!

Problemfri og hurtig returnering

Varene passede desværre ikke, så de blev returneret.
Der var lyn hurtig tilbagebetaling og ingen problemer i returneringen.
Det havde selvfølgelig været rart med en gratis returordning.

super hurtig

fin handel-hurtig og korrekt.

Hurtig leveringæ

Det var lige efter bogen - bestilte inden kl. 12 og pakken lå på mit bord næste formiddag. Tak!

Shop4Teens.dk

Konkurrencedygtig pris og hurtig levering

Varen ankom hurtigt efter bestilling og prisen var lavere end andre steder, som også skyldes gratis fragt

• KMM

Perfekt

Fantastisk, fik mine varer dagen efter jeg havde bestilt dem. Og så endda, med gratis forsendelse.

Shop4Teens.dk

Ikke tilfredsstillende - har ikke modtaget varen.

Bestilte en vare i onsdags. Nu er det lørdag, og jeg har stadig ikke modtaget varen - til trods for at der loves dag til dag levering. Jeg har fået en ordrebekræftelse, hvor der står betalt. Andet har jeg ikke hørt. Da jeg så prøvede at ringe til kundeservice i dag blev der sagt et øjeblik. Der sad jeg så og nød pausemusikken et stykke tid. Tjekkede på nettet og fandt ud af at kundeservice holder lukket lørdag. Så kunne jeg have siddet der og ventet rigtig længe. Ja - så desværre ingen stjerner til jer - og jeg håber virkelig at jeg snart modtager varen. Glad for at se at andre har rost firmaet - så kan man da håbe, at det ikke er et fup-firma og at der hurtigst muligt rettes op på mangelfuldheden.

• Heidi
  • Verificeret køber

nemt og det jeg regnede med :)

nemt og det produkt jeg regnede med.

Meget hurtig levering

Kun 1½ døgn efter jeg havde bestilt vinterstøvler, stod posten med dem foran min hoveddør. Dejlig, hurtig levering!

Shop4Teens.dk

Perfekt vare og hurtig levering

Det hele gik super hurtigt.Bestilte formiddag og varen kom næste dag.Jeg havde dog et andet sted læst at str på jakken var meget lille, så man skulle bestille et nr større. Denne information kunne shop4teen også godt fortælle når man bestiller. Men ellers har jeg intet at klage over.Kan helt sikkert godt finde på at handle der igen

Shop4Teens.dk

Kvalitetes varer, god pris, hurtig levering :0)

Jeg vil helt klar handle her igen, alt var bare i top :0)

Super hurtig levering!

Super hurtig levering. En nem og overskuelig hjemmeside. Kan varmt anbefale Shop4Teens.dk

• Anette

Hurtig og billig ekspedition

Dejlig nemt at finde varen og hurtig ekspedition for at få varen. :-)

Omgående levering

Let og smertefrit. Super hurtig levering - fra dag til dag.

Hurtig levering - varen var perfekt

Hurtig levering - varen var perfekt

• Tina
  • 8 Anmeldelser

Super hurtig levering

Gode billeder, gratis fragt, overskuelig hjemmeside og hurtig levering - kan kun anbefales...

• Lissy
  • Verificeret køber

Fik hurtigt varen, som svarede til billedet på hjemmesiden. Service at leveringen var gratis.

SUPER positivt

Bestilte en eftermiddag, havde tøjet allerede dagen efter. Utroligt positivt, handler meget gerne igen.

Fin service, hurtig betjening

Jeg er meget tilfreds med købet og betjeningen.

• Marie

Nemt og problemfrit

Der var ingen problemer, og jeg modtog varen hurtigt

hurtig ekspedition

varen kom dagen efter bestillingen, ingen tillæg i porto eller ekspedition, billig pris på varen - perfekt!

Fungerer bare

Fungerer bare

Perfekt

Hurtig levering. Hurtig svar på mail. Varerne er i orden, kanongod kundeservice. Ganske enkelt en supergod oplevelse :)

Shop4Teens.dk

Kvalitet til billige penge - Hurtig levering!

Jeg kan kun anbefale denne netbutik, som behandler din ordre hurtigt og professionelt.

• Odense

Super hurtig levering

Selv om vi bestilte mellem jul og nytår kom varerne dagen efter.
Super service og nem hjemmeside

• Tina

Perfekt

Bestilte og modtog dagen efter. Det var mellem jul og nytår.
Gode priser.

Super hurtig handel

Ringede og havde spørgsmål til ordren pr. tlf. Fik det sødeste og hjælpsomme svar - shopper helt sikkert der igen!

• 9 Anmeldelser

Perfekt

Det er helt sikkert et sted jeg vil handle igen..
Fuldt ud tilfreds herfra :0)

Jeg bestiller gerne igen

Jeg er fuldt ud tilfreds. Overskueligt og nemt, samt hurtig levering.

• Winnie

Hurtigt og nemt

Jeg har oplevet nem bestilling og en hurtig levering selvom det var lige op til jul.

• Maria

En fantastisk god service

Jeg havde mine varer allerede dagen efter bestilling. Et par af varerne havde jeg bestilt en størrelse for små, og måtte derfor sende dem retur. Jeg havde de rigtige størrelser allerede to dage efter. Super god og venlig service, både når man ringer, men også ved online bestilling. Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg bestiller varer her.

Perfekt

Dag til dag levering - kan ikke være bedre.

• Kunde

Enkelt og hurtig

Fandt min ønskede vare på tilbud her, og både bestilling og levering var enkelt og hurtig

• Verificeret køber

De har en nem hp og ingen problemer med at få tingene. De blev leveret 2 dage efter bestillingen. Dejligt!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk