[REPLY]
Bestilte mine varer en weekend og var lidt usikker på om ordren var gået igennem. Jeg manglede en mail med en bekræftelse på at den var modtaget eller måske sendt. Men jeg fik mine varer uden problemer og det gik helt gnidningsløst.
Nemt at bestille og hurtig levering med god information undervejs. Og ikke mindst nogle fantastiske varer!
Jeg kunne godt tænke mig at I viste en farveskala på f.eks.
dækkeservietter. Man køber lidt i blinde når man ikke kan se farven.
brun er jo ikke bare brun, der er mange neuancer.
Dejligt at det var nemt at bruge jeres hjemmeside og det var hurtigt at bestille varer. To dage efter var varerne hos mig - super.
Varen ikke på lager. Modtog mail, da den igen var på lager. Bestilte, og varen blev derefter prompte leveret. Fin service.
fin og hurtig behandling,en lille smule ked af syningen på mine
dækkeservietter noget kudert og skæv,derfor kan jeg ikke give
den 5 stjerne ,vil handle hos skagen shop igen
vh inger larsen
Jeg synes siden har en masse spændende at byde på i mange kategorier. Mærkerne som forhandles synes jeg er rigtig fede, og kan sagtens bruges som gaver, men også til sig selv.
Efter bestilling gik der kun én dag og så var det hele leveret.
Levering ok og til tiden.
Perfekt !. Flot vare, Super hurtig levering !
Altid super lækker frisk fisk - lækre opskrifter og grønsagskasserne er også fine og så leveret lige til døren !
Fin kundeservice !
Extra varer i form af ost,kød etc. er af høj kvalitet !
Det var nemmere, end at tage ind til byen
Det gik hurtigt, og det var billigere end andre steder
Hjemmesiden er nem at navigere i og levering er hurtig.
god hjemme siden, nem at finde rundt i
Mvh Dennis Aldahl
Nem bestilling hurtig levering
Har dog et problem med låsen , som gik i stykker på første brugsdag.
Regner med en ombytning
Her er virkelig service! Også mere end man kan forvente! Jeg har bl.a. andet købt et rigtig flot og smukt armbånd med Skagen Rosen. Desværre ramte jeg ikke lige plet med størrelsen, det snød trods det vi havde målt. Men Skagen-Shop sendte et nyt og større arnbånd da de havde modtaget det jeg havde sendt retur, men inden jeg havde indbetalt de flere penge det koster. Det er da service ud over det man kan forvente! Og fin mail med at nu havde de modtaget armbåndet jeg havde sendt retur.
Så alt i alt - vil virkelig anbefale Skagen-Shop.
Jeg har fået en god, hurtig og korrekt ekspedition ved bestilling over nettet. Kan virkelig anbefales når man står i sidste øjeblik med en gave. Jeg fik varen leveret 1½ døgn efter bestilling - så kan det vist ikke gøres meget hurtigere!
Og ikke nok med det varen var helt i top - der var ikke lovet for meget.
varen var forsvarligt pakket og nåede frem uskadt :-)
Alt OK, men det er ikkr i orden at sende noget frem i slutningen af december hvoir der er spor efter et prismærke embalagen om den lækre vinpose...
jeg købte et produkt som jeg har ledt efter siden i sommers, og så stod internet adressen på produktet, det kunne jo ikke have været nemmere hvis jeg havde kikket efter.
Hvis man vil forkæle sig selv eller en god ven(inde) er Skagen Shop et godt bud, og leveringen er lynhurtig.
Fin levering, men desværre havde Skagen Shop ikke fanget at vi havde bedt om at få sendt pakken til Pakke-post, så vi slap for posthuset. Det var en anelse irriterende, når man nu har muligheden for pakke-post og havde været meget uheldigt, hvis det havde været en julegave, der ikke skulle deles med andre før juleaften.
Det var nemt og hurtigt. Det eneste minus er at man lige skal ligge fragtgebyr oven i prisen.
Alt var helt i orden, fra bestilling til modtagelse af varen
Jeg handlede hos skagen-shop fordi jeg ikke kunne finde en bestem vare andre steder. det var nemt og hurtigt og varen kom godt pakket ind i løbet af få dage. Jeg synes, at varen var lidt dyr, men da det var præcis den vare jeg skulle have, betød prisen ikke så meget.
Levering samt selve varen lever op til de højeste forventninger
Var imponeret over den hurtige levering - super service
kan meget stærkt anbefales at handle med via nettet.man får hurtig leveret varen, og alt svarer til forventningerne.handler gerne igen hos dem.
Det har jeg jo gjort
Nemt og overskueligt. Fine varer og hurtig levering.
et rigtig godt site. meget hurtig ekspedering. kan kun anbefales :-)
Jeg synes at det var skuffende at min hustru skulle modtage sin fødselsdagsgave 4 dage før tiden.
Jeg havde rent faktisk bedt om at få den købte Morn Kwan madras leveret på genboens adresse, men det skete ikke og genboens adresse stod ikke at læse på pakkens adresseseddel, så man kunne ikke "bælme" postbudet.
Nå, men så fik vi da det at grine af.
Svend Aage Jensen
Nemt og fik varerne leveret hurtigt - synes dog portoen er ret dyr - men sådan er det jo!
Ellers meget godt tilfreds
Kom dagen efter jeg bestilte det, og alt var nemt og ligetil.
Måtte andre butikker give en ligeså god oplevelse som Skagen Shop - ganske enkelt.