We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Skandaservice anmeldelser

Skandaservice Logo
Kunderne om Skandaservice : »Professional service, fast billig pris og til den aftalte tid« »Elendig kundeservice« 2
Middel
6.6 af 10

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)
Skandaservice

Professional service, fast billig pris og til den aftalte tid

Ringede til et par låseservice firmaer for at få omkodet 6 låse. Fik blandede priser og tvetydige muligheder for hvornår de kunne komme. Fik så snakket med Martin fra Skandaservice som gav fast pris, endda den billigste, og fik aftale til kl. 14.00 næste dag. Martin kom til tiden, var flink og professionel og omkodede de aftalte låse, lavede nye nøgler og vi fik ham også til at skifte nøglen i postkassen ved samme lejlighed. Jeg vil anbefale Martin og Skandaservice til hver en tid og bruge ham igen hvis lejligheden byder sig.

Skandaservice
  • Helle
  • København, DK
  • 1 Anmeldelse

Elendig kundeservice

Jeg bestilte Skandaservice til at komme dagen efter og sætte en ny lås i min dør,jeg ventede og ventede og efter halv time,kontakter jeg firmaet,der meddeler mig at "aj har glemt dig,kommet til at smide sedlen væk"!? Milde skaber! - hvordan Fa.....! kan man glippe en aftale højest et døgn efter,tænker om det er demens-klinikken jeg havde hyret,indrømmet blev skide gal og smækkede røret på,da de spugte om hvor jeg boede...Niks! kan IKKE anbefale sådanne juks..Skandaservice,burde hede SKANDALEservice!
De skal absolut have NUL stjerner!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk