[REPLY]
Ingen tvivl om at shopsign er en billig og hurtig måde at bestille sine varer på. Dog er jeg ikke 100 % tilfreds med kvaliteten. Jeg troede at det jeg bestilte var af højere kvalitet.
Jeg valgte ShopSign.dk efter at have søgt på mange lignende butikker. Priserne var fine og udvalget gjorde det endelig udslag med nogle gode produkter jeg ikke fandt andre steder.
På et af de dyrere produkter varierede prisen fra andre butikker, men pga. prisgarantien udgjorde det ikke noget problem.
Kundeservicen var i top, da jeg ringede for råd og vejledning om nogle produkter.
Eneste minus er måske at jeg kunne mærke de havde meget travlt, da lageret bl.a. ikke fik sendt alle vare sammen. Det blev dog godtgjort at den venlige og problemfrie kundeservice, der gjorde at resten af varerne blev specialleveret.
Alt i alt en god oplevelse
Fin og overskuelig hjemmeside. Hurtig leverance.
Hurtigt svar og levering som er gratis, fin pris, meget billigt. Her kommer jeg igen for at handle.
Vi har fået en fin behandling pr. telefon og over nettet.
Bra óch snabb bekräftelse på vår order med leverans av varor inom några få dagar från Danmark till Sverige.
Tydlig och fin hemsida.
Købte 2 opslagstavler, god kvalitet og god service.
Varerne var som forventet og kom som aftalt.
Kan varmt anbefales.
Bestilling og levering uden problemer. Ville dog godt lige have haft en besked om at varen var afsendt (da der gik et par dage extra - i forhold til hvad de skrev var forventet). Mangler dog lige en faktura - men har skrevet efter den, så den har jeg nok snart). Og det er jo også muligt at den var dukket op alligevel...alt i alt: 4 ud af 5.
De havde problemer med et nyt fragtfirma, men da jeg ringede og rykkede for bestillingen, så sendte de straks bestillingen igen, og jeg havde det dagen efter.
Jeg fik den gode kvalitet, jeg forventede, og jeg fik varen i god tid.
Lille skuffelse over at min bestilling ikke er afsendt her 5 dage efter ordrebekræftelse i lyset af den relative høje fragtpriss for 2 stk mindre kontorartikel
Jeg har handlet mange steder via mit firma, men jeg blev meget overrasket da telefonen ringede 1 minut efter at jeg havde afgivet orderen online fra firmaet ,og de spurte mig om orderen og levering, så alt bare vare ok, og det må man sige det var....GOD Service....
Meget tilfreds med købet. Men blev lidt fanget af at priserne ikke var oplyst med moms.Lidt dyrt, men så virker det også som et kvalitetsprodukt.
Kunne godt finde på at handle hos shopsign igen.
Nem og let hjemmeside med hurtig levering.
God information på Jeres hjemmeside vedrørende Jeres produkter, og utrolig hurtig levering, jeg bestilte sent mandag aften og allerede om onsdagen var varerne leveret her hos mig.
Vi bruger snap rammer fordi plakaten er nem at skifte, ikke noget med at bagbeklædningen skal af og alt mulig andet.
Maria
Intet at komme efter. Hurtig levering og fin vare.
Varen blev sendt dagen efter den var bestilt. Dog lavede GLS en fejl, der medførte længere ventetid.
På trods af længere ventetid, grundet fejlen fra GLS. Var varen i god stand og levede op til forventningerne til produktet.
Det var nemt at finde den ønskede vare på hjemmesiden´. Servicen var helt kanon med hurtig leveringstid. Jeg havde nemlig allerede varen dagen efter. Lækkert
Har endnu ikke fået min pakke, efter seks dage, trods garanti om 1-2 dage...
Ordre nr. 30165
Bestilte 2 stk. 167-WBC93 Taymar visitkortholdere til 16,75, der skulle kunne klæbes på væggen.
Modtog 2 stk CWBC93 "Clip on" visitkortholdere til 15,25 til at sætte på brochureholdere. Dem kan jeg ikke bruge til noget. Jeg skal bruge dem til at klæbe på væggen.
Jeg betalte kr. 69,00 for forsendelse til levering med GLS/FedEx og måtte selv på postkontoret for at hente pakken. Ellers hurtig ekspedition.
Mangler du noget i en fart så gå ind og bestil på hjemmesiden
Jeg har brugt Shopsign til lidt forskellige opgaver og har været meget tilfreds med både service, kvalitet og leveringstid.
hurtig levering, i en god kvalitet, handler gerne hos jer igen. venlig hilsen www.miniudlejning.dk
Jeg bestilte 4 stk. Brochureholder, men modtog kun 1 stk. og skulle derefter bruge det mest af en dag på at side på hold i telefon uden at jeg kom igennem, til sidst bad telefonsvaren mig ind talt en besked og jeg ville blive ringet op! det skete dog aldrig selv efter besked nr. 2......til sidst skrev jeg til bogholderiet hvor jeg havde modtaget fakturaen fra og efter en halv dag fik jeg besked pr. mail om de 3 manglende holdere ville blive sendt....jeg er ikke imponeret, irriterende at skulle bruge så lang tid på noget så simpelt!
Desværre lang leveringstid og manglende kommunikation.
Havde dog en rigtig fin opfølgning og kommunikation med Shopsign efterfølgende.
Bestilte varer, via nettet til levering.
Hjemmeside OK, den var klar og tydelig, men levering noget langsom - måtte rykke for den, eller ingen negative bemærkninger
ShopSign levere nogle gode produkter, og en solid service.
Overskuelig side, fin service. Holder hvad de lover.
Den ene ting jeg manglede ved afgivelse af bestilling var en melding om, hvornår kan jeg ca. forvente at modtage det bestilte. Ellers var det helt fint.
Endnu engang leverede Shopsign til tiden med et rigtig godt outcome. Servicen op til var også lige, som den skulle være.
Det kan ikke blive meget nemmere, super integration mellem salg og teknik. Let og forståelig brugerflade.
Varerne kam allerede dagen efter bestilling og alt var i orden. Nemt og bekvemt.
Bestemt effektiv og hurtig ekspedition - hurtig levering og hurtig returnering, så stor ros herfra !!