We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

SinData anmeldelser

SinData Logo
Kunderne om SinData : »Stig er super ærlig og god.« »Rigtig god behandling« »Verdens bedste service« 13
Godt
8.1 af 10

13 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (13)
SinData

Stig er super ærlig og god.

Kan se at de flest uheldige sammentræf hos sindata er grundet ulrik.. Det som om stig altid prøver at gøre det bedste for sine kunder og syndt at vuderingen af sindata skal gå udover ham grundet andre. Stig er ellers en super loyal person, og kan kun anbefale sindata.

Udvalgt anmeldelse om SinData

Super Service.

Har altid handlet i sindata. Ved at de tager sig godt af ens computer og så er det altid super service.
Onsdag den 19. maj. 2010 kom jeg ned med min computer fordi den blev ved med at slukke og ville ikke starte, en halv time efter jeg havde indleveret computeren ringede de fra butikken og fortalte at det var harddisken som ikke ville mere, jeg spurgte om det kunne svare sig at lave den og hvad det ville koste, fik til svar at det ville koste 700,- kr i alt og det ville tage en dags tid. 3 timer senere ringede teknikkeren igen fra sindata og sagde computeren var færdig og klar til at blive hentet og det kun blev 600,- kr.
Det er den bedste service jeg har oplevet, computeren var opdateret og alle mine billeder og spil var på den, fik oven i købet en pc-mus med da min harddisk var udskiftet fra en 200 gigabyte til en 160 gigabyte harddisk.

Fredag den 8. Oktober, får min arbejds computer fra arbejdet virus, jeg henvender mig hos Sindata i jyderup en time før lukke tid og fortæller at jeg skal bruge computeren om mandagen efter weekenden og det er meget vigtigt at den virker og er klar inden da. Manden i sindata siger han nok skal skynde sig og se om han kan gøre den færdig inden lukketid vi aftaler at den bliver geninstalleret og gjordt klar med alle mine office programmer og dokumenter. 2 minutter før lukketid ringer jeg der ned og spørger hvor langt den er, fik at vide at der ville gå 2 timer mere og han nok skulle blive og lave den færdig.
ca 2 timer efter de har lukket ringer teknikkeren fra Sindata og siger computeren er lavet og at han havde lagt alle mine data over på en cd skive og på et andet drev på computeren, fik 3 måneders gratis virus pro en forklaring på alle problemerne og hvordan jeg kunne undgå dem.

Tak for kanon super service Sindata.

casper johansen fandt anmeldelsen nyttig

Rigtig god behandling

Jeg har hos SIN data fået en rigtig god behandling, og de har været meget dygtige.
Min pc låste helt og Christian tog imod den med det samme. Han holdt mig orienteret, hvad der var galt og hvad der skulle til, for at den kunne "køre" igen.
Selv alle mine data reddede han, så jeg er meget tilfreds og kan kun anbefale SIN data til andre.

Hilsen
Sussie
4520 Svinninge

Hej Sussie
Mange tak, for din bedømmelse.

Vi er glade for at kunne hjælpe, med din "syge" computer.
Christian gør et godt stykke arbejde, vi er meget glade for vores værksteds mand.
og takker igen, for bedømmelsen det er jo dejligt at vide, at vi gør det rigtige.

God Weekend.
MVH. Stig / SinData

Ingen udkørsel

Havde problemer med internet og mail, ringede til sindata i jyderup hvor
Stig sendte mig videre til deres udkørene mand Ulrik. Ulrik og jeg lavede en aftale torsdag 22/7, men Ulrik kom aldrig, jeg ringede til ham og indtalte en besked, men hørte aldrig svar tilbage, ringede torsdag ugen efter hvor han havde travlt og ville ringe tilbage. Den 5/8 ringede jeg til Christian i Jyderup som fortalte han kunne hjælpe hvis jeg kom ned i butikken, inden for en time havde jeg internet og mailen oppe at køre igen. Godt klaret Christian stor ros fra os gamle ;).

Besvarelse fra SinData

Mange tak for din anmeldelsen.

Det er godt nok noget ***** med den udkørsel.
Når der er aftalt en tid og sted, og man ikke kommer det er for dårligt.
beklager meget, som kunde skal man kunne stole på at vi også kommer som aftalt.

Ulrik styre Kalundborg butikken fra: Man-Fre 12.00-17.00.
Der er blevet aftalt at alt udkørsel kan ske før kl 12.00.
Jeg er godt klar over den er helt gal, og håber meget på at det bliver bedre når Jimmi kommer tilbage fra ferien. For at styre Kalundborg.
Så Ulrik rigtig kan komme ud på vejen igen.

I øjeblikket prøver vi alle at klare Jobbet med udkørsler så ikke kun det er Ulrik der er presset.

Vi er dog glade for at have løst opgaven på værkstedet.

Verdens bedste service

Har fået en rigtig god og rar behandling i sindata.
en ung mand tog imod min computer og dagen efter var den færdig,
alle mine virus problemer og fejl er overstået og fik forklaret det hele inden jeg gik.
Så jeg er godt tilfreds med sindata, og anbefaler mine naboer og venner til Sindata.

Hilsen
Jette Simonsen
4300 Holbæk

Ingen planlægning for reperationer

Jeg var henne med min PC d. 16. august for at få dem til at gennemteste den for fejl. Christian havde ikke tid med det samme, hvilket er fair nok.
Men da jeg spurgte ham, hvornår jeg så kunne komme med den svarede han: "Du kan bare sætte den, så kigger vi på det i løbet af ugen"

Jeg spurgte nu, om han dog ikke kunne sige en dag, hvor de kunne kigge på den, men det kunne han ikke.

Se, det er ikke god kundebetjening. Kunden vil da ikke undvære sin computer en hel uge, og forrretningen må da kunne planlægge så meget, at man kan give kunden en bestemt dag, hvor man kan kigge på PC'en.

Mens Stig havde den daglige ledelse af forretningen i Jyderup kom man ikke ud for den slags. Jeg vil da fortsat benytte forretningen, men kan kun give en to stjerner for den kundebetjening jeg fik.

Leif

Hej Leif.
Vi er glade for at få ris og ros, og takker for besvarelserne herinde.

Vi har i øjeblikket meget travlt, og en mand er på ferie.
Vores kalender køre desværre ikke som den skal endnu, og derfor er planlægningen svær når der er mange opgaver og flere sværere opgaver.

MVH. Stig.

SinData

den bedste i byen (Jyderup og Kalundborg)

De har en god rådgivning så den kan jeg ikke klage over... *****
De er de billigste i de byer de nu er i. *****
Har altid handlet i Jyderup men nu hvor den er åben i Kalundborg så tager Jeg den :) *****
de har nogle fede pris vis man vil spare nogle penge, så skal man tage til Sindata der kan ekspert ikke følge med :) *****
Vis de ikke har det har de det til dagen efter. *****

***** er = 5 stjerner.
Ville dog gerne give 10.

Hilsen Mark Graves.

SinData

Computer rådgivning når det er bedst

Har handlet der adskillige gange. Det er ligemeget hvad man skal ha hjælp til, så er hjælpen at finde her.

four stars

Jeg har handlet hos SIN Data adskillige gange, og finder servicen rigtig god. Man kan stole på Stig; når han siger en pris, så holder den! Også hans service som kan nogen gange strække sig lidt ud over, hvad han egentlig er forpligtiget til.
Hvorfor han ikke får 5 stjerner: Fordi ingen er fuldkommen :-)

Leif Graversen

"Knald-go´e" tilbud

Fast leverandør af mine behov for de elektriske. Byens bedste og billigste, kan i den grad anbefales.

Super

Lynhurtig service! Jeg fik alt hvad jeg bestilte dagen efter samlet og installeret.
Super billigt!

Fed Internet Café

Super internet cafe, og god service.

Har brugt SinData til køb af Harddisk og Netcafé.

SinData

God service i netcafen og butikken køre godt

Jeg har været glad for netcafen, og butikken har jeg ikke brugt til andet end at købe x-box spil i. Super service Stort 5-tal fra mig :)

Frederik Hansen og mark graves fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk