[REPLY]
Det er åbenlyst det er svindel. Mine sko blev taget i tolden. Men har været i kontakt med Nike Denmark omkring dette. Der er vist en hel del utilfredse kunder.
Alle der har handlet derinde kontakt Nike Denmark og bed om at snakke med personen som står for kopivarer osv. Han er meget behjælpelig med alt.
Bestilte et par Nike Shox og blev ærlig talt lidt mistænksom, da der kom en ordrebekræftelse, der var fuld af stavefejl - og man kunne ikke betale med Dankort. Så blinker mine alarmknapper!
Men en rar mand ved navn Flemming A. ringede til mig, og vi talte sammen om det med betaling. På INTET tidspunkt nævnte han - og det står heller ikke på hjemmesiden - at der ville komme en fed efterregning på importtold og moms!
Faktisk har mine sko, som jeg netop har modtaget - OG SOM VISTE SIG AT VÆRE DÅRLIGT LAVEDE KOPIVARER - kostet mere, end jeg vil kunne købe dem til på tilbud i de lokale sportsforretninger.
Benjamin fandt anmeldelsen nyttig
Firmaets ansigt udadtil er i form af en hjemmelavet gratis hjemmeside fra "123 hjemmesider"...
Der svarers hverken på mail eller telefon, undtaget når man bestiller pr mail/sms?!
Varerne kommer direkte fra Hong kong, hvilket medfører yderligere omkostninger i form af moms og told. Dette bliver der desuden IKKE gjort opmærksom på.
Mine varer er blevet konfiskeret af tolderne i Greve, højst sandsyndeligt fordi varerne er kopier!
Jeg vil hermed fraråde alle på det kraftieste at handle i dette "firma"
Christian fandt anmeldelsen nyttig