We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Shytobuy anmeldelser

Shytobuy Logo
Kunderne om Shytobuy : »Godt og hurtig levering !!« »Produktet virker IKKE!« »Det hvar meget bra produkt« 9
Middel
6 af 10

9 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (9)

Helt okay

Hver gang har det været en rigtig god handel.

Udvalgt anmeldelse om Shytobuy

• René
  • 1 Anmeldelse
  • Verificeret køber

Godt og hurtig levering !!

Nemt og hurtig levering, godt produkt, dog er jeg utilfreds med deres fragtfirma, de er flinke og bliver info hele vejen igennem til lev., pakken/kuverten ser fin ud, men indholdet er mast og desværre går halvdelen i stykker, det gør produktet for dyrt.

Produktet virker IKKE!

Produktet virker ikke, og er blevet snydt.

Shytobuy

Det hvar meget bra produkt

Det hvar et meget bra produkt jeg kjøpte hos Dere

• Kjeld
  • 2 Anmeldelser
  • Verificeret køber

OK, men for besværlig.

TP har gode intensioner, er godt tænkt, men det kræver ekstra tid, som jeg ikke har nok af i forvejen.

Udemærket sted at handle

Fik en meget fint behandling, da jeg købte et produkt, som ikke virkede, ingen problem at få det ombyttet.

Shytobuy

Jeg får ikke mine penge tilbage selvom jeg har returneret vare efter aftale

Jeg bestilte en laser der ifølge hjemmesiden kunne fjerne 75 hår ad gangen, men den kunne kun fjerne 1. Jeg har ringet, mailet, brugt deres chat i mere end en måned nu men kan ikke få kontakt med firmaet. Jeg har nu klaget til forbruger europa

• Ane
  • Rødding, DK
  • 1 Anmeldelse

Tager overpris

Jeg købte en 2 lotions fra skindoctors på shytobuy.dk. Leveringen foregik fejlfrit og jeg modtog mit køb efter 1 hverdag, dog skulle jeg betale 89 kr i fragt for en 120 ml lotion!
Da jeg modtager mine varer, er der ikke nogen klar brugsanvisning til påføring af det ene produkt, så jeg googler efter en anvisning, og straks popper den samme lotion op til en pris under halvdelen af hvad jeg har givet!
Jeg kunne have sparet næsten 65 % i alt, ved at have købt disse varer et andet sted, da priserne var langt over fordoblede og med fragt på 89 kr.

...

Jeg bestilte en laser maskine for 3200 kr fik min vare leveret meget hurtig, men da jeg pakkede den op var strømforsyningen ikke iorden, der var revner i.

Besvarelse fra Shytobuy

Hei,

Vi ber om at du kontakter våres kundeservice angående dette. I våres vilkår og betingelser står det tydelig at om du har mottatt et produkt med en feil, så sender vi deg et nytt.

Kontakt vår kundeservice på info@shytobuy.dk eller 69918595

Vennlig hilsen
ShytoBuy.dk

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk