We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Skanrejser anmeldelser

Skanrejser Logo
Kunderne om Skanrejser : »Kirstine« »SUVERÆN REJSEARRANGØR« »Utrolig god service!« 19
Godt
7.7 af 10

19 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (19)

Kirstine

Jeg synes det er en rigtig god service man får. Man føler man bliver specielt behandlet. Det er rigtig rart at man taler med mennersker og ikke kun via computeren. At man bliver ringet op, fordi det kan gøres bedre for samme pris er ovenud fantastisk. Det har jeg aldrig oplevet før. Og jeg vil helt sikkert bruge Skan rejser igen. Glæder mig meget til at komme afsted:-)

Udvalgt anmeldelse om Skanrejser

Billigt, sikkert, godt!

Har rejst flere gange med Skanrejser til både Lübeck, Berlin og Prag. Kan ikke finde disse samlede ture billigere, og selvom busturen (især til Prag) kan virke lang, så plejer det faktisk at være rigtig hyggeligt og chaufføren er som regel heller ikke bleg for lidt underholdning undervejs.

Hotellerne er udmærket og indlogeringen fungerer godt. Flere steder er det tilbud om udflugter. Oplysninger omkring turene er også som de skal være. Intet at klage over!

Jeg leder altid efter et godt rejsetilbud, og når destinationen passer er Skanrejser klart et fantastisk tilbud, jeg helt sikkert vil fortsætte med at benytte.

SUVERÆN REJSEARRANGØR

Har været en tur i Stettin på et tandlægebesøg arrangeret af Skanrejser. Alt var bare perfekt arrangeret, og tandlægen ligger i samme bygning som Radisson hotel - kunne ikke være bedre. Fik en fantastisk professionel tandbehandling til en pris der er ca. 70 % billigere end et tilsvarende tilbud i Danmark, og det kunne givetvis ikke laves billigere eller bedre hos andre tandlæger i Polen. Undersøgelse og tilbud på behandlingen udføres i Danmark af tandlægen der skal udføre behandlingen, så man ved helt nøjagtigt hvad behandlingen går ud på, og hvad det vil koste, inden man rejser. Man får oven i købet 10% rabat på den samlede tandlægeregning når man rejser med Skanrejser
Hotellet (Radisson) er også bare perfekt med en suveræn service. Kan helt klart anbefale andre at rejse med Skanrejser - både til hygge/ferieture og til en evt. tandbehandling. Skanrejser var super professionelle i deres håndtering af rejsen, og alt fungerede bare perfekt. Prisen på rejsen var også næsten en foræring, med både morgen- og aftensmad inkluderet på hotellet, og selv om aftenmåltidet kaldes for en enkel 2-retters menu - var det glimrende mad.
Hvis der var plads til een stjerne mere - fik Skanrejser den ubetinget af mig ;-).

Utrolig god service!

Jeg har rejst med skanrejser og jeg er i hvert fald positivt overrasket!
Rejserne er billige og samarbejde mellem kunde og rejsekonsulent er utrolig godt.

Skanrejser kan varmt anbefales (også til studierejser)! Og det er helt sikkert IKKE sidste gang jeg rejser med dem.

DK bedste busrejsebureau

Har rejst rigtig mange gange med Skanrejser, både med bus og fly, og har været yderst tilfreds hver eneste gang. De har billige priser, gode hoteller og god service. Vil fremover blive ved med rejse med Skanrejser, da det er et supergodt rejsebureau.

Det er ikke for ingenting at de er blevet kåret som DK 3. bedste busrejsebureau 3 år i træk af Danish Travel Award

Herlig storbys ferie

Turen til Berlin gik uden problemer. Havde en flink og hjælpsom chauffør. Dejligt hotel midt i byen. Dejligt tæt på alle ting. Dejligt veloplagt personale, god mad. når jeg tænker på hvad jeg betalte for turen.... Er det ikke sidste gang jeg smutter en tur med SKAN REJSEN på STORBYS FERIE..... Tak for dejlig behandling... Familien og jeg kommer snart igen.

Familie-hygge

Jeg har endnu engang haft en dejlig skiferie, sammen med mine drenge i Tjekkiet.
Jeg har altid nægtet at tage på busrejse sammen med børn, men en bekendt lokkede....tak.
Ferien starter allerede i bussen, her møder man de erfarne chauffører, de andre ferieglade gæster, hvoraf mange af dem er gengangere.

Skiferien for 2013 sammen med mine børn er bestilt, det siger vel det hele!

Skanrejser

Super fin tur med Skan rejser til Stettin.

Jeg var med 5 unge fra Kofoeds skole til Stettin og blev overraskende positivt overrasket over både Skan rejser og mindst ikke over Polen, hvor jeg aldrig har været før. Hotellet i Stettin var over alt forventning. Personalet var meget hjælpsomme, der var ikke det de ikke kunne skaffe, da vi havde en syg elev. Vi fik også lov at være på værelset, indtil vi skulle tilbage til Danmark uden ekstra bekostning.
Bestemt et sted jeg skal hen igen, dog uden elever :-)

Herlige ture

Har rejst med SkanRejser flere gange og hvergang været meget tilfredse. Hvad enter det har været langtidsferie på Gran Canaria, busrejser eller endagsture til Lübeck Håber at gense Harzen som rejsemål her til foråret 2012 for der vil vi rigtig gerne retur til.

Fantastiske weekend-ture!

Min kæreste og jeg har benyttet os af Skanrejsers tilbud de sidste mange år og det er altid været en yderst positiv oplevelse. Vi tager jævnligt til Berlin med busturene, gerne et par gange om året, og vi har aldrig oplevet problemer af nogen art hverken med bestilling af rejse, buschaufførerne, busserne, hotellerne eller afgangstiderne. Vi er begge unge mennesker der foretrækker storbysferier og nyder derfor godt af Skanrejsers billige rejser, der trods prisen ligger langt over standart for hvad man ellers får for samme penge hos andre rejseselskaber. Vi kan kun varmt anbefale Skanrejsers busture til alle der vil nyde en billig og behagelig weekendtur sammen med kæresten og vennerne til f.eks. Berlin og Stettin.

Skanrejser

Billige priser - Go service!!

Jeg har nu adskillige gange rejst med Skanrejser, både skønne charterrejser sydpå og flere fede skiture til Spindleruv Mlyn. Kan kun sige jeg altid har været fuld tilfreds. Man må være realistisk nå man bestiller rejser i lavprisklassen og med det sagt er jeg kun blevet positiv overrasket over hvad jeg har fået for pengene.. Jeg har mødt forståelse, god vejledning og venlighed og tingene har sgu altid været iorden!! Jeg henvender jeg altid til Skanrejser som det første nå jeg får rejsefeber...

Skanrejser

Gode oplevelser til gode priser!

Vi har rejst adskellige gange med Skanrejser, og har haft positive og gode oplevelser, både i forhold til selve rejsen, samt opholdet. Rejseplanen har altid holdt tiden, og selve stedet man har boet, har været rigtigt godt. Gode faciliteter på hotel, rummelige værelser, godt udstyret, samt høflig og imødekommende betjening. Ligelides henvendelser til Skanrejser, har været mget proffesionelt og der har været meget konkret og god vejledning i forhold til rejse og sted. Ligeledes hænger priser og rejse godt sammen. Vi kan varmt anbefale Skanrejser. Jeanette Kenny

Skanrejser

Dårlig tur, dårlig respons på klager

Ikke nok med at jeg havde en dårlig tur med Skan rejser, men når man så skriver og klager, svarer de ikke og de håber derfor at man vælger ikke at skrive til dem mere, men man skal ikke give op! De lærer ikke af deres fejl, virker det som om. Virkelig dårlig kundeservice!

Skanrejser

Hjemme 5 timer senere end forventet. Dårligt behandlet!

I påskeferien tog min kæreste og jeg til Berlin med bus med Skanrejser. Vi havde bestilt ferien godt et halvt år før, og vi havde endda betalt 300 ekstra i gebyr pga højsæsonen (oven i det tillæg der var i højsæsonen, hvilket var cirka 200).
Hotellet var fint, og det hele fungerede indtil hjemrejsen. Det startede med bussen var 3 1/2 times forsinket. Vi fik aldrig at vide hvorfor, men jeg måtte selv spørge mig til alle de andre passagerer, og de sagde det var på grund af Skan rejser ikke havde bestilt nok billetter på færgen, så de måtte vente på den næste færge, hvor der var plads. Da bussen så endelig kom, kommunikerede buschaufføren slet ikke med os og fortalte os ikke engang lokummet var i stykker. Nå, men da vi endelig ankom til færgen godt 3 timer senere end forventet, skulle fik vi at vide vi skulle vente 2 timer på færgen, da den anden var sejlet. Men da den færge kom, kunne vi ikke tage med den, da der var farlig last ombord, så vi skulle vente yderligere 2 timer. Først herefter kunne vi komme hjemad. Men alt dette sagde buschaufføren ikke, og vi skulle altid selv henvende os til ham. Og når han endelig svarede, lignede han bare et stort spørgsmålstegn.

Vi kom hjem lidt over 4 om natten. Vi skulle have været hjemme kl. 23.
Det er for dårligt, Skan Rejser ikke har booket færgebilletterne i god nok tid, når de godt ved det er højsæson, og vi endda har betalt godt 500 ekstra for det. Ud over det behandlede buschaufføren os slet ikke acceptabelt. Han burde have givet klare informationer til os, om hvad det var, der var sket. Så kunne han i det mindste rette lidt op på skaden.

Jeg var bare heldig, jeg ikke skulle på arbejde dagen efter, men føler mig godt og grundigt dårligt behandlet. Jeg har forsøgt at fortrænge min klagesang, men måned for måned er min træng til at advare andre blevet større.

Ikke børnevenligt

Ringede til Scanrejser for at købe en familieferie til London med fly + hotel. Jeg bad om at få ét værelse eller to dobbeltværelser ved siden af hinanden. Ekspedienten kunne ikke finde nogle værelser med plads til fire personer, og hun kunne ikke garantere mig, at jeg kunne få to dobbeltværelser ved siden af hinanden - det måtte jeg finde ud af med hotellet, når jeg ankom. Jeg gjorde det klart, at jeg naturligvis ikke ville booke en rejse, hvis hun ikke kunne garantere mig, at jeg kunne have mine børn ved siden af mig på hotellet, og da hun ikke kunne det, blev det altså ikke hos Scanrejser, jeg købte vores rejse.

Mai-britt Christensen fandt anmeldelsen nyttig

Skanrejser

Får mere end man betaler for ...

Min familie og jeg har rejst med Skan Rejser hvert eneste år og både badeferie og storbyrejse - og har altid fået en helt fantastisk behandling og så er de billigere end konkurrenterne .... hvorfor betale mere end højst nødvendigt.
Kan varmt anbefale SKAN REJSER som jeg tildeler max point

behagelig rejse

Netop hjemvendt fra Bustur til Berlin fra Jylland.
Rigtig behagelig og god tur. Alt som forventet og oplyst. Bussen kørte meget behageligt at 2 venlige chaufører. Hotellet var som oplyst og morgenmaden var flot og appetitlig.
Vi boede på Argon am Alexanderplazt og det ligger helt perfekt med henblik på udflugter og shopping. Lækker og billig shopping
centralt trafikknudepunt og i gåafstand til City for almindeligt gående
godt forhold mellem pris og vare

dårlig kommunikation...

Når man klager sker der jo intet - ikke engang en kvittering for modtagelse af klage. Skal som kunde på busrejser bare finde sig i chafførens humør. Kørte med en chaffør fra Berlin, som på den tyske motorvej ikke overholdte fartgrænsen, talte i håndholdt mobil, rodede i handskerummet m.m. og det har jeg klaget over. Men som sagt kun tavshed fra Skanrejser

superhotel og service

superhotel og service

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk