We are hiring!

0 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (0)
Sinnerup

Fejlagtige oplysninger og utrolig dårlig behandling.

Jeg havde købt et smykke i butikken i Århus, og ville returnere det lige efter nytår.

På kvitteringen står der: Varer byttes inden 30 dage, tøj 8 dage mod forevisning af bon eller byttemærke.

Jeg fik af vide at jeg ikke kunne få pengene tilbage, da det skulle have været byttet senest den 31.12
Det kunne jeg ikke forstå, da jeg jo kunne se på kvitteringen at det ikke var de gældende regler.
Ekspedienten forklarede mig at det jo var derfor de havde skilte stående i butikken med reglerne, og pegede på nogle skilte jeg ikke kunne læse derfra hvor jeg stod.
- (Det kan jeg bare desværre ikke bruge til ret meget når jeg sidder der hjemme med en bon og planlægger hvornår jeg vil bytte det)

Jeg insisterede, og hun sagde at så måtte hun spørge chefen. Hun kom tilbage og sagde at han heller ikke ville udbetale pengene for det.
I mellemtiden havde jeg læst de skilte der stod i butikken og de sagde det samme som på kvitteringen: Tøj byttes indtil 31 december Gaver indtil 21 januar.

Det påpegede jeg, men hun sagde at for smykker var det også d. 31.12 da de var købt i tøj afdelingen.

Jeg har aldrig hørt om, at et smykke er det samme som tøj, så jeg bad om selv at komme til at tale med chefen, og hun ville hente ham. Hun kom tilbage 2 minutter efter og sagde: Han er ude af huset OG til møde. Da jeg spurgte hvordan det kunne lade sig gøre på 2 minutter, sagde hun at hun havde talt i telefon med ham tidligere.
Det var en åbenlys løgn Hvorfor skulle hun gå ud for at hente ham, hvis hun vidste at han ikke var der!

Jeg lod det dog passere og bad med at tale med en anden chef i stedet, men fik af vide at der ikke var andre.

Jeg sagde at så måtte hun jo udbetale pengene, som de skrev alle steder at de ville, men fik af vide at Det gider jeg simpelthen ikke diskuterer med dig

Så jeg forlod butikken med et smykke jeg ikke kan bruge, og med visheden om at jeg aldrig igen kommer i Sinnerup, hvor chefen er en kujon der tvinger sine ansatte til at lyve og blive ubehagelige, fordi han ikke selv tør vise sig og forklarer at de ikke vil overholde de ting de lover.

Er Sinnerup din virksomhed?

1.6 milioner forbrugere tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot

Brug Trustpilot til at invitere alle dine kunder til at skrive en anmeldelse!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk