We are hiring!

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)
Skiltonline

HOLD JER FRA DENNE HJEMMESIDE!

D. 12. december 2011 bestilte jeg et dørskilt på Skiltonline.dk, som skulle have været en julegave til min søster. Det kunne præcis nå at komme frem til mig før jul, idet de lovede levering indenfor 9 arbejdsdage.

Firmaet hævede straks 328,00 kr. på min konto, men her 5 uger senere har jeg stadig ik modtaget min vare!!

Jeg har sendt utallige mails, som firmaet ikke svarer på, og det svenske telefonnummer man kan ringe på viker ikke!

Hold jer fra denne hjemmeside!!

Ikke godt nok !

Man får aldrig sine varer.
Hold jer langt væk, fra dette "firma"

Svar til Skiltonline.dk
A.D vil blive en tilfreds kunde, når han modtager den vare, som han har bestilt og betalt for, tilbage i midten af juli. I dag næsten en måned senere, er der stadig ikke kommet noget.

På Skiltonline.dk står der "levering inden for 10 dage" ???????
Indtil jeg har modtaget min vare (hvis jeg gør) så vil jeg fortsætte advare imod, at bruge denne side til alle andre.

Hvis jeg modtager noget i denne uge, vil jeg ændre på min anmeldelse af firmaet.

Update d. 8/9-11
Efter 7 ugers venten, har jeg modtaget pakken.
Uanset om der er sket fejl undervejs ang. lev. adresse. Så er det ganske enkelt for dårligt, at der skal gå 7 uger, inden man modtager noget.

Besvarelse fra Skiltonline

AD beställde sin skylt den 20:e juli. Skylten skickades från Sverige den 28:e juli. Skylten har av någon anledning inte kommit fram. Vi på Skiltonline skickar varje år flera tusen skyltar till nöjda kunder i Danmark. Om någon skylt kommer bort i posten så skickar vi självklart en ny skylt. Vi hoppas även att AD kommer att bli en nöjd kund.
Mvh
Skiltonline

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk