[REPLY]
Jeg kan virkelig godt anbefale Skiltex. De arbejder hurtig, effektivt og er pålidelige.
Ringede for at få lavet nogle rollup som kunne bruges i vores udlejningsforretning som kolisse til casinoevent temaet.
Jeg fik en utrolig god behandling og en service som var forbilledelig.
Kim Raufort fremsendte næste dag oplæg til 2 stk. rollups som 100% fangede det tema og den kvalitet som vi ønskede os i www.spil-aps.dk
De bestilte roll-ups kom til den aftalte tid og sted(vi havde selvfølgelig bestilt i rigtig god tid :-) ).
Vi vil for fremtiden foretrække og udelukkende benytte Skiltex til vores små og store opgaver i www.spil-aps.dk .
Alt i alt en meget professionel opgaveløsning og punktlighed fra Kim Raufort´s side.
Mvh
Henning www.spil-aps.dk Mathiesen
Jeg bestilte en formiddag og varene var leveret dagen efter.
Jeg skulle have regning vis scan/EAN - hvilket fungerede perfekt.
Supergod kvalitet for prisen og overordentlig hurtig leveringstid. Thumbs Up!
Vil bruge jer igen hvis der bliver behov for det.
Skiltex lever op til forventningerne ved hurtig levering af de bestilte varer, der er i overensstemmele med beskrivelsen.
En god oplevelse ar handle med Skiltex
Gald for at få kontakt til firmaet med det samme. Super sød mand at tale med. Super betjening, hurtig levering. Kan varmt anbefales.
God og hurtig t handel. Varen kom efter 2 dagen og der var ingen problemer med noget
Har flere gange brugt skiltex.dk til produktion af roll-up bannere, og hver gang har servicen været i top, priserne i bund og leveringen kvik.
Kan kun anbefale skiltex.dk på det varmeste!
Varen kom frem i fin stand indenfor de 1-2 dage som lovet.
Det kunne godt være bedre, GLS er ikke god nok
Hurtig på leveringen og fleksibel på betingelserne. En god oplevelse på nettet.
Jeg fik leveret den vare, jeg ønskede efter få dage. Perfekt for mig :o)
Der er virkelig tale om dag til dag levering! Rigtig god service i telefonen, når man lige har et par spørgsmål!
God vare, fin pris og 95% godt gennemarbejdet hjemmeside.
God service og hurtig levering - tip top
Skiltex har leveret et rigtig godt produkt.
Vi vil helt sikkert bruge dem igen en anden gang.
alt er som det skal være , du kan roligt handle med dette firma ingen problemere med leveringen alt pakket godt ind
super,super godt
Rigtig god og hurtig service!
Kim spottede en fejl der var sneget sig ind i mit logo fra min grafikers side, og ringede for at være helt sikker, så han kunne lave det korrekt:-)
Lille ordre der blev pakket perfekt og sendt hurtigt.
Fik det jeg havde bestilt fra dag til dag.
lever fuldt ud til forventningen og rap til levringen
super hurtig ekspedition. men igen en ide ville være hvis i lige påp jeres hjemme side skrev om varen er på lager eller i rest ordre ellerlign. mere så når men bestiller at man ved der kommer til at gå et stykke tid også så i slipper for at ringe rundt bagefter..
men udover det er det en super hjemmeside super betjening og service.
Fint og hurtig levering men fik ikke den gave man får når man køber over et vist beløb.
Alt i alt en rigtigt, rigtigt god oplevelse med Skiltex. Havde dog været uovertruffent, hvis jeg havde modtaget mere info om trykkeriprocessen og var blevet forsikret løbende om, at leveringstiden ville blive overholdt... hvilket den blev. Faktisk leverede Skiltex, før jeg forventede det, og det var jo fantastisk. Men lidt vished undervejs ville være rart.
Hvad er problemet,du ser så betænkelig ud,Jamen jeg står og skal bruge et gadeskilt i morgen,og jeg ved ikke hvordan jeg får fat i det så hurtigt,Harald---Jamen ring da til SKILTEX,de har en fantastisk service,og du har det garanteret i morgen,og ja,det havde han.
Tak for nem og hurtig levering af de produkter jeg skulle bruge i mit ølfirma. Hjemmesiden er overskuelig selv et 6-årig barn kunne finde rundt i det. Jeg er meget tilfreds med hele forløbet.
Bestilt nogle vare samt nogle banner og roll-ups. Samme dag fik jeg en email om at varene var blevet afsendt og fik dem næste dag. Banner og Rollups krævede at der skal trykkes logo på så dem jeg et par dage senere. Utrolig hurtig spedition og tryk og kvalitet levede helt bestemt op til min forventning. Får de bedste anbefalinger her fra.
Skiltex, super service og levering.
Levet fuldt ud op til min forventning.
Jeg bestilte før kl. 11 og havde varen næste dag, virkeligt godt og solidt indpakket.
Ordren leveret dagen efter bestilling, og tilmed hurtigere end lovet.
hurtig levering og indpakning super handler der helt sikker igen.
Ditto ------------------------------------------------------------