Execution time: 313ms

Myndigheder

Set på nettet

Skagen-Ure.dk godt fra start

www.amino.dk

Ejeren bag hjemmeside fortæller om opstarten af Skagen-Ure.dk, baggrunden for hjemmesiden og dets indstilling til god kundeservice.

Indsendt af   (12. marts 2009) (Rapportér til kundeservice)
7. maj 2010

Levering som lovet.

Bestilte et ur hos http://www.skagen-ure.dk/ og det kom 3 dage efter som lovet. Der er 30 dages fuld returret og gratisfragt.

Alt i alt en rigtig god oplevelse!

• Niclas
  • Odense, DK
  • 50 point
  • 13 Anmeldelser
10. december 2009

Super god kundeservice

Jeg bestilte et ur fra Skagen-ure.dk og selvom uret ikke kom efter de 3 dage, som hjemmesiden proklamerer er tilfældet med langt de fleste ordre, så oplevede jeg en fabelagtig kundeservice, da jeg kontaktede dem for at forhøre mig om ordren.
Desuden skal de nævnes at emballeringen af pakken er 100% i orden. Hvad man måske kunne savne var en email/sms-service, der oplyste at pakken var afsendt, samt den track&trace-nummer. Men det er i småtingsafdelingen.

27. marts 2009

God Navigering og godt overblik

Kunne dog godt tænke mig og kunne dreje uret så man ku se låsen på lænken

11. marts 2009

Brugervenlig webshop og hurtig levering

Udover at de har gode priser på Skagen Ure, så leverer de både hurtigt og præcist.
Webshoppen er dejlig brugervenlig og det er let at se urene, samt god adskildelse af herre og dame ure.

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (4 anmeldelser)

skagen-ure.dk Support

Om supporten

Skagen ure fra Skagen Designs. Skagen urene er stilfulde og tidsløse. Gratis fragt og 30 dages returret.

Skriv til info@skagen-ure.dk
Ring til 45 81 45 60
Vi bor Hovedgade 38
3460 Birkerød
Denmark

Alternativer til skagen-ure.dk

Customdata

SD : "Hurtig leverance og hurtig erstatningsleverance for inkomplet varelforpakning fra fabrikanten" Læs mere

30. juni 2010

Loebeshop

Allan Haugaard Hansen : "Og dog. Fik pakken een dag senere end ventet,men det var Post Danmark der klokkede i det. Fino herfra " Læs mere

9 timer siden

Rikkitikkishop

Stine Frederiksen : "RikkiTikkiShop var udsolgt på en af mine bestilte varer. De kontaktede mig på mail, og vi fandt sammen et alternativ. Pakken blev leveret " Læs mere

15 timer siden

design · herreure · skagen · ur · ure Tilføj kategori

Download Trustpilot

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet

Få Trustpilot vist i din google søgning.

Download Trustpilot
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og